MAES WILLY & JOHAN

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • MAES WILLY & JOHAN
Private companiesMotion Pictures • MAES WILLY & JOHAN

Contactgegevens MAES WILLY & JOHAN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MAES WILLY & JOHAN: address, phone, fax, email, website, opening hours

MAES WILLY & JOHAN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHUILHOEKSTRAAT 6; 9170; SINT-GILLIS-WAAS, België

Telefoon (phone): 37705579 (+32-37705579) 37705579 (+32-37705579)

Fax (fax): +32 (84) 738-10-18 +32 (84) 738-10-18

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MAES WILLY & JOHAN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MAES WILLY & JOHAN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MAES WILLY & JOHAN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MAES WILLY & JOHAN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MAES WILLY & JOHAN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MAES WILLY & JOHAN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MAES WILLY & JOHAN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MAES WILLY & JOHAN
Products information MAES WILLY & JOHAN

BTW identificatienummer (tax): BE04920471191
Ondernemingsnummer: 5222320556
Hoofdstad (capital): 888,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 187,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1998

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MAES WILLY & JOHAN
(Get full report from official database of BE for MAES WILLY & JOHAN)

Aanvulling soorten activiteiten voor MAES WILLY & JOHAN
Addition kinds of activities for MAES WILLY & JOHAN

162200. Brug, tunnel, en verhoogde snelwegconstructie | Bridge, tunnel, and elevated highway construction
323104. Versterkte of versterkte glas | Strengthened or reinforced glass
391401. Zilverwerk | Silverware
01810105. Planten, potten: groei van | Plants, potted: growing of
14299904. Ganister, verpletterd en gebroken-steengroeven | Ganister, crushed and broken-quarrying
16290402. Landwinning | Land reclamation
83220605. Outreach-programma | Outreach program
94319909. Prenatale (moederschap) gezondheidsprogramma administratie, govt. | Prenatal (maternity) health program administration, govt.

Werken bij MAES WILLY & JOHAN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MAES WILLY & JOHAN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MAES WILLY & JOHAN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MAES WILLY & JOHAN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ervaren en nauwkeurige heftruckchauffeur (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: FLEXPOINT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als crossdock medewerker ben je verantwoordelijk voor het laden en lossen met de heftruck van de verschillende vrachtwagens. Je doet de routings van de verschillende pallets, je sorteert en controleert de kwaliteit van alle ingaande en uitgaande goederen. Je gebruikt het scansysteem voor alle goederen.

 • Koeltechnieker regio Leuven (Regio Leuven)

  Regio: Regio Leuven

  Bedrijf: RUNTIME BOUW Booischot

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor hun afdeling regio Leuven zijn wij op zoek naar een koeltechnieker ter versterking van hun team in de kempen. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en herstellingen van koelinstallaties in de gebouwen van onze klanten in jouw regio. Tot je takenpakket behoort daarbij vooral: Opzoeken en oplossen van voornamelijk koeltechnische storingen Uitvoeren van koeltechnische herstellingen en installaties Administratieve afhandeling van de opdrachten Communicatie met de klant

 • Huishoudhulp/poetshulp in regio Mol-Balen (MOL)

  Regio: MOL

  Bedrijf: SOLIDARITEIT VOOR HET GEZIN

  Type: Dienstenchequebaan

  Je komt terecht in een warme familie met meer dan 2500 tevreden collega-poetshulpen. Je geniet van de persoonlijke vrijheid die deze job zo mooi en waardevol maakt. Wij onderscheiden ons van andere diensten door onze dagelijkse engagement je thuis te laten voelen in je job. Geen loze beloftes, bij ons weet je wat je mag en kunt verwachten. Wij zorgen voor jou tijdens de werkuren maar ook daarbuiten. Zo bieden we jou niet alleen een uitstekende verloning maar ook mooie personeelskortingen en -voordelen bij meer dan 3600 bedrijven in heel België! Je taken? Net als bij andere poetsbedrijven sta je onder meer in voor het wekelijks onderhoud van de woning (afstoffen, stofzuigen, dweilen, schuren, .…). Daarnaast voer je lichte huishoudelijke taken (wassen, strijken en boodschappen doen) uit bij mensen thuis . Weet je wat het mooiste van al is? Je krijgt bij ons de mogelijkheid om je job makkelijk te combineren met je hobby’s en gezin. Je stelt immers je uurrooster op in samenspraak met je verantwoordelijke. Als jij je niet goed voelt in je job? Dan gaan we samen op zoek naar hoe we het beter kunnen maken!

