LUC MARKEY

Contactgegevens LUC MARKEY: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC MARKEY: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC MARKEY

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BULSKAMPSTRAAT 16; 8630; VEURNE, België

Telefoon (phone): 58312561 (+32-58312561) 58312561 (+32-58312561)

Fax (fax): +32 (16) 296-79-38 +32 (16) 296-79-38

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC MARKEY: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC MARKEY"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC MARKEY"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC MARKEY, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC MARKEY. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC MARKEY, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC MARKEY. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC MARKEY
Products information LUC MARKEY

BTW identificatienummer (tax): BE01734436035
Ondernemingsnummer: 8557769775
Hoofdstad (capital): 353,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 674,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC MARKEY
(Get full report from official database of BE for LUC MARKEY)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC MARKEY
Addition kinds of activities for LUC MARKEY

02139900. Hogs, nec | Hogs, nec
26790302. Wallpaper: gemaakt van gekocht papier | Wallpaper: made from purchased paper
26790800. Bouw-, isolatie- en verpakkingspapier | Building, insulating, and packaging paperboard
34460101. Balkons, metaal | Balconies, metal
44990200. Water transport schoonmaakdiensten | Water transportation cleaning services
50219900. Meubelen, nec | Furniture, nec
51530103. Haver | Oats
93110401. Financiën, belastingen en monetair beleid, federale overheid | Finance, taxation, and monetary policy, federal government

Werken bij LUC MARKEY: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC MARKEY: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC MARKEY. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC MARKEY. Looking for open vacancies in other companies

 • Bediende verkoper Colruyt Winterslag (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: RANDSTAD INHOUSE SERVICES

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als bediende verkoper is het jouw job om klanten zo goed mogelijk te helpen. Je zorgt dat de producten goed zichtbaar en bereikbaar zijn en bent vriendelijk en hulpvaardig. En omdat je fier bent op je winkel, zorg je dat de winkel er altijd netjes bij ligt. Zo zorg je voor tevreden klanten die efficiënt en makkelijk hun boodschappen kunnen doen, tegen de laagste prijzen. Klanten bedienen aan de kassa en rekken bijvullen, vormen het grootste deel van je job. Toch ziet elke dag er anders uit, want elke klant is anders en heeft specifieke noden. Je helpt bij een Collishop-reservatie, organiseert degustaties, geeft informatie over een product Extra voordeel: je mag als eerste nieuwe producten ontdekken en krijgt in primeur te weten welke artikelen een Rode Prijs of Extra-korting krijgen. Dat helpt je bovendien om klanten altijd correct te informeren. Blijven leren en jezelf ontwikkelen, maken deel uit van je job. Tijdens je eerste maanden krijg je begeleiding van een peter of een meter. Daarnaast geven we je de mogelijkheid om zelf je verdere ontwikkeling in handen te nemen. We investeren heel veel in onze medewerkers, want we geloven dat we als firma pas kunnen groeien als zij groeien. En we vinden het belangrijk dat onze medewerkers lang bij ons blijven en zich ook na enkele jaren even betrokken voelen.

 • Douanedeclarant (ZEEBRUGGE)

  Regio: ZEEBRUGGE

  Bedrijf: Go4Jobs Brugge

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor de ondersteuning op het vlak van Import en Export: Je volgt de douanestatus van de goederen op en zorgt dat het proces efficiënt verloopt. Je zorgt dat de correcte douaneprocedures worden toegepast. RTO en Entrepot regelingen, douanevergunningen opvolgen en beheren. Opmaak, opvolging en rapportering van douanelijsten. Frequent contact met met klanten, douanediensten en Federaal Agentschap.

 • Productie medewerker bloemisterij (MOERBEKE-WAAS)

  Regio: MOERBEKE-WAAS

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je kan een team aansturen in de productie. Uitvoerende taken verrichten in het teeltproces. Instellen, controleren en bedienen van machines is voor u geen probleem. Het verzamelen en verzendklaar maken van bestellingen. Verrichten van bandwerk.

