BATIMENT ET TECHNIQUE SA

Particuliere bedrijvenPijpleidingen, behalve aardgas • BATIMENT ET TECHNIQUE SA
Private companiesPipelines, Except Natural Gas • BATIMENT ET TECHNIQUE SA

Contactgegevens BATIMENT ET TECHNIQUE SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BATIMENT ET TECHNIQUE SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

BATIMENT ET TECHNIQUE SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): La Champonniere 15 4600 Vise - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-79-30-26 32-43-79-30-26

Fax (fax): +32 (2) 874-51-38 +32 (2) 874-51-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BATIMENT ET TECHNIQUE SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BATIMENT ET TECHNIQUE SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BATIMENT ET TECHNIQUE SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BATIMENT ET TECHNIQUE SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BATIMENT ET TECHNIQUE SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BATIMENT ET TECHNIQUE SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BATIMENT ET TECHNIQUE SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BATIMENT ET TECHNIQUE SA
Products information BATIMENT ET TECHNIQUE SA

BTW identificatienummer (tax): BE04112976074
Ondernemingsnummer: 7759063720
Hoofdstad (capital): 688,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 543,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Producten die in BATIMENT ET TECHNIQUE SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Building, structural work - contractors

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BATIMENT ET TECHNIQUE SA
(Get full report from official database of BE for BATIMENT ET TECHNIQUE SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor BATIMENT ET TECHNIQUE SA
Addition kinds of activities for BATIMENT ET TECHNIQUE SA

2082. Malt dranken | Malt beverages
097199. Jagen, vangst, spelvermeerdering, nec | Hunting, trapping, game propagation, nec
14990701. Asfalt (inheemse) mijnbouw | Asphalt (native) mining
20320303. Bouillon, behalve zeevruchten: verpakt in blikjes, potten, enz. | Broth, except seafood: packaged in cans, jars, etc.
30890220. Tumblers, kunststoffen | Tumblers, plastics
31310404. Tongen, schoen en laars, leer | Tongues, shoe and boot, leather
32290600. Wetenschappelijk glaswerk | Scientific glassware
34990102. Kisten, brand- of inbraakweerstand: metaal | Chests, fire or burglary resistive: metal
35850503. Kouddrankuitrusting (niet gemonteerd) | Cold drink dispensing equipment (not coin-operated)

Werken bij BATIMENT ET TECHNIQUE SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BATIMENT ET TECHNIQUE SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BATIMENT ET TECHNIQUE SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BATIMENT ET TECHNIQUE SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker 2 ploegen (m/v) (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Werk je graag als orderpicker en vind je fysiek werk een uitdaging? Dan is dit de vacature voor jou! Voor een bedrijf in Deinze zijn we op zoek naar een orderpicker/magazijnier met volgende taken: - Bestellingen klaarzetten op basis van bestelbonnen - Bepaalde pakketten kunnen erg zwaar zijn - Fysiek manueel werk

  • Medewerker snijzaal (WICHELEN)

    Regio: WICHELEN

    Bedrijf: Synergie Wetteren Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zijn op zoek naar medewerkers om de voorziene piek op te vangen van september tot januari. (optie vast kan hieruit voortvloeien) Je zal tewerkgesteld worden als polyvalent medewerker in de snijzaal. Jouw job bestaat uit 3 werkposten: vouwen: ter voorbereiding van het snijden, zal je de stof vouwen, gladstrijken, kwaliteitscontrole uitvoeren snijden: je zal de snijrobots bedienen en de uitgesneden stukken 'uitrapen', vervolgens sorteer je alles en leg je klaar voor de volgende post bundelen: de laatste stap in het proces is om alle onderdelen in pakketten te verzamelen zodat ze kunnen gestikt worden

  • Monteur Tesla (ZEEBRUGGE)

    Regio: ZEEBRUGGE

    Bedrijf: SYNERGIE BRUGGE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - banden verwisselen, balanseren en uitlijnen - vloeistoffen vervangen/ bijvullen - reparaties doen zoals: deuren vervangen / spiegels vervangen/ ruitenwissers vervangen/ sensoren vervangen en repareren - werken aan airco systemen - drive units vervangen - diagnose maken van de wagen

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS ROTSELAAR (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit Rotselaar en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Rotselaar, Tremelo, Baal, Betekom en Keerbergen.

