LUC VANDEKEYBUS

Contactgegevens LUC VANDEKEYBUS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC VANDEKEYBUS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC VANDEKEYBUS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ZANDFORT 36; 2910; ESSEN, België

Telefoon (phone): 36675463 (+32-36675463) 36675463 (+32-36675463)

Fax (fax): +32 (61) 331-53-86 +32 (61) 331-53-86

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC VANDEKEYBUS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC VANDEKEYBUS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC VANDEKEYBUS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC VANDEKEYBUS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC VANDEKEYBUS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC VANDEKEYBUS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC VANDEKEYBUS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC VANDEKEYBUS
Products information LUC VANDEKEYBUS

BTW identificatienummer (tax): BE08452850341
Ondernemingsnummer: 1922302246
Hoofdstad (capital): 217,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 344,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2012

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC VANDEKEYBUS
(Get full report from official database of BE for LUC VANDEKEYBUS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC VANDEKEYBUS
Addition kinds of activities for LUC VANDEKEYBUS

733499. Fotokopieën en duplicatiediensten, niet inbegrepen | Photocopying and duplicating services, nec
22730302. Kunst pleinen: gedraaid papier, gras, riet, coir, sisal, enz. | Art squares: twisted paper, grass, reed, coir, sisal, etc.
25999905. Krukjes met wielen (niet huishouden of kantoor), metaal | Stools with casters (not household or office), metal
26210203. Beveiligt papier | Securites paper
28340606. Zink zalf | Zinc ointment
35320000. Mijnbouwmachines | Mining machinery
50830308. Besproeiingsapparatuur | Irrigation equipment
50849909. Propanomzetters | Propane conversion equipment
59610200. Computerapparatuur en elektronica, postorder | Computer equipment and electronics, mail order

Werken bij LUC VANDEKEYBUS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC VANDEKEYBUS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC VANDEKEYBUS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC VANDEKEYBUS. Looking for open vacancies in other companies

 • Inpakker Part-time (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: Xtra Interim Mechelen

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een klant van ons , groothandel in fruit en groenten, zijn we op zoek naar een inpakker van kruiden. Werkdagen: van maandag tot vrijdag van 6u tot 13u. Je zal met 3 andere collega's instaan voor het in zakjes doen van kruiden.

 • ASFALTARBEIDER (SCHELLE)

  Regio: SCHELLE

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In de regio Schelle zijn we opzoek naar een asfaltarbeider voor deze vacature ziet het takenpakket er als volgt uit: je staat in voor het uitvoeren van onderhoud en/of nieuwbouw van wegen en aanverwanten op diverse werven je staat in voor het aanleggen en afwerken van asfaltverhardingen je staat in voor het lossen spreiden en profileren van de asfaltlaag

 • Gezocht: meerdere bekisters: van helper tot 1e graad! (WETTEREN)

  Regio: WETTEREN

  Bedrijf: Synergie Aalst Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Op heden zijn wij op zoek naar meerdere bekisters: van handlangers/helpers tot 1e graad! Heb je interesse? Waag nu je kans en neem snel contact op

 • Gemotiveerde huishoudhulp voor regio Oedelem/Beernem (deeltijds of voltijds) (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: TRIXXO HOME OEDELEM

  Type: Dienstenchequebaan

  Hou jij van poetsen en wil jij er ook jouw job van maken? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij bieden jou een aangename werkomgeving met leuke klanten en een consulente die jou respectvol en correct behandelt. Voor ons ben je niet zomaar een werknemer... jij bent onze grootste troef! Jouw taak bestaat hoofdzakelijk uit het onderhoud/schoonmaken van de woning van onze particulieren maar kan aangevuld worden met volgende taken: wassen en strijken, boodschappen doen en koken. Werken met dienstencheques kan zowel deeltijds als voltijds. Je spreekt met jouw consulent af welke dagen en uren jij wenst te werken. Een rooster op maat voor een perfect evenwicht tussen werk en privé! Werk je momenteel al als huishoudhulp bij een ander bedrijf? Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend gesprek.

