CATTERY OFF S? HYUTHOUS

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • CATTERY OFF S? HYUTHOUS
Private companiesMotion Pictures • CATTERY OFF S? HYUTHOUS

Contactgegevens CATTERY OFF S? HYUTHOUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data CATTERY OFF S? HYUTHOUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

CATTERY OFF S? HYUTHOUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRUGSKEN 147; 9100; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 37765269 (+32-37765269) 37765269 (+32-37765269)

Fax (fax): +32 (64) 715-75-61 +32 (64) 715-75-61

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) CATTERY OFF S? HYUTHOUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "CATTERY OFF S? HYUTHOUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "CATTERY OFF S? HYUTHOUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van CATTERY OFF S? HYUTHOUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of CATTERY OFF S? HYUTHOUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti CATTERY OFF S? HYUTHOUS
Products information CATTERY OFF S? HYUTHOUS

BTW identificatienummer (tax): BE03298614501
Ondernemingsnummer: 1516357421
Hoofdstad (capital): 389,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 243,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Animaux: Chats.

Product categorie (product category): Eleveurs d'animaux domestiques

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS
(Get full report from official database of BE for CATTERY OFF S? HYUTHOUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS
Addition kinds of activities for CATTERY OFF S? HYUTHOUS

2493. Gereconstitueerde houtproducten | Reconstituted wood products
241101. Houten bouten, gekapt | Wooden bolts, hewn
365200. Geprogrammeerde records en tapes | Prerecorded records and tapes
20480204. Paardvlees, vers: bereid als diervoeder | Horse meat, fresh: prepared as animal feed
20999921. Azijn | Vinegar
34430300. Boiler en boiler shop werk | Boiler and boiler shop work
52510100. Gereedschap | Tools
79991500. Toeristische attracties, attracties en attracties voor pretparken | Tourist attractions, amusement park concessions and rides

Werken bij CATTERY OFF S? HYUTHOUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in CATTERY OFF S? HYUTHOUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Looking for open vacancies in other companies

  • Inpak medewerker - 2PL - Regio Ieper of Lo-Reninge (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een voedingsbedrijf in de regio van Ieper en Lo-Reninge gaan wij op zoek naar enthousiaste inpakmedewerkers!

  • Arbeider lakstraat vaste nacht of twee ploegen m/v (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een toonaangevend bedrijf binnen de regio Waregem zijn wij momenteel op zoek naar een oprekker voor de poederlaklijn M/V Je werkt in een team om aluminium onderdelen tijdig en kwaliteitsvol aan verschillende afdelingen 'on time' af te leveren. Je job bestaat in het lakken van zowel profielen als afgewerkte producten in het vooropgestelde kleur. Je staat in voor het bedienen van de poederlakinstallatie, onderdeel van een poederlaklijn. Je werkt zowel op een automatisch als handmatig station. Je zorgt met de juiste kleurrecepturen voor een hoogkwalitatieve afwerking. Je volgt ook het voor- en nabehandelingsproces om de vereiste kwaliteit te garanderen.

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Merksem/Brasschaat (MERKSEM)

    Regio: MERKSEM

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.  Voor deze regio's dient u over een auto of bromfiets te beschikken.

  • Poets- en huishoudhulp regio Rotselaar, Haacht (Regio Aarschot-Diest-Haacht)

    Regio: Regio Aarschot-Diest-Haacht

    Bedrijf: IN-Z regio Vlaams Brabant Oost

    Type: Dienstenchequebaan

    Zet jij je graag in voor de levenskwaliteit van anderen en spreken huishoudelijke taken jou aan? Dan ben jij de persoon die we zoeken! je verricht huishoudelijk werk bij mensen thuis jouw voornaamste taken zijn: stofzuigen, stofvegen, dweilen, badkamer kuisen, ramen wassen, … bijkomende taken kunnen zijn: strijken, wassen, koken, boodschappen doen,… op regelmatige tijdstippen kom je samen met je collega’s tewerkstelling in Rotselaar, Haacht en omgeving

  • Student productiemedewerker - voeding (LENDELEDE)

