SERVILLE

Contactgegevens SERVILLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data SERVILLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

SERVILLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Rue de la Chapelle 3; 4351; Remicourt (Hodeige), België

Telefoon (phone): 019 54 53 19; 0495 35 20 15 (+32-019 54 53 19; 0495 35 20 15) 019 54 53 19; 0495 35 20 15 (+32-019 54 53 19; 0495 35 20 15)

Fax (fax): 019 54 53 19 (+32-019 54 53 19) 019 54 53 19 (+32-019 54 53 19)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) SERVILLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "SERVILLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "SERVILLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van SERVILLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen SERVILLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of SERVILLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees SERVILLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti SERVILLE
Products information SERVILLE

BTW identificatienummer (tax): BE06952941894
Ondernemingsnummer: 2939361572
Hoofdstad (capital): 236,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 209,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Furniture - Kitchen

Product categorie (product category): Furniture - Design

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor SERVILLE
(Get full report from official database of BE for SERVILLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor SERVILLE
Addition kinds of activities for SERVILLE

2891. Lijmen en sealants | Adhesives and sealants
25210300. Houten kantoor tafels en tafels | Wood office desks and tables
29510204. Beton, bitumineus | Concrete, bituminous
32910503. Schuurkorrels | Corundum abrasives
34419901. Bouwcomponenten, bouwstaal | Building components, structural steel
36740106. Schottky diodes | Schottky diodes
38120604. Magnetisch veld detectie apparaat | Magnetic field detection apparatus
42219903. Tabakopslag en opslag | Tobacco warehousing and storage

Werken bij SERVILLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in SERVILLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor SERVILLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for SERVILLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Magazijnier m/v (HUMBEEK)

  Regio: HUMBEEK

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een ervaren magazijnmedewerker met rijbewijs B! Taken : bestelbons afwerken te beginnen met het netjes inpakken van de goederen (metalen materiaal), deze van etiketten voorzien en verzenden naar de klanten, afhalingen klaarmaken, laden en lossen van vrachtwagens met vorkheftruck. Samen met de collega's toezien op orde en netheid van het magazijn.

 • Chauffeur CE - pendelritten (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: Randstad Transport

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als CE-chauffeur ben je vooral actief in de Gentse haven. Je rijdt voor verschillende bedrijven en zorgt dat de goederen correct geladen en gelost worden. Er wordt verwacht dat je de vrachtwagen correct klaarzet en dat je de juiste documenten in orde brengt. Je werkt vooral op vaste routes. Je rijdt dagritten en start tussen 5 en 6u 's morgens, gemiddeld zo'n 10 - 11u per dag.

 • Verkoper fashion (VICHTE)

  Regio: VICHTE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Gevraagde competenties: je bent modebewust. je kent elke trend van het seizoen. je kan je vlot uitdrukken in het Frans. je bent een teamplayer.

 • Huishoudhulp Eernegem! Uren te bespreken! (EERNEGEM)

  Regio: EERNEGEM

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds tussen 8u-17u. Een vrije halve dag in de week? Geen probleem! Wij plannen het in! Snelle opstart!

 • Opbouw jaarbeurs 30/10 namiddag - student (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Studentenjob

  Onze klant is een groothandel van ICT materiaal. Voor de opbouw van de stand op de jaarbeurs zoeken we een handige student die op dinsdag 30/10 kan werken. We zoeken een persoon die weet hoe je iets kan opbouwen oa schroeven indraaien met behulp van handgereedschap. Je kan werken van 14u - 18u.

 • jobstudent (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: Accent

  Type: Studentenjob

  Een jobstudent met veel goesting om er in te vliegen. Jouw takenpakket ziet er zo uit : Verhuur van fietsen en gocart Fietsbanden blazen of vervangen Kleine herstellingen

 • Flexibele redders Zwemparadijs en Welnesscentrum (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  Voor een sport -en recreatie centrum zijn we op zoek naar een geattesteerde redder! Als redder sta je aan het bad en waak je over de veiligheid van de zwembadbezoeker; Je bent verantwoordelijk voor een aantal taken op vlak van algemene hygiëne en hebt oog voor netheid in het centrum; Je bent (in beperkte mate) mee verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van de zwembadaccommodatie; Je neemt deel aan regelmatige oefenmomenten en bent bereid om de nodige opleidingen/bijscholingen te volgen die nodig zijn voor de uitoefening van je functie; Je bent mee verantwoordelijk voor een optimale klantentevredenheid, je ondersteunt hierin actief je collega's en verantwoordelijken; Je anticipeert op problemen en signaleert nauwgezet de binnenkomende klachten via het klachtenmanagementsysteem;

 • Studentenjob schoonmaak in Genk (M/V) (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: 2WORK

  Type: Studentenjob

  Wij zijn op zoek naar poetspersoneel om een ziekenhuis de oprit schoon te maken. Je zorgt dat de oprit (inkom) volledig proper is. Deze job is 2 dag in de week (Dinsdag en donderdag) Ben jij bereid om te poetsen in Genk: reageer dan snel!

