MARCEL HEENS

Contactgegevens MARCEL HEENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARCEL HEENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARCEL HEENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE TRAPP? 7-9; 4000; LIEGE-CENTRE, België

Telefoon (phone): 42221813 (+32-42221813) 42221813 (+32-42221813)

Fax (fax): +32 (67) 878-31-28 +32 (67) 878-31-28

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARCEL HEENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARCEL HEENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARCEL HEENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARCEL HEENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARCEL HEENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARCEL HEENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARCEL HEENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARCEL HEENS
Products information MARCEL HEENS

BTW identificatienummer (tax): BE02349670410
Ondernemingsnummer: 3196441650
Hoofdstad (capital): 506,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 403,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Produits & Services: Conception Web.. Produits: Caisses Enregistreuses, Photocopieurs, Imprimantes.. Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Produits: Ordinateurs portables.. Produits: Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels.. Produits: Ordinateurs.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Type de Mat茅riel: Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Word, MS Access, MS Office, MS Excel.

Product categorie (product category): Microsoft. Ordinateurs Fab. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. Biens d'occasion. E-activit茅s. Fournitures de bureau. R茅alisation de programmes and logiciels. Location de machines de bureau and mat茅riel informatique. Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARCEL HEENS
(Get full report from official database of BE for MARCEL HEENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARCEL HEENS
Addition kinds of activities for MARCEL HEENS

7534. Banden retreading en reparatie winkels | Tire retreading and repair shops
20230304. Gedroogde nonfat melk | Dried nonfat milk
20990803. Aardappelen, gedroogd: verpakt met andere ingrediënten | Potatoes, dried: packaged with other ingredients
37159900. Vrachtwagens opleggers, anders | Truck trailers, nec
38250316. ohmmeters | Ohmmeters
38450103. Bronchoscopen, electromedical | Bronchoscopes, electromedical
50319901. Composite board producten, houtplank | Composite board products, woodboard
50789900. Koeltechniek en -benodigdheden, niet inbegrepen | Refrigeration equipment and supplies, nec
72510104. Schoenwinkel | Shoe repair shop
78129903. Advertenties, televisie: tape of film | Commercials, television: tape or film

Werken bij MARCEL HEENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARCEL HEENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARCEL HEENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARCEL HEENS. Looking for open vacancies in other companies

  • Ploegchef industiële reiniging voedingsindustrie (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een schoonmaakbedrijf in de regio Waregem is op zoek naa een ploegchef voor de voedingsindustrie.

  • Chauffeur CE - dringend (ZWIJNDRECHT)

    Regio: ZWIJNDRECHT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf gelegen te Zwijndrecht zijn we dringend op zoek naar een gemotiveerde chauffeur CE voor nationaal transport in de regio Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Vlaams-Brabant. Je zal voltijds instaan voor transport met kipper. Ervaring met dieplader en/of haakwagen is een pluspunt.

  • Huishoudhulpen regio Menen - Lauwe (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: EASY LIFE ROESELARE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Angie is dringend op zoek naar gemotiveerde huishoudhelden regio Menen/Rekkem/Lauwe. Ben je op zoek naar een job die afwisseling en werkzekerheid biedt? Kan je stof de baas? Kan je overweg met een stofzuiger en plumeau? Ga dan aan de slag als huishoudhulp bij EASY LIFE en ontdek een wereld van verschil voor jezelf en voor je klant. Je gaat een zeer afwisselende job tegemoet!

  • Passie en interesse om als student te werken in een supermarkt (m/v) (Regio Genk)

    Regio: Regio Genk

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant, goed draaiende supermarkt met 2 vestigingen gelegen in de regio van Genk en Diepenbeek, zijn we op zoek naar enthousiaste en vlotte studenten die als verkoopmedewerker (m/v) willen meedraaien in de leuke teams van deze bedrijven! Je vult de rekken bij, je doet kassawerk en helpt de klanten, met een glimlach en vriendelijk woordje, verder in de winkel! Wij zoeken voornamelijk studenten die zich in het weekend en/of op woensdagnamiddag kunnen vrijmaken. Hogeschool studenten die ook een vrije dag hebben in de week, kunnen zich aanmelden. Studenten die ook een woordje Italiaans spreken hebben een extra troef gezien heelwat klanten van de winkels oudere mensen zijn uit de Italiaanse gemeenschap. De werkuren zijn bespreekbaar in overleg met onze klant! Kom zeker eens met ons praten! Samen vinden wij een leuke en toffe job voor job!!!