    Regio: LENDELEDE

    Bedrijf: ADECCO KORTRIJK INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een job als student - inpakker in een sfeervol familiebedrijf regio Lendelede, gespecialiseerd in maken van aperitiefhapjes? Werken in 2 ploegen is geen probleem? Wil je werken als inpakker bij een firma die zijn marktpositie jaar na jaar weet te versterken? Dan hebben wij voor jou een vacature bij een bedrijf gespecialiseerd in het maken van lekkere en kwalitatieve apertitiefhapjes. Bovendien engageert het bedrijf zich voor een heleboel leuke projecten zoals o.a. Tomorrowland. Vorig jaar verzorgden zij daar zelfs snacks! Het aantrekkelijke loon wordt bovendien nog aangevuld door je ploegenpremie. Hoe ziet jouw werkdag als student - productiemedewerker eruit? We zijn op zoek naar zowel mensen die de hapjes helpen opvullen en garneren als naar personen voor de inpak van de hapjes. Voor beide taken zal je een hoog werktempo moeten aanhouden, en geassisteerd worden door een machine.

  • STUDENT Webdevelopment (ROOSDAAL)

    Regio: ROOSDAAL

    Bedrijf: CONVERSAL

    Type: Studentenjob

    Op zoek naar een studentenjob die niet afstompend is? Wil je als student iets bijverdienen en het tegelijk boeiend houden? Lees dan zeker verder. Conversal zoekt namelijk een student voor een job als webdeveloper. Wie zijn wij? Onze klanten kunnen op beide oren slapen. Bij Conversal zijn ze aan het juiste adres voor de uitbouw van hun online-activiteiten. We bezorgen hen de meest gebruiksvriendelijke websites en we laten hen online scoren met onze digitale marketing. Dààrom zijn wij een sterk groeiend digital agency. Conversal helpt klanten echt vooruit. We bieden hen alle ingrediënten voor een sterke onlinestrategie: - Design: ontwerp van websites, webshops, huisstijl, … - Development: ontwikkeling van websites, webshops, applicaties en koppelingen op maat,… - Marketing: SEO, SEA, social media marketing, … Onze aanpak werkt en daarom blijven we groeien. En ons team groeit mee. Vandaag zoeken we een student webdevelopment. Wat doe jij? Je draait volop mee op onze ‘Projects’-afdeling. Als student webdevelopment werk je mee aan de websites die wij maken voor onze klanten. Je focust vooral op de afwerking van de sites. Onder verantwoordelijkheid van onze developers pas je jouw kennis van courante webdevelopmenttechnieken toe. Daarbij hou je rekening met zowel de wensen van de klant als de vuistregels voor doeltreffende webdevelopment. Je komt terecht in een professionele omgeving. Werken met deadlines, eisen van klanten en interne afspraken maakt deel uit van jouw studentenjob.

  • INTERNE BEVOORRADER - MAGAZIJNIER (DESTELBERGEN)

    Regio: DESTELBERGEN

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Vaste Job

    Met een elektrische stapelaar zorg je voor het transport van de goederen uit de stockfrigo\\\'s naar de verschillende verpakkingslijnen. Je bent medeverantwoordelijk voor het correct stockbeheer in de frigo\\\'s via scanning (locatie, artikelcode, lotnummer,...). Je respecteert het FIFO-systeem. Daarnaast ben je ook verantwoordelijk voor de stocktelling in de frigo\\\'s en help je bij het laden en lossen van de vrachtwagens.

  • Expediteur (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Talentus Antwerpen

    Type: Vaste Job

    Als expediteur import sta je in voor de volledige afhandeling van je eigen dossiers. Je registreert orders, maakt documenten aan, kijkt inkomende facturen na enz. Bedrijfsprofiel: Onze klant is een bedrijf gevestigd in de haven van Antwerpen. Hun activiteiten omvatten de gehele logistieke keten zoals stouwerij, opslag, warehousing, maritieme verpakking, CFS-activiteiten, transport en logistiek.

  • Freelance docent 'praktische psychologie' campus Mechelen (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Het Centrum Voor Avondonderwijs VZW heeft een team van professionele docenten die actief zijn als zelfstandig ondernemer en freelance docent. Onze docenten zijn werkzaam als ondernemer binnen hun vakgebied en kennen hun specialisatie door en door. We zoeken steeds nieuwe docenten die hun passie voor hun vak willen doorgeven. MINIMUMVEREISTEN OM DOCENT TE WORDEN Om aan CVA te kunnen lesgeven heb je als docent minimaal 2 jaar ervaring als zelfstandige in hoofdberoep of 5 jaar in bijberoep. Bij voorkeur beschik je over de nodige pedagogische kwalificaties en ervaring hebben als lesgever. We hechten veel belang aan praktijkervaring in het bedrijfsleven en foutloos Nederlands spreken en schrijven. Een docent moet bij ons zeer klantvriendelijk, communicatief en hulpvaardig zijn. Je bent een geboren spreker en kan een groep enthousiast maken voor jouw vak. Je kan een les op een gestructureerde manier opbouwen en verschillende didactische methodes toepassen om de leerdoelen te bereiken. Voor de klas geef je blijk van voldoende zelfvertrouwen en vakkennis. We geven graag de voorkeur aan docenten die ervaring hebben met lesgeven, coachen of het begeleiden van workshops, maar dit is geen vereiste.

