CHATEAU DE LA MOTTE

Contactgegevens CHATEAU DE LA MOTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHATEAU DE LA MOTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHATEAU DE LA MOTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): METTEKOVENSTRAAT 4; 3800; SINT-TRUIDEN, België

Telefoon (phone): 11482016 (+32-11482016) 11482016 (+32-11482016)

Fax (fax): +32 (50) 741-90-94 +32 (50) 741-90-94

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHATEAU DE LA MOTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHATEAU DE LA MOTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHATEAU DE LA MOTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHATEAU DE LA MOTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHATEAU DE LA MOTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHATEAU DE LA MOTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHATEAU DE LA MOTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHATEAU DE LA MOTTE
Products information CHATEAU DE LA MOTTE

BTW identificatienummer (tax): BE04291229248
Ondernemingsnummer: 3473571777
Hoofdstad (capital): 931,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 756,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Brunch.. Type de Monument: Ch?teaux-Forts.. Type de Salle: Salles de R茅ception.

Product categorie (product category): Mus茅es and patrimoine culturel. Salles de conf茅rences and de r茅ceptions. Restaurants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHATEAU DE LA MOTTE
(Get full report from official database of BE for CHATEAU DE LA MOTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHATEAU DE LA MOTTE
Addition kinds of activities for CHATEAU DE LA MOTTE

281909. Metaalzouten en verbindingen, behalve natrium, kalium, aluminium | Metal salts and compounds except sodium, potassium, aluminum
513102. Naaien leveringen en noties | Sewing supplies and notions
22549901. Verven en afwerken breien ondergoed | Dyeing and finishing knit underwear
22990702. Tops, combing en converting | Tops, combing and converting
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
33399915. Tellurium raffinage (primaire) | Tellurium refining (primary)
38730000. Horloges, horloges, horloges en onderdelen | Watches, clocks, watchcases, and parts
87110404. Bouwtechniek | Structural engineering

Werken bij CHATEAU DE LA MOTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHATEAU DE LA MOTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHATEAU DE LA MOTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHATEAU DE LA MOTTE. Looking for open vacancies in other companies

  • Logistiek/Administratief bediende Ieper (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een groot, internationaal bedrijf in Ieper zijn we op zoek naar een logistiek/administratief bediende voor de supply chain afdeling. Het gaat om een contract van 1 jaar. Het bedrijf is actief in de voedingssector. Binnen de supply chain afdeling ben je specifiek verantwoordelijk voor de overzeese transporten. Je job is voornamelijk administratief, maar je hebt ook dagelijks contact (per telefoon en per mail) met heel wat interne (internationale) diensten, zoals de planners, de customer service, de magazijnen... Je komt terecht in een team van een 10-tal medewerkers. Je behandelt alle transportdocumenten en zorgt voor correcte, volledige dossiers. Je coördineert het transport tussen de haven, de lokale productiesites en de verschillende magazijnen. Je volgt frequent de stocks op in de verschillende magazijnen. Af en toe ga je mee ter plaatse in het magazijn. Je zorgt dat uitgaande goederen op tijd geleverd worden bij de klanten. Hiervoor sta je in nauw contact met (externe) transporteurs. Je bent ook verantwoordelijk voor alle facturatie die erbij komt kijken en eventuele klachtenbehandeling.

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • Operator brouwerij (MENEN)

    Regio: MENEN

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bloeiende brouwerij regio Menen zijn wij op zoek naar operatoren/medewerkers. . Je staat in voor het afvullen van de bieren op fles en na een grondige opleiding ook voor het basisonderhoud van de machines (+- 50 problemen detecteren en oplossen).

  • Huishoudhulp regio Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: T-INTERIM LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp voor een uitgebreide job bij klanten in de regio Leuven. Je bent er verantwoordelijk voor het uitvoeren van huishoudelijke taken. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en strijken, en kunnen ook aangevuld worden met wassen, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • DRINGENDE POETSHULP TE ZWALM (ZWALM)

    Regio: ZWALM

    Bedrijf: AVANTI

    Type: Dienstenchequebaan

    Verrichten van huishoudelijke taken bij gezinnen te Zwalm. Schoonmaken, strijken, koken bij de klanten thuis. Werken op dagen en uren die je zelf wil.

  • Gemotiveerde huishoudhulp regio GEEL (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: START PEOPLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Je onderhoudt woningen van een aantal vaste particulieren in de door jou gekozen regio. Afhankelijk van de uren die je wil werken, stellen wij voor jou een uurrooster op. Je takenpakket bestaat uit allerhande huishoudelijke taken: stofzuigen, dweilen, afstoffen, schrobben, onderhoud van sanitair. Indien je ervaring hebt met strijkwerk, kan dit er eveneens bij horen. Ook afwassen en afdrogen, koken en bereiden van gerechten, opleggen vers beddengoed, was uithalen, ophangen en plooien, kleine boodschappen doen en koken of bereiden van gerechten zijn mogelijke taken op vraag van de particulier en in samenspraak met jou. Je hebt in de meeste gevallen ook een persoonlijk contact met je particulieren en eveneens op regelmatige basis met je vaste consulent van Start People Services. Deze regio kan in combinatie met Mol, Westerlo, Oevel of Meerhout indien vervoer geen probleem is. Start People Services wil graag rekening houden met de afstanden en de regio's die best bereikbaar zijn voor jou.

