MARC CLAERHOUT

Contactgegevens MARC CLAERHOUT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MARC CLAERHOUT: address, phone, fax, email, website, opening hours

MARC CLAERHOUT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): PILKEMSEWEG 130; 8900; IEPER, België

Telefoon (phone): 57205234 (+32-57205234) 57205234 (+32-57205234)

Fax (fax): +32 (9) 124-56-48 +32 (9) 124-56-48

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MARC CLAERHOUT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MARC CLAERHOUT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MARC CLAERHOUT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MARC CLAERHOUT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MARC CLAERHOUT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MARC CLAERHOUT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MARC CLAERHOUT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MARC CLAERHOUT
Products information MARC CLAERHOUT

BTW identificatienummer (tax): BE02932220458
Ondernemingsnummer: 8244934082
Hoofdstad (capital): 516,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 828,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2009

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MARC CLAERHOUT
(Get full report from official database of BE for MARC CLAERHOUT)

Aanvulling soorten activiteiten voor MARC CLAERHOUT
Addition kinds of activities for MARC CLAERHOUT

173103. Communicatie specialisatie | Communications specialization
602100. Nationale handelsbanken | National commercial banks
20130304. Worstjes, van gekocht vlees | Sausages, from purchased meat
20320301. Beefbouillon: verpakt in blikjes, potten, enz. | Beef broth: packaged in cans, jars, etc.
28330404. Visleverolieën: geraffineerd of geconcentreerd voor medisch gebruik | Fish liver oils: refined or concentrated for medicinal use
36950101. Computer software tape en schijven: leeg, stijf en floppy | Computer software tape and disks: blank, rigid, and floppy
50740210. Radiatoren en onderdelen, behalve elektrisch | Radiators and parts, except electric
51430102. Melkcentrales | Milk cooling stations
80490401. Klinische psycholoog | Clinical psychologist
83610402. Oud soldatenhuis | Old soldiers' home

Werken bij MARC CLAERHOUT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MARC CLAERHOUT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MARC CLAERHOUT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MARC CLAERHOUT. Looking for open vacancies in other companies

 • SNELLE OPSTART: order-entry medewerker / administratief bediende (NL/FR) (KORTENBERG)

  Regio: KORTENBERG

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor een succesvolle organisatie gelegen in Kortenberg ben ik DRINGEND op zoek naar nauwkeurige Administratief Bediende voor data input. In deze functie zal je fungeren als order-entry medewerker. Meer specifiek zal je takenpakket bestaan uit:  Het ingeven van bestelbonnen in een bedrijfsspecifiek systeem, zowel in het Nederlands als het Frans. Hiervoor is een grote nauwkeurigheid vereist. Tevens zal je telefoons beantwoorden wanneer de andere collega's bezet zijn. Je staat klanten te woord en verbindt hen door van zodra er iemand beschikbaar is. Het betreft een tijdelijke functie met onmiddellijke opstart. De duur is nog onbepaald, maar zal waarschijnlijk enkele weken betreffen.  Ben jij nauwkeurig en heb je een goede talenkennis NL/FR? Ben je geëngageerd voor een tijdelijke opdracht? Aarzel dan niet en solliciteer snel via onze website of door je CV op te sturen naar [email protected]! Wij verzekeren je op de dag zelf nog een antwoord op je sollicitatie!

 • Schrijnwerker - Dakwerker --> Regio Lier - Heist o/d Berg (Regio Lier-Heist o/d Berg)

  Regio: Regio Lier-Heist o/d Berg

  Bedrijf: TRIXXO JOBS BVBA

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je helpt bij het onderhouden, herstellen en renoveren van de (platte) daken van de bedrijfsgebouwen. In periodes van minder werk als dakwerker werk je mee in het atelier van de schrijnwerkerij voor de productie van onderdelen in hout (tafels, kastjes, WC-cabines, ...) Indien nodig werk je mee in de onderhoudsdienst (allerhande hout/schrijnwerkerij gerelateerde werkzaamheden en herstellingen).

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Niel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (NIEL)

  Regio: NIEL

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Enthousiaste huishoudhulpen Hamme/ Moerzeke/Waasmunster (HAMME)

  Regio: HAMME

  Bedrijf: PLUS HOME SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Baardegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (BAARDEGEM)

  Regio: BAARDEGEM

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Student klassement Deloitte-Woluwe (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Studentenjob

  Jij biedt ondersteuning bij het voorbereiden van een verhuis, jouw taken hierbij zijn onder andere: - inscannen van documenten - inpakken van dossiers - bijspringen bij allerhande ad hoc taken

 • Kinderoppas (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: A. SCHOOFS

  Type: Studentenjob

  In het gezin zal je instaan voor volgende taken: opvang van een jongen van 10 jaar (vb: brengen en afhalen aan school, hobby's begeleiden, ...). Bent u op zoek naar een bijverdienste? Aarzel dan niet en solliciteer.

