JACKIE VAN KERSCHAVER

Particuliere bedrijvenPrimaire Metaalindustrieën • JACKIE VAN KERSCHAVER
Private companiesPrimary Metal Industries • JACKIE VAN KERSCHAVER

Contactgegevens JACKIE VAN KERSCHAVER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JACKIE VAN KERSCHAVER: address, phone, fax, email, website, opening hours

JACKIE VAN KERSCHAVER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): POLLEPELSTRAAT 4; 9990; MALDEGEM, België

Telefoon (phone): 50711628 (+32-50711628) 50711628 (+32-50711628)

Fax (fax): +32 (53) 986-99-72 +32 (53) 986-99-72

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JACKIE VAN KERSCHAVER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JACKIE VAN KERSCHAVER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JACKIE VAN KERSCHAVER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JACKIE VAN KERSCHAVER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JACKIE VAN KERSCHAVER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JACKIE VAN KERSCHAVER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JACKIE VAN KERSCHAVER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JACKIE VAN KERSCHAVER
Products information JACKIE VAN KERSCHAVER

BTW identificatienummer (tax): BE03599090576
Ondernemingsnummer: 9505065917
Hoofdstad (capital): 759,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 260,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JACKIE VAN KERSCHAVER
(Get full report from official database of BE for JACKIE VAN KERSCHAVER)

Aanvulling soorten activiteiten voor JACKIE VAN KERSCHAVER
Addition kinds of activities for JACKIE VAN KERSCHAVER

517100. Petroleumcentrales en terminals | Petroleum bulk stations and terminals
559999. Automotive dealers, nec, nec | Automotive dealers, nec, nec
17110101. Boiler onderhoud contractant | Boiler maintenance contractor
22739904. Vloerbekleding: papier, gras, riet, kokos, sisal, jute, enz. | Floor coverings: paper, grass, reed, coir, sisal, jute, etc.
32590104. Rioolpijp of fittingen, klei | Sewer pipe or fittings, clay
39990506. Reinigingsmiddelen, pijp en sigarettenhouder | Cleaners, pipe and cigarette holder
51989901. Verfborstels, rollen, spuiten | Paint brushes, rollers, sprayers

Werken bij JACKIE VAN KERSCHAVER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JACKIE VAN KERSCHAVER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JACKIE VAN KERSCHAVER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JACKIE VAN KERSCHAVER. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Magazijnier nacht (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als magazijnier zal je mee instaan voor het verwerken van orders. Je voornaamste taken zijn goederen uit stock halen en inpak van goederen.

  • Commercial Collaborator (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij benieuwd naar het reilen en zeilen van een bank? Heb je altijd eens willen weten wat er precies achter de schermen van een bankkantoor gebeurt? Omschrijf jij jezelf als leergierig, nieuwsgierig en klantvriendelijk? Geeft het adviseren van mensen jou voldoening en haal je een kick uit het behalen van persoonlijke doelen? Dan leren wij jou graag beter kennen! Wij zoeken momenteel voor verscheidene locaties nieuwe commercieel medewerkers. Dit is een uitgelezen startersfunctie voor pas afgestudeerden met de drive om door te groeien binnen de financiële wereld. Jouw voornaamste taken zijn de volgende: Het beantwoorden van de vragen van klanten en desgewenst de klant doorverwijzen naar gespecialiseerde collega’s Het correct uitvoeren van de kasverrichtingen Administratieve invoer van gegevens in onze systemen De klant basisinformatie verschaffen over de producten- en diensten

  • Operator 3 ploegen (MERCHTEM)

    Regio: MERCHTEM

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    als operator ben je flexibel om te werken in een systeem van 3 ploegen. Elke week werk je in een andere ploeg. vroege ploeg: 5u00 - 13u00 late ploeg: 13u00- 21u00 nacht: 21u00 - 05u00 Op vrijdag werkt iedereen minder uren. Je werkt in het atelier te Merchtem.

