ANDRE DE WINTER

Contactgegevens ANDRE DE WINTER: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data ANDRE DE WINTER: address, phone, fax, email, website, opening hours

ANDRE DE WINTER

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUULSTRAAT 87; 3360; BIERBEEK, België

Telefoon (phone): 16460564 (+32-16460564) 16460564 (+32-16460564)

Fax (fax): +32 (51) 727-78-26 +32 (51) 727-78-26

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) ANDRE DE WINTER: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "ANDRE DE WINTER"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "ANDRE DE WINTER"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van ANDRE DE WINTER, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen ANDRE DE WINTER. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of ANDRE DE WINTER, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees ANDRE DE WINTER. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti ANDRE DE WINTER
Products information ANDRE DE WINTER

BTW identificatienummer (tax): BE02849273681
Ondernemingsnummer: 4789184570
Hoofdstad (capital): 123,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 189,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res.

Product categorie (product category): Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor ANDRE DE WINTER
(Get full report from official database of BE for ANDRE DE WINTER)

Aanvulling soorten activiteiten voor ANDRE DE WINTER
Addition kinds of activities for ANDRE DE WINTER

334199. Secundaire nonferro metalen, nec | Secondary nonferrous metals, nec
25910103. Venster schaduwrollen en toebehoren | Window shade rollers and fittings
34440502. Booths, spray: geprefabriceerde plaat | Booths, spray: prefabricated sheet metal
36290105. Power conversie-eenheden, a.c. | Power conversion units, a.c. to d.c.: static-electric
42129908. Zware machines transport, lokaal | Heavy machinery transport, local
50850109. Glazen flessen | Glass bottles
95120404. Land-, minerale- en wildlife conservation, lokale overheid | Land, mineral, and wildlife conservation, local government

Werken bij ANDRE DE WINTER: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in ANDRE DE WINTER: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor ANDRE DE WINTER. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for ANDRE DE WINTER. Looking for open vacancies in other companies

  • Administratief Bediende (KRUIBEKE)

    Regio: KRUIBEKE

    Bedrijf: Let's Work

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant zijn wij op zoek naar een administratief bediende \\\" verpakkingsdienst\\\" M/V; - Aanmaak en onderhoud artikelbeheer in ERP-systeem (Navision) - Ingrediëntendeclaraties opmaken volgens de Europese wetgeving en controle op volledigheid - Coördinatie tussen interne kwaliteitsdienst, leverancier, ontwerpbureau, klant en drukker bij aanmaak van nieuwe verpakkingen - Nazicht verpakkingen (PDF) met tekstdocumenten - Tekst- en productanalyses opvragen voor private labels

  • Monteur op verplaatsing (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant te Lokeren zijn wij op zoek naar een Monteur op verplaatsing  Monteren van trappen en leuningen 

  • MECHANIEKER (HANDZAME)

    Regio: HANDZAME

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je zal tewerkgesteld worden in een team dat instaat voor het reviseren en herstellen van motoren. Je kan een motor demonteren en monteren. Je bent in staat om slijtage vast te stellen aan mechanische en elektrische onderdelen. Je kan courante versleten onderdelen vervangen. Je weet eenvoudige frequente storingen op te sporen. Na de test maak je de motor klaar voor aflevering bij de klant.

  • Onderhoudsmechanieker (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Synergie Oostende Construct

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Je staat in voor het mechanisch onderhoud van alle technische installaties zoals rolbruggen, pompinstallaties, betonverdelers,... Je voert allerhande hertellingen uit aan onze machines.

  • Handige jobstudent - Palettenherstel (ZEDELGEM)

    Regio: ZEDELGEM

    Bedrijf: RANDSTAD

    Type: Studentenjob

    Voor onze klant in Zedelgem zijn wij op zoek naar een handige jobstudent. Je staat in voor: Het nakijken van paletten Vaststellen van fouten en/of gebreken Herstellen van paletten Je kan werken op woensdagnamiddag, zaterdag en tijdens de vakantie

  • Katoen Natie Gent - Fulltime beschikbare jobstudenten (ma-vr) (DESTELDONK)