 • Starters! (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: Fidea

  Type: Vaste Job

  Ben je op zoek naar een uitdaging in een familiale sfeer? Werk je ook graag zaken af van A tot Z? Dan ben jij degene die we zoeken! Fidea is een groeiende verzekeringsmaatschappij die investeert in haar medewerkers. In onze vestigingen in Antwerpen en Braine – L’Alleud werken er momenteel zo’n 370 medewerkers. Voor de hoofdzetel in Antwerpen is Fidea op zoek naar startend talent uit eender welke Bachelor of Master studierichting. Je staat in voor het verzekeringsdossier van A tot Z. Je bent het aanspreekpunt voor onze bemiddelaars. Je analyseert hun aanvraag en maakt een voorstel op. Je analyseert de mogelijke risico’s bij een verzekeringsvraag of analyseert een schadegeval. Je onderhoudt dagelijks contacten met bemiddelaars, verzekerden, experten, collega's van binnen- en buitendiensten, advocaten, andere verzekeraars en alle andere partijen die in een ongeval betrokken kunnen zijn. Antwerpen - bachelor - master - net afgestudeerd - starter - startersjob - schadebeheerder - onderschrijver - productiebeheerder - claims - verzekeringen - insurance - young graduate -

 • Marketing Manager - Retail Fashion - Brussel (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: S.B. RECRUITMENT & SERVICES

  Type: Vaste Job

  Onze klant is een belangrijke speler in de luxe retail. Voor het hoofdkantoor in Brussel zijn we op zoek naar een Marketing Manager. - Ontwikkeling van het jaarlijkse marketingplan - Ontwikkeling verkoop via verschillende marketingacties - Ontwikkeling van operationele marketing/trade - Toezicht en coördinatie print/communicatiemiddelen verkoop - Projectontwikkeling en CRM-aanpak - Zorg voor koppeling tussen verkoop, inkoop en marketing - Zorg voor presentaties van verkoop- en marketingacties aan verkoopteams - U werkt samen met verschillende externe bureaus - U rapporteert aan het Head of Sales & Marketing - U begeleidt en coacht 2 Marketing Assistents

 • LICHAAMSTHERAPEUT (fasciatherapeut/psychosomatische kinesitherapeut/experientieel lichaamswerk) (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: GROEPSPRAKTIJK ZUID

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je wordt ingezet voor therapeutische lichaamsbehandelingen. Je helpt mensen met moeilijk te verklaren symptomen (angsten, stress en psychosomatiek). Je werkt autonoom in een overleg- en samenwerkingsverband.

 • Beauty Advisor Social Media - Extra inkomen van thuis uit (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: BERT BEUSEN

  Type: Zelfstandige activiteit

  Je houdt van make-up? Je geeft graag advies? Je werkt graag met sociale media? Je vindt het leuk om selfies te maken? Je maakt graag tutorials via video of Facebook live? Wij zijn partner van de grootste network-marketing-onderneming in Duitsland en één van de meest succesvolle directverkoopondernemingen in Europa op gebied van Health & Beauty. Momenteel willen wij via sociale media ons doelpubliek uitbreiden. Daarvoor zoeken we vlotte, spontane, dynamische en ondernemende gebruikers van Facebook en/of Instagram die een business van thuis uit willen opbouwen.

 • Elmos - Security Consultant / Project Manager (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: ictjob.be

  Type: Zelfstandige activiteit

  Job description Assist in the design, implementation of ongoing security service enhancements and solutions. Establish and maintain change and project management to support security implementation projects such as implementation of Network access Control (802.1x), Intrusion Prevention Systems, Central logging solutions. Work across teams to accomplish security program goals.   Profile Bachelor's degree in related field or discipline. Act as a team player, as well as take initiatives and work independently Awareness of deadlines and being able to work under pressure Solid technical background, with understanding or hands-on experience in networking and security services Good presentation & reporting skills (organize and lead meetings ...) Good understanding of project methodologies and project management Very good knowledge of Dutch & English (spoken and written) Knowledge of French is an advantage

Zoek naar antwoorden van MARC CLAERHOUT in sociale netwerken
Look for responds of MARC CLAERHOUT in social networks

Lees alle opmerkingen voor MARC CLAERHOUT. Laat een reactie achter voor MARC CLAERHOUT. MARC CLAERHOUT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MARC CLAERHOUT. Leave a respond for MARC CLAERHOUT. MARC CLAERHOUT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MARC CLAERHOUT op de google maps. Adres en contacten MARC CLAERHOUT
Location of MARC CLAERHOUT on the google maps. Address and contacts of MARC CLAERHOUT

Andere gerelateerde bedrijven als come MARC CLAERHOUT MARC CLAERHOUT: LUC SADONES | Stapper & Co NV | WIEWAUTERS | Vanoverschelde D | Schiepers A

Other related companies as MARC CLAERHOUT: LUC SADONES | Stapper & Co NV | WIEWAUTERS | Vanoverschelde D | Schiepers A

MARC CLAERHOUT is een bedrijf dat 2009 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MARC CLAERHOUT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02932220458. Het bedrijf MARC CLAERHOUT bevindt zich op het adres: PILKEMSEWEG 130; 8900; IEPER. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 516,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 828,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van MARC CLAERHOUT is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MARC CLAERHOUT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MARC CLAERHOUT, openstaande posities, locatie van MARC CLAERHOUT op de kaart.

MARC CLAERHOUT is a company, that was registered 2009 in N\A region, Belgium. Full name of company is MARC CLAERHOUT, company assigned to the tax number BE02932220458. The company MARC CLAERHOUT is located at the address: PILKEMSEWEG 130; 8900; IEPER. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 516,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 828,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of MARC CLAERHOUT is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of MARC CLAERHOUT is not available. You also can look at reviews of MARC CLAERHOUT, open positions, location of MARC CLAERHOUT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MARC CLAERHOUT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MARC CLAERHOUT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MARC CLAERHOUT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MARC CLAERHOUT, employees, financial statistics.