FORTIS

Contactgegevens FORTIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FORTIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

FORTIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): VREDESTRAAT 3; 2340; BEERSE, België

Telefoon (phone): 14614540 (+32-14614540) 14614540 (+32-14614540)

Fax (fax): +32 (10) 563-27-21 +32 (10) 563-27-21

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FORTIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FORTIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FORTIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FORTIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FORTIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FORTIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FORTIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FORTIS
Products information FORTIS

BTW identificatienummer (tax): BE05537353515
Ondernemingsnummer: 9168060302
Hoofdstad (capital): 489,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 683,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1989

Services: Banque.

Product categorie (product category): Banques and organismes de crédit

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FORTIS
(Get full report from official database of BE for FORTIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor FORTIS
Addition kinds of activities for FORTIS

364699. Commerciële verlichtingsinrichtingen, niet inbegrepen | Commercial lighting fixtures, nec
721701. Tapijt en stoffering op klantgebouwen | Carpet and upholstery cleaning on customer premises
24260106. Rondes of rungs, meubels: hardhout | Rounds or rungs, furniture: hardwood
36430200. Elektrische schakelaars | Electric switches
37110100. Auto-assemblage, met inbegrip van speciale auto's | Automobile assembly, including specialty automobiles
38420502. Verband, chirurgisch | Dressings, surgical
51491002. Molassen, industrieel | Molasses, industrial
58120105. Duits restaurant | German restaurant
59630403. Inrichting, met inbegrip van meubels, huis-naar-huis | Furnishings, including furniture, house-to-house
59840000. Liquefied petroleumgas dealers | Liquefied petroleum gas dealers

Werken bij FORTIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FORTIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FORTIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FORTIS. Looking for open vacancies in other companies

  • POETSHULP IN EIGEN REGIO (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als poetshulp in eigen regio zal je instaan voor het algemeen onderhoud van gebouwen: kantoren vergaderzalen schoolgebouwen etc. Je hebt ervaring in de schoonmaak Je spreekt goed Nederlands Je bent flexibel naar werkuren toe Je kan je vlot verplaatsen met de auto en/of openbaar vervoer

  • Betontechnoloog (DESSEL)

    Regio: DESSEL

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als kwaliteitsverantwoordelijke sta je in voor het behouden en verbeteren van de productie- en productkwaliteit van het beton, het controleren van de bekistingen en nakijken van de afgewerkte producten voor ze naar de klant vertrekken. Volgende taken behoren tot jouw verantwoordelijkheid: Opvolgen van het productieproces door middel van controlemetingen, visuele controles, …; Nakijken en controleren van de bewapende bekistingen; Nakijken en opvolgen van de afgewerkte elementen voor ze naar de klant vertrekken; Uitvoeren van ijkingen, analyses en testproeven; Analyse van technische opmerkingen; Problemen onderzoeken binnen het productieproces; Betonsamenstellingen verbeteren en/of vernieuwen; Alle controles voor het behalen van CE-certificaat; Testen en onderzoeken van nieuwe producten en systemen; Collega’s op de werkvloer aanspreken en hen tijdig wijzen op fouten of afwijkingen van de kwaliteitseis

  • Administratief Medewerker (M/V) | Kallo (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: Synergie Waasland Careers

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze logistieke klant gevestigd in Kallo zijn wij op zoek naar een Administratief Medewerker. Deze staat in voor de administratieve verwerking van alle laad- en losopdrachten. Takenpakket: Je bent samen met je collega's aanspreekpunt voor de chauffeurs en bezorgt hen de nodige informatie en documenten Communiceren van alle externe operationele activiteiten aan het departement facturatie. Je bent verantwoordelijk voor het verzamelen van een aantal cijfergegevens en stuurt deze rapporten door naar de klant en je rechtstreekse chef. Administratieve taken zoals: klassement, voorbereiding facturatie, bestellen van transporten, etc.

  • Medewerker Money Market (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Axis

    Type: Interim met optie "vast werk"

    - Je bent verantwoordelijk voor de uitstaande leningen en deposito's van Belgische klanten in de diamant sector en je volgt hiervan de looptijd en vervaldata op. - Met deze klanten sta je telefonisch in contact voor het aangaan van nieuwe deposito's en leningen alsook het mogelijks verlengen van deposito's en leningen op vervaldata. - Je voert hierbij de nodige controles uit betreffende toegestane krediet- en valuta limieten, tarifering etc. en je maakt telefonisch een offerte aan met de klant in lijn hiermee. - Je staat in voor het opvolgen van de correcte boeking van de lening. - Je bent het communicatiekanaal en het verbindingspunt tussen de klant, de relatiebeheerders, de Markets desk, de Funding desk en de Treasury administratie. - Je bent de verantwoordelijke voor de administratieve organisatie van de verschillende comités. Je draagt zorg voor de agenda en de opmaak van de notulen op vastgestelde tijdstippen. Je coördineert ook de opvolging en de actiepunten. - Je kan worden ingeschakeld in ad hoc specifieke krediet- en compliance gerelateerde projecten.

