Cuypers R

Contactgegevens Cuypers R: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cuypers R: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cuypers R

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Vloeiende 106; 2950; Kapellen (Mariaburg), België

Telefoon (phone): 03 664 95 00 (+32-03 664 95 00) 03 664 95 00 (+32-03 664 95 00)

Fax (fax): 03 664 95 00 (+32-03 664 95 00) 03 664 95 00 (+32-03 664 95 00)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cuypers R: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cuypers R"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cuypers R"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cuypers R, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cuypers R. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cuypers R, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cuypers R. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cuypers R
Products information Cuypers R

BTW identificatienummer (tax): BE01631439208
Ondernemingsnummer: 2866027832
Hoofdstad (capital): 681,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 461,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Producten die in Cuypers R zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Repair services

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cuypers R
(Get full report from official database of BE for Cuypers R)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cuypers R
Addition kinds of activities for Cuypers R

208499. Wijnen, brandewijn en brandewijngeesten, nec | Wines, brandy, and brandy spirits, nec
20510100. Broodjes, broodjes en broodjes | Breads, rolls, and buns
28191100. Ammoniumzouten en verbindingen | Ammonium salts and compounds
34440203. Elbows, voor luchtkanalen, kachelpijpen, enz .: plaatwerk | Elbows, for air ducts, stovepipes, etc.: sheet metal
35319900. Bouwmachines, NIET | Construction machinery, nec
39310109. klavecimbels | Harpsichords
48220201. Cablegram service | Cablegram service
50320500. Concrete en cinderbouwproducten | Concrete and cinder building products

Werken bij Cuypers R: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cuypers R: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cuypers R. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cuypers R. Looking for open vacancies in other companies

  • finetuner machines (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Talentus Brugge

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Als finetuner ben je verantwoordelijk voor het eindresultaat van de machines. Samen met je projectleider sta je in voor het afstellen en testen van de machines tot die perfect werken voor die naar de klanten gaan. Het mooie aan deze job is dat je, na de montage door de collega's, je de eindverantwoordelijkheid hebt , voor de machine naar de klant wordt gestuurd. De klant krijgt dan een film van het eindresultaat te zien of komt ter plaatse om de machine in actie te zien. Samen met de projectleider ga je dan als fine tuner the finishing touches gaan aanbrengen en zo zorg je voor een tevreden klant  Je bent een  technische wizard die volgens de schema's alles op punt kan zetten  Bedrijfsprofiel: Onze klant is een familiebedrijf gespecialiseerd in het ontwerpen en produceren van machines 

  • Machine operator - vaste nacht (LONDERZEEL)

    Regio: LONDERZEEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wil je deel uitmaken van dit uniek familiebedrijf? Heb je een eerste ervaring als operator? Lees dan zeker onderstaande vacature. De arbeiders bottelarij zijn verantwoordelijk voor het instellen, bedienen, controleren en ombouwen van een verpakkingsmachine. Ze respecteren daarbij nauwgezet alle kwaliteits- hygiëne- en veiligheidsvoorschriften.

  • Sous-Chef regio Mechelen (m/v) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Actief Interim Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Koken is jouw passie. Kan je van verschillende ingrediënten echte smaakvolle maaltijden maken? Wil je jouw kookkunsten laten proeven aan anderen? Dit in een professionele werksfeer waarin jij de nodige vrijheid en ruimte hebt? Zoek niet verder! Wij hebben de ideale uitdaging voor jou! Je bedenkt, samen met de chef, de verschillende gerechten en menu's, dit rekening houdend met de seizoensgebonden producten, ingrediënten en budget. Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van de recepten. Daarnaast beheer je de stock en plaats je bestellingen indien nodig. Je volgt de bereiding en dressering van de gerechten op, en zorgt voor het nodige respect voor de hygiëne en voedselveiligheid. Je zal voltijds tewerkgesteld worden dit in een afwisselend uurrooster.

  • Operatoren volcontinu Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in Tienen zoeken we een technische operator die zal ingezet worden in de inpakafdeling. Je zal instaan voor een brede waaier aan taken: - Paletten inwikkelen, labelen en stockeren in het magazijn. - Staalnamen van het eindproduct. - Zuiver houden van de inpakruimte. - Instellen van de parameters. - Silo\\\'s ledigen - Halfmanueel inpakken van poeder. - Oplossen van kleine problemen. - ... Je zal verder rapporteren aan de ploegleider.

  • Coordinator Customer Account in Zellik (RELEGEM)

