FLOST BELGIUM NV

Contactgegevens FLOST BELGIUM NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLOST BELGIUM NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLOST BELGIUM NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Achterstenhoek 38 2275 Lille - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-14-88-34-34 32-14-88-34-34

Fax (fax): 32-14-88-34-44 32-14-88-34-44

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLOST BELGIUM NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLOST BELGIUM NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLOST BELGIUM NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLOST BELGIUM NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLOST BELGIUM NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLOST BELGIUM NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLOST BELGIUM NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLOST BELGIUM NV
Products information FLOST BELGIUM NV

BTW identificatienummer (tax): BE01410339355
Ondernemingsnummer: 8167755126
Hoofdstad (capital): 401,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 358,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2016

Producten die in FLOST BELGIUM NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Agriculture & Livestock

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLOST BELGIUM NV
(Get full report from official database of BE for FLOST BELGIUM NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLOST BELGIUM NV
Addition kinds of activities for FLOST BELGIUM NV

20210000. Creamery boter | Creamery butter
23920304. Kussensloop: gemaakt van aangekochte materialen | Pillowcases: made from purchased materials
32319900. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
34499902. Gordijnmuren voor gebouwen, staal | Curtain walls for buildings, steel
36249902. Borstels en borstel voorraadcontacten, elektrisch | Brushes and brush stock contacts, electric
47890103. Log laden en lossen | Log loading and unloading

Werken bij FLOST BELGIUM NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLOST BELGIUM NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLOST BELGIUM NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLOST BELGIUM NV. Looking for open vacancies in other companies

 • Leeggoedbehandelaars - Oostakker (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE VOLVO TRUCKS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Materialen die op de lijn nodig zijn om te assembleren worden o.a. in houten kisten aangevoerd door materiaalbehandelaars naar de verschillende zones in de fabriek. Wanneer deze kisten leeg zijn worden terug volle kisten aangeleverd en wordt het 'leeggoed' opgepikt en naar de leeggoedzone aangevoerd. Vanaf daar starten de activiteiten voor de leeggoedbehandelaars: afbreken van standaard verpakkingsmateriaal en sorteren volgens instructies verpakken van de verpakkingsmaterialen volgens instructies binden van de verpakkingen met strapmachine en labelen volgens instructie dagelijks opruimen van de leeggoedzone

 • Laser-machine-bediener/insteller (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Wij zijn op zoek naar een operator - lasergestuurde snijmachine voor een klant in onze regio. Dagelijks word je ingezet om snijprogramma's op te roepen, machines afstellen, sorteren van onderdelen, ontbramen van onderdelen en tenslotte kwaliteitscontrole te doen op de afgewerkte stukken. Je wordt ingezet in een twee ploegenstelsel (6u tot 14u en 14u tot 22u). Je start wel in de dagploeg voor enkele maanden Je krijgt een interne opleiding! Ervaring met Trumpf lasersnijmachines is een pluspunt. Verlofkeuze is vrij.

 • HUISHOUDHULP HEULE (M/V) deeltijds (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: MAKKIE CITY

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen en ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstenscheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op het gezellige personeelsfeest en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in onze Makkieflash. Bij Makkie staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit.

 • POETS- EN HUISHOUDHULP regio Zonhoven (ZONHOVEN)

  Regio: ZONHOVEN

  Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-Oost Limburg

  Type: Dienstenchequebaan

  Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen ( je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn ) en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in de regio Zonhoven en omgeving

 • Huishoudhulp regio Hasselt (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Itzu Home

  Type: Dienstenchequebaan

  SCHOONMAKEN BIJ JOU THUIS, ONZE MISSIE In 2006 werd het zusterbedrijf van Itzu Cleaning, Itzu Home (het vroegere service@home), opgericht om gezinnen en huishoudens verder te helpen met allerlei huishoudelijke taken, zoals schoonmaken, strijken, boodschappen doen enz. Het dienstenchequebedrijf Itzu Home staat garant voor een excellente service in Limburg, Brussel en West-Vlaanderen. Wij zijn steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen om ons team te versterken. Als huishoudhulp verricht je bij klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en in welke regio je aan de slag wilt. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog gezinnen? Ook hier kunnen we voor zorgen.

 • Poetshulp Kasterlee (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: PUUUR HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben jij de nieuwe huishoudhulp van Puuur? Inderdaad met drie u’s, want bij ons draait het om u! Puuur biedt huishoudhulp aan via het systeem van dienstencheques. Wij maken deel uit van Ons. We hebben meer dan 3.000 gemotiveerde personeelsleden en 18.000 tevreden klanten. We bieden jobs aan over heel Vlaanderen, dicht bij de woonplaats van ons personeel. Puuur blijft groeien en we zijn ook in jouw regio steeds op zoek naar gemotiveerde huishoudhulpen. Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen... Je doet de wekelijkse schoonmaak van een woning Je doet graag de was en strijk Voor sommige gezinnen ga je naar de winkel of kook je

 • Zaalmedewerker (Jobstudent) (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Brasserie Beaux Arts

  Type: Studentenjob

  Wij zijn een trendy brasserie en we zijn op zoek naar een gemotiveerde zaalhulp.

