RENATO SCHENA

Contactgegevens RENATO SCHENA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data RENATO SCHENA: address, phone, fax, email, website, opening hours

RENATO SCHENA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE PONT-?-CAVAINS 59; 7370; DOUR, België

Telefoon (phone): 65655049 (+32-65655049) 65655049 (+32-65655049)

Fax (fax): +32 (53) 834-22-53 +32 (53) 834-22-53

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) RENATO SCHENA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "RENATO SCHENA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "RENATO SCHENA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van RENATO SCHENA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen RENATO SCHENA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of RENATO SCHENA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees RENATO SCHENA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti RENATO SCHENA
Products information RENATO SCHENA

BTW identificatienummer (tax): BE07047973632
Ondernemingsnummer: 5646942138
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 590,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes.

Product categorie (product category): Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor RENATO SCHENA
(Get full report from official database of BE for RENATO SCHENA)

Aanvulling soorten activiteiten voor RENATO SCHENA
Addition kinds of activities for RENATO SCHENA

2426. Hardhoutdimensie en vloermolen | Hardwood dimension and flooring mills
349300. Staalveren, behalve draad | Steel springs, except wire
702100. Kamer- en pensionhuizen | Rooming and boarding houses
17990606. Keuken- en badkamerhervorming | Kitchen and bathroom remodeling
22990102. Batts en batting: afval van katoenmolen en gerelateerd materiaal | Batts and batting: cotton mill waste and related material
23920601. Stoelhoesjes en pads: gemaakt van aangekochte materialen | Chair covers and pads: made from purchased materials
50840806. Stackers, industriële | Stackers, industrial
75499902. Brandstofsysteem conversie, auto | Fuel system conversion, automotive
80490000. Kantoren van de gezondheidspraktijk | Offices of health practitioner

Werken bij RENATO SCHENA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in RENATO SCHENA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor RENATO SCHENA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for RENATO SCHENA. Looking for open vacancies in other companies

  • Chauffeur C - flexibele uren (m/v) (ZULTE)

    Regio: ZULTE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Zulte zoeken wij een chauffeur C met code 95. Je rijdt in eigen regio met de vrachtwagen en haalt de containers leeg. Startuur mag je zelf bepalen, (sommigen vertrekken om middernacht, andere rond 5u voor de filles). De ritten moeten afgewerkt worden, het zijn een 15 tot 25 stops per dag. Je krijgt een GPS en de vrachtwagen mag mee naar huis genomen worden. 1 of 2 keer per week zou je naar het bedrijf moeten rijden om de vrachtwagen te legen. Je krijgt een inwerkperiode, de eerste week rijdt er iemand mee en er wordt wekelijks een verslag ingevuld.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Thuisverpleging regio Knokke (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit project kom je terecht in een kleine en lokale thuisverplegingsdienst met standplaats te Knokke. Je zal in zeer goed contact moeten staan met de mantelzorgers, de artsen, je collega's... om de best mogelijke zorg voor je patiënten te bekomen. Dit kan in een voltijdse of 4/5/de tewerkstelling. Je zal goed moeten kunnen omgaan met veeleisende, maar dankbare patiënten. Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jouw toegewezen op basis van jouw profiel en competenties. Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • (Junior) Calculator (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: t-interim Turnhout

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zorgt voor een correcte kostprijsberekening van dossiers in aanbesteding en in- uitvoer. Op den kritische manier analyseer je lastenboeken en plannen + controleer je de meetstaten. Je bent creatief in het zoeken naar technische en klantgerichte oplossingen. Je vraagt prijsoffertes op bij leveranciers en onderaannemers. Je zorgt voor een tijdige opmaak van offertes en je volgt deze ook op.

  • Werfleider m/v (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Hasselt zijn we op zoek naar een werfleider met ervaring m/v Je staat in voor de leiding van grote werven (openbare aanbestedingen) klasse 7 Aansturen van teams op de werf en overleggen met architecten en bouwheren

  • Picker/Packer (TESSENDERLO)

    Regio: TESSENDERLO

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant Stanley Black&Decker, een toonaangevend bedrijf in Tessenderlo, dat je ongetwijfeld wel kent van de talrijke doe-het-zelf producten, zijn wij op zoek naar orderpickers. Als orderpicker vervul je een logistieke functie binnen het bedrijf op het gebied van ontvangst, opslag, voorbereiding en distributie van goederen. Je staat in voor volgende taken: bestelbonnen klaarzetten in het magazijn, producten overstapelen / her-stapelen, bestellingen labelen. Hierbij wordt er gebruik gemaakt van een transpalet en handscanner.