  • Student verkoopsmedewerker bakkerij (M/V) Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: ACTIEF GENT

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een fulltime job? Interesse in de verkoop en een passie voor bakkersproducten? Lees snel verder want voor een bakkerij regio Gent is Actief interim op zoek naar jou! Om hun team van enthousiaste verkopers te versterken zijn verschillende bakkerijen in het Gentse op zoek naar een gemotiveerde verkoper (M/V). Als bakkerijmedewerker zal jij instaan voor het verkopen van brood, patisserie, charcuterie en confiserie. Ook het opvullen van de rekken en het snijden van het brood en onderhoud van de winkel behoren tot je takenpakket. Jij bezorgt de klanten een onvergetelijke ervaring!

  • Spelhost dinerspellen (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DINERSPEL.NL

    Type: Studentenjob

    Dinerspel.nl is een Nederlandse producent van dinerspellen zoals moorddiners. Wij zijn ook actief in Vlaanderen en zoeken met name in Brugge studenten om onze spellen te begeleiden.

  • Bijlesgever wiskunde (LANAKEN)

    Regio: LANAKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van de hogeschool en/of universiteit. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • KAPPER/KAPSTER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: HAIREQUIPE

    Type: Vaste Job

    HAIREQUIPE werft nog enkele gemotiveerde collega's met de juiste spirit aan! Ook eindejaars! Je houdt ervan om onze klanten te verwennen, je begrijpt dat jouw emotie belangrijk is om een leuk kappersbezoek te realiseren? Je bent gemotiveerd om steeds bij te leren in onze HAIREQUIPE-Academie? Dan ben jij misschien we degene die wij zoeken! Stuur jouw sollicatie door naar [email protected] of tel. 0495/530920. Misschien tot binnenkort! Grtjs! HAIREQUIPE (Neem alvast ook een kijkje op onze website www.hairequipe.be)

  • LOGISTIEK ADMINISTRATIEF MEDEWERKER (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: PURE DIFFUSION

    Type: Vaste Job

    Hou je van afwisseling in je werk, ben je in staat zelfstandig initiatief te nemen en heb je een probleemoplossende houding? Deins je niet terug van veel communicatie met klanten, leveranciers en transporteurs zowel in het Nederlands, Engels als Frans en ben je analytisch ingesteld? Ben je bovendien fysiek sterk genoeg om tijdens bepaalde periodes zware dozen te tillen (alsook behandeling van goederen) en heb je een representatief voorkomen? Dan ben jij misschien wel de perfecte persoon om ons jong & enthousiast team aan te vullen! Uitgebreide computerkennis en/of ervaring in distributie zijn een pluspunt!

  • Project ingenieur gebouwentechnieken (hvac) (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: VK ENGINEERING

    Type: Vaste Job

    Als projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de integratie van de technische installaties in het architecturale concept van projecten binnen het domein Building Engineering. Projecten: kantoorgebouwen, scholen, openbare gebouwen, hotels, residentiële gebouwen, ziekenhuizen, … . Je takenpakket omvat o.a.: Concept, ontwerp en berekening van de installaties voor verwarming, koeling en luchtbehandeling (hvac) tijdens de ontwerpfase. Uitwerking van het concept in overleg met klant, principal en collega ingenieurs. Adviseren van werkvoorbereiders en BIM modelleurs voor de uitwerking van de plannen. Overleg met de verschillende disciplines om gecoördineerde resultaten te kunnen garanderen. Na verloop van tijd deelname aan externe meetings en werfopvolging tijdens uitvoeringsfase. Kennisdeling en – ontwikkeling via VK Academy voor je verdere groei en ontwikkeling, ter verhoging van het innovatievermogen en kwaliteitsimago van VK.

