Centre M茅dical Askesis ASBL

Particuliere bedrijvenHolding and Other Investment Offices • Centre M茅dical Askesis ASBL
Private companiesHolding and Other Investment Offices • Centre M茅dical Askesis ASBL

Contactgegevens Centre M茅dical Askesis ASBL: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Centre M茅dical Askesis ASBL: address, phone, fax, email, website, opening hours

Centre M茅dical Askesis ASBL

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Avenue du Plan Inclin茅 9; 7012; Mons (Jemappes), België

Telefoon (phone): 065 88 68 00 (+32-065 88 68 00) 065 88 68 00 (+32-065 88 68 00)

Fax (fax): +32 (55) 718-47-74 +32 (55) 718-47-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Centre M茅dical Askesis ASBL: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Centre M茅dical Askesis ASBL"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Centre M茅dical Askesis ASBL"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Centre M茅dical Askesis ASBL, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Centre M茅dical Askesis ASBL. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Centre M茅dical Askesis ASBL, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Centre M茅dical Askesis ASBL. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Centre M茅dical Askesis ASBL
Products information Centre M茅dical Askesis ASBL

BTW identificatienummer (tax): BE08896423339
Ondernemingsnummer: 2074737548
Hoofdstad (capital): 617,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 521,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2010

Producten die in Centre M茅dical Askesis ASBL zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Medical centers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Centre M茅dical Askesis ASBL
(Get full report from official database of BE for Centre M茅dical Askesis ASBL)

Aanvulling soorten activiteiten voor Centre M茅dical Askesis ASBL
Addition kinds of activities for Centre M茅dical Askesis ASBL

751900. Utility aanhangwagen verhuur | Utility trailer rental
28790107. Pesticiden, landbouw of huishoudens | Pesticides, agricultural or household
37210200. Niet-gemotoriseerde en lichtere lucht dan vliegtuigen | Nonmotorized and lighter-than-air aircraft
39499907. Gymnasium apparatuur | Gymnasium equipment
49240100. Gasmakelaar | Gas power broker
73891006. Telefoonboek distributie, contract of tarief basis | Telephone directory distribution, contract or fee basis
82310402. Documentatiecentrum | Documentation center

Werken bij Centre M茅dical Askesis ASBL: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Centre M茅dical Askesis ASBL: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Centre M茅dical Askesis ASBL. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Centre M茅dical Askesis ASBL. Looking for open vacancies in other companies

  • Arbeidster wasserij (M/V) (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Uitsorteren gewassen kledij : volgens soort (broeken, vesten), per klant, 100 % katoen eruit halen, herwas kledij uitsorteren en plaatsen bij de juiste opgeefstations - Opgeefstations kledij : kledij ophangen op aangepaste kapstokken , kwaliteitscontrole : vuil en herstel detecteren - Plooien kledij : bedienen van machines + uitsorteren kledij volgens klant, soort,ed + tellen, registratie en input in intern computerprogramma, plaatsen in een kar volgens de wensen van de klant. - Inpak kledij : inpakken van kledij en de inpakmachine kunnen bedienen, vervangen van plastiekrollen, tellen van de goederen, plaatsen in de kar volgens de wensen van de klant, kwalitatief inpakken - Vouwexpeditie kledij : dit is de afwerking van de hangende kledij, kwaliteitscontroles uitoefenen op herstel en vuil, afwerken volgens de wensen van de klant, registratie en input in intern programma, afwegen van eigen linnen en verdelen bij de juiste klanten

  • Huishoudhulp met uitstekend loon regio Ronse (RONSE)

    Regio: RONSE

    Bedrijf: CLEAN INSIDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Clean Inside ga je poetsen bij de mensen thuis, met dienstencheques. Je levert perfect werk zodat onze klanten stralen van geluk Je krijgt als huishoudhulp een vast uurrooster met vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis kraaknet achter en bezorgt hen een aangename thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw je uurrooster. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Clean Inside kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp, waar je gaat poetsen bij de mensen thuis. Je wil graag aan de slag in een onderneming die gezin en werk op elkaar afstemd.Je wordt persoonlijk begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kunt. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen,schoonmaakster,dienstencheque,dienstencheques,schoonmaken,poetswerk,poetshulp,poetsvrouw,poetsman,poetsdame )

  • Verkoopmedewerker (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: Go4Jobs Roeselare

    Type: Studentenjob

    Als verko(o)p(st)er ben je verantwoordelijk voor: - Onthalen van de klanten. - Het verkopen van vleeswaren. - Algemeen onderhoud van de winkel. - De mensen verder helpen met een glimlach.

