LEO VAN HECKE

Contactgegevens LEO VAN HECKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO VAN HECKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO VAN HECKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): CHAUSS?E DE SOIGNIES 20; 1404; NIVELLES, België

Telefoon (phone): 67646133 (+32-67646133) 67646133 (+32-67646133)

Fax (fax): +32 (53) 475-94-69 +32 (53) 475-94-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO VAN HECKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO VAN HECKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO VAN HECKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO VAN HECKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO VAN HECKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO VAN HECKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO VAN HECKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO VAN HECKE
Products information LEO VAN HECKE

BTW identificatienummer (tax): BE07925506591
Ondernemingsnummer: 2660583496
Hoofdstad (capital): 600,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 347,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO VAN HECKE
(Get full report from official database of BE for LEO VAN HECKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO VAN HECKE
Addition kinds of activities for LEO VAN HECKE

6351. Verzekeringsverzekering | Surety insurance
14599904. Diaspore mijnbouw | Diaspore mining
32920402. Koppelingsvlakken, asbest | Clutch facings, asbestos
33990200. Metalen bevestigingsmiddelen | Metal fasteners
37140104. Reinigers, lucht, motorvoertuig | Cleaners, air, motor vehicle

Werken bij LEO VAN HECKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO VAN HECKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO VAN HECKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO VAN HECKE. Looking for open vacancies in other companies

  • OPERATOR SNIJMACHINE 3 PL (M/V) (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: EXPERZA TIELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een textiel bedrijf regio Tielt zijn wij opzoek naar een gedreven operator. Je zal instaan voor het instellen van snijmachines en het aanvoeren van grondstoffen.

  • Tijdelijk medewerker (rekruteringsteam klinische studies) (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ACTIEF ANTWERPEN OFFICE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is een klinische onderzoeksafdeling in het Stuivenbergziekenhuis in Antwerpen. Zij doen beroep op vrijwilligers om deel te nemen aan klinische studies. Momenteel zoeken zij een tijdelijke werknemer om het rekruteringsteam te versterken. Het betreft een tijdelijke opdracht van enkele maanden. Mogelijk kan dit nog verlengd worden. - Je zal instaan voor het rekruteren van vrijwilligers die, tegen een vergoeding, deelnemen aan de klinische onderzoeken. Je onderhoudt telefonische contacten met deze kandidaten en plant hen in voor screenings. - Je zal de vrijwilligers onthalen en hen tijdens infosessies uitleg geven over de onderzoeken. Je staat in voor de screenings van de kandidaten. - Je volgt ook de volledige administratie op (vb. opmaak van planningen, versturen van uitnodigingen, etc.).

  • Bordenbouwer (m/v) (MAASMECHELEN)

    Regio: MAASMECHELEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Aan de hand van een installatiedossier, schema's, stukken- en klemmenlijst en een bord lay-out, bouw je zelfstandig een elektrisch stuur- en regelbord, als onderdeel van een productie installatie in een bedrijf Je voorziet in het benodigde materiaal en materieel Je maakt een geprefabriceerde kast en bijhorende montageplaat klaar of je maakt zelf een montageraam Je plaatst de onderdelen en componenten, zoals draadkanalen, stroomrails, klemmen, elektrische componenten Daarna monteer je de kabelgoten, de elektrische onderdelen en breng je de bedrading en labeling aan Je test de kast en werkt ze af

  • Filiaalmanager | Regio Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Coachen, evalueren en het ontwikkelen van adviseurs/verkopers, De fiscale doeleinden van de winkel bereiken, Toezien op de voortdurende naleving van de winkel en het team van adviseurs/verkopers met de identiteit van het merk: netheid, orde, onthaalkwaliteit, visuele presentatie die voldoet aan het marketingbeleid. Voornaamste taken: Altijd het verkooppunt conform aan de identiteit van het merk en commerciële politiek en de bepaalde marketing ondersteunen, Het team inspireren, beheren en animeren in het respect van de commerciële cultuur van het merk, De verkochte dossiers voor het versturen naar de centrale controleren om zich te verzekeren van hun conformiteit, Permanent de evolutie van de prestaties van de winkel ten opzichte van het budget en de nodige acties nemen om de resultaten te optimaliseren, Zich verzekeren dat de binnenkomende goederen perfect ontvangen en gecontroleerd worden, Permanent de lokale marktgegevens analyseren en deze doorgeven aan de commerciële en marketing afdeling om de strategische en operationeel denken te voeden, Zich van het perfect beheer van het verkooppunt verzekeren

  • Nieuwe uitdaging als poetshulp SOLLICITEER VIA SMS (AALTER)

