FLDE LAET BVBA

Particuliere bedrijvenMotion Pictures • FLDE LAET BVBA
Private companiesMotion Pictures • FLDE LAET BVBA

Contactgegevens FLDE LAET BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLDE LAET BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLDE LAET BVBA

Regio (region): Boechout, België

Adres (address): Broechemsesteenweg 148 2531 Boechout - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-34-70-10-40 32-34-70-10-40

Fax (fax): 32-34-70-10-48 32-34-70-10-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLDE LAET BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLDE LAET BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLDE LAET BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLDE LAET BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLDE LAET BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLDE LAET BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLDE LAET BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLDE LAET BVBA
Products information FLDE LAET BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE05285217285
Ondernemingsnummer: 7186676025
Hoofdstad (capital): 413,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 439,000 EUR
Werknemers (employees): 1 to 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1988

Producten die in FLDE LAET BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Chemical and pharmaceutical industry - machinery and equipment

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLDE LAET BVBA
(Get full report from official database of BE for FLDE LAET BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLDE LAET BVBA
Addition kinds of activities for FLDE LAET BVBA

349603. Draadbevestigingen | Wire fasteners
599299. Bloemisten, nec | Florists, nec
673300. Trusts, nec | Trusts, nec
30691402. Rubber overdekte motor montage ringen (rubberen gebonden) | Rubber covered motor mounting rings (rubber bonded)
35440201. Jigs: inspectie, meting en controle | Jigs: inspection, gauging, and checking
50130101. Dynamo's | Alternators

Werken bij FLDE LAET BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLDE LAET BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLDE LAET BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLDE LAET BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator schuurmachine in 2 ploegen (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Om de organisatie van onze klant verder uit te bouwen zijn wij op zoek naar een operator schuurmachne. - Je staat in voor het opstarten, instellen en bedienen van de bandschuurmachine type Hevami. - Je voert de voorschreven kwaliteitscontroles correct uit - Je staat in voor het onderhoud van de machine.

  • Patissier (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Actief Tielt is dringend op zoek naar een patissier die wil werken in de nacht voor een industriële bakkerij voor de regio Tielt. Je komt terecht in een zeer stabiel bedrijf met een familliale werksfeer. Je start op om 19u en op zaterdag om 17u. Je werkt 1 op 2 zaterdagen en af en toe spring je in op zondag. Indien je elke zaterdag wil werken, dan werk je nooit op zondag.

  • Huishoudhulp/Poetshulp Loenhout (LOENHOUT)

    Regio: LOENHOUT

    Bedrijf: PUUUR HOOGSTRATEN

    Type: Dienstenchequebaan

    Ben jij de nieuwe Puuur huishoudheld? Je houdt van huishoudelijke taken? Je bent blij als alles netjes en proper is? Dan ben jij de collega die wij zoeken! Een diploma is niet nodig. Talent en goesting zijn de superkrachten van een Puuur huishoudheld. Werken bij Puuur: je werkt dicht bij huis en je hebt gezinsvriendelijke uren Je kiest zelf wanneer je wil werken en hoeveel uren per week. Zo kun je je job en je gezin goed combineren. Je hebt geen avond- of weekendwerk. Je werkt bij vaste klanten dicht bij huis. Ook in jouw buurt is er een Puuur kantoor. Werken bij Puuur: je hebt vast werk met een hartelijke begeleiding Jouw coördinator begeleidt en ondersteunt jou. Je krijgt een opleiding over poetstechnieken, over de organisatie van je werk, over veiligheid,... Je kunt ook elk jaar bijscholing volgen over verschillende thema's. Werken bij Puuur: je krijgt een uitstekend loon en extra's Je krijgt direct een vast contract met een degelijk loon. Je krijgt ook eindejaarspremie, vakantiegeld, werkkledij, kilometer-, telefoon- en postzegelvergoeding, omnium verzekering voor je eigen wagen en volledige terugbetaling van kosten openbaar vervoer. Puuur: eerlijk, oprecht, betrouwbaar en correct: We hebben meer dan 3.200 personeelsleden en 20.000 tevreden klanten. Puuur is al meer dan 10 jaar een betrouwbare werkgever en een goede dienstverlener. Puuur werft aan op basis van competenties en talenten ongeacht leeftijd, geslacht, origine, handicap,... Puuur groeit voortdurend. We zoeken ook in jouw regio huishoudhulpen. Wat is je functie? Je neemt het huishouden van je klanten in jouw handen: Je houdt van poetsen, dweilen, stofzuigen, afstoffen, schrobben, vensters wassen ... Je staat in voor de schoonmaak van de woning Je doet graag de was en de strijk Je kookt of gaat naar de winkel voor sommige gezinnen (Huishoudhulp, Kuisvrouw, Poetshulp, Schoonmaak, Poetsen, Job dicht bij huis, Dankbaarste job, Gezinshulp, Gezinszorg, Thuishulp, Huishouden, Poetsvrouw, Schoonmaakster, Kuisen, Job mooie werkuren, Poetsen aan huis, Poetsen particulieren, Dienstencheques, Puur, Gezinsvriendelijke uren, Combineren met gezin, Vast contract, Vaste uren, Goed verdiend, Geen diploma, Strijken, Schoonmaken, Poetstips, Wastips, Strijktips, Schoonmaaktips, Schoonmaakadvies, Huishoudtips, Poetsdienst, Werken dicht bij huis, Sodexo, Goed uurloon, Eindejaarspremie, Vakantiegeld, Koken, Vacature, Papieren dienstencheques, Elektronische dienstencheques, Arbeidsvoorwaarden, Goede verloning, Kilometervergoeding, Schoonmaakwerk)

