CHARLES SOLOT

Contactgegevens CHARLES SOLOT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CHARLES SOLOT: address, phone, fax, email, website, opening hours

CHARLES SOLOT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU BIEF 19; 5580; ROCHEFORT, België

Telefoon (phone): 84377135 (+32-84377135) 84377135 (+32-84377135)

Fax (fax): +32 (57) 453-21-17 +32 (57) 453-21-17

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CHARLES SOLOT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CHARLES SOLOT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CHARLES SOLOT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CHARLES SOLOT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CHARLES SOLOT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CHARLES SOLOT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CHARLES SOLOT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CHARLES SOLOT
Products information CHARLES SOLOT

BTW identificatienummer (tax): BE04993255615
Ondernemingsnummer: 8284484863
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 241,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2017

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CHARLES SOLOT
(Get full report from official database of BE for CHARLES SOLOT)

Aanvulling soorten activiteiten voor CHARLES SOLOT
Addition kinds of activities for CHARLES SOLOT

227305. Tapijten, hand en machine gemaakt | Rugs, hand and machine made
301100. Banden en binnenbanden | Tires and inner tubes
10999905. Microlietwinning | Microlite mining
14990100. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
33410201. Goudsmelten en raffineren (secundair) | Gold smelting and refining (secondary)
35690200. Brandbestrijding en aanverwante apparatuur | Firefighting and related equipment
57350000. Record en vooraf opgenomen tape winkels | Record and prerecorded tape stores
72990606. Telegram service, persoonlijk | Telegram service, personal
87310204. Engineering laboratorium, behalve het testen | Engineering laboratory, except testing

Werken bij CHARLES SOLOT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CHARLES SOLOT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CHARLES SOLOT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CHARLES SOLOT. Looking for open vacancies in other companies

  • Technisch Receptioniste (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Page Personnel Belgium

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, input werk, mailings, ...) Bedrijfsomschrijving Onze klant is een internationale en toonaangevende speler in de automotive sector. Je komt terecht in een zeer prestigieuze omgeving. Omschrijving U staat in voor het professioneel onthaal van de bezoekers en leveranciers. U beantwoordt de binnenkomende telefoons en helpt waar nodig. U bent verantwoordelijk voor de interne postverwerking en -verdeling. Bijkomend staat u in voor de administratieve ondersteuning aan de verschillende afdelingen (controle van facturen, inputwerk, mailings, ...)

  • Administratief Bediende (SINT-GILLIS)

    Regio: SINT-GILLIS

    Bedrijf: Start People Banking & Insurance Brussel

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Scannen van dossiers en aanmaken van de electronische workflow. Administratieve en operationele taken met betrekking tot databaselijsten uitvoeren. Risico acceptatie van eenvoudige medische vragenlijsten Brifwisseling (bijpremie). Administratieve afhandeling van dossiers in betrokken applicaties.

  • Ervaren schrijnwerker (m/v) (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    We zijn nog op zoek naar een ervaren buitenschrijnwerker Uw taken: - Onderhoud en plaatsing van ramen en deuren (nooddeuren, branddeuren, akoestische deuren,...) - Demonteren en hermonteren van deuren

  • Student verkoop charcuterie (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Wij zoeken studenten (m/v) die op zaterdag willen werken in een beenhouwering in Kortemark. Je werkt een halve dag. De planning wordt samen besproken. Taken: bedienen van klanten aan de verstoonbank vlees, kaas,...snijden en afwegen afrekenen toonbank aanvullen schoonmaken helpen bij bereidingen

  • Bijlesgever wiskunde (ALKEN)

    Regio: ALKEN

    Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

    Type: Studentenjob

    Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

  • Jobstudent (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Tekenaar (LINT)

    Regio: LINT

    Bedrijf: WaW

    Type: Vaste Job

    Als Technisch Tekenaar werk je projecten uit in Solidworks Je vertrekt van een eigen ontwerp of van het ontwerp van de klant, waarbij jij het tekenwerk doet Je verwerkt de technische gegevens en vertaalt ze naar de productieafdeling Je zet een vraag van een klant om in een optimale oplossing Je gaat ter plaatse bij klanten om opmetingen te doen Je staat in nauw contact met onze nieuwe en huidige klanten Je staat de commercieel directeur bij Een interne opleiding is voorzien  

  • Productie Ingenieur (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: NOVA Engineering

    Type: Vaste Job

    Dagdagelijks samenwerken met de collega’s meestergasten, de kwaliteitsingenieur, de operatoren, je teamcoach en het management. Het ontwerpen en verbeteren van productieprocessen om een efficiënt, veilig, ergonomisch en stabiel proces te realiseren. Het op korte termijn oplossen van problemen en storingen in het productieproces. Het op lange termijn borgen van procesverbeteringen voor een stabieler en efficiënter proces. Lean, operational excellence, QRM zijn begrippen / werkwijzen die je je eigen wilt maken. Het uitvoeren, begeleiden en coördineren van verbeterprojecten. Het begeleiden van de introductie van nieuwe producten, hierbij bewaak je vooral de “fit for manufacturing”, processborging (SPC) en stabiliteit van de opgezette systemen. Je herkent opportuniteiten voor onze processen en lukt er in deze economisch verantwoord te integreren. Het toepassen van de logistieke systemen. Het mee uitrollen van de digitale platformen. Je hebt oog voor een goede leverbetrouwbaarheid, een hoge productiviteit en een zo laag mogelijke stock. Je bent gepassioneerd door techniek en volgt de technologische evoluties op de voet. Je werkt samen met je collega’s binnen het Flow Team, meestergasten, kwaliteitsingenieur, operatoren alsook, manufacturing ingenieurs van de Proces en product ontwikkelingsafdeling. Bedrijfsprofiel: Voor een stabiele en internationaal bedrijf gespecialiseerd in persluchttechniek zijn we op zoek naar een gedreven productie ingenieur.

