Integrated EMI Solutions BVBA

Particuliere bedrijvenLandbouwproductie - Gewassen • Integrated EMI Solutions BVBA
Private companiesAgricultural Production - Crops • Integrated EMI Solutions BVBA

Contactgegevens Integrated EMI Solutions BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Integrated EMI Solutions BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

Integrated EMI Solutions BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Lammerdries 27; 2250; Olen, België

Telefoon (phone): 014 23 18 11 (+32-014 23 18 11) 014 23 18 11 (+32-014 23 18 11)

Fax (fax): 014 23 19 44 (+32-014 23 19 44) 014 23 19 44 (+32-014 23 19 44)

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Integrated EMI Solutions BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Integrated EMI Solutions BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Integrated EMI Solutions BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Integrated EMI Solutions BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Integrated EMI Solutions BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Integrated EMI Solutions BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Integrated EMI Solutions BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Integrated EMI Solutions BVBA
Products information Integrated EMI Solutions BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE04237670898
Ondernemingsnummer: 6993865966
Hoofdstad (capital): 886,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 293,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Producten die in Integrated EMI Solutions BVBA zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Measuring and control apparatus

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Integrated EMI Solutions BVBA
(Get full report from official database of BE for Integrated EMI Solutions BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor Integrated EMI Solutions BVBA
Addition kinds of activities for Integrated EMI Solutions BVBA

26210911. Dakbedekkingsvoorraad | Roofing felt stock
32110100. Transparant optisch glas, behalve lenzen | Transparent optical glass, except lenses
50640201. High-fidelity apparatuur | High fidelity equipment
50780100. Koel displayapparatuur | Refrigerated display equipment
58120308. Fastfood restaurant, onafhankelijk | Fast-food restaurant, independent
79979908. Riding club, lidmaatschap | Riding club, membership

Werken bij Integrated EMI Solutions BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Integrated EMI Solutions BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Integrated EMI Solutions BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Integrated EMI Solutions BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Contract Coördinator Zaventem (DIEGEM)

    Regio: DIEGEM

    Bedrijf: OfficeTeam

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    OfficeTeam is momenteel op zoek naar een Contract Coördinator (M/V) voor een bedrijf in Zaventem. Het bedrijf is een internationale speler. Als Contract Coördinator heb je de volgende verantwoordelijkheden: * Je zorgt voor een administratieve opvolging van de servicecontracten van onze klanten; * Je waakt over de correcte en tijdige aanlevering van alle nodige documenten naar interne en externe klanten; * Je communiceert met interne departementen zoals customer service, sales, service, finance,… over lopende zaken; * Je neemt ownership bij het oplossen van eventuele problemen; * Je zorgt dat de doorlooptijd van de 'order-to-cash' cyclus zo kort mogelijk wordt gehouden door een proactieve aanpak. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Productiearbeider (OVERPELT)

    Regio: OVERPELT

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

    Voor onze klant te Overpelt, zijn we op zoek naar een productiemedewerker Takenpakket: - Goederen in de productielijnen plaatsen - Verpakken van de materialen - Bestellingen klaarmaken - Instellen van de machines

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Monteur (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Je bent verantwoordelijk voor de montage van de installaties bij de klanten. Je start als monteur, maar op korte termijn moet je een montageteam kunnen leiden.

  • Maritieme Verpakker (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Konvert Interim Merksem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een zeer gekend bedrijf in de Antwerpse Haven zijn wij op zoek naar een maritieme verpakker. Hierbij zal je in staan voor het verpakken van allerlei soorten goederen in houten kisten die wereldwijd verscheept zullen worden. Heb jij ervaring als maritieme verpakker en een affiniteit met hout? Dan zijn we op zoek naar jou!

  • Operator seniorprofiel - weekend - M/V (WIELSBEKE)

    Regio: WIELSBEKE

    Bedrijf: FORUM JOBS WAREGEM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Bent u op zoek naar een job- vast weekendwerk? Heeft u reeds ervaring als operator aan de inpakmachine? Kan u opleiding volgen gedurende 4-6 maanden? Onze klant te Wielsbeke zoekt weekendarbeider voor hun nieuwe site. U staat in voor zowel registratie, opvolging, kwaliteitscontrole als klein reinigingswerk.

  • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 20u bij een gezin te Izegem,combineren met andere gezinnen mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt,dan ben je bij ons aan het juiste adres! 20 u te presteren bij 1 gezin, de uren zijn bespreekbaar. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Marketing Assistant - Student job (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Cross International

    Type: Studentenjob

    Ben je gepassioneerd door Marketing en ben je twee halve dagen per week beschikbaar? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je graag jouw kennis van Marketing omzetten in de praktijk en heb je zin om mee te bouwen aan onze marketing- en communicatiestrategie? Jouw takenpakket: Je staat in voor het operationeel uitvoeren van de contentplanning en voorziet de nodige content hiervoor. Je maakt social media posts aan en plaatst deze op het juiste kanaal Je ondersteunt ons in het zoeken zoeken naar artikels, maken van foto's, videos, etc. Je adviseert ons over mogelijke content en houdt ons op de hoogte van de nieuwste trends. Je staat in voor de redactie van onze interne en externe nieuwsbrief.