  • Huishoudhulp Dienstencheques Gavere - De Pinte (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: ABC CLEANING

    Type: Dienstenchequebaan

    Gemotiveerde poetsvrouw met enige ervaring, voor het uitvoeren van huishoudelijke taken U hebt een verzorgd voorkomen en bent betrouwbaar en discreet; u kunt zelfstandig werken en hebt zin voor orde, netheid en hygiëne U kunt zich vlot verplaatsen, bij voorkeur met bromfiets of auto. Uren en dagen overeen te komen.

  • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

    Type: Studentenjob

    We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

  • C# .Net SOFTWARE DEVELOPER (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: OTN SYSTEMS

    Type: Vaste Job

    Als Software Developer werk je in een zelfsturend agile team dat nieuwe functionaliteit ontwikkelt voor het XTran network management systeem. Je werkt nauw samen met de verschillende development teams (Hardware en Firmware) en de afdelingen Customer Services en Product Management.

  • technieker met passie voor bier (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je monteert installaties voor het brouwen van bier en de productie van vloeibare voeding. Dit zowel op mechanisch als elektrisch vlak (bekabeling, borden,...). Je gaat ter plaatse bij de klant voor de installatie en indienststelling van de machines. Je geeft uitleg aan de klant over de (werking van de) installatie. Je staat in voor het onderhoud en de herstelling van de machines. Af en toe ga je mee naar het buitenland op verplaatsing.

  • Industrieel reinigers - RECHTEROEVER (Antwerpen) (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: BUCHEN INDUSTRIAL SERVICES

    Type: Vaste Job

    Als industrieel reiniger reinig je industriële gebouwen, installaties, reservoirs, leidingen, voertuigen en schepen. Hierbij wordt gebruik gemaakt van zwaar materieel, zoals zuigwagens en gemotoriseerde hogedrukinstallatie. Je onderhoudt deze ook en je verwijdert het afval. De werkzaamheden kunnen bevatten: het doorspuiten van leidingen, reinigen van rioleringen, tanks, industriële installaties van productiebedrijven, … Buchen Industrial Services is een bedrijf 24/24 en 7/7 bereikbaar voor de klanten. Dagelijks variëren de werkuren en wordt een grote flexibiliteit gevraagd om de klanten de nodige service te kunnen bieden. Veiligheid is een grote prioriteit voor Buchen Industrial Services. Als industrieel reiniger pas je de veiligheidsvoorschriften strikt toe en maak je gebruik van de nodige specifieke veiligheidsuitrusting bij de uitvoering van de werken.

  • Glasvezelblazer (BOOM)

    Regio: BOOM

    Bedrijf: CLAVER RECRUITMENT

    Type: Vaste Job

    Je gaat naar 2 tot 3 werven per dag. Opstelling van de vrachtwagen met luchtdruk, glasvezelkabels inblazen, nadien de trekputten afwerken en een verslag opmaken ( ploeg van 2 personen ) Werven over gans België.