    Regio: RELEGEM

    Bedrijf: OFFICE TEAM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Coordinator Customer Account in Zellik. Onze klant is gelegen in Zellik en op zoek naar een Coordinator Customer Account (M/V) met ervaring in een klantgerichte functie. De verantwoordelijkheden voor deze functie als Coordinator Customer Account (M/V) zijn: * Je staat in voor een nauwkeurige administratieve opvolging van het orderproces van jouw klanten; * Je zorgt voor een correcte afhandeling van klanten orders, facturatie en voor het opstellen van rapportages in SAP; * Je werkt nauw samen met het shared service center in Polen en bent het aanspreekpunt voor een correcte opvolging met jouw klanten; * Je bouwt een goede relatie met jouw klanten op en denkt mee om zo toegevoegde waarde te leveren; * Je maakt deel uit van een klein team en rapporteert aan de Senior Business Analyst en Finance Manager. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Klusjesman (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Synergie Waregem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    In deze polyvalente functie mag je rekenen op een afwisselende jobinhoud. Je taken omvatte onder meer : - Het algemeen onderhoud van het bedrijf (parking, koer, refter, trappenhal...). Dit houdt in vuilnisbakken en asbakken ledigen, vegen, toiletpapier aanvullen etc... - Je staat in voor het uitkuisen van regenereermachines en het kuisen van de omgeving rond de machines. - Je helpt mee met de technische dienst voor het lossen van tankwagens. - Je helpt mee buiten op de koer om afval met de heftruck te sorteren. - Je houdt een maandelijkse controle van de heftrucks (waterpeil en tellers nazien, controle van de banden, bijhouden data onderhoud...), alle luchtfilters van het bedrijf en de verschillende waterbehandelingen.

  • JobStudent Sales, Marketing and coaching (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: HURRICANE MARKETING

    Type: Studentenjob

    Ben je op zoek naar een coole studentenjob binnen Sales en Marketing ? Sta je te popelen om je netwerk uit te breiden en je commerciële skills te boosten? Dan heeft Hurricane dé studentenjob die jij zoekt! Jij bent als Sales Promotor de belangrijkste schakel tussen het merk en de klant.Je spreekt consumenten proactief aan en maakt hen enthousiast* over het product dat jij die dag aan het demonstreren * bent. Je gaat zelfstandig* op pad, maar er staat altijd een ervaren team achter je om ervoor te zorgen dat jij je werk goed kan doen én er plezier in hebt! Daarnaast krijg je altijd een professionele product- en verkooptraining . Deze studentenbaan staat mooi op je CV en je kan je netwerk binnen Sales en Marketing aanzienlijk uitbreiden. :)

  • Student keukenmedewerker - Pizza Hut Wilrijk (WILRIJK)

    Regio: WILRIJK

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden in de keuken: Je bent in staat om de bereiding van de voorgerechten, de pizza’s, pasta’s en de salades uit te voeren. Je bent verantwoordelijk voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

  • Redder op oproepbasis (KAPELLEN)

    Regio: KAPELLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een zwembad in Noord Antwerpen zijn wij op zoek naar redders die willen bijwerken in de week en/of in het weekend. Je staat in voor het toezicht en wordt tewerkgesteld in een leuk team!

  • Autotechnicus voor vrachtwagens (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: vind! Kortrijk

    Type: Vaste Job

    Je spoort storingen op en bepaalt de beste oplossing. Je vervangt en herstelt motoren, versnellingsbakken, koppelingen.... Je doet tevens het preventief onderhoud van de vrachtwagens. Na de opleidingsperiode depanneer je de vrachtwagens.

  • Software Tester (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Als Test Engineer is het jouw bevoegdheid om de nodige software te controleren op bugs en systeemtesten uit te voeren. Vervolgens beheer, wijzig en onderhoud je deze op de Team Foundation Server. Je voert regressietesten uit en tevens voorzie je developers van feedback aan de hand van user stories en analyses met betrekking tot functionele bugs en andere anomalieën. Je koppelt steeds terug naar de Test Coördinator en de IT Program Manager.

  • Nagelstyliste flexijob (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: ORIGINALS SUPPLY

    Type: Flexijob

    het plaatsen van gelnagels & gellak uitvoeren van manicure, lakken klanten helpen bij de aankoop van nagelproducten

Zoek naar antwoorden van Cuypers R in sociale netwerken
Look for responds of Cuypers R in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cuypers R. Laat een reactie achter voor Cuypers R. Cuypers R bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cuypers R. Leave a respond for Cuypers R. Cuypers R on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cuypers R op de google maps. Adres en contacten Cuypers R
Location of Cuypers R on the google maps. Address and contacts of Cuypers R

Andere gerelateerde bedrijven als come Cuypers R Cuypers R: Group 4 Courier NV | BWA | CORDIS JOHNSON&JOHNSON CY | HET EIKEN MEUBEL | GEORGES VANDEVOORT

Other related companies as Cuypers R: Group 4 Courier NV | BWA | CORDIS JOHNSON&JOHNSON CY | HET EIKEN MEUBEL | GEORGES VANDEVOORT

Cuypers R is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cuypers R, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01631439208. Het bedrijf Cuypers R bevindt zich op het adres: Vloeiende 106; 2950; Kapellen (Mariaburg). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 681,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 461,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Repair services. Producten gemaakt in Cuypers R zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cuypers R is Nondepository Credit Institutions, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cuypers R is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cuypers R, openstaande posities, locatie van Cuypers R op de kaart.

Cuypers R is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cuypers R, company assigned to the tax number BE01631439208. The company Cuypers R is located at the address: Vloeiende 106; 2950; Kapellen (Mariaburg). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 681,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 461,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Repair services. Products created in Cuypers R were not found.
The main activity of Cuypers R is Nondepository Credit Institutions, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of Cuypers R is not available. You also can look at reviews of Cuypers R, open positions, location of Cuypers R on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cuypers R, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cuypers R, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cuypers R, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cuypers R, employees, financial statistics.