  • Goedbetaalde huishoudhulp bij Zorgbehoevenden regio Groot Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Partena Hulp in huis

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken en eventueel koken en boodschappen doen. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. Je houdt ervan om te werken bij zorgbehoevende personen (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • Jobstudent inpak metaal vanaf 27/08 (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: Konvert Interim Deinze

    Type: Studentenjob

    Voor een metaalbedrijf in de regio Nazareth zijn we op zoek naar een jobstudent die vrij is om als inpakker te werken. Je taken: - Je staat aan de band bij de verpakkingsmachine die de afgewerkte metalen goederen inpakt en vacuüm trekt. - Je neemt de ingepakte goederen van de band en verplaatst deze naar hun plaats van bestemming. - Je controleert ondertussen de kwaliteit van de verpakking.

  • Verkoopmedewerker - RETAIL (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant uit Lier, een bekende kledingketen, zijn wij dringend op zoek naar een medewerker. Je zal instaan om klanten verder te helpen, kledij te rangschikken, ... Ben jij beschikbaar om te werken op donderdag 11/10 van 13:00-17:00 ? Dan zijn we op zoek naar jou !

  • STUDENT: poetsmedewerker 3u/week (m/v) (DIEPENBEEK)

    Regio: DIEPENBEEK

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Studentenjob

    Voor een klant in Diepenbeek zijn we op zoek naar een poetsmedewerker. Je mag zelf bepalen welke dag voor jou het beste uitkomt. Je poetst graag en je werkt nauwkeurig. Je hebt oog voor detail. Je werkt graag zelfstandig. Het betreft een langdurige tewerkstelling.

  • TECHNISCH ADVISEUR (BE769018) (SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE)

    Regio: SINT-LAMBRECHTS-WOLUWE

    Bedrijf: HUDSON BELGIUM

    Type: Vaste Job

    RAVAS Europe B.V. is Europees marktleider op het gebied van mobiele weegsystemen op handpalletwagens, magazijntrucks en vorkheftrucks. Verkoop en ondersteuning vindt plaats via een wereldwijd distributienetwerk. RAVAS is een familiebedrijf dat zich kenmerkt door ondernemerschap, klantgerichtheid en technologische innovatie. Ravas Europe B.V. zoekt voor de Belgische en Noord-Franse markt een (m/v) TECHNISCH ADVISEUR Tweetalig, service-gericht, met technische affiniteit en een commerciële houding Functie Als Technisch Adviseur werkt u in het Service en After Sales team België waarbij u verantwoordelijk bent voor het uitvoeren van onderhoud, kalibratie en ijkingen bij de klanten gelegen in België en Noord-Frankrijk. U bent dagelijks onderweg met één van de volledig uitgeruste ijkauto’s. U hebt contact zowel met de wederverkopers als met de eindklanten. U hebt tijdens uw bezoeken oog voor extra commerciële opportuniteiten en u bouwt daarvoor de nodige relaties op. U werkt zelfstandig, kunt uw eigen planning opmaken en zorgt dat de bijhorende administratie tijdig en correct wordt opgevolgd. U rapporteert aan de Country Manager.

  • Reclame bedeler in De Klinge (DE KLINGE)

    Regio: DE KLINGE

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

Zoek naar antwoorden van CHATEAU DE LA MOTTE in sociale netwerken
Look for responds of CHATEAU DE LA MOTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHATEAU DE LA MOTTE. Laat een reactie achter voor CHATEAU DE LA MOTTE. CHATEAU DE LA MOTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHATEAU DE LA MOTTE. Leave a respond for CHATEAU DE LA MOTTE. CHATEAU DE LA MOTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHATEAU DE LA MOTTE op de google maps. Adres en contacten CHATEAU DE LA MOTTE
Location of CHATEAU DE LA MOTTE on the google maps. Address and contacts of CHATEAU DE LA MOTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come CHATEAU DE LA MOTTE CHATEAU DE LA MOTTE: B.G.I.S. | FRITUUR 'T SMULBEKSKE | HOLLYWOOD | George Dominique | Dorpscaf茅

Other related companies as CHATEAU DE LA MOTTE: B.G.I.S. | FRITUUR 'T SMULBEKSKE | HOLLYWOOD | George Dominique | Dorpscaf茅

CHATEAU DE LA MOTTE is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHATEAU DE LA MOTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04291229248. Het bedrijf CHATEAU DE LA MOTTE bevindt zich op het adres: METTEKOVENSTRAAT 4; 3800; SINT-TRUIDEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 931,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 756,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Mus茅es and patrimoine culturel. Salles de conf茅rences and de r茅ceptions. Restaurants. Lijst met producten zijn Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Brunch.. Type de Monument: Ch?teaux-Forts.. Type de Salle: Salles de R茅ception..
De hoofdactiviteit van CHATEAU DE LA MOTTE is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHATEAU DE LA MOTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHATEAU DE LA MOTTE, openstaande posities, locatie van CHATEAU DE LA MOTTE op de kaart.

CHATEAU DE LA MOTTE is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHATEAU DE LA MOTTE, company assigned to the tax number BE04291229248. The company CHATEAU DE LA MOTTE is located at the address: METTEKOVENSTRAAT 4; 3800; SINT-TRUIDEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 931,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 756,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Mus茅es and patrimoine culturel. Salles de conf茅rences and de r茅ceptions. Restaurants. List of products are Type de Cuisine: Fran?aise. Types de Repas: Brunch.. Type de Monument: Ch?teaux-Forts.. Type de Salle: Salles de R茅ception..
The main activity of CHATEAU DE LA MOTTE is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CHATEAU DE LA MOTTE is not available. You also can look at reviews of CHATEAU DE LA MOTTE, open positions, location of CHATEAU DE LA MOTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHATEAU DE LA MOTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHATEAU DE LA MOTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHATEAU DE LA MOTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHATEAU DE LA MOTTE, employees, financial statistics.