Vanoverschelde D

Contactgegevens Vanoverschelde D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Vanoverschelde D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Vanoverschelde D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Oostendse Steenweg 193; 8000; Brugge, België

Telefoon (phone): 050 31 08 56 (+32-050 31 08 56) 050 31 08 56 (+32-050 31 08 56)

Fax (fax): 050 31 88 28 (+32-050 31 88 28) 050 31 88 28 (+32-050 31 88 28)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Vanoverschelde D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Vanoverschelde D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Vanoverschelde D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Vanoverschelde D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Vanoverschelde D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Vanoverschelde D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Vanoverschelde D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Vanoverschelde D
Products information Vanoverschelde D

BTW identificatienummer (tax): BE03596343994
Ondernemingsnummer: 5993286132
Hoofdstad (capital): 180,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 318,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Vanoverschelde D zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Meat - Whol

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Vanoverschelde D
(Get full report from official database of BE for Vanoverschelde D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Vanoverschelde D
Addition kinds of activities for Vanoverschelde D

20840201. Brandewijn | Brandy
26110201. Rayon pulp | Rayon pulp
33410202. Platina groepsmetalen, smelten en raffineren (secundair) | Platinum group metals, smelting and refining (secondary)
34790207. Coating of verpakking van stalen pijp | Coating or wrapping steel pipe
36790108. Rechters, elektronisch | Rectifiers, electronic
50639902. Zaklampen | Flashlights
67940101. Muzieklicenties naar radiostations | Music licensing to radio stations
80110503. dermatologist | Dermatologist
96510203. Minimum loon programma administratie, overheid | Minimum wage program administration, government

Werken bij Vanoverschelde D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Vanoverschelde D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Vanoverschelde D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Vanoverschelde D. Looking for open vacancies in other companies

  • verantwoordelijke administratie en onthaal (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: OCMW ALGEMEEN BESTUUR

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    De verantwoordelijke administratie en onthaal staat aan het hoofd van het team administratie en onthaal van de sociale dienst van het OCMW. Hij/zij organiseert en coördineert het onthaal van het OCMW en de administratieve ondersteuning van de sociale dienst. Bovendien haalt hij/zij als gedreven coach het beste uit het team teneinde de algemene werking en de kwaliteit van de dienstverlening te optimaliseren.

  • Productiemedewerker bij Dupont Cheese te Brugge (SINT-ANDRIES)

    Regio: SINT-ANDRIES

    Bedrijf: Start People Oostende

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je zoekt een gevarieerde job in de productie, waarbij je... het product uitpakt en afweegt zorgt voor een correcte versnijding (gebeurt voornamelijk machinaal) inpakt & correcte hoeveelheden verpakt in dozen de stock telkens aanbrengt kartonneert plateautjes vult

  • Medewerk(st)er keuken (OOSTKAMP)

    Regio: OOSTKAMP

    Bedrijf: Compass Group Belgilux

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    * Het ontpakken van producten, dit houdt in de verpakking van het inkomend product verwijderen, het product in witte voedingscontainers overbrengen en de verpakking opzij leggen voor recyclage. Klaarzetten van verpakkingsmateriaal op karretjes die in de productie gebruikt worden. Het uitscheppen in de trays van de verschillende producten die binnen Steamplicity gebruikt worden. Het volgen van de recepturen bij het uitscheppen, bv. grammages in acht nemen die in de receptuur vermeld staan. Het aan- en uitzetten van de lopende band. Interne kwaliteitsprocedures volgen & naleven. Onderhoud van de werkplaats: het reinigen van de tafels, rekken, vloeren, allerhande materialen & werkinstrumenten

  • Medewerker verkoop (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Itzu Jobs

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je stalt de goederen uit en je houdt de winkel en voorraadruimtes op orde. Je informeert klanten over de diverse producten. Soms vraagt men je de uitstalramen te schikken, geld van klanten te innen of gedurende enige tijd de verantwoordelijkheid over te nemen voor de zaak. Je werkt in winkel of kleinhandelszaak of in een gespecialiseerd grootwarenhuis. Je werkt rechtstaand en loopt veel af en aan. Men vraagt je soms je kledij aan te passen aan de producten en de stijl van de zaak. Je hebt interesse voor de modewereld en zijn producten. Je houdt van verkopen. Je werkt ook op zaterdag.