  • Fascia-therapeut (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: COMPLEMENT

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Complement is een dynamische groepspraktijk aan de Expo in Antwerpen. Als team van therapeuten werken wij vanuit een energetische holistische visie op gezondheid en welzijn. Momenteel bieden wij volgende disciplines aan: acupunctuur, cranio-sacrale therapie, energetische loopbaancoaching, voedingsadvies, voetreflexologie, healing, yoga 1-op-1 en Feng Shui. Het Complement is op zoek naar een gemotiveerde fascia-therapeut om het team te versterken.

  • Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke (Varsenare) (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: SEARCH & SELECTION ANTWERPEN

    Type: Zelfstandige activiteit

    Argenta vaart een klare koers. Ze zijn een bank-verzekeraar van en voor mensen, een strategie die aan de basis ligt van hun duurzame groei. Al sinds 1956 ondersteunen zij gezinnen met advies op vlak van beleggingen, kredieten, verzekeringen en sparen en betalen. Hun langetermijnvisie op bank en verzekeringen met een klantgerichte aanpak, eerlijk advies en transparante producten is de sleutel tot hun succes en het vertrouwen van hun klanten. De zelfstandige agenten vormen daarbij de drijvende kracht. Heb je zin om te ondernemen en mee de schouders te zetten onder een succesformule van eigen bodem? Wacht niet langer en laat van je horen als m/v: Zelfstandig kantoorhouder voor het kantoor te Jabbeke Functie • Als kantoorhouder ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een langetermijnrelatie op met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. • Door jouw ondernemerszin en jouw commercieel inzicht slaag je erin om jouw kantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. • Je staat in voor de organisatie van de werking in jouw kantoor. • Als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van BATIMENT ET TECHNIQUE SA in sociale netwerken
Look for responds of BATIMENT ET TECHNIQUE SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor BATIMENT ET TECHNIQUE SA. Laat een reactie achter voor BATIMENT ET TECHNIQUE SA. BATIMENT ET TECHNIQUE SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BATIMENT ET TECHNIQUE SA. Leave a respond for BATIMENT ET TECHNIQUE SA. BATIMENT ET TECHNIQUE SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BATIMENT ET TECHNIQUE SA op de google maps. Adres en contacten BATIMENT ET TECHNIQUE SA
Location of BATIMENT ET TECHNIQUE SA on the google maps. Address and contacts of BATIMENT ET TECHNIQUE SA

Andere gerelateerde bedrijven als come BATIMENT ET TECHNIQUE SA BATIMENT ET TECHNIQUE SA: PةPINIبRES DE CHAMPIA | RENATO SCHENA | Gysen J | YVAN HOFMANS | TAXI BURNONVILLE - LOCA SERVICE

Other related companies as BATIMENT ET TECHNIQUE SA: PةPINIبRES DE CHAMPIA | RENATO SCHENA | Gysen J | YVAN HOFMANS | TAXI BURNONVILLE - LOCA SERVICE

BATIMENT ET TECHNIQUE SA is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BATIMENT ET TECHNIQUE SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04112976074. Het bedrijf BATIMENT ET TECHNIQUE SA bevindt zich op het adres: La Champonniere 15 4600 Vise - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 688,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 543,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Building, structural work - contractors. Producten gemaakt in BATIMENT ET TECHNIQUE SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BATIMENT ET TECHNIQUE SA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BATIMENT ET TECHNIQUE SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BATIMENT ET TECHNIQUE SA, openstaande posities, locatie van BATIMENT ET TECHNIQUE SA op de kaart.

BATIMENT ET TECHNIQUE SA is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is BATIMENT ET TECHNIQUE SA, company assigned to the tax number BE04112976074. The company BATIMENT ET TECHNIQUE SA is located at the address: La Champonniere 15 4600 Vise - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 688,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 543,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Building, structural work - contractors. Products created in BATIMENT ET TECHNIQUE SA were not found.
The main activity of BATIMENT ET TECHNIQUE SA is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of BATIMENT ET TECHNIQUE SA is not available. You also can look at reviews of BATIMENT ET TECHNIQUE SA, open positions, location of BATIMENT ET TECHNIQUE SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BATIMENT ET TECHNIQUE SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BATIMENT ET TECHNIQUE SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BATIMENT ET TECHNIQUE SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BATIMENT ET TECHNIQUE SA, employees, financial statistics.