BOEKHOUDKANTOOR HEBO

Particuliere bedrijvenMeubels en uitrustingen • BOEKHOUDKANTOOR HEBO
Private companiesFurniture and Fixtures • BOEKHOUDKANTOOR HEBO

Contactgegevens BOEKHOUDKANTOOR HEBO: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BOEKHOUDKANTOOR HEBO: address, phone, fax, email, website, opening hours

BOEKHOUDKANTOOR HEBO

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BRESSERSTRAAT 8; 3600; GENK, België

Telefoon (phone): 89359437 (+32-89359437) 89359437 (+32-89359437)

Fax (fax): +32 (59) 951-29-76 +32 (59) 951-29-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BOEKHOUDKANTOOR HEBO: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BOEKHOUDKANTOOR HEBO"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BOEKHOUDKANTOOR HEBO"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BOEKHOUDKANTOOR HEBO, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BOEKHOUDKANTOOR HEBO. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BOEKHOUDKANTOOR HEBO, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BOEKHOUDKANTOOR HEBO. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BOEKHOUDKANTOOR HEBO
Products information BOEKHOUDKANTOOR HEBO

BTW identificatienummer (tax): BE07619812011
Ondernemingsnummer: 4199493408
Hoofdstad (capital): 479,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 442,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Producten die in BOEKHOUDKANTOOR HEBO zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BOEKHOUDKANTOOR HEBO
(Get full report from official database of BE for BOEKHOUDKANTOOR HEBO)

Aanvulling soorten activiteiten voor BOEKHOUDKANTOOR HEBO
Addition kinds of activities for BOEKHOUDKANTOOR HEBO

4785. Inspectie en vaste voorzieningen | Inspection and fixed facilities
32590201. Schoorsteenpijp en toppen, klei | Chimney pipe and tops, clay
35330102. Boorinstallaties | Drill rigs
72190000. Was- en kledingdiensten, niet inbegrepen | Laundry and garment services, nec
73349901. Blueprinting service | Blueprinting service

Werken bij BOEKHOUDKANTOOR HEBO: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BOEKHOUDKANTOOR HEBO: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BOEKHOUDKANTOOR HEBO. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BOEKHOUDKANTOOR HEBO. Looking for open vacancies in other companies

  • Productiearbeider DD/NAP (KINROOI)

    Regio: KINROOI

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een productiebedrijf in Kinrooi zijn wij op zoek naar een medewerker voor de beton. Je werkt in 2 ploegen of in de nacht. Je wil fysiek zwaar werk, wil werken in een stoffige omgeving.

  • Verkoper Food (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Een supermarkt te regio Hoogstraten is op zoek naar een voltijdse all round winkelbediende Je taken bestaan uit volgende activiteiten: Je rekent bestellingen af. Je vult de winkel aan. Je houdt de winkel op orde. Je staat voornamelijk in de drankenafdeling. Indien de tewerkstelling goed verloopt, is er een optie vast.

  • Parkingboy (BORSBEEK)

    Regio: BORSBEEK

    Bedrijf: Flexpoint

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Door de grote succes en sterke groei zoekt onze klant - actief in de bewakingssector -  een parkingboy/steward in Antwerpen. Dit bedrijf - vandaag een ambitieus en menselijk bedrijf - telt vandaag al 300 mensen . Hun klantenbestand groeit steeds meer en steeds meer bedrijven, bekende winkelketens en evenementen vertrouwen ons hun bewakingsactiviteiten toe. Dankzij dit vertrouwen en onze stijgende groei zijn wij continu momenteel op zoek naar een parkingboy voor de eindejaarsperiode. Taken: - Je verzorgt het toezicht aan de ingang van een gekende supermarktketen, waardoor je een veilig klimaat creëert voor de winkelende klanten. - Je voert rondes op de parking uit ter preventie en voor het opsporen van risico’s. - Je begroet de klanten vriendelijk en staat in nauw contact met de bewakingsagent in de winkel.

  • Industrieel Elektro-technicus (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP ANTWERPEN TECHNICS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Storingen oplossen van zowel elektrische, als mechanische defecten Assisteren bij het implementeren van uitbreidings- of verbeteringswerken. Preventief onderhoud en aanpassingen uitvoeren aan elektrische en mechanische installaties Predictief onderhoud dmv. Moderne meetapparatuur

  • Enthousiaste Thuishulp regio Sijsele/Oedelem (SIJSELE)

    Regio: SIJSELE

    Bedrijf: PLUS HOME services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Student (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: Go4Jobs Evergem

    Type: Studentenjob

    Je bent verantwoordelijk voor het op orde zetten van de productieomgeving. Dit doe je aan de hand van een veegmachine of doe je manueel.

  • Jobstudent carwash - vrijdagavond of zaterdagvoormiddag - Deinze (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: VIO-Interim

    Type: Studentenjob

    Voor een transportbedrijf regio Deinze ben ik op zoek naar jobstudenten die beschikbaar zijn op ofwel vrijdagavond ofwel op zaterdagvoormiddag. Jouw takenpakket: Wassen van vrachtwagens Verplaatsen van vrachtwagens. Jouw loonpakket: €11,0133 bruto/uur Jouw uurrooster: Vrijdagavond: 17u - 24u Zaterdagvoormiddag: 7u - 14u Checklist: Ben je beschikbaar op ofwel vrijdagavond ofwel zaterdagvoormiddag? Zoek je een studentenjob die je op regelmatige basis kan uitoefenen? Is regio Deinze haalbaar voor jou? Ben je in het bezit van een rijbewijs B? Indien je op bovenstaande vragen volmondig JA kan antwoorden, neem dan snel contact met ons op via 056/74.21.10 of mail naar [email protected] Ik kijk alvast uit naar onze eerste kennismaking. Bedrijfsprofiel:   Transportbedrijf met vestigingen in Ham, Weert, Deinze & Kruishoutem. Grootste klanten zijn Coca-Cola, DS Smith & SPA. Zoeken voornamelijk chauffeurs CE, Magazijniers, heftruckchauffeurs en reachtruckchauffeurs.

