BOUDART R. & BOUDART J.P.

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • BOUDART R. & BOUDART J.P.
Private companiesMotion Pictures • BOUDART R. & BOUDART J.P.

Contactgegevens BOUDART R. & BOUDART J.P.: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOUDART R. & BOUDART J.P.: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOUDART R. & BOUDART J.P.

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DE BRAY 26; 7110; LA LOUVIERE, België

Telefoon (phone): 64662222 (+32-64662222) 64662222 (+32-64662222)

Fax (fax): +32 (14) 321-71-24 +32 (14) 321-71-24

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOUDART R. & BOUDART J.P.: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOUDART R. & BOUDART J.P."? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOUDART R. & BOUDART J.P."? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOUDART R. & BOUDART J.P., België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOUDART R. & BOUDART J.P.. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOUDART R. & BOUDART J.P., Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOUDART R. & BOUDART J.P.. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOUDART R. & BOUDART J.P.
Products information BOUDART R. & BOUDART J.P.

BTW identificatienummer (tax): BE01440826416
Ondernemingsnummer: 9348510742
Hoofdstad (capital): 981,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 511,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2001

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOUDART R. & BOUDART J.P.
(Get full report from official database of BE for BOUDART R. & BOUDART J.P.)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOUDART R. & BOUDART J.P.
Addition kinds of activities for BOUDART R. & BOUDART J.P.

301101. Binnenbuizen, alle soorten | Inner tubes, all types
799904. Tafel sport parkeerplaats operatie | Table sports parlor operation
873399. Niet-commerciële onderzoeksorganisaties, nec | Noncommercial research organizations, nec
51999900. Nondurable goods, nec, nec | Nondurable goods, nec, nec
83610403. Rust thuis, met gezondheidszorg incidenteel | Rest home, with health care incidental

Werken bij BOUDART R. & BOUDART J.P.: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOUDART R. & BOUDART J.P.: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOUDART R. & BOUDART J.P.. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOUDART R. & BOUDART J.P.. Looking for open vacancies in other companies

  • Magazijnier met rijbewijs C (Regio Lier-Heist o/d Berg)

    Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

    Bedrijf: Work Wizards

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een sterke waarde in de regio, zijn wij opzoek naar een Magazijnier met rijbewijs C voor onmiddellijke opstart. Wat verwachten we van jou? Jouw taken Je vervoert, per vrachtwagen, kunststofonderdelen van het bedrijf naar het magazijn, of omgekeerd, langs de openbare weg. Je zorgt voor het transport van die onderdelen in het bedrijf en je helpt in het magazijn van de afdeling kunststoffen.

  • Chauffeur C/CE (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar 2 (distributie) chauffeurs - rijbewijs C of CE. 1 chauffeur voor dagploeg (start tussen 05u - 10u) 1 chauffeur voor nachtploeg (+/- vanaf 16u tot 3u 's nachts)

  • Huishoudhulp te regio Erpe-Mere (ERPE-MERE)

    Regio: ERPE-MERE

    Bedrijf: HET TOVERSTOKJE

    Type: Dienstenchequebaan

    Kijk jij er telkens naar uit om jouw huisje op te frissen, eten te bereiden voor jou en/of jouw gezin, te slapen in net gewassen lakens en de volgende ochtend perfect gestreken kledij aan te trekken? Ben jij daarnaast ook nog eens iemand die graag andere gezinnen helpt om dit te realiseren in hun woning? Dan ben jij de poetsfee/poetsman die perfect past bij HET TOVERSTOKJE ! Wij zoeken namelijk gemotiveerde, gedreven en verantwoordelijke huishoudhulpen in het kader van de dienstencheques die absoluut gerespecteerd worden voor het kwaliteitsvolle werk dat zij uitvoeren bij de klanten. HET TOVERSTOKJE moedigt 55+, schoolverlaters, mensen van vreemde origine en arbeidsgehandicapten aan! Jong gepensioneerden die gemotiveerd zijn om deeltijds te werken via dienstencheques om nog wat bij te verdienen via het helpen van andere mensen in het dagelijkse leven zijn zeker welkom!

  • Enthousiaste Huishoudhulpen Regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: TRIXXO HOME GENK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kander van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken

  • POETS- EN HUISHOUDHULP regio MEERHOUT (MEERHOUT)

    Regio: MEERHOUT

    Bedrijf: vzw IN-Z regio Midden-West Limburg

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen - je klanten kunnen zorgbehoevenden of niet-zorgbehoevenden zijn - en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! Je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis Jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … Bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… Op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s Tewerkstelling in Meerhout en omgeving.

  • Huishoudhulp/poetshulp in regio Jabbeke (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

    Type: Dienstenchequebaan

    Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, …). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis. Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - voltijds - regio Middelkerke (MIDDELKERKE)

    Regio: MIDDELKERKE

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • Student opbouw Gentse Winterfeesten (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Studentenjob

    Ben jij student en vrij in de periode van 20/11 tot en met 06/12? Wij zijn op zoek naar studenten die kunnen helpen met de opbouw van de Gentse Winterfeesten! Bij interesse bel ons op 09/218 09 80 of mail naar [email protected]!

