GUIDO LAMONT

Contactgegevens GUIDO LAMONT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GUIDO LAMONT: address, phone, fax, email, website, opening hours

GUIDO LAMONT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENEWEG 3; 9800; DEINZE, België

Telefoon (phone): 51633237 (+32-51633237) 51633237 (+32-51633237)

Fax (fax): +32 (84) 159-97-30 +32 (84) 159-97-30

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GUIDO LAMONT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GUIDO LAMONT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GUIDO LAMONT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GUIDO LAMONT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GUIDO LAMONT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GUIDO LAMONT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GUIDO LAMONT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GUIDO LAMONT
Products information GUIDO LAMONT

BTW identificatienummer (tax): BE08869232177
Ondernemingsnummer: 1508117675
Hoofdstad (capital): 732,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 298,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GUIDO LAMONT
(Get full report from official database of BE for GUIDO LAMONT)

Aanvulling soorten activiteiten voor GUIDO LAMONT
Addition kinds of activities for GUIDO LAMONT

33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
33989901. Vernietiging van metaal | Annealing of metal
35310614. Tractoren, constructie | Tractors, construction
42120300. Timmerhout en hout vrachtwagens | Lumber and timber trucking
50230108. Grillen, barbecue | Grills, barbecue
51139905. Patronen, papier | Patterns, paper
55610101. Campers (pickup coaches) voor montage op vrachtwagens | Campers (pickup coaches) for mounting on trucks

Werken bij GUIDO LAMONT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GUIDO LAMONT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GUIDO LAMONT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GUIDO LAMONT. Looking for open vacancies in other companies

  • Bijverdienste als koerman (POPERINGE)

    Regio: POPERINGE

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een transportbedrijf uit Poperinge zoeken wij naar een medewerker om op zaterdag te helpen op de koer bij het schoonmaken van de vrachtwagens. Je rijdt de vrachtwagens door de carwash en werkt ook met de hogedrukreiniger om sommige onderdelen handmatig proper te maken.

  • Winkelmedewerker - Bakkerij Zottegem (ZOTTEGEM)

    Regio: ZOTTEGEM

    Bedrijf: VIO

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bakkerij in Zottegem zijn wij op zoek naar een vlotte winkelmedewerker. Als winkelmedewerker ben je verantwoordelijk voor de verkoop, het aanvullen van de winkel en het onderhoud van de winkel. Je kan vlot de klanten bedienen en je kan werken met een kassasysteem of bent bereid dit aan te leren. De bakkerij is elke dag geopend vanaf 6u en sluit om 18u30. Je werkt 38u/w verdeeld over 6 dagen. dinsdag is de vaste sluitingsdag. De ene week werk je in de voormiddag (6u - middag), de andere week werk je in de namiddag (middag - 18u/18u30).

  • Meewerkende assistent ploegbaas - 2 ploegen - logistiek (RUMST)

    Regio: RUMST

    Bedrijf: ASAP XL Cummins

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor Cummins in Rumst zijn we op zoek naar een assistent ploegbaas. 90% van de taak draai je mee als meewerkende magazijnier. De overige tijd ondersteun je mee je ploegbaas en als deze afwezig is, vervang je hem. Hierdoor dien je enerzijds goed mee te draaien in teamverband, anderszijds dien je afstand te bewaren want indien je deze vervangt, wordt je geacht om je team aan te sturen. Hoofdtaak: - verwerken van inkomende goederen - werken met een handscanner - correcte input in het warehousesysteem - ervaring met machines (reachtruk, heftruck,...) is een pluspunt backup: - vervangen van de ploegbaas gedurende zijn afwezigheid (ziekte, vakantie, opleiding,...) - team aansturen (+-10 a 15 personen) - overzicht houden van de productiviteit die behaald moet worden - correcte input in de datasystemen - basiskennis Excel en Engelse taal is vereist Indien interesse, stuur zeker je cv door naar [email protected]

  • HUISHOUDHULP regio Ruddervoorde (RUDDERVOORDE)