 • Student magazijn | Dagen overeen te komen | Grobbendonk | 7.00u-15.00u of 8.00u-16.00u (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Synergie Herentals Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een logistieke firma te Grobbendonk zijn we op zoek naar studenten die bereid zijn om doorheen het schooljaar te werken. De te werken dagen zijn overeen te stemmen met de klant. Het takenpakket is zeer gevarieerd en gaat van: Picking/packing Verpakken Laden/lossen Orde en netheid van het magazijn behouden ...

 • JOBSTUDENT voor WORDPRESS website (GENTBRUGGE)

  Regio: GENTBRUGGE

  Bedrijf: LUXPLOSION

  Type: Studentenjob

  • TECHNISCH ONDERHOUD: Wordpress website afwerken en optimaliseren. Je voegt nieuwe functies toe in Wordpress, optimaliseert de database, image size en snelheid van de website; installeert indien nodig de juiste plugins, zorgt dat alles goed werkt, ... • CONTENT TOEVOEGEN: je voegt nieuwe producten, blog posts of pagina's toe. Je houdt rekening met SEO (images, tags, titel, etc. via Yoast plugin...), keywords leveren wij aan. • Kan je vlot content online plaatsen via Wordpress, maar kan je geen technische ondersteuning bieden? Stel je dan zeker ook kandidaat, want deze functie kunnen we eventueel opsplitsen onder twee studenten.

 • WEEKENDWERK JOBSTUDENT (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: INTRATUIN MALDEGEM

  Type: Studentenjob

  Wie zijn wij? Intratuin Maldegem is een solvabel bedrijf waar directe communicatie tussen medewerkers en de eigenaar zeer belangrijk is. Dit familiebedrijf met jarenlange ervaring in de tuinbouw, welke nu geleid wordt door de 2de generatie, zit in een groeiflow en blikt vooruit op expansie. Hiervoor zijn we op zoek naar bekwame medewerkers die meehelpen dit proces tot een goed einde te brengen. We zijn toonaangevend in de tuincentrasector. Om de drukte tijdens de vakanties (vakantiejob) en weekends (studentenjob) op te vangen, zijn wij op zoek naar gemotiveerde jobstudenten om bij te springen. Je taken kunnen bestaan uit: - het klantgericht bedienen van de kassa (computer) - helpen bij de snijbloemen, dieren verzorgen, allround meehelpen, ... - rekken opvullen, levelen, producten uitpakken, de winkel onderhouden, ... Gezochte profiel Ben je op zoek naar een leuke bijverdienste in de sociale sector? Kan je de handen uit de mouwen steken en ben je flexibel? Ben je op zoek naar een uitdagende job om jouw ervaring op het werkveld uit te breiden? Aarzel dan niet langer! Wij hebben jou nodig om ons hecht team te versterken tijdens het weekend of tijdens de vakantie. Kom tot bloei in dit familiebedrijf en bouw je CV verder uit door ervaring op te doen in de verkoopsector. Vul zo snel mogelijk een sollicitatieformulier in of kom eens langs in de vestiging. Wil je graag de sfeer opsnuiven en kennis maken met onze enthousiaste medewerkers? Neem een kijkje op onze Facebookpagina en leer jouw toekomstige werkgever kennen! https://nl-nl.facebook.com/intratuin.maldegem/

 • STUDENT (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Studentenjob

  Voor een leuk groeiend bedrijf in de recyclagesector zijn we op zoek naar een student administratief bediende. Je kan vlot met de computer overweg Je staat in voor de balie (telefoons beantwoorden, mensen betalen voor de materialen die deze komen binnen brengen, badges aanmaken)

 • Kandidaat Rayonverantwoordelijke Brussel Zuid-Oost (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Colruyt Group telt meer dan 28.000 medewerkers en meer dan 20 ondernemingen. Dat zijn niet alleen verschillende winkelformules, zoals Colruyt, OKay en Dreamland, we hebben ook een eigen communicatiebureau, vleesverwerkingsbedrijf, technische dienst … Dat maakt de groep een van de grootste privéwerkgevers van het land. We zijn een stabiel bedrijf dat menselijkheid en waarden hoog in het vaandel draagt. Daarom geloven én investeren we in onze medewerkers.

