LUC SPRUYTTE

Contactgegevens LUC SPRUYTTE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC SPRUYTTE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC SPRUYTTE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HOUTHULSTSTRAAT 112; 8840; STADEN, België

Telefoon (phone): 51701365 (+32-51701365) 51701365 (+32-51701365)

Fax (fax): +32 (15) 380-38-57 +32 (15) 380-38-57

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC SPRUYTTE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC SPRUYTTE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC SPRUYTTE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC SPRUYTTE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC SPRUYTTE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC SPRUYTTE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC SPRUYTTE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC SPRUYTTE
Products information LUC SPRUYTTE

BTW identificatienummer (tax): BE07865631103
Ondernemingsnummer: 3503784179
Hoofdstad (capital): 573,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 820,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC SPRUYTTE
(Get full report from official database of BE for LUC SPRUYTTE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC SPRUYTTE
Addition kinds of activities for LUC SPRUYTTE

6722. Management investering, open-ended | Management investment, open-ended
363402. Elektrische huishoudelijke kookgerei | Electric household cooking utensils
944104. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government
28340204. Natriumsalicylaat tabletten | Sodium salicylate tablets
32119900. Vlak glas | Flat glass, nec
32720305. Vloertegel, prefab terrazzo | Floor tile, precast terrazzo
34430503. Kernkernstructuren, metalen plaat | Nuclear core structurals, metal plate
34439908. Ladle bails | Ladle bails
51449900. Pluimvee- en pluimveeproducten, nec | Poultry and poultry products, nec

Werken bij LUC SPRUYTTE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC SPRUYTTE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC SPRUYTTE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC SPRUYTTE. Looking for open vacancies in other companies

 • Kwaliteitscontroleur (2 ploegen) (WAREGEM)

  Regio: WAREGEM

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je gaat aan de slag als eindcontroleur kwaliteit en je werkt hierbij in twee ploegen. Uw takenpakket bestaat uit volgende opdrachten: - Nazien en keuren van geweven en gebreide stukken op afwijkingen en fouten op een nazichttafel. - Invoeren van weefsel/breisel in nazichttafel en aannaaien van stukken. - Bedienen van nazichttafel (voortbewegen weefsel, instellen van meterteller). - Merken van bepaalde fouten op het weefsel of breisel. - Vlekken verwijderen. - Beoordelen en aantekenen van geconstateerde fouten op de kwaliteitskaart (nazicht rapport: aantal, grootte, soort fout etc.).

 • MACHINEBOUWER/MONTEUR - REGIO MENEN - OPTIE VAST (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze klant in de regio Menen, gespecialiseerd in speciale machinebouw, is op zoek naar een machinebouwer/monteur. Takenpakket? Maken van onderdelen en/of volledige prototype machines. Samenstellen van volledige machines: mechanisch, pneumatisch en elektrisch. Plaatsen van de machines bij klanten in binnen- en buitenland. Interventies bij klanten op bestaande machines.

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Peizegem – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (PEIZEGEM)

  Regio: PEIZEGEM

  Bedrijf: HET POETSBUREAU

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • POETSHULP (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: AMFORA

  Type: Studentenjob

  Voor een of meerdere avonden in de week. vanaf 18u of 19u Voor het onderhouden zaal&keuken en afwas van een brasserie/tea-room& afwas met afwasmachine.

 • Studentenjob Finance (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Ben je analytisch ingesteld? Kan je vlot met Excel werken? En ben je tijdens het schooljaar 1 ? 2 dagen per week vrij? Dan is deze functie iets voor jou! Jouw takenpakket als student Finance: Je helpt mee met de opmaak van bestellingen Met je kennis van Excel help je data te implementeren en te analyseren Je staat in voor ad hoc administratieve taken Je geeft ondersteuning waar nodig

 • Jobstudent - marketing/communicatie (HASSELT)

  Regio: HASSELT

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant in Heusden-Zolder zijn we momenteel op zoek naar een gedreven én gepassioneerde jobstudent met kennis van communicatie, marketing en social media. Kan jij jezelf, naast je studies, ongeveer 1 à 2 dagen per week vrij maken om nog een centje bij te verdienen? Dan ben jij de kandidaat die we zoeken!