    Regio: RUDDERVOORDE

    Bedrijf: Net.werk! vso

    Type: Dienstenchequebaan

    Wil jij ook werken voor het best betalende dienstencheque bedrijf waar je als huishoudhulp gewaardeerd wordt voor je werk? Dan verwelkomen wij jou graag! Je poetst vooral graag en dit voor gunstige voorwaarden en bij dankbare klanten. Bij ons wordt anciënniteit meegenomen. Wij geven ook maaltijdcheques van 7 euro per dag! Er wordt rekening gehouden met jouw balans tussen werk en privé, want je bepaalt zelf je werkdagen. Je werk dicht bij huis, want wij zoeken klanten in de regio waar je woont en houden rekening met de vervoersmiddelen waarover je beschikt. Je wordt begeleid door onze jobcoach die steeds op zoek gaat naar een goede match tussen huishoudhulp en klant. Ook zonder ervaring of diploma ben je welkom! Als huishoudhulp sta je in voor het onderhoud van woningen bij onze klanten. Je werkt individueel bij meerdere gezinnen. Licht huishoudelijke taken zoals wassen, strijken, een boodschap doen of eventueel koken kunnen ook gevraagd worden in het kader van de dienstencheques. Stel u kandidaat en u krijgt snel reactie of feedback! (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, kuisen, schoonmaken, poetsen)

  • Poetshulp regio Eke - Nazarteth - Deinze M/V (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Eke - Nazarteth - Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Huishoudhulp (Regio Brugge)

    Regio: Regio Brugge

    Bedrijf: t-interim Brugge

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen. Bedrijfsprofiel: Wij zijn op zoek naar een gemotiveerde huishoudhulp (M/V) in de regio Brugge.

  • Student enquêteur (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: ADECCO OOSTENDE INDUSTRIE

    Type: Studentenjob

    Hallo student! Zoek jij een extra bijverdienste doorheen het schooljaar? LIjkt het je wat om bij reizigers enquêtes af te nemen? Dan ben jij de student enquêteur die wij zoeken om enquêtes af te nemen op de luchthaven te Oostende. Als student enquêteur sta je in voor het afnemen van enquêtes bij reizigers die je ontmoet op de luchthaven. Je bent communicatief, durft de mensen aan te spreken en doet dit alles met een glimlach.

  • International R&D Product Developer (WEVELGEM)

    Regio: WEVELGEM

    Bedrijf: Talentus Kortrijk Leiestraat

    Type: Vaste Job

    Verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en verbetering van bestaande producten Je bent actief betrokken in ontwikkelings- en verbeteringsprojecten en je bent verantwoordelijk voor het definiëren van productspecificaties. Je werkt aan alle fases van productontwikkeling van piloottesten tot industriële validatie. Kennis van en inzicht in ingrediënten en het effect van procesparameters op het recept zijn hierbij de basis. Je gebruikt verschillende technieken om de ontwikkeling te ondersteunen, om inzichten te vergroten, te kunnen anticiperen en doorlooptijden te verkorten. Je introduceert en installeert ook nieuwe ondersteunende tools. Adviseren en ondersteunen van  de interne diensten op basis van je diepgaande kennis over ingrediënten en recepten om zo te streven naar een continue verbetering van ons assortiment. Meebouwen aan uitstekende relaties over departementen heen en het opbouwen van uitstekende relaties met externe partijen om onze interne kennis te verbreden zoals met externe laboratoria en leveranciers. Bijblijven en verbreden van je kennis over de ingrediënten, technologie en de markt  Je bent een vast lid van onze intern proefpanel. Bedrijfsprofiel: Wil je aan de slag bij een pionier en marktleider? Wil je deel uitmaken van een toonaangevend en innovatief voedingsbedrijf? En wat denk je hiervan: aandacht en zorg voor mens en planeet, ondersteuning van  sociale en duurzame projecten in de buurt van de verschillende bedrijfsvestigingen, daar wil ik bij horen! Dan ben je aan het goede adres bij onze klant.