 • Salespromotor (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: PEPPERMINDS BELGIE

  Type: Studentenjob

  Je wilt een onvergetelijke tijd beleven. Je bent ijverig om te leren. Vrienden te maken. Een feestje te vieren. Je wilt in het nu leven, maar ook werken aan je toekomst. Aan je dromen. Ja toch? Mooi. Want dan vind je bij ons de studentenjob van je leven. Trainingen. Masterclasses. Groeimogelijkheden in België en daarbuiten. Je bent actief voor A-merken. Werft abonnees, leden en donateurs met bijzondere acties. Vormt een hechte community met je collega’s, die al snel je vrienden worden. Dat is niet alleen gezellig, het is ook goud waard in het vervolg van je carrière, bij ons of ergens anders. Je wordt salespromotor bij Pepperminds. Je hebt geen idee wat dat betekent. Maakt niet uit: wij leren je alle verkooptechnieken die je nodig hebt. Je maakt vrienden. Beleeft de leukste dingen. Haalt abonnees, leden en donateurs binnen voor het project waar jij enthousiast van wordt. Maar het belangrijkste is dat je samen met ons aan je persoonlijke en professionele ontwikkeling werkt. Zie het als een avontuur. Met ons als kompas, kaart en rugzak. Hoe dan ook: de studentenjob van je leven. Hoe je ‘m krijgt? Door falen te zien als leermoment. Teamspeler, doorzetter, praatjesmaker, feestbeest en wereldreiziger in één. Je bent 18 jaar of ouder en zeker één keer per week beschikbaar. En je moet natuurlijk wel even solliciteren.

 • Jobstudent verkoopmedewerker dameskleding - vrijdag (ZOERSEL)

  Regio: ZOERSEL

  Bedrijf: LA GARDE-ROBE

  Type: Studentenjob

  Je verwelkomt de klanten. Je zorgt ervoor dat de winkel op orde is. Je rekent ook af aan de kassa. Je ondersteunt onze verkoopsmedewerkers zodat zij zich kunnen concentreren op de verkoop.

 • JOBSTUDENT HORECA - Brasserie Marbre (Izegem) (IZEGEM)

  Regio: IZEGEM

  Bedrijf: COREX

  Type: Studentenjob

  Brasserie Marbre te Izegem gaat op zoek naar 'medewerkers horeca' (week en/of weekendwerk) Taken: Bar aanvullen, mise-en-place voorbereiden voor de volgende dag, opdienen, afruimen, algemeen onderhoud, afwassen, terras opbergen en uitzetten ... dinsdag en woensdag van 17u - 19u vrijdag van 17u - 21u zaterdag van 15u - 21u zondag van 15u - 19u deze uren / dagen zijn bespreekbaar ! (kan ook minder)

 • STEDENBOUWKUNDIG MEDEWERKER (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: DUMOULIN JOS bvba

  Type: Vaste Job

  Dumoulin Jos bvba, gangmaker in vernieuwend verkavelingsontwerp, is op zoek naar een enthousiaste STEDENBOUWKUNDIG medewerker voor het ontwerpen van verkavelingen en het opmaken van aanvraagdossiers. Je staat in voor: de digitale cartografie van een bestemmingsplan opstellen; een verkavelingsproject van bouwgrond uitwerken; grondplannen of documenten uitwerken; presentatieplannen en bundels uitwerken; opstellen van motivatienota's en toelichtingsnota's; uitwerken van stedenbouwkundige voorschriften; opvolgen van aanvraagprocedures.

 • extra voor weekend (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: ONS GEDACHT

  Type: Werfreserve

  wij zoeken nog volk voor extra's te komen werken in het weekend zowel voor de bar al de zaal deze kunnen studenten zijn of extra's

Zoek naar antwoorden van FLOST BELGIUM NV in sociale netwerken
Look for responds of FLOST BELGIUM NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLOST BELGIUM NV. Laat een reactie achter voor FLOST BELGIUM NV. FLOST BELGIUM NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLOST BELGIUM NV. Leave a respond for FLOST BELGIUM NV. FLOST BELGIUM NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLOST BELGIUM NV op de google maps. Adres en contacten FLOST BELGIUM NV
Location of FLOST BELGIUM NV on the google maps. Address and contacts of FLOST BELGIUM NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLOST BELGIUM NV FLOST BELGIUM NV: Centrabra SA | IMMO SCHELFHOUT | I D 2 G | VITTORIO DI ZENZO | HUBERT COSTENOBLE

Other related companies as FLOST BELGIUM NV: Centrabra SA | IMMO SCHELFHOUT | I D 2 G | VITTORIO DI ZENZO | HUBERT COSTENOBLE

FLOST BELGIUM NV is een bedrijf dat 2016 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLOST BELGIUM NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01410339355. Het bedrijf FLOST BELGIUM NV bevindt zich op het adres: Achterstenhoek 38 2275 Lille - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 401,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 358,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Agriculture & Livestock. Producten gemaakt in FLOST BELGIUM NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLOST BELGIUM NV is Groothandel - Duurzame Goederen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLOST BELGIUM NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLOST BELGIUM NV, openstaande posities, locatie van FLOST BELGIUM NV op de kaart.

FLOST BELGIUM NV is a company, that was registered 2016 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLOST BELGIUM NV, company assigned to the tax number BE01410339355. The company FLOST BELGIUM NV is located at the address: Achterstenhoek 38 2275 Lille - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 401,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 358,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Agriculture & Livestock. Products created in FLOST BELGIUM NV were not found.
The main activity of FLOST BELGIUM NV is Wholesale Trade - Durable Goods, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLOST BELGIUM NV is not available. You also can look at reviews of FLOST BELGIUM NV, open positions, location of FLOST BELGIUM NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLOST BELGIUM NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLOST BELGIUM NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLOST BELGIUM NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLOST BELGIUM NV, employees, financial statistics.