GUSTAAF VAN MELCKEBEKE

Contactgegevens GUSTAAF VAN MELCKEBEKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUSTAAF VAN MELCKEBEKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUSTAAF VAN MELCKEBEKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BOEKENTSTRAAT 71; 9451; HAALTERT, België

Telefoon (phone): 53835903 (+32-53835903) 53835903 (+32-53835903)

Fax (fax): +32 (87) 330-39-16 +32 (87) 330-39-16

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUSTAAF VAN MELCKEBEKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUSTAAF VAN MELCKEBEKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUSTAAF VAN MELCKEBEKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUSTAAF VAN MELCKEBEKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUSTAAF VAN MELCKEBEKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUSTAAF VAN MELCKEBEKE
Products information GUSTAAF VAN MELCKEBEKE

BTW identificatienummer (tax): BE08805511474
Ondernemingsnummer: 4634826660
Hoofdstad (capital): 793,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 853,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUSTAAF VAN MELCKEBEKE
(Get full report from official database of BE for GUSTAAF VAN MELCKEBEKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUSTAAF VAN MELCKEBEKE
Addition kinds of activities for GUSTAAF VAN MELCKEBEKE

8099. Gezondheids- en geallieerde diensten, niet inbegrepen | Health and allied services, nec
9222. Juridische raad en vervolging | Legal counsel and prosecution
394403. Bordspellen, puzzels en modellen, behalve elektronisch | Board games, puzzles, and models, except electronic
09199901. Gekweekte parelproductie | Cultured pearl production
22530101. Badpakken en badpakken, breien | Bathing suits and swimwear, knit
35310506. Stapelbestuurders (bouwmachines) | Pile drivers (construction machinery)
39110107. Pins (juwelen), edelmetaal | Pins (jewelry), precious metal
50870302. Carwash apparatuur en benodigdheden | Carwash equipment and supplies
50990305. Brandwerende kleding | Fireproof clothing
51990200. Geschenken en nieuwigheden | Gifts and novelties

Werken bij GUSTAAF VAN MELCKEBEKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUSTAAF VAN MELCKEBEKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUSTAAF VAN MELCKEBEKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUSTAAF VAN MELCKEBEKE. Looking for open vacancies in other companies

  • Mederwerker onderhoud M/V (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als medewerker in het onderhoud ben jij de persoon die zorgt voor een propere en aangename omgeving in het woonzorgcentrum. We zijn op zoek naar een dynamisch persoon die vlot is in de omgang met bejaarde bewoners. Je bent enthousiast en stipt in het naleven van de afspraken en het uitvoeren van de taken. Kennis van de Nederlandse taal is een must. Jouw taken: - Je staat in voor het reinigen en schoonmaken van de kamer of flat van de bewoners en andere lokalen (verpleegpost, cafetaria, gangen, ...) - Je zorgt voor een nette en hygiënische omgeving voor bewoners en bezoekers en collega's - Je draagt je steentje bij aan het opvangen, signaleren en verhelpen van klachten. - Je werkt op vaste uren tijdens de week en 1 weekend op 2. - Gemotiveerd persoon met kennis van het Nederlands. - Vloeren en meubilair schoonmaken - Toiletten en keukens schoonmaken De handdoek- en zeepverdelers bijvullen - Stof afnemen, afval sorteren en vuilnisbakken leegmaken - De ruimtes ventileren en verluchten - Glazen oppervlakken op het gelijkvloers schoonmaken (ramen, wanden, spiegels, ...) - Schoonmaakproducten en het materieel klaarmaken Gladde zones afbakenen - Schoonmaakmaterieel schoonmaken en onderhouden

  • Bereider Cosmetica / Menger Estée Lauder Oevel (OEVEL)