  • Projectmanager Marketing Colruyt (HALLE)

    Regio: HALLE

    Bedrijf: COLRUYT

    Type: Vaste Job

    Colruyt heeft heel wat klanten en allemaal zijn ze anders. Ons marketingteam zorgt ervoor dat we elk van hen op de juiste manier bereiken met het juiste aanbod. Als projectmanager ondersteun je de marketingdirectie om al deze projecten om te zetten naar werkelijkheid. Een marketeer brieft je over de marketingprojecten en daarna neem jij de rol op van coördinator: je brengt structuur in het project, stelt een projectteam samen en houdt de doelstelling, het budget en de timings in de gaten. Zo breng je samen met het team alles tot een goed einde en implementeer je de strategie. Daarnaast werk je mee aan kleinere projecten binnen marketing. Je kruipt dan in de huid van een marketeer, denkt inhoudelijk mee en neemt beslissingen over de te volgen richting en de realisatie van het project. Daarna coördineer je het project en zorg je dat het van a tot z uitgevoerd wordt. Ten slotte zorg je voor een evaluatie en trek je conclusies voor de toekomst. Ook marketingprocessen analyseren en knelpunten signaleren is een deel van je job. Je zoekt mee naar oplossingen en verdedigt je ideeën bij de juiste stakeholders, zodat het proces zo snel mogelijk geoptimaliseerd kan worden. Je werkt in ons hoofdkantoor in Halle.

  • Zelfstandig Beweegcoach/ Personal Trainer (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: DE VOORZORG

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je geeft laagdrempelige beweeglessen aan volwassenen, afgestemd op het niveau van de deelnemers in een van onze Well2DAY centra met aandacht voor het individu. De lessen gaan door in reeksen van 6 sessies op een weekavond. De lessen gaan door in kleine groep (max. 7 personen.)

  • Docent Nederlands (Regio Vilvoorde-Zaventem)

    Regio: Regio Vilvoorde-Zaventem

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Hulpkelner (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: DE WITTEKOP

    Type: Flexijob

    Voor ons restaurant zijn wij op zoek naar een nieuwe medewerker. Je zal klanten begroeten bij het binnenkomen en hen naar hun tafel wijzen. Je bedient hen de hele avond met een glimlach zodat ze tevreden buitengaan.

Zoek naar antwoorden van GUIDO LAMONT in sociale netwerken
Look for responds of GUIDO LAMONT in social networks

Lees alle opmerkingen voor GUIDO LAMONT. Laat een reactie achter voor GUIDO LAMONT. GUIDO LAMONT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GUIDO LAMONT. Leave a respond for GUIDO LAMONT. GUIDO LAMONT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GUIDO LAMONT op de google maps. Adres en contacten GUIDO LAMONT
Location of GUIDO LAMONT on the google maps. Address and contacts of GUIDO LAMONT

Andere gerelateerde bedrijven als come GUIDO LAMONT GUIDO LAMONT: TOM TANGHE | COMMISSION EUROPE?N-EUROPESE COMMISSIE | NOUR-DINE KHACHANI | BISCH?FL. SCHULE OKONOMAT | J P DELATTE

Other related companies as GUIDO LAMONT: TOM TANGHE | COMMISSION EUROPE?N-EUROPESE COMMISSIE | NOUR-DINE KHACHANI | BISCH?FL. SCHULE OKONOMAT | J P DELATTE

GUIDO LAMONT is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GUIDO LAMONT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08869232177. Het bedrijf GUIDO LAMONT bevindt zich op het adres: GROENEWEG 3; 9800; DEINZE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 732,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 298,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
De hoofdactiviteit van GUIDO LAMONT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GUIDO LAMONT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GUIDO LAMONT, openstaande posities, locatie van GUIDO LAMONT op de kaart.

GUIDO LAMONT is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is GUIDO LAMONT, company assigned to the tax number BE08869232177. The company GUIDO LAMONT is located at the address: GROENEWEG 3; 9800; DEINZE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 732,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 298,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. Eleveurs de bovins. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons.. Type d'Elevage: Elevage de Vaches Laiti猫res, Elevage de B?ufs..
The main activity of GUIDO LAMONT is Building Cnstrctn - General Contractors & Operative Builders, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of GUIDO LAMONT is not available. You also can look at reviews of GUIDO LAMONT, open positions, location of GUIDO LAMONT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over GUIDO LAMONT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GUIDO LAMONT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GUIDO LAMONT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GUIDO LAMONT, employees, financial statistics.