 • STUDENT keukenhulp Woonzorgcentrum Prinsenhof (KOERSEL)

  Regio: KOERSEL

  Bedrijf: WZC PRINSENHOF

  Type: Studentenjob

  Je staat de kok bij in het verzorgen van een vlotte maaltijddistributie Je assisteert bij het proportioneren van de maaltijden Je staat in voor op -en afdienen van de maaltijden Je staat in voor de afwas Je past de HACCP-voorschriften toe

 • STUDENT CHAUFFEUR B - regio groot Zaventem (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: Start People

  Type: Studentenjob

  Voornamelijk: verplaatsen van leasingvoertuigen over heel België - leveren en ophalen van bedrijfswagens Klantencontact: schade- en afleveringsdocumenten vervolledigen

 • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

 • Inside Sales Consultant (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: AANGENAAM

  Type: Vaste Job

  Aangenaam is een jonge en dynamische start-up die de brug legt tussen de bedrijfsactiviteiten van onze klanten en hun potentiële klanten en/of partners door middel van een geïntegreerd Inside Sales proces. Een consultant van Aangenaam gaat dus in naam van onze klant(en) mee marktonderzoek voeren, voert telefonische prospectie uit om verkoopsopportuniteiten te ontdekken en eventuele afspraken in te boeken en rapporteert aan de klant voor een optimale opvolging. Wij zijn als het ware de rechterhand van de Salesverantwoordelijken binnen een groeiend aantal bedrijven en helpen zo onze klanten groeien. In de praktijk krijg je verantwoordelijkheid over een aantal klanten, waarvoor je deze prospectie uitvoert. Opleiding en mentoring wordt voorzien en het werk wordt uitgevoerd op ons hoofdkantoor te Antwerpen (Noorderlaan, 2030 Antwerpen) of op het kantoor van de desbetreffende klant (regio Groot-Antwerpen). Je bent gemiddeld een 4-tal dagen op kantoor en 1 dag op locatie. Belangrijk om te schetsen is dat wij zelf niks telefonisch verkopen en er ook niet verwacht wordt om agressieve Sales technieken te gebruiken. Aangenaam staat dan ook bekend ... voor zijn aangename aanpak. Focus bij ons ligt op de "Softe" voorbereiding van eventuele verkopen voor onze klanten, de activiteiten van onze klanten goed kunnen uitleggen, het begrijpen van onze gesprekspartners, correct kunnen opvolgen en een aangenaam en professioneel gevoel achterlaten. Deze aanpak heeft zijn resultaten bewezen en hiermee worden we ook groter. Vanwege de persoonlijke begeleiding leent deze job zich perfect voor iemand met Inside Sales of Call Center ervaring, die de job op een aangename manier naar een volgend niveau wil tillen, iemand zonder ervaring, met de motivatie om een positieve, nieuwe wending te geven aan zijn carrière of een schoolverlater met interesse in een eerste dynamische Saleservaring.

 • AFBRAAKWERKER (BREE)

  Regio: BREE

  Bedrijf: AS BUILDING

  Type: Vaste Job

  afbraak veranda's / ziekenhuizen strippen van gebouwen

 • TOPCOACHES: Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur (LENNIK)

  Regio: LENNIK

  Bedrijf: TOPCOACHES.ORG

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als Master in de Wiskunde | Fysica | Burgerlijk Ingenieur geeft u initieel bijles in Wiskunde aan ASO leerlingen van de 2de tot en met de 3de graad. U beschikt over een grondig inzicht in Analyse en Lineaire Algebra. Officiële start richting begin november 2018. U werkt mee aan de uitbouw van TOPCOACHES. TOPCOACHES is een private onderneming die wenst uit te groeien tot DE referentie in Vlaanderen op het vlak van bedrijfseconomisch onderwijs voor leerlingen richting hogere universitaire studies (HIR, TEW en HW). De onderneming wordt geleid door Prof. Dr. Steven De Klerck. Meer informatie via: www.topcoaches.org.