 • magazijnier (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Let's Work is op zoek naar een magazijnier. Het takenpakket bestaat uit: - voorbereiding productie: afdrukken etiketten , manueel etiketten op de verpakking - orderpicking -heftruck elektrische transpallet - receptionering goederen - een 1 ste werkervaring in een soortgelijke job

 • HUISHOUDHELDEN REGIO Heusden - Destelbergen solliciteer via sms (HEUSDEN)

  Regio: HEUSDEN

  Bedrijf: EASY LIFE MELLE

  Type: Dienstenchequebaan

  Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

 • Werken als huishoudhulp Hulshout (HULSHOUT)

  Regio: HULSHOUT

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Oostkamp - Ruddervoorde (OOSTKAMP)

  Regio: OOSTKAMP

  Bedrijf: FAMILIEHULP

  Type: Dienstenchequebaan

  Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 8 u Lendelede , combineren met andere gezinnen is mogelijk. (Regio Roeselare-Izegem)

  Regio: Regio Roeselare-Izegem

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Projectleider elektrische installaties (m/v) (PLOEGSTEERT)

  Regio: PLOEGSTEERT

  Bedrijf: CERATEC ELECTROTECHNICS

  Type: Vaste Job

  Voor de afdeling Elektrische installaties in Ploegsteert, Olsene en Doornik Je ontwerpt, berekent en begroot elektrotechnische installaties. Je verzorgt en bewaakt de noodzakelijke planningen, het kostenbudget en de werfopvolging. Je adviseert en overlegt met klanten, en onderhoudt contact met leveranciers, onderaannemers en de werkvloer.

 • Quality Control Engineer - Lasingenieur (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: CARTESIO

  Type: Vaste Job

  Op dit ogenblik zoeken we een Quality Control Engineer - Lasingenieur voor onze klant in de Kempen, actief in de bouw. In deze functie neem je volgende zaken op: Je staat in voor de kwaliteitseisen van projecten. Je begeleidt projectwijzigingen en verbeterprojecten. Je onderhoudt een goed contact met de klanten en lost klachten op wanneer nodig. Je stelt een kwaliteitssysteem op (voor analyses, vaardigheidsattesten en het kalibreren van meetmiddelen). Je volgt metingen op en begeleidt inspecteurs. Je werkt zelfstandig mee aan continue verbeteringsprojecten. Je analyseert productieprocessen. Je bewaakt de kwaliteit van inkomende goederen. Je coördineert de laswerkzaamheden.

 • Industrieel reiniger (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: HYGIENE SUPPORT

  Type: Vaste Job

  Je staat in voor de dagelijkse reiniging van de productielijn van een voedingsverwerkend bedrijf gelegen in Sint-Truiden

 • hulpkok (DE PANNE)

  Regio: DE PANNE

  Bedrijf: ROBRAS

  Type: Vaste Job

  hulpkok

Zoek naar antwoorden van LUC MARKEY in sociale netwerken
Look for responds of LUC MARKEY in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC MARKEY. Laat een reactie achter voor LUC MARKEY. LUC MARKEY bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC MARKEY. Leave a respond for LUC MARKEY. LUC MARKEY on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC MARKEY op de google maps. Adres en contacten LUC MARKEY
Location of LUC MARKEY on the google maps. Address and contacts of LUC MARKEY

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC MARKEY LUC MARKEY: BOEKHOUDKANTOOR HEBO | JET | BUT SPORTS | Martens F | Kother B

Other related companies as LUC MARKEY: BOEKHOUDKANTOOR HEBO | JET | BUT SPORTS | Martens F | Kother B

LUC MARKEY is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC MARKEY, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01734436035. Het bedrijf LUC MARKEY bevindt zich op het adres: BULSKAMPSTRAAT 16; 8630; VEURNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 353,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 674,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC MARKEY is Meubels en uitrustingen, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC MARKEY is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC MARKEY, openstaande posities, locatie van LUC MARKEY op de kaart.

LUC MARKEY is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC MARKEY, company assigned to the tax number BE01734436035. The company LUC MARKEY is located at the address: BULSKAMPSTRAAT 16; 8630; VEURNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 353,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 674,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC MARKEY is Furniture and Fixtures, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC MARKEY is not available. You also can look at reviews of LUC MARKEY, open positions, location of LUC MARKEY on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC MARKEY, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC MARKEY, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC MARKEY, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC MARKEY, employees, financial statistics.