  • Huishoudhulp regio De Pinte/ Drongen (DE PINTE)

    Regio: DE PINTE

    Bedrijf: AMBY

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

  • Magazijnier LiquidFloors (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: LIQUID FLOORS

    Type: Vaste Job

    Als magazijnier ben je verantwoordelijk voor de ontvangst van de goederen. Je beheert de voorraad en controleert de leveringen. Je zorgt ervoor dat alle kwaliteitseisen worden nageleefd. Je bent medeverantwoordelijk voor een ordelijk en gestructureerd magazijn. Verwacht: Je bent verantwoordelijk voor de logistieke opvolging van het magazijn en de nodige materialen. Hiervoor zal je instaan voor volgende taken: Magazijnbeheer van A tot Z Coördineren en controleren van logistieke activiteiten bij ontvangst, verzending en levering van goederen Opvolgen van terugkerende pakketten Stockbeheer Organisatie en verdeling van werkmaterialen Bestellingen plaatsen van alle nodige werfmaterialen Factuurcontrole t.o.v. bestelbon Opvolgen van herstellingen en garantie werkmaterialen Besturen van heftruck

  • VERPLEEGKUNDIGE DAGDIENST (MACHELEN)

    Regio: MACHELEN

    Bedrijf: Zorg voor Senioren

    Type: Vaste Job

    De residentie Woluwedal is een kleinschalig, familiaal woonzorgcentrum van 66 residenten. Wij streven als woonzorgcentrum voor een maximale autonomie bij onze bewoners. Zelfredzaamheid, een uitgebreid activiteitenprogramma en integratie van dementerende bewoners in onze dagelijkse werking zijn enkele van onze troeven. Als verpleegkundige sta je in voor: het bereiden en bedelen van medicatie bloedafnames, inspuitingen,... wondzorg de maandelijkse rondgang met CRA arts het opvolgen van het individuele zorgplan van de resident opstellen van vroegtijdige zorgplanningen ...

  • Maintenance Planner Fine Food Meat (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Als maintenance planner vertaal je de onderhoudsopdrachten in concrete werkplannen voor het technische team. Zo ben je mee verantwoordelijk voor een goed draaiend machinepark en draag je bij aan de vlotte werking van Fine Food Meat, het vleesverwerkende bedrijf van Colruyt Group. Als technisch-administratief werkvoorbereider heb je verschillende taken: Je bereidt het werk van de technici voor, zowel voor preventieve onderhoudswerken als geplande herstellingen van de machines in deze veelzijdige productie-omgeving (verpakkings- en vacuümmachines, transportsystemen, enz.). Je zorgt ervoor dat het nodige materiaal tijdig beschikbaar is. Je plaatst bestellingen, je controleert de leveringen en volgt ze op, legt artikels uit het magazijn klaar. Je documenteert contactgegevens, handleidingen, schema’s, werkinstructies, instelparameters, technische tekeningen en foto’s. Je doet de opvolging nadat de werken zijn afgerond. Je vervult een aantal administratieve taken zoals het controleren van installatiegegevens, het bewaken van dubbele aanvragen, het nakijken van de parameters van de werkbonnen, het opstellen van de taakvolgorde. Je speelt ook een rol in de veiligheid, gezondheid en hygiëne op het werk. Je werkt op de site Stroppen in Halle.

  • PLOEGBAAS AFBRAAKWERKEN (RANST) (OELEGEM)

    Regio: OELEGEM

    Bedrijf: SLOOPWERKEN VERVECKEN GWEN

    Type: Vaste Job

    Meewerkende ploegbaas afbraakwerken ( zowel machinaal als manueel) voor een klein ploeg

  • Freelance ICT Project & Change Manager – Regio Roeselare – MC046 (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: Amandis - ICT Recruitment Professionals

    Type: Zelfstandige activiteit

    · In deze rol wordt u verantwoordelijk voor het uitwerken en het uitvoeren van de reorganisatieplannen van het software departement van het bedrijf, teneinde de bedrijfsprocessen en software implementaties te optimaliseren; · Het bedrijf blijft in volle expansie; deze herstructurering heeft dus als einddoel een vernieuwde structuur en aanpak en heeft dus geen impact op het aantal huidige werknemers; · Als Change Manager zorgt u in eerste instantie voor een concreet en gedetailleerd stappenplan en communiceert u dit naar zowel de medewerkers van de afdeling, alsook de betrokken klanten; · U weet uw team en klanten te overtuigen van de nieuwe strategie en zoekt samen met hen naar motivatiefactoren om de nieuwe doelstellingen te halen. U bent dus diegene die het draagvlak zal creëren; · Op basis van de vooropgestelde structuur bepaalt u de herschikking van de werknemers, de functie invullingen en de business units van de afdeling en begeleidt u de medewerkers en business unit managers in het uitvoeren van deze veranderingen; · Als project manager volgt u het project van A tot Z op en zorgt u ervoor dat het in goede banen wordt geleid qua time management, budgetregeling, etc. . · Tevens evalueert u continu de tevredenheid bij uw team en de klanten.

  • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Halle)

    Regio: Regio Halle

    Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

  • Arbeidstherapeut (m/v) (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: FORENSISCH PSYCHIATRISCH CENTRUM

    Type: Leercontract

    FPC Antwerpen is een forensisch psychiatrisch centrum voor de behandeling en re-integratie van geïnterneerden, met als doel het risico op het plegen van nieuwe strafbare feiten te verminderen en de achterliggende oorzaken van delict gedrag weg te nemen of beheersbaar te maken, zodat een (hernieuwd) verblijf in de samenleving veilig en mogelijk is. Binnen FPC Antwerpen vormen behandelen en beveiligen één ondeelbaar geheel. Samen met alle medewerkers willen we de kwaliteit van de zorg voor en het welzijn van de patiënten op een zo hoog mogelijk niveau brengen. De sleutel van ons succes is hierbij de diversiteit in onze profielen en uiteenlopende ervaringen van onze medewerkers. FUNCTIEOMSCHRIJVING Als arbeidstherapeut kom je terecht in een arbeidsomgeving waarbij methodisch aanleren en ontwikkelen van specifieke competenties op gebied van diverse werkblokken zoals crea, assemblage, houtatelier, naaiatelier, ... aan patiënten met een complexe psychiatrische stoornis of mentale beperking centraal staat. Dit kadert in het behandel- of resocialisatie traject van de patiënt met als doel hun kansen op de arbeidsmarkt te vergroten en/of te werken aan een zinvolle dagbesteding. Jouw belangrijkste taken zijn: o Je ontwikkelt, organiseert en evalueert activiteiten en producten binnen het vakgebied; o Je begeleidt werk gerelateerde activiteiten; o Je bereidt patiënten voor op de terugkeer naar de arbeidsmarkt; o Je houdt bedrijfsmatige administraties bij van onder meer voorraadbeheer etc. PROFIEL o Je beschikt minimum over een bachelordiploma; o Je hebt bij voorkeur kennis van (forensische) psychiatrische ziektebeelden; o Je houdt van doen en denken met praktische inslag; o Je kan jezelf goed inleven in de situatie van de patiënt en je kan patiënten motiveren en stimuleren; o Je kan omgaan met soms opstandige patiënten; o Je bent oplettend en nauwkeurig; o Je bent besluitvaardig in spoedeisende situaties; o Je bent integer, deskundig en getuigt van een echte teamgeest; o Je staat sterk in je schoenen, bent stressbestendig en staat open voor feedback; o Je bent communicatief sterk en leergierig; o Je bent geduldig en hebt doorzettingsvermogen. AANBOD o Je komt terecht in een dynamische en gezonde organisatie, waar teamwork centraal staat; o Je oefent deze boeiende functie voltijds uit in een aangename, moderne werkomgeving; o We bieden je goede opleidingsmogelijkheden; o Je krijgt een aantrekkelijk salaris aangevuld met extralegale voordelen; o Jouw werkplaats is gevestigd in Antwerpen (Linkeroever). INTERESSE? Vind je je terug in dit profiel? Aarzel dan niet en solliciteer online. Wens je meer informatie over deze vacature? Contacteer HR via [email protected].

Zoek naar antwoorden van FORTIS in sociale netwerken
Look for responds of FORTIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor FORTIS. Laat een reactie achter voor FORTIS. FORTIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FORTIS. Leave a respond for FORTIS. FORTIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FORTIS op de google maps. Adres en contacten FORTIS
Location of FORTIS on the google maps. Address and contacts of FORTIS

Andere gerelateerde bedrijven als come FORTIS FORTIS: Vandewalle L | JOSEPH DAENS | REIZEN ELITE | R?SIDENCE DE BEAUFORT | TelePromotions International b

Other related companies as FORTIS: Vandewalle L | JOSEPH DAENS | REIZEN ELITE | R?SIDENCE DE BEAUFORT | TelePromotions International b

FORTIS is een bedrijf dat 1989 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FORTIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05537353515. Het bedrijf FORTIS bevindt zich op het adres: VREDESTRAAT 3; 2340; BEERSE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 489,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 683,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Banques and organismes de crédit. Lijst met producten zijn Services: Banque..
De hoofdactiviteit van FORTIS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FORTIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FORTIS, openstaande posities, locatie van FORTIS op de kaart.

FORTIS is a company, that was registered 1989 in N\A region, Belgium. Full name of company is FORTIS, company assigned to the tax number BE05537353515. The company FORTIS is located at the address: VREDESTRAAT 3; 2340; BEERSE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 489,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 683,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Banques and organismes de crédit. List of products are Services: Banque..
The main activity of FORTIS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of FORTIS is not available. You also can look at reviews of FORTIS, open positions, location of FORTIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FORTIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FORTIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FORTIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FORTIS, employees, financial statistics.