 • RESERVE schoonmaak regio Aalter 2018 (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: ISS Facility Services

  Type: Werfreserve

  Dit is een RESERVE vacature. Wanneer wij op zoek zijn naar schoonmakers uit de regio Aalter zullen wij u contacteren voor deze functie. Takenpakket: Je staat in voor het onderhoud en de schoonmaak van verschillende ruimtes: burelen, sanitair, gangen, trappen,... Je gebruikt allerlei materialen zoals borstels, microvezeldoeken, mop, stofzuiger,... Onze vacatures zijn meestal deeltijds in de ochtend (6u-10u) en/of 's avonds (16u-21u).

 • Flexijob klusjesman techniek (Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F))

  Regio: Regio Westhoek (B)-Pas-de-Calais (F)

  Bedrijf: HOLIDAY SUITES

  Type: Flexijob

  Holiday Suites is een toeristisch bedrijf die appartementen & villa's langs de Noord-Franse & Belgische kust verhuurt. Uw functie bestaat er in om deze appartementen & villa's te onderhouden (technisch) en mankementen op te lossen waar nodig. Werken in het weekend via een permanentiesysteem is hierbij belangrijk. Sinds de vakantieperiodes voor ons het drukst zijn, spreekt het voor zich dat u dan ook bereid bent om in die periodes te werken. - Je bent verantwoordelijk voor het technisch onderhoud van onze appartementen & villa's - Je voert reparaties uit bij technische defecten - Je staat in voor het onderhoud van gebruikte materialen - Je werkt nauw samen met de operational manager - Je beschikt over een administratieve ingesteldheid

Zoek naar antwoorden van LUC VANDEKEYBUS in sociale netwerken
Look for responds of LUC VANDEKEYBUS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC VANDEKEYBUS. Laat een reactie achter voor LUC VANDEKEYBUS. LUC VANDEKEYBUS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC VANDEKEYBUS. Leave a respond for LUC VANDEKEYBUS. LUC VANDEKEYBUS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC VANDEKEYBUS op de google maps. Adres en contacten LUC VANDEKEYBUS
Location of LUC VANDEKEYBUS on the google maps. Address and contacts of LUC VANDEKEYBUS

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC VANDEKEYBUS LUC VANDEKEYBUS: Pondant J | HEMMERECHTS EN ZONEN | Acotex | Dipro Computerbeurzen | LINDOS

Other related companies as LUC VANDEKEYBUS: Pondant J | HEMMERECHTS EN ZONEN | Acotex | Dipro Computerbeurzen | LINDOS

LUC VANDEKEYBUS is een bedrijf dat 2012 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC VANDEKEYBUS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08452850341. Het bedrijf LUC VANDEKEYBUS bevindt zich op het adres: ZANDFORT 36; 2910; ESSEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 217,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 344,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC VANDEKEYBUS is Pijpleidingen, behalve aardgas, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC VANDEKEYBUS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC VANDEKEYBUS, openstaande posities, locatie van LUC VANDEKEYBUS op de kaart.

LUC VANDEKEYBUS is a company, that was registered 2012 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC VANDEKEYBUS, company assigned to the tax number BE08452850341. The company LUC VANDEKEYBUS is located at the address: ZANDFORT 36; 2910; ESSEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 217,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 344,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC VANDEKEYBUS is Pipelines, Except Natural Gas, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC VANDEKEYBUS is not available. You also can look at reviews of LUC VANDEKEYBUS, open positions, location of LUC VANDEKEYBUS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC VANDEKEYBUS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC VANDEKEYBUS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC VANDEKEYBUS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC VANDEKEYBUS, employees, financial statistics.