    Regio: OEVEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je maakt cosmeticaproducten door chemische stoffen volgens een recept met elkaar te mengen. Je haalt de benodigde ingrediënten uit het magazijn met behulp van een stapelaar of een elektrisch transpalet. Je scant alle opgehaalde ingrediënten in en controleert volgende aspecten per ingrediënt: correct ingrediënt, correcte hoeveelheid, verwerkingsprocedure van het ingrediënt (in welke volgorde moeten de stoffen toegevoegd worden?) Je past de instellingen in je computer aan (hoeveelheid water of alcohol toegevoegd dient te worden, wat de mengsnelheid en mengduur is,…) Je houdt je werkomgeving continu ordelijk en zuiver, zodat je kwalitatief werk kan afleveren. Je neemt zelf initiatief om extra taken uit te voeren (zoals voorbereidend werk, collega’s helpen, werkruimte zuiver houden,…). Rustige momenten vul je zinvol in op eigen initiatief (bijv. wanneer je product gemengd wordt). Je neemt een staal van je (ook niet afgewerkte, tussentijds) afgewerkt product en brengt dit naar het labo. Je giet de goedgekeurde batch in de juiste opslagtank.

  • Chauffeur C en/of CE (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf te NInove zoeken wij een chauffeur C en /of CE om te rijden voor Delhaize. Distributie van dranken voor de winkelketen Delhaize met een trekker-opligger of vaste vrachtwagen. Transport verzorgen over gans Belgie. dag: 5à6 tot 16à17uur nacht: 16à17uur tot 's morgens (kortere rit als de dag) goederen op paletten, laden en lossen met elektrische transpalet Je werkt 1 zaterdag op 3 Optie vast! Palletvervoer Transpallet (electrisch) Nationaal transport Opligger

  • Allround lasser (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Q JOBS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een grote speler in de outsourcingswereld, zijn wij op zoek naar een allround lasser. Je zal vooral met de TIG lassen. Het kan voorkomen dat je in ploeg moet werken. Je kan plan lezen.

  • Industrieël reiniger (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: A CONCEPT INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor één van onze klanten zijn wij op zoek naar een gemotiveerde en enthousiaste industriële reiniger. Door middel van hogedruk- en ander gespecialiseerd materiaal voer je dagelijks reinigingswerken uit op allerhande rollend materieel. Je voert deze taken uit op een vaste locatie.

  • Chemisch procesoperator (M/V) (HOUTHALEN-HELCHTEREN)

    Regio: HOUTHALEN-HELCHTEREN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een scheikundig bedrijf te Houthalen, deel uitmakend van een Amerikaanse multinational, zijn wij dringend op zoek naar gedreven operatoren. Je takenpakket bestaat uit: - pigmenten thermisch behandelen - afwegen grond- en kleurstoffen - parameters instellen en installatie starten - vullen van ketels met grond- en kleurstoffen - kippen van pigment in bakken en zorgen voor juiste notatie - aansturen assisterende hulpoperator bij het voorbreken van pigment - uitvoeren van testen tijdens en na reacties en eventuele procesbijsturing - beoordelen van de status van het product met bijhorende actie - aansturen assisterende hulpoperator bij het transporteren van pigmenten naar juiste bestemming

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp Aartrijke (AARTRIJKE)

    Regio: AARTRIJKE

    Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden. Je bepaalt zelf mee je uurrooster en kan vrij kiezen hoeveel uren je werkt en op welke dagen. Het is ook mogelijk om halve dagen te werken of in de ene week meer uren te doen dan in de andere week.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Merelbeke solliciteer via sms (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • HUISHOUDHULP REGIO SCHOTEN (SCHOTEN)

    Regio: SCHOTEN

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp poetst en/ of strijkt u bij verscheidene particulieren. U kan zich makkelijk verplaatsen met openbaar vervoer of auto en bent flexibel bij voorgestelde opdrachten en/of vervangingen die Tempo-Team u aanbiedt. U kan parttime of fulltime werken (tussen 15u/week en 38u/week). U bent stipt, eerlijk en klantvriendelijk. Ervaring in de sector is een pluspunt, maar niet noodzakelijk. U hebt kennis van huishoudelijke schoonmaakproducten. U kan vlot communiceren in het Nederlands.

