VAN NIEUWENHOVE

Contactgegevens VAN NIEUWENHOVE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data VAN NIEUWENHOVE: address, phone, fax, email, website, opening hours

VAN NIEUWENHOVE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURG 18; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55310480 (+32-55310480) 55310480 (+32-55310480)

Fax (fax): +32 (60) 265-56-56 +32 (60) 265-56-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) VAN NIEUWENHOVE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "VAN NIEUWENHOVE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "VAN NIEUWENHOVE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van VAN NIEUWENHOVE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen VAN NIEUWENHOVE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of VAN NIEUWENHOVE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees VAN NIEUWENHOVE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti VAN NIEUWENHOVE
Products information VAN NIEUWENHOVE

BTW identificatienummer (tax): BE03210449218
Ondernemingsnummer: 7588226318
Hoofdstad (capital): 245,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2003

Producten die in VAN NIEUWENHOVE zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Verzekeringsmakelaars and experts

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor VAN NIEUWENHOVE
(Get full report from official database of BE for VAN NIEUWENHOVE)

Aanvulling soorten activiteiten voor VAN NIEUWENHOVE
Addition kinds of activities for VAN NIEUWENHOVE

369902. Elektrische lasapparatuur | Electrical welding equipment
596104. Postzegels, munten en andere verzamelobjecten, postorder | Stamps, coins, and other collectibles, mail order
02519905. Kippen roosteren, het verhogen van | Roasting chickens, raising of
22620204. Mildew proofing: synthetische vezels en zijden breedgeweven stoffen | Mildew proofing: manmade fiber and silk broadwoven fabrics
28650307. chloorbenzeen | Chlorobenzene
32319900. Producten van gekochte glas, nec | Products of purchased glass, nec
33410203. Zilver herstel van gebruikte fotografische film | Silver recovery from used photographic film
34440202. Kanalen, plaatwerk | Ducts, sheet metal
37140602. Stuurbekrachtiging, motorvoertuig | Power steering equipment, motor vehicle
92220201. Juridisch adviesbureau, overheid | Legal counsel office, government

Werken bij VAN NIEUWENHOVE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in VAN NIEUWENHOVE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor VAN NIEUWENHOVE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for VAN NIEUWENHOVE. Looking for open vacancies in other companies

  • Verkoper bakkerij Gentse stadsrand (LOCHRISTI)

    Regio: LOCHRISTI

    Bedrijf: Konvert Interim Gent

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een klant van Konvert zijn we op zoek naar een winkelmedewerker voor een gekende bakkerij in de regio van Lochristi. Bedoeling is dat je de mensen aanspreekt, bedient en afrekent. Je zorgt voor een nette werkomgeving. Beleefdheid en klantvriendelijkheid zijn begrippen die nauw aan je hart liggen. Je hebt ervaring in een bakkerij of tenminste iets van opleiding bakkerij gevolgd. Let op! Je hebt er geen probleem mee om op zondagvoormiddag te werken.

  • Customer Service Advisor | voltijds | Hasselt (HASSELT)

    Regio: HASSELT

    Bedrijf: Synergie Sint-Truiden Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Customer Service Advisor behandel je op professionele wijze een brede waaier aan vragen en problemen met betrekking tot de diensten en producten van de klant. Je fungeert in een adviserende rol en biedt effectieve en efficiënte oplossingen aan. Je staat in contact met de klanten en geeft hen advies op maat. Je biedt de juiste antwoorden en/of een correcte diagnose bij het oplossen van problemen en vragen met betrekking tot de diverse producten en diensten. Je streeft voortdurend naar een kwalitatief dossierbeheer met het oog op snelheid, nauwkeurigheid en efficiëntie. Je neemt initiatief bij het voorstellen van mogelijke verbeteringen van onze klantprocessen met als doel een maximale klantentevredenheid na te streven. Je verzekert het administratieve beheer, de verwerking én de opvolging van de binnenkomende oproepen.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Hertsberge-Oostkamp (HERTSBERGE)

    Regio: HERTSBERGE

    Bedrijf: OZ - Huishoudhulp

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. Wij zoeken de geschikte kandidaat om te matchen bij onze klant die graag 16 uren per week hulp zou willen in het huishouden afgewisseld met één andere collega. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Heusden – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEUSDEN)

    Regio: HEUSDEN

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Huishoudhulp met dienstencheques in Schelle -Aartselaar met eigen vervoer ( 16 uren per week) (Regio Boom-Aartselaar)