  • Medewerker Commerciële Binnendienst (DOTTENIJS)

    Regio: DOTTENIJS

    Bedrijf: Unique Office

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Unique Kortrijk kijkt uit naar een ervaren commerciële binnendienst voor een bedrijf regio Dottenijs. Dit betreft echt een commerciële functie met bijkomende nodige administratie. Je maakt telefonische afspraken op basis van binnenkomende leads van huidige klanten. Je luistert naar de klant en detecteert de noden bij potentiële klanten. Bijkomend maak je een afspraak voor de vertegenwoordiger. Vervolgens hou je een overzicht van de afspraken en volg je alles administratief nauwkeurig op. Daarnaast heb je enkele administratieve taken: creatie van verkochte dossiers en input van alle info in ons CRM-pakket.

  • Procesoperator (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Agilitas Gent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in de Gentse Haven zijn wij op zoek naar operatoren die instaan voor het laden en lossen van bulkwagens die gevuld zijn of geledigd moeten worden met verschillende oliën of additieven Bedrijfsprofiel: Het bedrijf is een Europese leider in het aanbieden van innovatieve, geïntegreerde logistieke en value adding voor de chemische industrie en gerelateerde sectoren. Het bedrijf heeft in België vestigingen in Gent en Antwerpen.

  • HUISHOUDHULP Zelzate (ZELZATE)

    Regio: ZELZATE

    Bedrijf: DE MANGELAAR (ZELZATE)

    Type: Dienstenchequebaan

    Je gaat poetsen bij particulieren in regio Zelzate.

  • Product Manager Accountancy (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Certio

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, actief in Accountancy en Fiscaliteit, zijn we op zoek ter uitbreiding van het bestaande team naar een Product Manager Accountancy. Binnen deze functie, werk je mee aan onderstaande activiteiten: - Bepaling strategie rond accountancy en financiële rapportering binnen het dienstenportfolio - Implementatie van producten, tools, opleidingen en consultancy vanuit de wetgeving ter zake - Je neemt de verantwoordelijkheid rond het productaanbod en fungeert als process owner - Je bent continu op zoek naar improvements binnen het product portfolio om de diensten aan de klanten te kunnen verbeteren - Vanuit het strategisch plan, werk je mee aan een overkoepelende insteek om gepaste producten commercieel te kunnen aanbieden aan de klanten In deze functie, volg je nauwlettend alle evoluties op de markt alsook binnen de wetgeving van fiscaliteit. Je hebt een algemeen overzicht waardoor je dankzij verworven kennis, ervaring en comptententies de vertaalslag weet te maken naar innoverende tools en producten,

  • Service Engineer (m/v) (HOEGAARDEN)

    Regio: HOEGAARDEN

    Bedrijf: VMI

    Type: Vaste Job

    Dankzij jouw goede zorgen - zowel preventief als correctief - blijven onze WKK installaties optimaal functioneren. Na de nodige opleiding verzorg je samen met je collega's van het service team de wachtdienst en helpdesk voor onze klanten. Je wordt een specialist in jouw vakgebied, hebt een luisterend oor voor onze klanten en kan hen steeds ondersteunen met een gepaste oplossing.

  • Productiemedewerker (industrieel reiniger) - 2 ploegen (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: AGRISTO WIELSBEKE

