ADELAIRE MARCEL SA

Contactgegevens ADELAIRE MARCEL SA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ADELAIRE MARCEL SA: address, phone, fax, email, website, opening hours

ADELAIRE MARCEL SA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): R. Du Chateau D'Eau 6 4121 Neupre - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-43-71-43-04 32-43-71-43-04

Fax (fax): 32-43-71-22-45 32-43-71-22-45

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ADELAIRE MARCEL SA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ADELAIRE MARCEL SA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ADELAIRE MARCEL SA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ADELAIRE MARCEL SA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ADELAIRE MARCEL SA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ADELAIRE MARCEL SA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ADELAIRE MARCEL SA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ADELAIRE MARCEL SA
Products information ADELAIRE MARCEL SA

BTW identificatienummer (tax): BE04700195312
Ondernemingsnummer: 6177581787
Hoofdstad (capital): 332,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 868,000 EUR
Werknemers (employees): 51 to 100
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2013

Producten die in ADELAIRE MARCEL SA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Joinery and carpentry - works

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ADELAIRE MARCEL SA
(Get full report from official database of BE for ADELAIRE MARCEL SA)

Aanvulling soorten activiteiten voor ADELAIRE MARCEL SA
Addition kinds of activities for ADELAIRE MARCEL SA

206200. Ransuikerraffinage | Cane sugar refining
738399. Nieuws syndicaten, nec | News syndicates, nec
07629900. Farm management services, nec | Farm management services, nec
27410401. Muziek, boek: uitgeverij en drukwerk | Music, book: publishing and printing
32419901. Metselwerk cement | Masonry cement
35560101. Boter maken en boter werkende machines | Butter making and butter working machinery
48320200. Radio-uitzendingen, behalve muziekformaat | Radio broadcasting stations, except music format
52110100. Lumber producten | Lumber products

Werken bij ADELAIRE MARCEL SA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ADELAIRE MARCEL SA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ADELAIRE MARCEL SA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ADELAIRE MARCEL SA. Looking for open vacancies in other companies

  • Polyvalent Medewerker Wasserij (GERAARDSBERGEN)

    Regio: GERAARDSBERGEN

    Bedrijf: Start People Aalst LA

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een industriële wasserij gelegen te Idegem zijn we op zoek naar polyvalente medewerkers. Takenpakket: Je voert uitvoerende taken uit zoals het ophangen van proper en gedroogd wasgoed volgens de voorschriften van de klant. Je kent de verschillende voorschriften van de verschillende klanten zodate vlot en correct te werk kan gaan Je bent polyvalent inzetbaar en kan dus ook op de inpak gezet worden. sorteren van de was plooien van de was in- en uithalen van de was uit de machines kledij op kapstokken hangen strijken van de was

  • Magazijnier met technisch inzicht (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Hasselt zijn we op zoek naar een magazijnier met technisch inzicht. Je controleert binnenkomende goederen en zorgt voor een correcte opslag en de bijhorende administratie. Je maakt bestellingen klaar en houdt het magazijn op orde. Op rustige momenten ondersteun je in het atelier waar machines samengesteld worden.

  • Betonarbeider (m/v) (LIER)

    Regio: LIER

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je taken bestaan uit: - De te betonneren productielijn voorbereiden en voorspannen van de strengen, - Indelen en aftekenen van de te betonneren lijn en inplanten van de elementen, - Toebehoren plaatsen volgens de wapeningsplannen (planlezen), - Elementen bekisten, - Betonneren van de elementen en afwerken na verharden van beton: ontkisten en voorspannen, - Afvoer van de elementen met de rolbrug, - Onderhoud van de werkplek, - Je werkt in een vaste nachtploeg

  • Stacker / Heftruckchauffeur (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een innoverend en vooruitstreven bedrijf in de Waaslandhaven te Kallo zijn wij op zoek naar een toegewijde en gemotiveerde heftruckchauffeur. Je zal tewerkgesteld worden in een logistieke firma waar je oa verantwoordelijk bent voor het verplaatsen van goederen met de heftruck, maar ook van de containers op de terminal.