  • enthousiaste kelner (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: BRASSERIE PLAISANCES

    Type: Vaste Job

    Brasserie Plaisances is een gezellige brasserie vlakbij de Brusselpoort in Mechelen, net buiten het centrum van Mechelen. Langs de waterkant kan je er volop genieten van een verfrissend drankje en enkele lekkere, klassieke maaltijden. Puur genieten! Voor de versterking van onze ploeg zijn wij op zoek naar een kelner/barhulp die instaat voor een vlotte en vriendelijke bediening van onze klanten. Daarnaast sta je ook in voor de bediening achter onze bar.

  • Sourcing manager (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: SCK

    Type: Vaste Job

    Als sourcing manager leid je de aankoopafdeling en neemt daarin volgende rollen op: Leider je zet het aankoopbeleid op en geeft het vorm; je voert het voorraadbeleid. Manager je zet adequate interne structuren, werkwijze en procedures op; je streeft efficiëntie na bv. d.m.v. automatiseren; je zet de nodige systemen kwaliteitsbewaking en risicobeheersing op en beheert ze. Coach je stuurt het team van medewerkers verantwoordelijk aankoop en magazijn aan, bestaande uit zowel interne als externe medewerkers. Meer info vind je op onze website.

  • HR Officer (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: HR Talents Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als HR administrator is jouw rol een mix van administratie en HR. Je fungeert als eerste aanspreekpunt voor alle HR-gerelateerde vragen Je staat in voor de maandelijkse loonverwerking van de bedienden Je bent verantwoordelijk voor het up-to-date houden van personeelsdossiers Je plant de opleidingen in en volgt ze verder op Je maakt contracten op en zorgt voor verlengingen  Je voert algemene administratieve taken uit en biedt ondersteuning bij onthaal en telefonie Je assisteert bij de organisatie van personeelsevents Bedrijfsprofiel: Onze klant is een groeiende speler in de ICT wereld.

  • Zelfstandig kantoorhouder Argenta druivenstreek (m/v) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ARGENTA

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor diverse Argenta kantoren zijn we momenteel op zoek naar echte ondernemers om een bestaande klantenportefeuille over te nemen. Vandaag zijn er onder meer beschikbare portefeuilles in de Druivenstreek Als kantoorhouder bank & verzekeringen ben je het aanspreekpunt voor klanten en bouw je met hen een lange termijnrelatie op, met als doel in een optimale dienstverlening te voorzien. Door jouw ondernemerszin en commercieel inzicht slaag je erin om jouw bankkantoor uit te bouwen en jouw klantennetwerk te doen groeien. Je zet tevens acties en campagnes op om nieuwe klanten aan te trekken. Je staat in voor de organisatie en de werking van jouw bankkantoor, als leidinggevende geef je sturing en richting aan jouw medewerkers.

Zoek naar antwoorden van CHARLES SOLOT in sociale netwerken
Look for responds of CHARLES SOLOT in social networks

Lees alle opmerkingen voor CHARLES SOLOT. Laat een reactie achter voor CHARLES SOLOT. CHARLES SOLOT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CHARLES SOLOT. Leave a respond for CHARLES SOLOT. CHARLES SOLOT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CHARLES SOLOT op de google maps. Adres en contacten CHARLES SOLOT
Location of CHARLES SOLOT on the google maps. Address and contacts of CHARLES SOLOT

Andere gerelateerde bedrijven als come CHARLES SOLOT CHARLES SOLOT: FLLA HALLE AUX VINS TOBY SPRL | R.C. HET GOUDEN ZADEL | Ackermans F | Centre M茅dical Askesis ASBL | RAMANDT TOM

Other related companies as CHARLES SOLOT: FLLA HALLE AUX VINS TOBY SPRL | R.C. HET GOUDEN ZADEL | Ackermans F | Centre M茅dical Askesis ASBL | RAMANDT TOM

CHARLES SOLOT is een bedrijf dat 2017 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CHARLES SOLOT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04993255615. Het bedrijf CHARLES SOLOT bevindt zich op het adres: RUE DU BIEF 19; 5580; ROCHEFORT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 241,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van CHARLES SOLOT is Holding and Other Investment Offices, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CHARLES SOLOT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CHARLES SOLOT, openstaande posities, locatie van CHARLES SOLOT op de kaart.

CHARLES SOLOT is a company, that was registered 2017 in N\A region, Belgium. Full name of company is CHARLES SOLOT, company assigned to the tax number BE04993255615. The company CHARLES SOLOT is located at the address: RUE DU BIEF 19; 5580; ROCHEFORT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 241,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of CHARLES SOLOT is Holding and Other Investment Offices, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of CHARLES SOLOT is not available. You also can look at reviews of CHARLES SOLOT, open positions, location of CHARLES SOLOT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CHARLES SOLOT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CHARLES SOLOT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CHARLES SOLOT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CHARLES SOLOT, employees, financial statistics.