  • Lesgevers Zwemschool Sporty (KESSEL-LO)

    Regio: KESSEL-LO

    Bedrijf: SPORTY CREATIEF

    Type: Studentenjob

    Sporty zoekt gemotiveerde en enthousiaste monitoren die zich tijdens het schooljaar willen engageren om één of meerdere uren per week zwemles te begeleiden bij kinderen van de lagere school of kleuters, volgens de Sporty Zwemschool Leerlijn.

  • STUDENTE - SALES AMBASSADORS OBRIGADO (Regio Bornem-Puurs-Willebroek)

    Regio: Regio Bornem-Puurs-Willebroek

    Bedrijf: FIELD AND CONCEPT

    Type: Studentenjob

    Field & Concept is een leidinggevend fieldmarketingagentschap met 29 jaar ervaring. Wij staan in voor de organisatie van o.a. merkactivaties van mooie A-merken. Wil je meer weten over wat we allemaal doen ? Bekijk onze video hier Wij zijn op zoek naar een nieuw vast team van studenten om aan de hand van degustaties en animaties de producten van D-Drinks/Obrigado aan het grote publiek voor te stellen. De potentiële klanten krijgen de mogelijkheid om de producten te ontdekken, te proeven en te kopen. Obrigado is 100% puur kokoswater van een eigen duurzame boerderij in Bahia, Brazilië! Als je Obrigado eenmaal hebt geprobeerd, drink je nooit meer gewoon kokoswater. Obrigado wordt nooit blootgesteld aan lucht totdat je het opent en zit boordevol vitamines en mineralen.

  • Telemarketing Franstalig (GAVERE)

    Regio: GAVERE

    Bedrijf: Tasco

    Type: Studentenjob

    Telefoonwerk (uitnodigen voor onze opendeurdagen) Databankbeheer voor onze nieuwe klanten Wij werken elke dag van 8u30 tot 12u30 en van 13u30 tot 17u30, op vrijdag tot 15u30. Geen avond- of weekendwerk

  • Student promo Oostende (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO HOSPITALITY

    Type: Studentenjob

    Voor Panama zijn we op zoek naar studenten die gedurende het hele jaar promo-opdrachten kunnen uitvoeren in Oostende. Dit is voor een uitgebreid gamma aan topmerken.

  • PROJECTINGENIEUR (ENERGIEMANAGEMENT) (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: Hays Gent

    Type: Vaste Job

    * Investerings- en verbeterprojecten met focus op energiemanagement * Project management, Lean management * Dendermonde Voor onze klant, een internationale productieonderneming met een vestiging in de regio van Dendermonde, zijn wij vanuit Hays Engineering Gent op zoek naar een Projectingenieur. In de job van Projectingenieur ben je verantwoordelijk voor de initiatie en opvolging van de investerings- en verbeterprojecten die hoofdzakelijk betrekking zullen hebben op energiebesparende maatregelen. Je doet dit voor de volledige vestiging in Dendermonde. Je zal de projecten van A-Z opvolgen: de studie- en engineeringfase, het selecteren van de leveranciers en aannemers, de technische uitwerking van de projecten, de opvolging en coördinatie van de planning, het bepalen van de prioriteiten, de financiële en budgettaire opvolging, de implementatie, installatie en oplevering van de projecten. Je bent het aanspreekpunt voor de verschillende partijen en je zal nauw samenwerken met de andere interne afdelingen. Je zal ook diverse verbeterprojecten implementeren op basis van Lean Management.

  • Metser / Diender (LAARNE)

    Regio: LAARNE

    Bedrijf: DE CRAECKER-VLAEMINCK

    Type: Vaste Job

    We zijn op zoek naar een metser / diender met als taken Dienen van een ploeg metsers Snelbouwstenen en façade plaatsen Muren zetten door het metselen van draagelementen (baksteen, bindsteen, gipsblokken, ...) Openingen maken in bestaand metselwerk (ramen, deuren, trapgat, ...) Mortel, vulmiddel, ... klaarmaken en aanbrengen Uitsparingen maken voor latere installaties en inrichtingen (loodgieterij, elektriciteit, rookkanalen, ...) Je kan onmiddellijk starten.