 • Piping Design Engineer (Regio Herentals-Westerlo)

  Regio: Regio Herentals-Westerlo

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Cartesio is op dit moment op zoek naar een Piping Designer voor onze klant in de Kempen, actief in de chemische sector. Als Piping Designer sta je in voor: Het autonoom verwerken van informatie in een 2D model en aangeleverde tekeningen/info van diverse technische installaties te controleren. Het opstellen van P&ID’s, het optimaliseren en finaliseren van as build tekeningen en het ontwerpen van piping in AutoCAD 2D. De basisberekeningen, en materiaallijsten. Het opvolgen van de uitvoering van de werken. Dit houdt in dat je het werfdossier bespreekt met de werfleider en je technische ondersteuning biedt tijdens de uitvoering van het project. Het waarborgen van de technische kwaliteit.

 • Verpleegkundige mobiele equipe voor de afdelingen inwendige en geriatrie (Regio Mechelen)

  Regio: Regio Mechelen

  Bedrijf: AZ Sint-Maarten

  Type: Vaste Job

  Dienst De mobiele equipe biedt ondersteuning aan de afdelingen zowel bij acuut personeelstekort als bij acuut hoge werkdruk. Functie Samen met de verpleegkundigen van de afdeling waaraan je wordt toegewezen, bied je integrale, kwalitatieve en vaktechnische zorg aan de patiënten en dit rekening houdend met de specifieke lichamelijke en psychosociale noden van de patiënt en zijn familie Profiel Je hebt een diploma en visum verpleegkunde Je hebt reeds enkel jaren ervaring als verpleegkundige op hospitalisatieafdelingen Je kan autonoom werken en snel reageren in veranderende omstandigheden Je kan onder druk werken en weet dan toch de juiste prioriteiten te stellen Je onderschrijft onze kernwaarden - openheid, respect, kwaliteit, ambitie en samenwerking - die de bouwstenen of het DNA van ons ziekenhuis vormen en waarmee we het verschil willen maken, in het belang van het welzijn van de patiënt. Contractvoorwaarden Contract onbepaalde duur Voltijds of deeltijds (minstens 50%) Wisselende shiften tussen 7u en 22u Je werkt minstens 1 WE op 4 Indiensttreding in overleg Meer weten over de inhoud van deze functie? Neem contact met Geert De Meyer, hoofdverpleegkundige, 015/89 12 45

 • Bedrijfsarts regio West-Vlaanderen (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: STEGMANN MEDICA SOLUTIONS

  Type: Vaste Job

  Voor onze klant, zoeken we een bedrijfsarts regio West-vlaanderen. De functie omvat: Je bent verantwoordelijk voor de toepassing van de wetgeving inzake arbeidsgeneeskunde bij verschillende klanten. Je voert medische onderzoeken uit bij hun personeel en bezoekt werkplaatsen teneinde het concrete werkmilieu te analyseren op vlak van gezondheid, hygiëne en veiligheid. Daarnaast neem je als preventieadviseur van de werkgevers en de werknemers deel aan de comités voor preventie en bescherming op het werk en geef je daaromtrent ook opleidingen bij onze klanten.