  • Verkoop - Bediende/verkoper DREAMLAND Kuurne (KUURNE)

    Regio: KUURNE

    Bedrijf: Startpeople

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als bediende-verkoper ben je het aanspreekpunt voor jong en oud in de winkel. Enerzijds laat je de kinderen dromen over ridders en prinsessen, anderzijds begeleid je ouders in hun keuzes. Het aanbod van Dreamland wekt je enthousiasme los en zorgt ervoor dat je de laatste trends op de voet volgt. Daarnaast heeft u verschillende taken waaronder het aanvullen en op orde houden van de rayons, kassawerk en de decoratie van de winkel. Als je zelf vaststelt dat een taak efficiënter kan worden uitgevoerd, dan wordt er van je verwacht dat je deze verbetering zelf voorstelt en toepast. De OPSTART is voorzien vanaf begin oktober

  • Magazijnier dagwerk gezocht (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: FORUM JOBS TIELT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een klant in regio Tielt zijn we op zoek naar een gemotiveerde magazijnmedewerker! Takenpakket Orderpicken Besturen van een reachtruck Binnenkomende goederen opmeten en controleren Goederen op juiste plaats in magazijn zetten Zorgen voor orde en netheid in het magazijn

  • Enthousiaste HUISHOUDHULP te Wortegem-Petegem (WORTEGEM-PETEGEM)

    Regio: WORTEGEM-PETEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Huishoudelijke Hulp (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: ASAP HOME SERVICE KORTRIJK

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp ondersteun je de gezinnen in hun huishoudelijke taken. Hulp in het huishouden kan volgende taken omvatten : Schoonmaken, wassen, strijken en bereiden van maaltijden. Dagelijkse boodschappen zoals naar het postkantoor of de bakker gaan, kunnen ook

  • HUISHOUDHULP (M/V) EERNEGEM (EERNEGEM)

    Regio: EERNEGEM

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerder gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag en op de nieuwjaarsreceptie en kan je elke 3 maanden de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofiche of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Losse arbeider (WAKKEN)

    Regio: WAKKEN

    Bedrijf: Konvert Interim Tielt

    Type: Studentenjob

    Voor een houtbedrijf in Wakken zijn wij op zoek naar 2 gemotiveerde jobstudenten voor het ontlatten van houtstapels. Samen met jouw collega ben je verantwoordelijk voor het ontstapelen van hout en voor het verwijderen van de tussenstukken.

  • Student productiemedewerker (HEUSDEN-ZOLDER)

    Regio: HEUSDEN-ZOLDER

    Bedrijf: ADECCO HOUTHALEN

    Type: Studentenjob

    Student productiemedewerker (m/v) gezocht te Heusden-Zolder Voor een bedrijf gelegen in Heusden-Zolder zijn wij op zoek naar een student voor de Kerstvakantie 26/12/18 - 04/1/19. Als productiemedewerker heb je een gevarieerd takenpakket: Je pakt verschillende staven droogijs in Je vult flessen met Co2 Je stapelt deze dozen of flessen op een pallet Je werkt in een 2-ploegenstelsel.

  • storingstechnicus elektromechanica & PLC (KOMEN)

    Regio: KOMEN

    Bedrijf: DEPRO PROFILES

    Type: Vaste Job

    - zelfstandig storingen opsporen en verhelpen aan industriële machines en installaties. - preventieve onderhoudswerken (mechanisch en elektrisch) uitvoeren en timing opvolgen. - zelfstandig kleine projecten afwerken (onder supervisie maintenance manager).

Zoek naar antwoorden van Vanoverschelde D in sociale netwerken
Look for responds of Vanoverschelde D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Vanoverschelde D. Laat een reactie achter voor Vanoverschelde D. Vanoverschelde D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Vanoverschelde D. Leave a respond for Vanoverschelde D. Vanoverschelde D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Vanoverschelde D op de google maps. Adres en contacten Vanoverschelde D
Location of Vanoverschelde D on the google maps. Address and contacts of Vanoverschelde D

Andere gerelateerde bedrijven als come Vanoverschelde D Vanoverschelde D: Maertens Wim BVBA | Marechal Verzekeringen bvba-Axa Bank | Simware Simulations | SQUASH CLUB EUPEN | M. AUTEM

Other related companies as Vanoverschelde D: Maertens Wim BVBA | Marechal Verzekeringen bvba-Axa Bank | Simware Simulations | SQUASH CLUB EUPEN | M. AUTEM

Vanoverschelde D is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Vanoverschelde D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03596343994. Het bedrijf Vanoverschelde D bevindt zich op het adres: Oostendse Steenweg 193; 8000; Brugge. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 180,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 318,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Meat - Whol. Producten gemaakt in Vanoverschelde D zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Vanoverschelde D is Huismeubelen, Inrichting en Apparatuurwinkels, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Vanoverschelde D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Vanoverschelde D, openstaande posities, locatie van Vanoverschelde D op de kaart.

Vanoverschelde D is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Vanoverschelde D, company assigned to the tax number BE03596343994. The company Vanoverschelde D is located at the address: Oostendse Steenweg 193; 8000; Brugge. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 180,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 318,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Meat - Whol. Products created in Vanoverschelde D were not found.
The main activity of Vanoverschelde D is Home Furniture, Furnishings and Equipment Stores, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Vanoverschelde D is not available. You also can look at reviews of Vanoverschelde D, open positions, location of Vanoverschelde D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Vanoverschelde D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Vanoverschelde D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Vanoverschelde D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Vanoverschelde D, employees, financial statistics.