  • Process Engineer (Regio Aalst)

    Regio: Regio Aalst

    Bedrijf: OMBRELO

    Type: Vaste Job

    Onze opdrachtgever in Oost-Vlaanderen is een internationaal, groeiend bedrijf in de verpakkingsindustrie met een vijftal vestigingen in België. Voor de Engineering afdeling kijkt Ombrelo uit naar een ervaren Process Engineer voor een vaste aanwerving! Als Process Engineer maak je deel uit van de Engineering afdeling. Samen met je collega's ben je verantwoordelijk voor de continuïteit en de innovatie van de productieprocessen. Jouw takenpakket bestaat uit: Analyseren van bestaande productieprocessen en uitwerken van optimalisaties; A tot Z coördineren van de procesverbeteringsprojecten; Ondersteuning bieden aan de productie; Detecteren en opvolgen van nieuwe markttrends en aftoetsen naar haalbaarheid; Rapporteren van de actuele toestand van bedrijfsprocessen; Onderhouden van contact met machineverantwoordelijken, ploegassistenten, productieverantwoordelijke, ... rond belangrijke productiestoringen, nieuwe processen of best practices.

  • Vroedvrouw (VARSENARE)

    Regio: VARSENARE

    Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK TILLE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Binnen onze paramedische groepspraktijk zijn we op zoek naar een vroedvrouw. Je werkt zelfstandig in een team van 10 therapeuten, waaronder verschillende met specialisatie richting kinderen/baby's, en bent bereid om samen te werken en overleg te plegen multidisciplinair. Onze praktijk is een ecologische nieuwbouw met 8 behandelruimtes en 2 polyvalente zalen. Het geheel ingericht met een specifiek doel; rust en professionalisme uitstralen!
 Meer informatie over onze praktijk vind je op onze site: www.groepspraktijktille.be

  • HULPKELNER (MOL)

    Regio: MOL

    Bedrijf: INCONTRI

    Type: Flexijob

    Je helpt bij het opdienen van de gerechten. Je doet de mise-en-place van de zaal, je zet ze op orde en je dekt mee de tafels. Je ontvangt de klanten, stelt hen gerechten voor, neemt de bestellingen op en geeft ze door aan het buffet- en/of keukenpersoneel. Je serveert mee de gerechten.

Zoek naar antwoorden van FLDE LAET BVBA in sociale netwerken
Look for responds of FLDE LAET BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLDE LAET BVBA. Laat een reactie achter voor FLDE LAET BVBA. FLDE LAET BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLDE LAET BVBA. Leave a respond for FLDE LAET BVBA. FLDE LAET BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLDE LAET BVBA op de google maps. Adres en contacten FLDE LAET BVBA
Location of FLDE LAET BVBA on the google maps. Address and contacts of FLDE LAET BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come FLDE LAET BVBA FLDE LAET BVBA: COIFFURE AMBRE | JACQUES DETANDT | Bartholomeus FBZ BVBA | COIFFURE ROGER | VDAB

Other related companies as FLDE LAET BVBA: COIFFURE AMBRE | JACQUES DETANDT | Bartholomeus FBZ BVBA | COIFFURE ROGER | VDAB

FLDE LAET BVBA is een bedrijf dat 1988 is geregistreerd in de regio Boechout, België. De volledige naam van het bedrijf is FLDE LAET BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05285217285. Het bedrijf FLDE LAET BVBA bevindt zich op het adres: Broechemsesteenweg 148 2531 Boechout - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 1 to 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 413,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 439,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Chemical and pharmaceutical industry - machinery and equipment. Producten gemaakt in FLDE LAET BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLDE LAET BVBA is Motion Pictures, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLDE LAET BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLDE LAET BVBA, openstaande posities, locatie van FLDE LAET BVBA op de kaart.

FLDE LAET BVBA is a company, that was registered 1988 in Boechout region, Belgium. Full name of company is FLDE LAET BVBA, company assigned to the tax number BE05285217285. The company FLDE LAET BVBA is located at the address: Broechemsesteenweg 148 2531 Boechout - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 1 to 10 employees work in this company. Capital - 413,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 439,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Chemical and pharmaceutical industry - machinery and equipment. Products created in FLDE LAET BVBA were not found.
The main activity of FLDE LAET BVBA is Motion Pictures, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of FLDE LAET BVBA is not available. You also can look at reviews of FLDE LAET BVBA, open positions, location of FLDE LAET BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLDE LAET BVBA, Boechout: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLDE LAET BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLDE LAET BVBA, Boechout: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLDE LAET BVBA, employees, financial statistics.