 • Diensthoofd dienst informatica (BEERNEM)

  Regio: BEERNEM

  Bedrijf: P. C. SINT AMANDUS

  Type: Vaste Job

  De Dienst Informatica (5 medewerkers) maakt deel uit van het facilitair departement en staat in voor het hardware-, software- en netwerkbeheer van het Psychiatrisch Centrum. Je werkt als diensthoofd van de dienst informatica. Je geeft leiding aan de medewerkers van de dienst informatica (ca. 4 medewerkers). Je doet beleidsvoorbereidend werk voor het informaticabeleid in het centrum en werkt hierin samen met de Centrale Dienst Informatica van de vzw Provincialaat der Broeders van Liefde. Je bent een belangrijke partner bij de informatisering van zorg- en andere processen binnen het centrum (deelname aan werkgroepen). Je staat in voor het netwerkbeheer en voor de uitwerking en opvolging van taken, projecten en helpdesk. Je bent verantwoordelijk voor het hardware- en softwarebeheer. Je bent verantwoordelijk voor de informaticabeveiliging in samenwerking met de informatieveiligheidsconsulent. Je voert contractuele onderhandelingen met leveranciers van de hardware en applicaties. Je volgt de informaticabudgetten op. Je rapporteert aan de Facilitair Directeur.

 • Psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen bij groepspraktijk AXI te Merchtem (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: AXI

  Type: Zelfstandige activiteit

  We zijn op zoek naar een klinisch psycholo(o)g(e) / psychotherapeut(e) voor volwassenen die als zelfstandige in bijberoep bereid is om mee te stappen in een groeiende groepspraktijk te Merchtem (Vlaams-Brabant), met een langdurig en loyaal engagement.

 • Klinisch Psycholoog / Systeem- of gedragscounselor (DUFFEL)

  Regio: DUFFEL

  Bedrijf: PSYCHOLOGENPRAKTIJK KRIEKELAAR

  Type: Zelfstandige activiteit

  Systeem- of gedragstherapeutische begeleiding bij kinderen & jongeren

 • PLAATSER AFSLUITINGEN (TONGEREN)

  Regio: TONGEREN

  Bedrijf: B.S. AFSLUITINGEN

  Type: Leercontract

  Je helpt bij het plaatsen van afsluitingen (2 tot 2m40 hoog), hoofdzakelijk bij particulieren in de regio Limburg. Je plaatst steunpalen en platen van gemiddeld 60kg per plaat. Hier komen soms ook kleine graafwerken bij aan te pas.

Zoek naar antwoorden van MAES WILLY & JOHAN in sociale netwerken
Look for responds of MAES WILLY & JOHAN in social networks

Lees alle opmerkingen voor MAES WILLY & JOHAN. Laat een reactie achter voor MAES WILLY & JOHAN. MAES WILLY & JOHAN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MAES WILLY & JOHAN. Leave a respond for MAES WILLY & JOHAN. MAES WILLY & JOHAN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MAES WILLY & JOHAN op de google maps. Adres en contacten MAES WILLY & JOHAN
Location of MAES WILLY & JOHAN on the google maps. Address and contacts of MAES WILLY & JOHAN

Andere gerelateerde bedrijven als come MAES WILLY & JOHAN MAES WILLY & JOHAN: LA ROSE BLANCHE | EMMERS | ANDAGE | CULT. CENTRUM DE LOCHT | GUY ADRIAENS

Other related companies as MAES WILLY & JOHAN: LA ROSE BLANCHE | EMMERS | ANDAGE | CULT. CENTRUM DE LOCHT | GUY ADRIAENS

MAES WILLY & JOHAN is een bedrijf dat 1998 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MAES WILLY & JOHAN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04920471191. Het bedrijf MAES WILLY & JOHAN bevindt zich op het adres: SCHUILHOEKSTRAAT 6; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 888,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 187,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MAES WILLY & JOHAN is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MAES WILLY & JOHAN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MAES WILLY & JOHAN, openstaande posities, locatie van MAES WILLY & JOHAN op de kaart.

MAES WILLY & JOHAN is a company, that was registered 1998 in N\A region, Belgium. Full name of company is MAES WILLY & JOHAN, company assigned to the tax number BE04920471191. The company MAES WILLY & JOHAN is located at the address: SCHUILHOEKSTRAAT 6; 9170; SINT-GILLIS-WAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 888,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 187,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MAES WILLY & JOHAN is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of MAES WILLY & JOHAN is not available. You also can look at reviews of MAES WILLY & JOHAN, open positions, location of MAES WILLY & JOHAN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MAES WILLY & JOHAN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MAES WILLY & JOHAN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MAES WILLY & JOHAN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MAES WILLY & JOHAN, employees, financial statistics.