    Regio: Regio Boom-Aartselaar

    Bedrijf: OZhulp@home

    Type: Dienstenchequebaan

    FUNCTIEOMSCHRIJVING Wil jij meteen aan de slag als huishoudhulp? Bij OZ ben je ook zonder diploma of ervaring van harte welkom! Hou jij van een kraaknette woning? En steek je graag de handen uit de mouwen? Dan ben jij de geknipte persoon om aan de slag te gaan als OZ huishoudhulp! Met meer dan 1.000 tevreden huishoudhulpen nemen we elke dag onze klanten allerlei huishoudelijk werk uit handen: poetsen, strijken, boodschappen doen of een lekker potje koken… Allemaal via het systeem van de dienstencheques. We vragen jou niet om diploma’s of ervaring, enkel om een gezonde goesting om mooi werk af te leveren. Jij kan rekenen op jouw persoonlijke consulent om je met raad en daad bij te staan, en je alle kneepjes van het vak te leren. En dat allemaal in jouw eigen regio, met een uitstekend uurloon, tal van extralegale voordelen, én een vast contract vanaf dag 1. Het mooist van al? Je werkt telkens in blokken van 4 uur en kan zelf je vaste werkdagen kiezen. In de voormiddag start je om 8.00 uur bij de klant. Per dag kan je max. 2 blokken van 4 uur werken. Zo kan je jouw werk makkelijk combineren met jouw hobby’s en gezin. Het is dan ook geen wonder dat we de laatste jaren sterk zijn gegroeid. Omdat de vraag naar huishoudhulp via dienstencheques blijft stijgen, zoeken we dringend nieuwe collega’s. (trefwoorden: huishoudhulp, dienstencheque, dienstencheques, koken, kuisen, poetswerk, poetshulp, kuisvrouw, kuisman, poetsdame, poetsvrouw, poetsman, schoonmaken, strijken)

  • Jobstudent gezocht te Lummen (16/8 tot 27/8) (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: Care

    Type: Studentenjob

    Wil jij graag je bankrekening wat bij poetsen? Bij Care zoeken we gemotiveerde jobstudenten voor de periode van 16 tot 27 augustus te Lummen. Je staat in voor het poetsen kantoren, meubels en sanitairen. Dagelijks werk je van 6u tot 9u30.  Heb je interesse? Aarzel dan niet om ons te contacteren! Wens je te solliciteren? Denk er dan zeker aan om volgende documenten toe te voegen:  ° Student@Work attest ° Kopie van je identiteitskaart ° Verklaring op eer

  • STUDENT IT/ICT ondersteuning (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: STUSEND

    Type: Studentenjob

    van 08 tot 16 oktober zijn wij op zoek naar studenten die IT ondersteuning kunnen bieden in hun eigen regio voor de opkomende verkiezingen. een basiskennis IT is vereist, dwz je staat in voor de opbouw en afbraak van de stemcomputers alsook (mogelijks) stand-by tijdens het weekend om hulp te bieden bij mensen of mogelijke problemen op te vangen. Hoe meer dagen je kan, hoe beter natuurlijk dan moeten we de rooster niet te ingewikkeld maken (even je agenda bekijken en me laten weten welke dagen je kan) We vragen om wel volledige dagen te werken (09u-17u +-) Je wordt te werk gesteld in je eigen regio, dus geef me gerust een voorkeur door van waar je kan staan dan geef ik dit ook door aan onze partners.

  • JUNIOR LOGISTIEK MANAGER - TRAINEESHIP - VAST CONTRACT (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: StepStone

    Type: Studentenjob

    www.stepstone.be/vacatures----1673881-inline.html?cid=Partner_VDAB Onze opdrachtgever behoort tot de topwerkgevers ! Kom jij graag terecht in een grotere organisatie waar er echt aandacht is voor jouw talenten ? Onze opdrachtgever is actief in de logistieke sector. Wij zoeken Juniors die graag klaargestoomd worden tot Logistieke COACH.  Heb je een hoger diploma (bijna) op zak en droom je er van om te coachen? Triggert de logistieke wereld je ? Lees dan zeker verder ! Als junior word je tijdens het traineeship volledig klaargestoomd tot Logistieke Coach. Het traineeship laat je kennismaken met coaching skills, logistieke omgeving, .. Als junior logistiek manager leer je alle taken van het distributiecentrum kennen; Je draagt zorg voor het behalen van de afgesproken doelen op het gebied van kwaliteit en productiviteit van de logistieke bedrijfsprocessen ; Hierbij coach en motiveer je het team, houd je de processen goed in de gaten en zorg je voor een goede administratieve afhandeling ; Van zodra je helemaal op de rails bent in jouw rol, word je ook betrokken bij logistieke projecten.

  • Young Potential International Service Engineer (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: Experis Belgium

    Type: Vaste Job

    Experis is de jongste divisie binnen de Manpowergroup en focust zich op Finance, Engineering & IT. Met het oog op jouw persoonlijke ontwikkeling gaat ons gespecialiseerd team op zoek naar de meest boeiende jobs onder een vast contract. Client Details Voor een hoogtechnologische onderneming in regio Waregem, actief binnen een nichemarkt, zijn we op zoek naar een schoolverlater (m/v) met een ingenieursdiploma en interesse in service engineering binnen een internationale context. Description Als Young Potential word je in een eerste fase opgeleid door een ervaren team ingenieurs en programmeurs Na deze grondige opleiding krijg je verschillende internationale klanten en opdrachten toegewezen Je bent hierbij verantwoordelijk voor de montage, kalibratie en het onderhoud van deze hoogtechnologische machines Voor de klanten geld je als aanspreekpunt en je helpt hen op een professionele wijze verder Verder help je mee aan interne projecten en werk je mee aan optimalisaties

  • Gepassioneerde veiligheidscoördinator brand- en noodplanning! (m/v) (Regio Geel-Mol)

    Regio: Regio Geel-Mol

    Bedrijf: Passion Works Better!

