LUDO CHRISTIAENEN

Contactgegevens LUDO CHRISTIAENEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUDO CHRISTIAENEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUDO CHRISTIAENEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): KLEIN EYSSEL 22; 2328; HOOGSTRATEN, België

Telefoon (phone): 33150089 (+32-33150089) 33150089 (+32-33150089)

Fax (fax): +32 (68) 294-51-43 +32 (68) 294-51-43

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUDO CHRISTIAENEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUDO CHRISTIAENEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUDO CHRISTIAENEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUDO CHRISTIAENEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUDO CHRISTIAENEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUDO CHRISTIAENEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUDO CHRISTIAENEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUDO CHRISTIAENEN
Products information LUDO CHRISTIAENEN

BTW identificatienummer (tax): BE02187347412
Ondernemingsnummer: 4450256347
Hoofdstad (capital): 922,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 652,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1987

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUDO CHRISTIAENEN
(Get full report from official database of BE for LUDO CHRISTIAENEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUDO CHRISTIAENEN
Addition kinds of activities for LUDO CHRISTIAENEN

502103. Bedden en beddengoed | Beds and bedding
20510103. Brood, alle soorten (wit, tarwe, rogge, enz.); | Bread, all types (white, wheat, rye, etc); fresh or frozen
24990201. Display formulieren, boot en schoenen | Display forms, boot and shoes
27540401. Broodverpakkingen: gravure printing | Bread wrappers: gravure printing
87410101. Administratief beheer | Administrative management

Werken bij LUDO CHRISTIAENEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUDO CHRISTIAENEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUDO CHRISTIAENEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUDO CHRISTIAENEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Ondersteunende administratieve duizendpoot (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: TEMPO TEAM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  FrieslandCampina ontwikkelt, produceert en commercialiseert een gamma zuivelproducten met toegevoegde waarde, gericht op professionele klanten zoals bakkerijen, fast food ketens, hotels, restaurants, cateringbedrijven en industriële voedingsbedrijven. Het gamma bestaat uit roomproducten, slagroomspuitbussen, boterspeciliteiten, vullingen, desserts en ijsroom en milkshakemixen. Verder is het bedrijf een toonaangevende fabrikant van slagroom in spuitbussen voor de consumentenmarkt. FrieslandCampina is aanwezig op de zuivelmarkt in een heel aantal Europese landen. Momenteel zijn wij op zoek naar een administratieve duizendpoot die tot eind dit jaar kan werken ter administratieve ondersteuning van het labo en voor QA. Jou takenpakket: - administratief werk - verslagen uittyppen - publicatie van documenten binnen het bedrijf - notificaties inscannen en uittyppen - gegevens inputten in programma's, o.a. oplengeven, - nauw samenwerken met je team, - contactpersonenen te woord staan en hen verder helpen.

 • Machine-operator 2 ploegen of vaste nacht (m/v) (OUDENAARDE)

  Regio: OUDENAARDE

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Van zodra je aankomt op het werk, is er een aangename en energieke sfeer te vinden. Na een babbel met de collega’s over afgelopen weekend, vliegen jullie er samen in op een goed tempo! Je zorgt ervoor dat de rubberen laarzen die je maakt, kwalitatief en volgens de richtlijnen gemaakt worden a.d.h.v. de machine (carrousel) die jij bedient. Eenmaal de laars klaar is, spuit je de machine proper om nadien terug de stalen tip en kous eroverheen te trekken zodat de volgende laarzen kunnen worden aangemaakt. Indien jij iemand bent die graag werkt in een groot en proper bedrijf met repetitief werk en collega's die vrienden worden, dan ben jij dé persoon die we zoeken! Aangezien het bedrijf steeds meer en meer uitbreidt, ben jij meer dan welkom!

 • parkwachter (OEVEL)

  Regio: OEVEL

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Parkwachter zal je: het gevraagde materiaal klaarzetten om meen aar de werf te nemen de staat en keuringen van in- en uitgaande materialen controleren werkzaamheden uitvoeren aan allerhande soorten slangen de interne hallen en het terrein buiten onderhouden. met heftruck rijden in 2 ploegen werken: 5u45 ? 13u45 10u30 ? 18u30

 • Bediende IT (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim met optie "vast werk"

  U maakt databases gebruiksklaar voor mailmerges. Hiervoor zal u "query's, modules, macro's in MS Acces gebruiken en schrijven. U maakt de mailmerges print- en postklaar en brieft aan de operators van de printafdeling. U gaat klantgericht te werk en zorgt daarbij voor de nodige communicatie naar de accounts.

 • Chauffeur C/CE (Korte ritten) Nederlands of Frans of Engels (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: Synergie Roeselare Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  voor een bedrijf in interieur te Roeselare zijn wij op zoek naar een enthousiaste Chauffeur C die mee kan de handen uit de mouwen steken!