  • Kraanman autolaadkraan verlichtingspalen (regio Dendermonde/Wetteren) (Regio Dendermonde-Wetteren)

    Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

    Bedrijf: K. Verstraete & Zoon nv

    Type: Vaste Job

    Verstraete Enterprises is actief in de elektrotechnische sector. Tot de activiteiten behoren het plaatsen van verlichtingspalen, werken aan openbare verlichting, verlichting van sportvelden, het plaatsen van sfeerverlichting, het voorzien van nutsleidingen,... Om als bedrijf verder te kunnen groeien, zijn we op zoek naar een kraanman om (verlichtings)palen te plaatsen/weg te halen/te rechten. Dit gebeurt met behulp van een autolaadkraan.

  • Onthaalbediende - Luchthaven Zaventem (24/7) (NL/FR/ENG) (ZAVENTEM)

    Regio: ZAVENTEM

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Vaste Job

    Ben je een drietalige Allrounder die graag in contact staat met anderen? Ben je flexibel en zou je graag op de luchthaven van Zaventem werken? Dan kan deze opportuniteit zeer interessant zijn voor jou...  Voor een toonaangevende klant, gespecialiseerd in veiligheid en deskundig onthaal, zijn wij op zoek naar een aantal onthaalbedienden voor de luchthaven van Zaventem. Als Onthaalbediende zal je fungeren als uithangbord voor de organisatie en zal je trachten om de klanten op de luchthaven zo gastvrij en vriendelijk mogelijk te ontvangen. Meer specifiek zal je divers takenpakket bestaan uit:  Het verwelkomen van passagiers met een grote glimlach. Het begeleiden van passagiers. Het verschaffen van informatie en advies aan passagiers. ... Het doel? Een excellente dienstverlening aanbieden met blije passagiers tot gevolg! Hiervoor zal je ook vaak in contact staan met andere afdelingen.  Bezorg jij anderen graag een glimlach en een feilloze bezoekersbeleving? Solliciteer dan snel door te solliciteren via de website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Je kandidatuur wordt snel, discreet en professioneel behandeld.   

  • Wedredacteur voor nieuwswebsite (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: Media 24

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor een gloednieuwe website is Media 24 op zoek naar iemand die gebeten is door de Vlaamse showbizz en ook oog heeft voor het nieuws in de rest van de wereld. We zoeken iemand op freelancebasis wil meerwerken. Je werkt aan een competitief loon. Zijn je sterke punten dat je geboeid bent door het nieuws? Je bent ook nog eens zeer goed op de hoogte van het showbizznieuws? Je bent assertief en stressbestendig? Je bent flexibel naar zowel taakinhoud als naar werktijden en je hebt geen 9-to-5- mentaliteit? Dan ben jij de persoon die wij zoeken. Het is wel belangrijk kom in het bezit te zijn van een BTW-nummer! Aarzel niet en neem vandaag nog contact op.

  • Preventieadviseur Freelance (Provincie Antwerpen)

    Regio: Provincie Antwerpen

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als preventieadviseur bij Logi-Technic maak je deel uit van de gemeenschappelijke interne dienst van The House of HR. Door het inplannen van regelmatige overlegmomenten, zorgen we voor nieuwe inzichten en een verruiming van de functie. Je coördineert de veiligheid tussen verschillende belanghebbenden: de medewerker, de klant, Logi-Technic en onze interne preventiedienst. Als preventieadviseur verleen je advies over de veiligheid op de werf van de klant. Je plant werfbezoeken en vergaderingen zelf in, maakt verslagen op en zorgt voor een goede opvolging van de dossiers. Je onderhoudt contacten met de verschillende betrokken partijen en optimaliseert het interne veiligheidsbeleid. Je werkt mee aan een gedragen veiligheidssfeer en gaat creatief om met de veiligheidsaspecten zodat het credo: “safety first” telkens op een originele manier tot bij de medewerkers, hiërarchische lijn en klanten komt. Je hebt een goede kennis van veiligheids-en gezondheidsplannen, risicoanalyses, checklijsten, keuringen, toolboxen, werkplekinspecties,… Je begeleidt onze klanten en medewerkers in de meest ruime zin qua veiligheid tijdens hun dagelijkse activiteit.

  • Freelance Accountant (JETTE)

    Regio: JETTE

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Zelfstandige activiteit

    Inboeken van aankoop en verkoopfacturen  Ondersteuning bieden tijdens de closing Opvolging onbepaalde facturen  Bijwerken database voor de verwerking van Intrastat   Voorbereiding BTW aangifte  Voorbereiding Intrastat aangifte  Voorbereiding klantenlijsten 

  • AUTOCARBESTUURDER (TIELT-WINGE)

    Regio: TIELT-WINGE

    Bedrijf: PELIKAANCARS

    Type: Werfreserve

    Wij zijn op zoek naar een enthousiaste bus- en/of autocarbestuurder voor dagreizen in binnen- en buitenland. Je vervoert personen op de weg in de stad, tussen steden, regionaal , nationaal of internationaal. Je bereidt de reisweg voor, controleert voor het vertrek of de wagen technisch in orde is, zorgt ervoor dat de car permanent proper is. Je hebt contact met publiek. Je hebt veel zelfbeheersing en je kan goed tegen stress. Je past de veiligheidsregels , de wegcode en de reglementering inzake vervoer, zoals rij- en rusttijden, strikt toe.