    Regio: AALTER

    Bedrijf: EASY LIFE AALTER

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je naar een nieuwe uitdaging ? Zorg je graag voor andere mensen? Houd je van poetsen dat je talent is dat gezien mag worden? Ben je graag trots op jezelf omdat je weer een huis mocht doen blinken, dan is Easy Life Aalter de ideale werkplek. Er wacht een enthousiast team op jouw komst. Spring gerust even binnen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merelbeke (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Studenten kerstmarkt Aalst (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Heb jij zin om als student een centje bij te verdienen op de kerstmarkt in Aalst en ben je vrij in de periode van 07/12/2018 tot en met 06/01/2019? Wij zijn op zoek naar gemotiveerde studenten die kunnen worden ingeschakeld voor schaatsverhuur! Heb jij nog voldoende uren over om te werken als student en ben je bereid meerdere dagen te werken? Contacteer ons dan zo snel mogelijk op [email protected] of 09 218 09 80!

  • Studierelevante bijbaan customer service - Wielsbeke - min 1.5 dagen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Wil je graag ervaring opdoen als student in een internationale firma? Wil je meedraaien op de "after sales" afdeling? Ben je beschikbaar om minimum 1.5 dagen per week te werken? Randstad Young Talents heeft de ideale job voor jou. Je komt terecht in een bedrijf in Wielsbeke waar je een tweetal dagen meedraait op de afdeling. Je staat in voor volgende taken: registratie van klachten mails behandelen allerhande administratie

  • Student (Elektro)Mechanica voor sterke speler in chemie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Ben je student (Elektro)Mechanica? Op zoek naar een extra bijverdienste?  Geboeid door chemie? Jou hebben we nodig! Als student (Elektro)Mechanica zal je administratieve ondersteuning bieden aan de Technische Dienst Onderhoud.  Als student zal je volgende taken opnemen: Hulp bij opvolgen werkopdrachten Input gegevens in systeem Ondersteuning techniekers bij technisch onderhoud Allerlei administratieve taken ...  

  • Labomedewerker Lichtmetingen (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Je takenpakket bestaat uit: het beheren van de lijst met alle te meten toestellen & aanvragen toestellen voorbereiden voor het uitvoeren van de lichtmeting de toestellen opmeten volgens de huidige normen & procedures de resultaten van deze metingen loggen in een database de nodige info klaarzetten voor publicatie op onze website het up-to-date houden van de lichtberekeningssoftware Relux/Dialux het labo-apparatuur kalibreren en onderhouden de resultaten interpreteren en alle afwijkingen signaleren aan de R&D Manager de optical engineers ondersteunen bij hun metingen

  • Logopedist (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Logopediepraktijk Babbelut

    Type: Zelfstandige activiteit

    We zijn op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde logopedist. Je werkt op zelfstandige basis voornamelijk met kinderen met articulatie- taal- en leerproblemen.

  • FLEXIJOB keuken (OOSTDUINKERKE)

    Regio: OOSTDUINKERKE

    Bedrijf: ISLANDIA

    Type: Flexijob

    Voornaamste taak meehelpen met de voorbereidingen in de keuken en afwassen. Af en toe op zaterdagavond van 19h tot 22h en zondagmiddag van 12h tot 15h.

Zoek naar antwoorden van LEO VAN HECKE in sociale netwerken
Look for responds of LEO VAN HECKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO VAN HECKE. Laat een reactie achter voor LEO VAN HECKE. LEO VAN HECKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO VAN HECKE. Leave a respond for LEO VAN HECKE. LEO VAN HECKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO VAN HECKE op de google maps. Adres en contacten LEO VAN HECKE
Location of LEO VAN HECKE on the google maps. Address and contacts of LEO VAN HECKE

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO VAN HECKE LEO VAN HECKE: FLOST BELGIUM NV | JEF VINGERHOETS | Ameloot R | Pieters Auto's nv | VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES

Other related companies as LEO VAN HECKE: FLOST BELGIUM NV | JEF VINGERHOETS | Ameloot R | Pieters Auto's nv | VLEESHUIS/MAISON DES BOUCHES

LEO VAN HECKE is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO VAN HECKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07925506591. Het bedrijf LEO VAN HECKE bevindt zich op het adres: CHAUSS?E DE SOIGNIES 20; 1404; NIVELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 600,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 347,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van LEO VAN HECKE is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO VAN HECKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO VAN HECKE, openstaande posities, locatie van LEO VAN HECKE op de kaart.

LEO VAN HECKE is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO VAN HECKE, company assigned to the tax number BE07925506591. The company LEO VAN HECKE is located at the address: CHAUSS?E DE SOIGNIES 20; 1404; NIVELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 600,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 347,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of LEO VAN HECKE is Wholesale Trade - Durable Goods, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO VAN HECKE is not available. You also can look at reviews of LEO VAN HECKE, open positions, location of LEO VAN HECKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO VAN HECKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO VAN HECKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO VAN HECKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO VAN HECKE, employees, financial statistics.