  • Schoonheidsspecialiste / Wimperstyliste / Nagelstyliste (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: NAILS & BEAUTY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor ons groeiend salon zijn wij op zoek naar een schoonheidsspecialiste/nagelstyliste/wimperstyliste op zelfstandige baisis. Je komt terecht in een jong dynamisch team. Je kan zelfstandig werken, maar bent ook een echte teamplayer. Je hebt oog voor detail, bent ondernemend en bereid om bij te scholen. Je bent flexibel en avond- en zaterdagwerk schrikt je niet af, weliswaar met een beurtrol. Het aantal uren en werktijden zijn bespreekbaar.

  • DAKWERKER (RUMBEKE)

    Regio: RUMBEKE

    Bedrijf: DECEUNINCK LUC

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons bedrijf gespecialiseerd in dak- en zinkwerken is op zoek naar een medewerker voor de uitvoering van dak- en zinkwerken op zelfstandige basis.

  • Polyvalente Restomedewerkers (JABBEKE)

    Regio: JABBEKE

    Bedrijf: BELMOS RESTOTAL JABBEKE

    Type: Werfreserve

    Voor ons zelfbedieningsrestaurant gelegen in Jabbeke langs beide richtingen van de E40 zijn we op zoek naar medewerkers die instaan voor de keuken, de bediening en het onderhoud.

Zoek naar antwoorden van CATTERY OFF S? HYUTHOUS in sociale netwerken
Look for responds of CATTERY OFF S? HYUTHOUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Laat een reactie achter voor CATTERY OFF S? HYUTHOUS. CATTERY OFF S? HYUTHOUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for CATTERY OFF S? HYUTHOUS. Leave a respond for CATTERY OFF S? HYUTHOUS. CATTERY OFF S? HYUTHOUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie CATTERY OFF S? HYUTHOUS op de google maps. Adres en contacten CATTERY OFF S? HYUTHOUS
Location of CATTERY OFF S? HYUTHOUS on the google maps. Address and contacts of CATTERY OFF S? HYUTHOUS

Andere gerelateerde bedrijven als come CATTERY OFF S? HYUTHOUS CATTERY OFF S? HYUTHOUS: FLDE LAET BVBA | Fednav (Belgium) NV | Car Top NV | LEGRAND | HILDA ROUSERE

Other related companies as CATTERY OFF S? HYUTHOUS: FLDE LAET BVBA | Fednav (Belgium) NV | Car Top NV | LEGRAND | HILDA ROUSERE

CATTERY OFF S? HYUTHOUS is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is CATTERY OFF S? HYUTHOUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03298614501. Het bedrijf CATTERY OFF S? HYUTHOUS bevindt zich op het adres: BRUGSKEN 147; 9100; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 389,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 243,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs d'animaux domestiques. Lijst met producten zijn Animaux: Chats..
De hoofdactiviteit van CATTERY OFF S? HYUTHOUS is Motion Pictures, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van CATTERY OFF S? HYUTHOUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van CATTERY OFF S? HYUTHOUS, openstaande posities, locatie van CATTERY OFF S? HYUTHOUS op de kaart.

CATTERY OFF S? HYUTHOUS is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is CATTERY OFF S? HYUTHOUS, company assigned to the tax number BE03298614501. The company CATTERY OFF S? HYUTHOUS is located at the address: BRUGSKEN 147; 9100; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 389,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 243,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs d'animaux domestiques. List of products are Animaux: Chats..
The main activity of CATTERY OFF S? HYUTHOUS is Motion Pictures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of CATTERY OFF S? HYUTHOUS is not available. You also can look at reviews of CATTERY OFF S? HYUTHOUS, open positions, location of CATTERY OFF S? HYUTHOUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over CATTERY OFF S? HYUTHOUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf CATTERY OFF S? HYUTHOUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about CATTERY OFF S? HYUTHOUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company CATTERY OFF S? HYUTHOUS, employees, financial statistics.