    Type: Vaste Job

    Enerzijds sta je in voor de reiniging van de installaties, machines en werkplekken binnen de productie-afdeling & aardappelsortering. Dit doe je door: o Dagelijks de sterk geautomatiseerde productielijn te reinigen o Reinigingsplanning raadplegen, uitvoeren en registreren van de uitgevoerde reinigingstaken o Uitvoeren van reinigingswerkzaamheden volgens de hygiëne- & veiligheidsnormen, de planning en het periodiek onderhoudssysteem; o je kan professioneel en veilig overweg met industrieel reinigingsmateriaal (reinigingstoestellen, hoge druk spuiten, veegmachines, …) o je reinigt de installaties tijdens ombouw o je maakt deel uit van het intern reinigingsteam Anderzijds ben je ook polyvalent inzetbaar: o Je ondersteunt de productie-ploegchef om de vooropgestelde productieplanning te realiseren met de vooropgestelde specificatie en capaciteit; o In overleg met de productie-ploegchef voeg je additieven toe, maak je coatings aan en draag je zorg voor een nette reine werkomgeving; o Via een scansysteem boek je gebruikte materialen correct af in ons ERP-systeem; o Je verwerkt afval op de juiste wijze en voert die ook correct af; o Je bestuurt correct en veilig de heftruck o Je hebt nauw contact met de productie-ploegchef, die je ook op de hoogte houdt van afwijkingen, abnormale siuaties en/of risico’s.

  • Interim Verpleegkundige ANTWERPEN (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: Reflex Healthcare People

    Type: Werfreserve

    Voor regio Antwerpen zijn we op regelmatige basis op zoek naar verpleegkundigen die willen bijwerken in verschillende woonzorgcentra. Het betreft enkel opdrachten met dagcontracten. Je kiest daarbij zelf de dagen/shiften die je wenst te werken.

  • Keukenmedewerker FLEXIJOB (WETTEREN)

    Regio: WETTEREN

    Bedrijf: BRASSERIE PASSERELLE

    Type: Flexijob

    Voorbereidingen in de koude keuken, koude voorgerechten en desserten dresseren, meehelpen in de warme keuken tijdens de service.

Zoek naar antwoorden van JACKIE VAN KERSCHAVER in sociale netwerken
Look for responds of JACKIE VAN KERSCHAVER in social networks

Lees alle opmerkingen voor JACKIE VAN KERSCHAVER. Laat een reactie achter voor JACKIE VAN KERSCHAVER. JACKIE VAN KERSCHAVER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JACKIE VAN KERSCHAVER. Leave a respond for JACKIE VAN KERSCHAVER. JACKIE VAN KERSCHAVER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JACKIE VAN KERSCHAVER op de google maps. Adres en contacten JACKIE VAN KERSCHAVER
Location of JACKIE VAN KERSCHAVER on the google maps. Address and contacts of JACKIE VAN KERSCHAVER

Andere gerelateerde bedrijven als come JACKIE VAN KERSCHAVER JACKIE VAN KERSCHAVER: ASSOC DE FRAIS GR ROYALE BELGE | Salle de Ventes Rops sa | P. JONCKHEERE | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE | SERVILLE

Other related companies as JACKIE VAN KERSCHAVER: ASSOC DE FRAIS GR ROYALE BELGE | Salle de Ventes Rops sa | P. JONCKHEERE | INST.ENSEIGN.PROM.SOCIALE | SERVILLE

JACKIE VAN KERSCHAVER is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JACKIE VAN KERSCHAVER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03599090576. Het bedrijf JACKIE VAN KERSCHAVER bevindt zich op het adres: POLLEPELSTRAAT 4; 9990; MALDEGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 759,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 260,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van JACKIE VAN KERSCHAVER is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JACKIE VAN KERSCHAVER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JACKIE VAN KERSCHAVER, openstaande posities, locatie van JACKIE VAN KERSCHAVER op de kaart.

JACKIE VAN KERSCHAVER is a company, that was registered 1988 in N\A region, Belgium. Full name of company is JACKIE VAN KERSCHAVER, company assigned to the tax number BE03599090576. The company JACKIE VAN KERSCHAVER is located at the address: POLLEPELSTRAAT 4; 9990; MALDEGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 759,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 260,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of JACKIE VAN KERSCHAVER is Primary Metal Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JACKIE VAN KERSCHAVER is not available. You also can look at reviews of JACKIE VAN KERSCHAVER, open positions, location of JACKIE VAN KERSCHAVER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JACKIE VAN KERSCHAVER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JACKIE VAN KERSCHAVER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JACKIE VAN KERSCHAVER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JACKIE VAN KERSCHAVER, employees, financial statistics.