  • Meewerkend projectleider/werkvoorbereider (ARENDONK)

    Regio: ARENDONK

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Arendonk zijn we op zoek naar een meewerkend projectleider voor het aansturen van een 30-tal personen. Je bent de rechterhand van de operationeel manager. werkorders uitschrijven Techniekers opvolgen LMRA's  Techniekers bijsturen, coördineren, ... Af en toe meewerken met de techniekers Het werk verdelen Opvolging van de planning (administratief)

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u bij 1 gezin te Moorslede. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Home Maid

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een kindvriendelijke omgeving , waar Nederlands geen must is.De uren die u zal werken zijn; Ma: 8u Di: 8u en de vrijdagvoormiddag 4u. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Hulpkelner (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Studentenjob

    Voor een bloeiende horecazaak te Heist-op-den-Berg, zijn we op zoek naar een jobstudent hulpkelner voor zondag. Taken :  Bestellingen noteren Klanten bedienen Afruimen Afrekenen

  • Zaterdaghulp Bershka Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: BERSHKA

    Type: Studentenjob

    Om ons verkoopsteam tijdens het weekend te versterken (zaterdag) zoeken wij een een jobstudent weekendhulp. Als weekendhulp werk je als sales assistant en heb je als voornaamste taak om onze klanten op een dynamische manier verder te helpen. Verder verwerk je leveringen in de stock, je vult de winkel aan en je zorgt mee voor een ordelijke winkel. Ook help je de visual merchandisers en steek je een handje toe aan de kassa.

  • RESERVE schoonmaak regio Deinze / Nazareth 2018 (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ISS Facility Services

    Type: Werfreserve

    Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Deinze / Nazareth zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

  • Flexi-jobs (kassamedewerk(st)ers) (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: McDonald's Knokke

    Type: Flexijob

    Bijklussen in de horeca? Dit kan ook bij McDonald's!!! We zoeken medewerkers die op vaste basis ons team willen komen versterken.

  • Zaalmedewerker/ barmedewerker flexijob of studentenjob (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: BRASSERIE JO

    Type: Flexijob

    U bedient de klanten, ruimt ook de tafels af en helpt ook mee achter de bar

Zoek naar antwoorden van RENATO SCHENA in sociale netwerken
Look for responds of RENATO SCHENA in social networks

Lees alle opmerkingen voor RENATO SCHENA. Laat een reactie achter voor RENATO SCHENA. RENATO SCHENA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for RENATO SCHENA. Leave a respond for RENATO SCHENA. RENATO SCHENA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie RENATO SCHENA op de google maps. Adres en contacten RENATO SCHENA
Location of RENATO SCHENA on the google maps. Address and contacts of RENATO SCHENA

Andere gerelateerde bedrijven als come RENATO SCHENA RENATO SCHENA: MARTINE QUOIBION | MAISON DESTOCK DIFFUSION | DONAT LEMAIRE | A. METTEPENNINGEN | ANC ETS REMACLE BVBA

Other related companies as RENATO SCHENA: MARTINE QUOIBION | MAISON DESTOCK DIFFUSION | DONAT LEMAIRE | A. METTEPENNINGEN | ANC ETS REMACLE BVBA

RENATO SCHENA is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is RENATO SCHENA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07047973632. Het bedrijf RENATO SCHENA bevindt zich op het adres: RUE PONT-?-CAVAINS 59; 7370; DOUR. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 590,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
De hoofdactiviteit van RENATO SCHENA is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van RENATO SCHENA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van RENATO SCHENA, openstaande posities, locatie van RENATO SCHENA op de kaart.

RENATO SCHENA is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is RENATO SCHENA, company assigned to the tax number BE07047973632. The company RENATO SCHENA is located at the address: RUE PONT-?-CAVAINS 59; 7370; DOUR. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 590,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Produits & Activités: Menuiserie,Charpentes..
The main activity of RENATO SCHENA is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of RENATO SCHENA is not available. You also can look at reviews of RENATO SCHENA, open positions, location of RENATO SCHENA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over RENATO SCHENA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf RENATO SCHENA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about RENATO SCHENA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company RENATO SCHENA, employees, financial statistics.