  • jobstudent verkoop Shop & Go Sint-Niklaas (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: C.P.T. - Q8

    Type: Studentenjob

    zeer afwisselende job, met ruim takenpakket: kassawerk, broodjes beleggen, winkel aanvullen, verkoop van loterijproducten,...

  • Horecapersoneel (jobstudenten en flexi) (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: SMOOTH COMMUNICATION

    Type: Studentenjob

    Voor diverse klanten zijn we geregeld op zoek naar horecapersoneel dat van aanpakken weet. Meer concreet: vriendelijke, spontane medewerkers die het verschil maken. We zoeken vooral personeel voor de bar en de zaal. Ervaring in de keuken is niet nodig. Uren en dagen te bespreken naargelang de opdracht. Dat kan ofwel een vaste zaak zijn ofwel op evenementen (heel uiteenlopende evenementen). We zijn op zoek naar dynamische jonge persoonlijkheden (studenten) die het verschil kunnen maken!

  • JOBSTUDENT 04/1/2019 (WONDELGEM)

    Regio: WONDELGEM

    Bedrijf: Vacature.com

    Type: Studentenjob

    Voor een bedrijf in de regio Gent zijn we op zoek naar 2 jobstudenten die willen helpen bij de nieuwjaarsreceptie specifiek op vrijdag 04/1/2019 van 14u30-20u. Je zal hapjes in de oven mogen steken, Je zal drank mogen inschenken, Je zal glazen mogen afwassen, Je zal mogen rondgaan met hapjes/drankjes Je zal mogen helpen waar nodig dat moment

  • Junior Project Manager (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: DECON BVBA

    Type: Vaste Job

    Als Junior Project Manager ben je mee verantwoordelijk voor de technische ondersteuning van het bedrijf. Dit betekent dat je meewerkt aan de voorbereiding van de werf (opmaak lastenboek, aanbestedingen, offertes opvragen bij aannemers). In de werffase volg je de uitvoering op, neem je deel aan de werfvergaderingen en los je problemen op die zich tijdens de werf eventueel voordoen. Meer informatie rond het specifieke takenpakket kan je nalezen in de bijlage.

Zoek naar antwoorden van BOUDART R. & BOUDART J.P. in sociale netwerken
Look for responds of BOUDART R. & BOUDART J.P. in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOUDART R. & BOUDART J.P.. Laat een reactie achter voor BOUDART R. & BOUDART J.P.. BOUDART R. & BOUDART J.P. bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOUDART R. & BOUDART J.P.. Leave a respond for BOUDART R. & BOUDART J.P.. BOUDART R. & BOUDART J.P. on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOUDART R. & BOUDART J.P. op de google maps. Adres en contacten BOUDART R. & BOUDART J.P.
Location of BOUDART R. & BOUDART J.P. on the google maps. Address and contacts of BOUDART R. & BOUDART J.P.

Andere gerelateerde bedrijven als come BOUDART R. & BOUDART J.P. BOUDART R. & BOUDART J.P.: BONTEN GILBERT | I.B.I. Center | BANCONTACT-MISTER CASH | MAES WILLY & JOHAN | VAN OTTERDIJK E.& NIJS L.

Other related companies as BOUDART R. & BOUDART J.P.: BONTEN GILBERT | I.B.I. Center | BANCONTACT-MISTER CASH | MAES WILLY & JOHAN | VAN OTTERDIJK E.& NIJS L.

BOUDART R. & BOUDART J.P. is een bedrijf dat 2001 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOUDART R. & BOUDART J.P., bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01440826416. Het bedrijf BOUDART R. & BOUDART J.P. bevindt zich op het adres: RUE DE BRAY 26; 7110; LA LOUVIERE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 981,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 511,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van BOUDART R. & BOUDART J.P. is Motion Pictures, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOUDART R. & BOUDART J.P. is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOUDART R. & BOUDART J.P., openstaande posities, locatie van BOUDART R. & BOUDART J.P. op de kaart.

BOUDART R. & BOUDART J.P. is a company, that was registered 2001 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOUDART R. & BOUDART J.P., company assigned to the tax number BE01440826416. The company BOUDART R. & BOUDART J.P. is located at the address: RUE DE BRAY 26; 7110; LA LOUVIERE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 981,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 511,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of BOUDART R. & BOUDART J.P. is Motion Pictures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOUDART R. & BOUDART J.P. is not available. You also can look at reviews of BOUDART R. & BOUDART J.P., open positions, location of BOUDART R. & BOUDART J.P. on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOUDART R. & BOUDART J.P., N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOUDART R. & BOUDART J.P., medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOUDART R. & BOUDART J.P., N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOUDART R. & BOUDART J.P., employees, financial statistics.