    Regio: DESTELDONK

    Bedrijf: KONVERT INTERIM KATOENNATIE GENT

    Type: Studentenjob

    Konvert Interim en Katoen Natie Gent zijn op zoek naar gemotiveerde jobstudenten die gedurende van maandag tot en met vrijdag fulltime beschikbaar zijn om te werken. Ook jobstudenten die één of meerdere dagen per week beschikbaar zijn om te werken, zijn welkom. Geef ons jouw beschikbaarheid door, en wij plannen u in. Uren: Dagshift van 8 tot 16u30 of van 10 tot 18u 2 ploegen: vroege ploeg van 6 tot 14u en late ploeg van 14 tot 22u Verschoven late ploeg: 16u t.e.m. 24u Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken en je streeft er steeds naar om goed werk te leveren. Je bent gemotiveerd en weet van aanpakken. Na elke tewerkstelling volgt een evaluatie. Jobstudenten met een positieve evaluatie worden uiteraard opnieuw ingepland op nieuwe opdrachten. Het takenpakket houdt allerhande magazijnswerk in: orderpicking, packing, kitting, receiving, overstapelen, laden en lossen, labelen, ... De firma is zowel met de wagen als met de fiets bereikbaar. Een speciale busverbinding vanaf Gent Dampoort is ook mogelijk. Hiervoor dien je steeds contact op te nemen met Konvert Interim. Ben jij de jobstudent die wij zoeken? Of ken jij jobstudenten die nog op zoek zijn naar een studentenjob? Contacteer ons zo snel mogelijk op het nummer 09 327 00 13 of stuur een mail naar [email protected]

  • STUDENT PRODUCTIEMEDEWERKER BAKKERIJ - PAUL OOSTENDE (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: BOULANGERIE PAUL

    Type: Studentenjob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van het productieatelier. Je doet de ontvangst en stockage van leveringen. Je bent verantwoordelijk voor het ontdooien van producten. Je bakt de viennoiserie en zorgt voor de afwerking. Je werkt de patisserie af. Je bereidt de sandwiches, salades, quiches, … Je bereidt en verpakt de producten en voorziet ze van een datum. Je vult de toonbank in de loop van de dienst systematisch aan. Je zorgt voor het onderhoud van het atelier: poetsen atelier en reinigen van het apparatuur. Je doet de afwas.

  • Ervaren Elektricien (EEKLO)

    Regio: EEKLO

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Wij zoeken ervaren elektriciens voor regio Oost-Vlaanderen en dit voor een internationaal bedrijf dat een gevestigde waarde is op gebied van technische, globaal gebouwenbeheer en multitechnisch onderhoud en diensten. Voor deze functie hebben we iemand nodig die multi-inzetbaar is, dit wil zeggen iemand die: Zowel autonoom en als in team kan werken. Industriële elektrische installatiewerken kan uitvoeren. Kan werken volgens plan maar met gezond verstand.

  • Solution Architect (KALLO)

    Regio: KALLO

    Bedrijf: Katoen Natie

    Type: Vaste Job

    Je maakt deel uit van het Warehouse Management System (WMS) team verantwoordelijk voor alle IT projecten binnen de business unit. De projecten situeren zich binnen volgende domeinen: WMS, TMS, douane, automatisatie, EDI, rapportering en HR. Je evalueert en valideert bedrijfsprocessen welke werden ontworpen door process owners en business analisten Je ontwerpt de functionele analyse (BPMN en UML) vertrekkende vanuit de noden van de business en de bedrijfsprocessen Je valideert de technische oplossing die werd ontworpen door het ontwikkelingsteam Je overschouwt het ontwikkelingsproces en communiceert rechtstreeks met de software ontwikkelaars Je organiseert en coördineert de integratie testen met interne departementen en externe leverancier

  • Commerciële Binnendienst Medewerker Export (MARKE)