  • Monteur mekanieker buitendienst (PITTEM)

    Regio: PITTEM

    Bedrijf: HR Experts

    Type: Vaste Job

    Als mekanieker monteur sta je in voor de eindconstructie en opbouw van onze diverse machines. Je werkt in ons atelier samen met collega's om deze machines op maat van de klant op een veilige manier tot in de puntjes in orde te brengen. Je taak bestaat in het assembleren van de onderdelen op voornamelijk mechanisch en hydraulisch vlak. Daarna sta je in voor de eindmontage, onderhoud en herstellingen bij de klant in binnen- en buitenland.

  • ZAALMEDEWERKER CATERING (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Accent

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de vacature als zaalmedewerker ben je een spring in 't veld. De voornaamste taken die je zal uitvoeren zijn: Opbouw van het evenement waarbij je oog hebt voor detail. Vlekkeloze bediening van onze koning " de klant". Afruimen van de tafels en buffetten zodat iedereen steeds in een nette omgeving kan genieten. Na de service afbouw van het evenement met nog steeds dezelfde grote glimlach als bij de opbouw.

  • Klusjesman met goede kennis verwarming en sanitair (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Baby-Belle Groep

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als all-round klusjesman sta je in voor het algemeen onderhoud van onze gebouwen en de tuinen. Naast het algemeen onderhoud voer je ook de nodige herstellingen uit. Je beschikt over een goede kennis van verwarming en sanitair. Dit alles gebeurd met oog voor detail en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van GUSTAAF VAN MELCKEBEKE in sociale netwerken
Look for responds of GUSTAAF VAN MELCKEBEKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUSTAAF VAN MELCKEBEKE. Laat een reactie achter voor GUSTAAF VAN MELCKEBEKE. GUSTAAF VAN MELCKEBEKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUSTAAF VAN MELCKEBEKE. Leave a respond for GUSTAAF VAN MELCKEBEKE. GUSTAAF VAN MELCKEBEKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUSTAAF VAN MELCKEBEKE op de google maps. Adres en contacten GUSTAAF VAN MELCKEBEKE
Location of GUSTAAF VAN MELCKEBEKE on the google maps. Address and contacts of GUSTAAF VAN MELCKEBEKE

Andere gerelateerde bedrijven als come GUSTAAF VAN MELCKEBEKE GUSTAAF VAN MELCKEBEKE: HUIS PARDOES | M. LASCAR | GARAGE CIRIELLO | PLUME & PLUCHE | CHATEAU DE LA MOTTE

Other related companies as GUSTAAF VAN MELCKEBEKE: HUIS PARDOES | M. LASCAR | GARAGE CIRIELLO | PLUME & PLUCHE | CHATEAU DE LA MOTTE

GUSTAAF VAN MELCKEBEKE is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08805511474. Het bedrijf GUSTAAF VAN MELCKEBEKE bevindt zich op het adres: BOEKENTSTRAAT 71; 9451; HAALTERT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 793,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 853,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van GUSTAAF VAN MELCKEBEKE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUSTAAF VAN MELCKEBEKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, openstaande posities, locatie van GUSTAAF VAN MELCKEBEKE op de kaart.

GUSTAAF VAN MELCKEBEKE is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, company assigned to the tax number BE08805511474. The company GUSTAAF VAN MELCKEBEKE is located at the address: BOEKENTSTRAAT 71; 9451; HAALTERT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 793,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 853,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of GUSTAAF VAN MELCKEBEKE is Chemicals and Allied Products, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of GUSTAAF VAN MELCKEBEKE is not available. You also can look at reviews of GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, open positions, location of GUSTAAF VAN MELCKEBEKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUSTAAF VAN MELCKEBEKE, employees, financial statistics.