 • Technician Stralingsbescherming in dagdienst - Kerncentrale Doel (DOEL)

  Regio: DOEL

  Bedrijf: ELECTRABEL KERNCENTRALE DOEL

  Type: Vaste Job

  ENGIE Electrabel is de marktleider voor energie in België. De onderneming maakt deel uit van ENGIE, een wereldspeler op het vlak van elektriciteit, aardgas en energiediensten. Bij ENGIE Electrabel krijg je de kans om door te groeien en nieuwe uitdagingen aan te gaan. Welke opleiding je ook hebt genoten, bij ons gaat een wereld van mogelijkheden voor je open. In België bekleedt ENGIE Electrabel een unieke positie omdat onze portefeuille uit alle energievormen bestaat: windenergie, bio-energie, aardgas, kernenergie, gecombineerde oplossingen,… Onze medewerkers in de productieactiviteiten zorgen ervoor dat ENGIE Electrabel haar sterke reputatie als elektriciteitsproducent behoudt. Dankzij hun talent, knowhow en inzet helpen ze de technische en technologische troeven van ons productiepark verder uit te bouwen. Kerncentrale Doel zoekt een Technician Stralingsbescherming Kerncentrale Doel. Jouw missie adviseren en controleren van alle betrokken partijen in de installaties op het vlak van veiligheidspreventie en stralingsbescherming. Verzekeren van het volledige toezicht van de gecontroleerde zones je implementeert operationele preventie- en beschermingsmaatregelen op de werven om de fysieke integriteit van de betrokken partijen te garanderen en hun blootstelling aan ioniserende straling te beperken je organiseert en voert toezichts- en controleprogramma's uit om de impact op personen, installaties en het leefmilieu te beperken je staat in voor de routine analyse voor het bepalen van fysische en chemische grootheden je voert technisch administratieve taken uit die verband houden met verantwoordelijkheden van de dienst

 • Tekenaar / ontwerper machinebouw (ARDOOIE)

  Regio: ARDOOIE

  Bedrijf: TALENT ANGELS

  Type: Vaste Job

  Je krijgt opdrachten van verschillende types klanten om maatwerk uit te tekenen in aluminium of andere metaalsoorten Je doet mee de opmetingen voor het project Wanneer het order binnen is, ga je mee naar de klant om te luisteren naar de noden Je vertaalt de behoefte van de klant naar het ontwerp Je tekent in 3D met One Space Design en maakt daarna de nodige stuktekeningen voor productie (60%) Je communiceert nauw met de productieverantwoordelijke Je doet de bestelling van stukken of onderdelen

 • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

  Regio: LEBBEKE

  Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

  Type: Zelfstandige activiteit

  patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

Zoek naar antwoorden van LUC SPRUYTTE in sociale netwerken
Look for responds of LUC SPRUYTTE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC SPRUYTTE. Laat een reactie achter voor LUC SPRUYTTE. LUC SPRUYTTE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC SPRUYTTE. Leave a respond for LUC SPRUYTTE. LUC SPRUYTTE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC SPRUYTTE op de google maps. Adres en contacten LUC SPRUYTTE
Location of LUC SPRUYTTE on the google maps. Address and contacts of LUC SPRUYTTE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC SPRUYTTE LUC SPRUYTTE: MEUR | VAN NIEUWENHOVE | Flash Wash | PAGE ELECTRONICA | WIELANDTS

Other related companies as LUC SPRUYTTE: MEUR | VAN NIEUWENHOVE | Flash Wash | PAGE ELECTRONICA | WIELANDTS

LUC SPRUYTTE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC SPRUYTTE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07865631103. Het bedrijf LUC SPRUYTTE bevindt zich op het adres: HOUTHULSTSTRAAT 112; 8840; STADEN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 573,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 820,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC SPRUYTTE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC SPRUYTTE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC SPRUYTTE, openstaande posities, locatie van LUC SPRUYTTE op de kaart.

LUC SPRUYTTE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC SPRUYTTE, company assigned to the tax number BE07865631103. The company LUC SPRUYTTE is located at the address: HOUTHULSTSTRAAT 112; 8840; STADEN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 573,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 820,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC SPRUYTTE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC SPRUYTTE is not available. You also can look at reviews of LUC SPRUYTTE, open positions, location of LUC SPRUYTTE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC SPRUYTTE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC SPRUYTTE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC SPRUYTTE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC SPRUYTTE, employees, financial statistics.