  • Verkoop(st)er (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: PREMAMAN

    Type: Studentenjob

    Je adviseert de klanten en begeleidt hen bij hun eventuele aankoop. Je zorgt eveneens voor de presentatie van de shop en staat mee in voor de goede gang van zaken. beheer van de leveringen / stock (controle, etikketeren,...) voorbereiden transfers

  • Jobstudent persoonlijk assistent PAB (STEKENE)

    Regio: STEKENE

    Bedrijf: T-INTERIM SINT-NIKLAAS

    Type: Studentenjob

    Voor Robin een jonge kerel met het autismespectrum syndroom zijn wij op zoek naar een assistent om  samen met hem  activiteiten te doen tijdens zijn vrije tijd. Robin heeft het autismespectrum syndroom en communiceert via zijn spraakcomputer. We zoeken een assistent voor  3 dagen 4 uur per week en dit voor de maanden juli en augustus. Dagen en uren zijn bespreekbaar.

  • Sales Promotor (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Zelfstandige activiteit

    Sales jouw leven? Krijg je een kick als je een deal binnenhaalt? Dan hebben wij dé ideale vacature voor jou. Wij zijn op zoek naar een hunter! Iemand die gebeten is door de sales, waarvan opgeven niet in zijn/haar woordenboek staat. Je houdt van prospectie en brengt een bepaald product aan de man. Je straalt zelfvertrouwen uit, je bent joviaal en kan communiceren in het nederlands en in het frans. Voor meer informatie omtrent deze toffe vacature, gelieve contact op te nemen met ons kantoor 051/ 23 16 20.

  • Bijverdienste/FLEXI kamermeisje - kelnerin (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Voor ons hotel zijn wij op zoek naar een kamermeisje die ook kan inspringen in onze brasserie tea-room als hulp bij de zaalbediening. Flexijob // Extra

Zoek naar antwoorden van Integrated EMI Solutions BVBA in sociale netwerken
Look for responds of Integrated EMI Solutions BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor Integrated EMI Solutions BVBA. Laat een reactie achter voor Integrated EMI Solutions BVBA. Integrated EMI Solutions BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Integrated EMI Solutions BVBA. Leave a respond for Integrated EMI Solutions BVBA. Integrated EMI Solutions BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Integrated EMI Solutions BVBA op de google maps. Adres en contacten Integrated EMI Solutions BVBA
Location of Integrated EMI Solutions BVBA on the google maps. Address and contacts of Integrated EMI Solutions BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come Integrated EMI Solutions BVBA Integrated EMI Solutions BVBA: Cornu S | ALEXANDER VON BUXHOEVEDEN | Walraet-Neyt | A.A.A. GLAVOMET-METALUX | HERMAN VAN LANDEGHEM

Other related companies as Integrated EMI Solutions BVBA: Cornu S | ALEXANDER VON BUXHOEVEDEN | Walraet-Neyt | A.A.A. GLAVOMET-METALUX | HERMAN VAN LANDEGHEM

Integrated EMI Solutions BVBA is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Integrated EMI Solutions BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04237670898. Het bedrijf Integrated EMI Solutions BVBA bevindt zich op het adres: Lammerdries 27; 2250; Olen. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 886,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 293,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Measuring and control apparatus. Producten gemaakt in Integrated EMI Solutions BVBA zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Integrated EMI Solutions BVBA is Landbouwproductie - Gewassen, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Integrated EMI Solutions BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Integrated EMI Solutions BVBA, openstaande posities, locatie van Integrated EMI Solutions BVBA op de kaart.

Integrated EMI Solutions BVBA is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is Integrated EMI Solutions BVBA, company assigned to the tax number BE04237670898. The company Integrated EMI Solutions BVBA is located at the address: Lammerdries 27; 2250; Olen. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 886,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 293,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Measuring and control apparatus. Products created in Integrated EMI Solutions BVBA were not found.
The main activity of Integrated EMI Solutions BVBA is Agricultural Production - Crops, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Integrated EMI Solutions BVBA is not available. You also can look at reviews of Integrated EMI Solutions BVBA, open positions, location of Integrated EMI Solutions BVBA on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Integrated EMI Solutions BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Integrated EMI Solutions BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Integrated EMI Solutions BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Integrated EMI Solutions BVBA, employees, financial statistics.