    Type: Vaste Job

    Voor onze klant, een gekend en goed draaiend bedrijf gespecialiseerd in de verwerking van radioactieve afvalstoffen en de ontmanteling van nucleaire installaties, zijn wij op zoek naar een enthousiaste en gedreven veiligheidscoördinator! Je biedt ondersteuning bij de interne noodplanorganisatie en brandpreventie binnen de dienst Veiligheid, Beveiliging en Milieu. Het takenpakket omvat het volgende: – Uitwerken van veiligheidsrichtlijnen – Optimaliseren van de huidige noodplanwerking – Organiseren en coördineren van interne noodplanoefeningen en opleidingen – Voorbereiden en begeleiden van stuurgroepvergaderingen – Opvolgen van nieuwe wet- en regelgeving en het implementeren ervan – Leiden van grote veiligheidsprojecten (bijv. de nucleaire noodplanoefening in 2019) – Ondersteunen van de dienst brandpreventie op administratief gebied – Inplannen van onderhoudswerkzaamheden aan gebouwen en infrastructuur

  • verkopers (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: JV WORLD WIDE TRADING GCV

    Type: Zelfstandige activiteit

    gemotiveerd enthousiast doorgroeien durver internationaal particuliere markt wij zijn volop bezig in onze groei en zoeken enthousiaste mensen die willen doorgroeien samen met ons mensen met co ouderschap welkom deeltijds studenten en weekendwerk mogelijk

  • Bijverdienste/FLEXI HOTELRECEPTIONIST (E) (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: HOTEL KOFFIEBOONTJE

    Type: Flexijob

    Wij zijn op zoek naar een hotelreceptionist/e die ons team kan aanvullen op een aantal uren/dagen per week. Ervaring in de hotelreceptie is een voordeel. In deze functie is het noodzakelijk om minimum 4 talen te kunnen begrijpen en zich kunnen uitdrukken. Vanuit uw persoonlijkheid gaat u graag vriendelijk om met gasten. Ook comerciële inzicht en vlotte computerkennis zijn voor deze taak vereist. Ook werk je al als receptionist/e kom je in aanmerking.

Zoek naar antwoorden van VAN NIEUWENHOVE in sociale netwerken
Look for responds of VAN NIEUWENHOVE in social networks

Lees alle opmerkingen voor VAN NIEUWENHOVE. Laat een reactie achter voor VAN NIEUWENHOVE. VAN NIEUWENHOVE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for VAN NIEUWENHOVE. Leave a respond for VAN NIEUWENHOVE. VAN NIEUWENHOVE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie VAN NIEUWENHOVE op de google maps. Adres en contacten VAN NIEUWENHOVE
Location of VAN NIEUWENHOVE on the google maps. Address and contacts of VAN NIEUWENHOVE

Andere gerelateerde bedrijven als come VAN NIEUWENHOVE VAN NIEUWENHOVE: FLBALAU SA | MAISON JACMIN | SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE | AANNEMINGEN MORTELMANS NV | ROLAND DESMET

Other related companies as VAN NIEUWENHOVE: FLBALAU SA | MAISON JACMIN | SCHOONHEIDSSALLON MARIJKE | AANNEMINGEN MORTELMANS NV | ROLAND DESMET

VAN NIEUWENHOVE is een bedrijf dat 2003 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is VAN NIEUWENHOVE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03210449218. Het bedrijf VAN NIEUWENHOVE bevindt zich op het adres: BURG 18; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 245,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Verzekeringsmakelaars and experts. Producten gemaakt in VAN NIEUWENHOVE zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van VAN NIEUWENHOVE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 10 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van VAN NIEUWENHOVE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van VAN NIEUWENHOVE, openstaande posities, locatie van VAN NIEUWENHOVE op de kaart.

VAN NIEUWENHOVE is a company, that was registered 2003 in N\A region, Belgium. Full name of company is VAN NIEUWENHOVE, company assigned to the tax number BE03210449218. The company VAN NIEUWENHOVE is located at the address: BURG 18; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 245,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Verzekeringsmakelaars and experts. Products created in VAN NIEUWENHOVE were not found.
The main activity of VAN NIEUWENHOVE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 10 other destinations. Information about owner, director or manager of VAN NIEUWENHOVE is not available. You also can look at reviews of VAN NIEUWENHOVE, open positions, location of VAN NIEUWENHOVE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over VAN NIEUWENHOVE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf VAN NIEUWENHOVE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about VAN NIEUWENHOVE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company VAN NIEUWENHOVE, employees, financial statistics.