  • Kwaliteitsgerichte ploegbaas (AARTSELAAR)

    Regio: AARTSELAAR

    Bedrijf: Konvert Interim Boom

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsfirma uit de regio Aartselaar gaan we op zoek naar een kwaliteit gerichte ploegchef voor de productie. Jij zal met je kennis en vaardigheden verantwoordelijk zijn voor een ploeg van 25 personen: opvolgen geplande productie, optimaliseren van ombouw activiteiten, durven beslissingen nemen met en over je ploeg, KPI's binnen een ploeg opvolgen en ook werkdocumenten voorbereiden voor de volgende ploeg. Voel jij je goed in een leidinggevende functie en ben je stressbestendig? Solliciteer dan NU door je CV door te mailen naar [email protected] of bel naar 03/458.74.90

  • Vlijtige bij in het huishouden M/V regio Geel (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Actief Dienstencheques Geel

    Type: Dienstenchequebaan

    Je werkt als huishoudhulp bij onze particulieren in een rooster dat je zelf kan samenstellen. Je kan deeltijds werken of je kan kiezen om je planning op te bouwen naar maximum 38 uren per week. Taken die jij ter harte mag nemen zijn: strijken, maaltijden bereiden, poetsen, ramen wassen, kleine boodschappen doen, ...

  • HUISHOUDHULP regio NEVELE - LANDEGEM - MERENDREE (NEVELE)

    Regio: NEVELE

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij klanten in het kader van dienstencheques. U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • Enthousiaste Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: WORK@HOME TESSENDERLO

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp sta je in voor het uitvoeren van huishoudelijke taken bij mensen thuis in het kader van dienstencheques. Mogelijke taken zijn voornamelijk poetsen. Verder kan je ook instaan voor het wassen, strijken en koken.

  • STUDENT ZEB (BREDENE)

    Regio: BREDENE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Zoek jij de ideale job als student richting FASHION. Dan ben je hier aan het juiste adres! Wij zoeken studenten bij ZEB voor de vakanties ! Woensdagmiddag / Zaterdag / Zondag in een wisselend systeem. De klant staat voor jou centraal! Samen met jouw collega's vorm je een sterk team. Jullie gaan er samen hard tegenaan om de klant een TOPservice te bieden en jullie salesdoelstellingen te realiseren. Samen creëren jullie een plek waar al jullie klanten hun ultieme shoppingplezier beleven! Je garandeert de klant een warm welkom en een uitmuntende service in een stralende winkel. De plek waar jouw klant graag (terug)komt. Om volluit te genieten van jullie unieke fashion experience! Aan de paskamers geef je gepast advies, of het nu over DE jeans gaat, een nieuwe blouse of een geheel nieuwe look, jij weet als geen ander jouw klant te begeleiden bij de nieuwe aankoop Tegelijk combineer je de uitpak van de dagelijkse levering. Je verwerkt de nieuwe stukken in de rekken en nieuwe collecties zet je moeiteloos in beeld door jouw inzicht in visual merchandising! Dankzij jouw klantgerichte en geraffineerde aanpak aan de kassa verlaat de klant de winkel met een goed gevoel en kijkt de klant alvast uit naar een volgend shopmoment!

  • Zelfstandig uitbater/gerant Hubiz treinstation Blankenberge (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: Ubiway Retail

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving Een eigen supermarkt uitbaten zonder grote investeringen? Dat kan, bij Hubiz. Hubiz is een compacte supermarkt in het station en is volledig afgestemd op de behoeften van de pendelaar. Hij vindt er in één oogopslag een mix van producten die perfect aansluiten op zijn ochtend-, middag- en avondbehoeften: pers, verse maaltijden en dranken, kruidenierswaren en diensten. Zelf een Hubiz-winkel uitbaten? Dat kan, stuur ons jouw cv. De functie Je bent verantwoordelijk voor de verkoop van de producten Je ontvangt en controleert de leveringen Je vult de producten aan in de winkel Je stuurt de onverkochte (pers-)producten terug en volgt dit op Je beheert de stock Je doet de nodige bestellingen Je maakt dat jouw winkel er proper en netjes uitziet Kortom, je bent verantwoordelijk voor het financieel en commercieel beheer van de winkel. Indien nodig werf je medewerkers aan en stuur je het team aan. Plaats tewerkstelling Leopold III plein, 8370 Blankenberge Openingsuren hoogseizoen en schoolvakanties: maandag tot zaterdag van 6u tot 18u30, zon- en feestdagen van 8u tot 16u laagseizoen: maandag tot vrijdag van 6u tot 18u, zaterdag van 6u tot 12u30 en zon-en feestdagen van 8u tot 12u30 Solliciteren Stuur ons je cv en een motivatie door. We nemen contact met je op.