 • Application engineer (DESTELDONK)

  Regio: DESTELDONK

  Bedrijf: Talentus Gent

  Type: Vaste Job

  Als application engineer ben je verantwoordelijk voor het uitvoeren van WMS/EDI implementaties. Dit zal je doen voor nieuwe klanten alsook voor bestaande klanten. Tot jouw takenpakket behoren onderstaande taken: Je bent verantoordelijk voor het leiden van functionele en technische gesprekken met de klant en met het projectteam. Je defineert vernieuwde en innovatieve supply chain oplossingen met een geïntegreerd IT concept. Je toets de operationele haalbaarheid af en verfijnt dit met interne partijen. Je stelt een functoneel en technisch solutions design op. Je bent verantwoordelijk voor het uitwerken van een EDI architectuur tussen de klant, firma, transporteurs en eindklanten. Je analyseert de samenhang tussen de bedrijfsprocessen, de gebruikers en de operationele software. Je geeft advies over de inrichting van nieuwe bedrijfsprocessen. Je biedt 2nd line-support.

 • Punctuele en veelzijdige Accountant (DEURNE)

  Regio: DEURNE

  Bedrijf: Progress HR

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor volgende taken: klantbeheer & debiteurenbeheer: maandelijkse schriftelijke & telefonische opvolging van de vervallen facturen en opvolging van de openstaande debiteuren. leveranciersbeheer: opvolging & uitvoering van de betalingen aan levernaciers. Eventuele aanmaningen van leveranciers controleren op juistheid alvorens een betaling te voorzien. Betalingen voorbereiden en uitvoeren het betalingssysteem ISABEL. het onderhouden van een cash flow overzicht, alle in- en uitgaande cashbewegingen voorzien om aldus een inzicht te krijgen in de cashsituatie op korte en middellange termijn. aangiftes doen en opvolgen: BTW aangifte, intracommunautaire aangifte, recuperatie buitenlandse BTW, klantenlisting, statistieken Nationale Bank invullen en opvolgen, ...

 • Logopedist/Logopediste (VEURNE)

  Regio: VEURNE

  Bedrijf: ViZiT

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je werkt op zelfstandige basis in de groepspraktijk, waar je deel uitmaakt van ons paramedisch team. Je houdt je bezig met de begeleiding van kinderen, jongeren, volwassenen en ouderen met neurologische aandoeningen. Er is reeds een bestaand patiëntenbestand, maar er is ruimte om zelf nieuwe patiënten aan te brengen.

 • Erkend Distributeur Agréé (Regio Beringen-Tessenderlo)

  Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

  Bedrijf: GIIC

  Type: Zelfstandige activiteit

  U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van SERVILLE in sociale netwerken
Look for responds of SERVILLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor SERVILLE. Laat een reactie achter voor SERVILLE. SERVILLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for SERVILLE. Leave a respond for SERVILLE. SERVILLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie SERVILLE op de google maps. Adres en contacten SERVILLE
Location of SERVILLE on the google maps. Address and contacts of SERVILLE

Andere gerelateerde bedrijven als come SERVILLE SERVILLE: EURO-AGRI SA | DAUWEN KOEN | Lemaire Paul SPRL | TEUBER | Ramakers Nore

Other related companies as SERVILLE: EURO-AGRI SA | DAUWEN KOEN | Lemaire Paul SPRL | TEUBER | Ramakers Nore

SERVILLE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is SERVILLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06952941894. Het bedrijf SERVILLE bevindt zich op het adres: Rue de la Chapelle 3; 4351; Remicourt (Hodeige). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 236,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 209,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Furniture - Design. Lijst met producten zijn Furniture - Kitchen.
De hoofdactiviteit van SERVILLE is Primaire Metaalindustrieën, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van SERVILLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van SERVILLE, openstaande posities, locatie van SERVILLE op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

SERVILLE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is SERVILLE, company assigned to the tax number BE06952941894. The company SERVILLE is located at the address: Rue de la Chapelle 3; 4351; Remicourt (Hodeige). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 236,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 209,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Furniture - Design. List of products are Furniture - Kitchen.
The main activity of SERVILLE is Primary Metal Industries, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of SERVILLE is not available. You also can look at reviews of SERVILLE, open positions, location of SERVILLE on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over SERVILLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf SERVILLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about SERVILLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company SERVILLE, employees, financial statistics.