 • Industrieel Elektricien (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: ACCENT

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant regio Lokeren zijn we op zoek naar een Industrieel Elektricien. Als Industrieel Elektricien werk je voornamelijk op verplaatsing en dit bij klanten die werkzaam zijn in chemie petrochemie textiel voeding ... De werkzaamheden als Industrieel Elektricien zijn: Je bent verantwoordelijk voor de installatie van industriële elektriciteit en het onderhoud en de herstelling van de installaties Je plaatst opgebouwde of ingebouwde kabelgoten en leidingen Je installeert en sluit verlichtingsinstallaties aan Je sluit de kabels van industriële elektrische uitrusting aan op machines verlichtingspunten of stopcontacten Je stelt de elektrische installatie in werking en voert controles uit Je rijdt samen met één of meerdere collega?s naar de werven Je sluit voedings- en stuurkabels aan Je rust industriële elektriciteitskasten uit

 • Huishoudhulp regio Zedelgem/Veldegem (ZEDELGEM)

  Regio: ZEDELGEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgische HR-bedrijf. We begeleiden alle werknemers doorheen elke fase van hun professionele leven, en alle bedrijven doorheen elke fase van hun ontwikkeling. Daoust is actief binnen de voornaamste domeinen van de HR, en dit via onze volgende departementen: Interim, Selectie, Outplacement & Career Management, Dienstencheques en Public Sector. Verkozen tot Entrepreneur of the Year/Entreprise de l'Année 2016 in Franstalig België, is Daoust een familiale onderneming die enorm veel belang hecht aan de menselijke waarden, de kwaliteit en de diversiteit. Sluit je aan bij de grote familie van werknemers bij Daoust! Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Jobstudent kassa 18+ (HOOGSTRATEN)

  Regio: HOOGSTRATEN

  Bedrijf: Randstad

  Type: Studentenjob

  Als verkoop- /kassamedewerker ben jij van alle markten thuis. Je staat klanten enthousiast te woord en helpt ze snel en vriendelijk. Je zorgt ervoor dat de inhoud van de kassa tot op de laatste cent klopt en dat de schappen in de winkel er piekfijn uitzien. Je ontvangt en controleert goederen, vult de schappen en vakken en houdt de winkelruimte netjes.

 • Student Bobbejaanland - weekend & herfstvakantie (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INHOUSE BOBBEJAANLAND

  Type: Studentenjob

  't Plezantste land, Family Park Bobbejaanland zoekt nog enthousiaste studenten tijdens de weekends en de herfstvakantie. Tijdens de herfstvakantie staat het park helemaal in thema "Halloween". Zoek je nog een leuke bijverdienste? Stel je dan snel kandidaat! Je kan worden ingezet op verschillende werkplekken binnen het park. - attracties - horeca - onderhoud - schoonmaak - shops

 • Teamverantwoordelijke OPST (M/V), Campus Aalst (Regio Aalst)

  Regio: Regio Aalst

  Bedrijf: OLV Ziekenhuis Campus Aalst-Asse-Ninove

  Type: Vaste Job

  Voor het oncologisch psychosociaal support team (OPST) zijn we op zoek naar een teamverantwoordelijke die de aansturing van een multidisciplinair team op zich kan nemen. Het OPST staat in voor het organiseren en implementeren van optimale en uniforme psychosociale oncologische zorg binnen de Oncologie. Het team bestaat uit 5 klinisch psychologen, 5 sociaal verpleegkundigen/maatschappelijk werkers en 8 verpleegkundig consulenten/specialisten. Er wordt MOC overschrijdend gewerkt met aandacht voor de specifieke noden van de patiënten en hun naasten binnen de diverse pathologieën. Taakomschrijving Je organiseert en beheert de zorgverlening binnen het Oncologisch Psychosociaal Support Team met de betrachting een kwalitatief hoogstaande service te leveren aan patiënten, verwijzende artsen en collega’s. Je zorgt voor een inhoudelijke en vormelijke ondersteuning van het programma oncologie voor wat betreft de psychosociale zorg. Je schept en bewaakt de voorwaarden zodat iedere patiënt kwalitatief hoogwaardige zorg ontvangt die op een éénduidige wijze wordt verleend. Je volgt tendensen in de zorg, ontwikkelt, vertaalt, implementeert en bewaakt de kwaliteit van zorg. Je zorgt voor continuïteit van de zorg door een correcte personeels- en werkplanning. Je stelt hiervoor de nodige procedures op en zorgt voor correcte afspraken en een goede communicatiestructuur. Je bewerkstelligt en bewaakt een personeelskader waarin het team optimaal kan functioneren. Je stimuleert maximale ontplooiing van elke werknemer. Je onderhoudt contacten en relaties met andere medewerkers uit hetzelfde of andere departementen. Je staat in voor ziekenhuis brede opdrachten gelinkt aan de oncologische zorg. Je organiseert en werkt mee aan functioneel overleg omtrent de zorgorganisatie en samenwerking met externe organisaties die actief zijn op het terrein van (psychosociale) oncologie. Je staat in voor de eigen beroepsontwikkeling en het onderhouden en aanleren van de voor de functie relevante vaardigheden.