    Regio: MARKE

    Bedrijf: DERMAUT RECRUITMENT & SELECTION

    Type: Vaste Job

    De functie bestaat erin om voor een deel van de klantenportefeuille: · De sales manager te ondersteunen door het aanleveren van de nodige informatie voor zijn klantenbezoeken (omzetgegevens, prijzen,…); deze gegevens zijn vlot beschikbaar via het SAP systeem · Het aanmaken, coördineren en opvolgen van de offertes aan de klanten in samenspraak met de salesmanager (prijzen, stalenmateriaal, folders, leveringsvoorwaarden,…) · Orderintake (inbrengen in het SAP systeem), up-to-date houden van de klantenfiches, controle van de stockposities, orderbevestiging aan de klant · Het opvolgen van de leveringstermijnen · Het checken van de openstaande vorderingen · Het geven van instructies aan de dienst verzendingen voor transport · Alle communicatie met de klant over zijn orders, eventuele klachten en vragen Je volgt de klanten op, verwerkt de orders en staat borg voor een vlotte samenwerking met externe verkoop, productieplanning, transportafdeling en credit control. Je volgt een klantenportefeuille op van A tot Z, maar bent ook back-up voor jouw collega’s bij afwezigheid.

  • Zelfstandig Sales advisor in bijberoep of hoofdberoep (springplank naar zelfstandige) (NINOVE)

    Regio: NINOVE

    Bedrijf: JDV Security

    Type: Zelfstandige activiteit

    Wenst u een extra centje bij te verdienen? Uw droom waarmaken? Laat dan snel iets weten! U zal instaan voor het commercialiseren van onze beveiligingssystemen. Dit zowel aan particulieren als bedrijven. Mooie commisies en duidelijke uitleg van wat de voor en nadelen zijn als zelfstandige

  • verko(o)p(st)er (BRASSCHAAT)

    Regio: BRASSCHAAT

    Bedrijf: D-JOB

    Type: Flexijob

    Voor een winkel in dameskleding met 'een maatje meer' zijn we op zoek naar een enthousiaste winkelmedewerker. U bent het visitekaartje van de winkel en ontvangt klanten met veel enthousiasme. Hier winkelen moet voor de klant altijd een fijne en aangename ervaring zijn! U zal samen met uw collega's de winkel op orde houden: - kleding die het net niet is geworden terug weghangen of opplooien - felbegeerde nieuwe stuks net uit de doos in de winkel weghangen - toezien op de algemene orde in winkel Uw vaste collega's ondersteunen en bijstaan waar nodig Op termijn ook de klanten bijstaan met hun vragen, advies geven en vriendelijk verder helpen. Belangrijk: - gevoel voor mode - kennis van een 'maatje meer' - klantvriendelijk en enthousiast

Zoek naar antwoorden van ANDRE DE WINTER in sociale netwerken
Look for responds of ANDRE DE WINTER in social networks

Lees alle opmerkingen voor ANDRE DE WINTER. Laat een reactie achter voor ANDRE DE WINTER. ANDRE DE WINTER bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for ANDRE DE WINTER. Leave a respond for ANDRE DE WINTER. ANDRE DE WINTER on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie ANDRE DE WINTER op de google maps. Adres en contacten ANDRE DE WINTER
Location of ANDRE DE WINTER on the google maps. Address and contacts of ANDRE DE WINTER

Andere gerelateerde bedrijven als come ANDRE DE WINTER ANDRE DE WINTER: FORTIS | EDELWEISS | Liza Dimon | BRAND NEW | JEAN-MARIE BEMELMANS

Other related companies as ANDRE DE WINTER: FORTIS | EDELWEISS | Liza Dimon | BRAND NEW | JEAN-MARIE BEMELMANS

ANDRE DE WINTER is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is ANDRE DE WINTER, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02849273681. Het bedrijf ANDRE DE WINTER bevindt zich op het adres: BRUULSTRAAT 87; 3360; BIERBEEK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 123,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 189,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
De hoofdactiviteit van ANDRE DE WINTER is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van ANDRE DE WINTER is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van ANDRE DE WINTER, openstaande posities, locatie van ANDRE DE WINTER op de kaart.

ANDRE DE WINTER is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is ANDRE DE WINTER, company assigned to the tax number BE02849273681. The company ANDRE DE WINTER is located at the address: BRUULSTRAAT 87; 3360; BIERBEEK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 123,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 189,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs de bovins. List of products are Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res..
The main activity of ANDRE DE WINTER is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of ANDRE DE WINTER is not available. You also can look at reviews of ANDRE DE WINTER, open positions, location of ANDRE DE WINTER on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over ANDRE DE WINTER, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf ANDRE DE WINTER, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about ANDRE DE WINTER, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company ANDRE DE WINTER, employees, financial statistics.