  • Monteur / monteerder m/v (VLAMERTINGE)

    Regio: VLAMERTINGE

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT WVLZ

    Type: Vaste Job

    Je bent een ervaren monteur op zoek naar een job in de bouw regio Poperinge? Je hebt interesse in de montage van staalstructuren en betonelementen? Dan hebben wij de job voor jou! Adecco Construct is voor de regio Poperinge op zoek naar monteur. Je staat in voor het monteren van staalstructuren en geprefabriceerde betonelementen. De werven zijn gelegen over gans België. Je komt terecht in de sector van landbouw en industrie.

  • Stagiair grafische marketing (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: HENCO INDUSTRIES

    Type: Leercontract

    Tijdens deze stageperiode zal er een sterke focus zijn op print media maar hiernaast is hulp in online media ook zeer welkom. Onderstaand bieden we een blik op jouw verantwoordelijkheden. Naast deze verantwoordelijkheden kunnen er ook ad hoc opdrachten zijn waar je jouw steentje aan zal kunnen bijdragen. Product sheets voorzien van een consistente opmaak in InDesign en Photoshop; Ontwerpen van een stoefboekje dat past binnen de huisstijl van Henco Industries; Per productcategorie een vierluik opstellen dat tevens past binnen de huisstijl; Templates ontwerpen voor onze nieuwsbrieven; Berichten opmaken voor sociale media, gaande van video's tot foto's of zelfs boomerangs… The sky is the limit!

  • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: PAGODE BVBA

    Type: Flexijob

    Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van Centre M茅dical Askesis ASBL in sociale netwerken
Look for responds of Centre M茅dical Askesis ASBL in social networks

Lees alle opmerkingen voor Centre M茅dical Askesis ASBL. Laat een reactie achter voor Centre M茅dical Askesis ASBL. Centre M茅dical Askesis ASBL bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Centre M茅dical Askesis ASBL. Leave a respond for Centre M茅dical Askesis ASBL. Centre M茅dical Askesis ASBL on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Centre M茅dical Askesis ASBL op de google maps. Adres en contacten Centre M茅dical Askesis ASBL
Location of Centre M茅dical Askesis ASBL on the google maps. Address and contacts of Centre M茅dical Askesis ASBL

Andere gerelateerde bedrijven als come Centre M茅dical Askesis ASBL Centre M茅dical Askesis ASBL: BLOEMEN BREMS | BOUWBEDRIJF HELSEN | TUINARCHITECTUUR SWINNEN-VAN DE VOORDE | Ateco-Rogge | Druk In De Weer CV

Other related companies as Centre M茅dical Askesis ASBL: BLOEMEN BREMS | BOUWBEDRIJF HELSEN | TUINARCHITECTUUR SWINNEN-VAN DE VOORDE | Ateco-Rogge | Druk In De Weer CV

Centre M茅dical Askesis ASBL is een bedrijf dat 2010 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Centre M茅dical Askesis ASBL, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08896423339. Het bedrijf Centre M茅dical Askesis ASBL bevindt zich op het adres: Avenue du Plan Inclin茅 9; 7012; Mons (Jemappes). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 617,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 521,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Medical centers. Producten gemaakt in Centre M茅dical Askesis ASBL zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Centre M茅dical Askesis ASBL is Holding and Other Investment Offices, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Centre M茅dical Askesis ASBL is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Centre M茅dical Askesis ASBL, openstaande posities, locatie van Centre M茅dical Askesis ASBL op de kaart.

Centre M茅dical Askesis ASBL is a company, that was registered 2010 in N\A region, Belgium. Full name of company is Centre M茅dical Askesis ASBL, company assigned to the tax number BE08896423339. The company Centre M茅dical Askesis ASBL is located at the address: Avenue du Plan Inclin茅 9; 7012; Mons (Jemappes). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 617,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 521,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Medical centers. Products created in Centre M茅dical Askesis ASBL were not found.
The main activity of Centre M茅dical Askesis ASBL is Holding and Other Investment Offices, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of Centre M茅dical Askesis ASBL is not available. You also can look at reviews of Centre M茅dical Askesis ASBL, open positions, location of Centre M茅dical Askesis ASBL on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Centre M茅dical Askesis ASBL, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Centre M茅dical Askesis ASBL, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Centre M茅dical Askesis ASBL, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Centre M茅dical Askesis ASBL, employees, financial statistics.