  • Gelegenheidswerknemers of flexijob m/v (LINTER)

    Regio: LINTER

    Bedrijf: 'T SPIJKER

    Type: Werfreserve

    Voor ons feestzalencomplex Hof ten Steen te Linter zijn wij op zoek naar mensen die graag in het weekend iets willen bijverdienen als extra of in het kader van de flexijob. Het gaat voornamelijk om bediening in de zaal en/of taken in de keuken.

  • busbegeleiding - wervingsreserve (+18j) (ASSEBROEK)

    Regio: ASSEBROEK

    Bedrijf: BUSO HAVERLO

    Type: Werfreserve

    · Je helpt leerlingen bij het in- en uitstappen. · Je bent verantwoordelijk voor het invullen van de aanwezigheidslijst van de leerlingen die gebruik maken van de schoolbus. · Je bent verantwoordelijk voor een goed verloop van de busreis. · Je staat in voor de orde en netheid in de schoolbus. · Je bent aanwezig op de schoolbus voor de eerste leerling opstapt.

Zoek naar antwoorden van ADELAIRE MARCEL SA in sociale netwerken
Look for responds of ADELAIRE MARCEL SA in social networks

Lees alle opmerkingen voor ADELAIRE MARCEL SA. Laat een reactie achter voor ADELAIRE MARCEL SA. ADELAIRE MARCEL SA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ADELAIRE MARCEL SA. Leave a respond for ADELAIRE MARCEL SA. ADELAIRE MARCEL SA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ADELAIRE MARCEL SA op de google maps. Adres en contacten ADELAIRE MARCEL SA
Location of ADELAIRE MARCEL SA on the google maps. Address and contacts of ADELAIRE MARCEL SA

Andere gerelateerde bedrijven als come ADELAIRE MARCEL SA ADELAIRE MARCEL SA: Cuypers R | Picobello | BANCONTACT-MISTER CASH | MARKOEN | GUIDO VAN DEN EYNDE

Other related companies as ADELAIRE MARCEL SA: Cuypers R | Picobello | BANCONTACT-MISTER CASH | MARKOEN | GUIDO VAN DEN EYNDE

ADELAIRE MARCEL SA is een bedrijf dat 2013 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ADELAIRE MARCEL SA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04700195312. Het bedrijf ADELAIRE MARCEL SA bevindt zich op het adres: R. Du Chateau D'Eau 6 4121 Neupre - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 51 to 100 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 332,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 868,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Joinery and carpentry - works. Producten gemaakt in ADELAIRE MARCEL SA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van ADELAIRE MARCEL SA is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ADELAIRE MARCEL SA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ADELAIRE MARCEL SA, openstaande posities, locatie van ADELAIRE MARCEL SA op de kaart.

ADELAIRE MARCEL SA is a company, that was registered 2013 in N\A region, Belgium. Full name of company is ADELAIRE MARCEL SA, company assigned to the tax number BE04700195312. The company ADELAIRE MARCEL SA is located at the address: R. Du Chateau D'Eau 6 4121 Neupre - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 51 to 100 employees work in this company. Capital - 332,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 868,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Joinery and carpentry - works. Products created in ADELAIRE MARCEL SA were not found.
The main activity of ADELAIRE MARCEL SA is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of ADELAIRE MARCEL SA is not available. You also can look at reviews of ADELAIRE MARCEL SA, open positions, location of ADELAIRE MARCEL SA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ADELAIRE MARCEL SA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ADELAIRE MARCEL SA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ADELAIRE MARCEL SA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ADELAIRE MARCEL SA, employees, financial statistics.