  • KAPPER-KAPSTER LEERCONTRACT in de regio Leuven - Kessel-Lo (Regio Leuven)

    Regio: Regio Leuven

    Bedrijf: HAIRCLUB

    Type: Leercontract

    Je komt in dienst als leercontract of stage kapper/kapster bij Kreatos in de regio Leuven - Kessel-Lo. Je kan vlot met klanten omgaan, en je hebt een goed, verzorgd voorkomen. Je bent geboeid door het kappersberoep en je droomt ervan allround kapper/ster te worden. Je bent gemotiveerd om bij te leren.

  • winkelbediende flexijob (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: Konvert Interim Diksmuide

    Type: Flexijob

    Voor onze klant, een drukbezocht benzinestation, zijn we op zoek naar een extra medewerker voor het weekend. Je kan je vrijmaken op zaterdag en/of zondag. Je start 's morgens vroeg met het afbakken van koeken en desserts. je rekent ook af met de klanten, je vult de artikelen in de winkel aan en zorgt er voor dat de winkel er netjes bij ligt. Er wordt niet verwacht dat je helpt bij het tanken.

Zoek naar antwoorden van MARCEL HEENS in sociale netwerken
Look for responds of MARCEL HEENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARCEL HEENS. Laat een reactie achter voor MARCEL HEENS. MARCEL HEENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARCEL HEENS. Leave a respond for MARCEL HEENS. MARCEL HEENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARCEL HEENS op de google maps. Adres en contacten MARCEL HEENS
Location of MARCEL HEENS on the google maps. Address and contacts of MARCEL HEENS

Andere gerelateerde bedrijven als come MARCEL HEENS MARCEL HEENS: ATELIER SCHRAMME | Reyskens T | H. Baeken & Zonen B.V.B.A. | MEUBELEN SUZANNE | ELISABETH WALCZAK

Other related companies as MARCEL HEENS: ATELIER SCHRAMME | Reyskens T | H. Baeken & Zonen B.V.B.A. | MEUBELEN SUZANNE | ELISABETH WALCZAK

MARCEL HEENS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARCEL HEENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02349670410. Het bedrijf MARCEL HEENS bevindt zich op het adres: RUE TRAPP? 7-9; 4000; LIEGE-CENTRE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 506,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 403,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Microsoft. Ordinateurs Fab. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. Biens d'occasion. E-activit茅s. Fournitures de bureau. R茅alisation de programmes and logiciels. Location de machines de bureau and mat茅riel informatique. Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique. Lijst met producten zijn Produits & Services: Conception Web.. Produits: Caisses Enregistreuses, Photocopieurs, Imprimantes.. Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Produits: Ordinateurs portables.. Produits: Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels.. Produits: Ordinateurs.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Type de Mat茅riel: Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Word, MS Access, MS Office, MS Excel..
De hoofdactiviteit van MARCEL HEENS is Bedrijfsdiensten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARCEL HEENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARCEL HEENS, openstaande posities, locatie van MARCEL HEENS op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

MARCEL HEENS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARCEL HEENS, company assigned to the tax number BE02349670410. The company MARCEL HEENS is located at the address: RUE TRAPP? 7-9; 4000; LIEGE-CENTRE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 506,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 403,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Microsoft. Ordinateurs Fab. Entretien and r茅parations de machines de bureau and ordinateurs. Conseils en syst猫mes informatiques. Biens d'occasion. E-activit茅s. Fournitures de bureau. R茅alisation de programmes and logiciels. Location de machines de bureau and mat茅riel informatique. Machines and mat茅riel de bureau Ordinateurs and 茅quipement informatique. List of products are Produits & Services: Conception Web.. Produits: Caisses Enregistreuses, Photocopieurs, Imprimantes.. Produits: Equipement de Bureau.. Produits: Jeux Informatiques et Vid茅os.. Produits: Logiciels, Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques.. Produits: Ordinateurs portables.. Produits: Ordinateurs, Abonnements Internet, CD-ROM Vierges, P茅riph茅riques, Logiciels.. Produits: Ordinateurs.. Services: Fournisseurs d'Acc猫s 脿 Internet.. Services: Installation de R茅seaux.. Services: Maintenance & R茅paration des Ordinateurs.. Type de Mat茅riel: Ordinateurs.. Software pour Particuliers: MS Outlook, MS Word, MS Access, MS Office, MS Excel..
The main activity of MARCEL HEENS is Business Services, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARCEL HEENS is not available. You also can look at reviews of MARCEL HEENS, open positions, location of MARCEL HEENS on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARCEL HEENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARCEL HEENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARCEL HEENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARCEL HEENS, employees, financial statistics.