 • verkoper boetiek m/v met ervaring (PASSENDALE)

  Regio: PASSENDALE

  Bedrijf: ADECCO IEPER

  Type: Vaste Job

  Voor een boetiek in regio Zonnebeke, zijn wij op zoek naar een verkoper fashion met ervaring voor een voltijdse job. Als verkoper, verkoopsmedewerker, kom je terecht in een boetiek gespecialiseerd in dames en herenmode. Je onthaalt klanten in de winkel en gaat dieper in op hun wens. Je stelt de collectie voor, je begeleidt je klant in de paskamer, je geeft gepast advies en gaat op zoek naar de beste voorstellen voor je klant. Je volgt de klant op van bij het onthaal, tot aan de kassa en rekent zelf de aangekochte stukken af. Je werkt voltijds en bent bereid om regelmatig te werken op zaterdag en zondagvoormiddag. Uurrooster is bespreekbaar.

 • VSP zoekt nieuwe sales / account managers (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: VICKERS SALES PROFESSIONALS BELGIUM

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ben jij opzoek naar een leuke uitdagende baan in de Sales? Lees dan zeker verder: VSP zoekt nieuwe sales / account managers voor de BtC markt in Vlaanderen, wij werken voor een van de grootste energie leveranciers van Europa, die binnenkort allerlei nieuwe, innovatieve, producten gaat introduceren. Ben jij in staat bij onze residentiele klanten deze producten onder de aandacht te brengen en succesvol te verkopen? Dan willen wij graag met jou in contact komen. Wij bieden bij de start van je werkzaamheden een aantrekkelijke welkomstbonus, daarnaast, uiteraard een mooi vast salaris en een aantrekkelijk commissie systeem, een auto behoort zeker tot de mogelijkheden. Wil je meer weten? Maak een afspraak met Asdin Mouloud telefoon op 0485/007.399 en hoor wat jij aan welkomstbonus alvast kan verdienen!

Zoek naar antwoorden van LUDO CHRISTIAENEN in sociale netwerken
Look for responds of LUDO CHRISTIAENEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUDO CHRISTIAENEN. Laat een reactie achter voor LUDO CHRISTIAENEN. LUDO CHRISTIAENEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUDO CHRISTIAENEN. Leave a respond for LUDO CHRISTIAENEN. LUDO CHRISTIAENEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUDO CHRISTIAENEN op de google maps. Adres en contacten LUDO CHRISTIAENEN
Location of LUDO CHRISTIAENEN on the google maps. Address and contacts of LUDO CHRISTIAENEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LUDO CHRISTIAENEN LUDO CHRISTIAENEN: DAVID JANSSENS | INFOR-JEUNES TOURNAI | Integrated EMI Solutions BVBA | Leemans Xezo | DIRK DE KLERCK

Other related companies as LUDO CHRISTIAENEN: DAVID JANSSENS | INFOR-JEUNES TOURNAI | Integrated EMI Solutions BVBA | Leemans Xezo | DIRK DE KLERCK

LUDO CHRISTIAENEN is een bedrijf dat 1987 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUDO CHRISTIAENEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE02187347412. Het bedrijf LUDO CHRISTIAENEN bevindt zich op het adres: KLEIN EYSSEL 22; 2328; HOOGSTRATEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 922,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 652,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUDO CHRISTIAENEN is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUDO CHRISTIAENEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUDO CHRISTIAENEN, openstaande posities, locatie van LUDO CHRISTIAENEN op de kaart.

LUDO CHRISTIAENEN is a company, that was registered 1987 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUDO CHRISTIAENEN, company assigned to the tax number BE02187347412. The company LUDO CHRISTIAENEN is located at the address: KLEIN EYSSEL 22; 2328; HOOGSTRATEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 922,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 652,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUDO CHRISTIAENEN is Agricultural Production - Crops, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUDO CHRISTIAENEN is not available. You also can look at reviews of LUDO CHRISTIAENEN, open positions, location of LUDO CHRISTIAENEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUDO CHRISTIAENEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUDO CHRISTIAENEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUDO CHRISTIAENEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUDO CHRISTIAENEN, employees, financial statistics.