  • Deeltijds student Adecco permanentiedienst m/v (GROOT-BIJGAARDEN)

    Regio: GROOT-BIJGAARDEN

    Bedrijf: The Adecco Group

    Type: Studentenjob

    Als Customer Service agent permanentiedienst verzeker je aan de klanten en prospecten van The Adecco Group een maximale beschikbaarheid buiten de openingsuren van de agentschappen. Je verzekert het snelle en correcte beheer van de aanvragen en de onmiddellijke follow-up van de kandidaten. Bovendien lever je ondersteuning aan onze National Accounts klanten op vlak van rekrutering. Je werkt 28u/week in shiften. Jouw taken: Je verzorgt de permanentie voor alle de kantoren na sluitingstijd door de inkomende oproepen bij Adecco 24/7 te beheren. Dit betekent onder meer het aannemen en registreren van aanvragen, het onmiddellijk zoeken en contacteren van mogelijke kandidaten, het voorstellen van deze kandidaten aan de klant, het opmaken van het contract, het informeren van het kantoor, de opvolging van de aanvraag en het aanleggen van een rekruteringsreserve. Voorbeelden van oproepen: de annulatie van 40 uitzendkrachten; een uitzendkracht die niet is komen opdagen en vervangen moet worden; de nood aan extra uitzendkrachten door een piek in het werkproces. Je verzorgt enige administratieve opvolging van de Adecco 24/7 en de nationale klanten. Zoals het opvolgen van afwezige associates, het verzamelen van timesheets en het doorgeven van mogelijke verleningen, rapportering van de uitgevoerde acties naar de betrokken kantoren.

  • Master student Burgerlijk Ingenieur / Architect (ELSENE)

    Regio: ELSENE

    Bedrijf: VIAVERA

    Type: Studentenjob

    The assignment relates to the inventory of buildings of a client and the modelling of buildings to determine re-building costs. Type of buildings are in-city offices and education, and out of city university complexes. The study relates to: – Listing and inventory of the portfolio of the University across Belgium – Review of valuation of the individual buildings based on construction – Development of value schemes of the portfolio – Review of basic surface and volume figures of buildings in the portfolio. Activity involves: desktop research, internet search, google maps interpretations, calculations with the Model in Excel, field investigations and walk-by’s, and with meetings with Engineering team.

  • Technisch leidinggevende operator voor afdeling metaalbewerking (RAVELS)

    Regio: RAVELS

    Bedrijf: VAN ROOY - FBT

    Type: Vaste Job

    Je staat in voor het instellen, bedienen en ombouwen van de (metaalbewerkings)machines Je bent creatief en vaardig om kleine storingen zelfstandig op te lossen Je bewaakt constant de kwaliteit van de producten Als leidinggevende stuur je een team van een 3-tal medewerkers aan en coördineer je hun werkverdeling In samenspraak met de verantwoordelijke van het magazijn stem je de planning van de werkzaamheden af en doe je hiervoor de nodige voorbereidingen.

  • Hulpelectricien (MERELBEKE)

    Regio: MERELBEKE

    Bedrijf: IMPACT NV

    Type: Vaste Job

    Hulpelektriciens gezocht die snel willen doorgroeien naar volwaardige werfelektricien! Je staat in voor de elektrische montage op werven; Je helpt de meer gespecialiseerde arbeider bij de uitvoering van zijn taken; Je leest en begrijpt werkinstructies en montage-instructies; Je plaatst de bekabeling in diverse types installaties.

  • Calculator voor uitwerking van offertes (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: EASY SYSTEMS BENELUX

    Type: Vaste Job

    Berekenen en bepalen van offertes voor constructies, transportsystemen en projecten Creatief zoeken naar oplossingen in overleg met klant, buitendienst en interne productie Als schakel tussen bedrijf en klant weet je vlot in te spelen op technische en commerciële vragen en sta je in voor de opvolging van de offertes

Zoek naar antwoorden van BOEKHOUDKANTOOR HEBO in sociale netwerken
Look for responds of BOEKHOUDKANTOOR HEBO in social networks

Lees alle opmerkingen voor BOEKHOUDKANTOOR HEBO. Laat een reactie achter voor BOEKHOUDKANTOOR HEBO. BOEKHOUDKANTOOR HEBO bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BOEKHOUDKANTOOR HEBO. Leave a respond for BOEKHOUDKANTOOR HEBO. BOEKHOUDKANTOOR HEBO on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BOEKHOUDKANTOOR HEBO op de google maps. Adres en contacten BOEKHOUDKANTOOR HEBO
Location of BOEKHOUDKANTOOR HEBO on the google maps. Address and contacts of BOEKHOUDKANTOOR HEBO

Andere gerelateerde bedrijven als come BOEKHOUDKANTOOR HEBO BOEKHOUDKANTOOR HEBO: Catoire C | CORDIER | IN DE POORT NV | PHOTO HALL | Hestia Expatriate Consultants

Other related companies as BOEKHOUDKANTOOR HEBO: Catoire C | CORDIER | IN DE POORT NV | PHOTO HALL | Hestia Expatriate Consultants

BOEKHOUDKANTOOR HEBO is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BOEKHOUDKANTOOR HEBO, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07619812011. Het bedrijf BOEKHOUDKANTOOR HEBO bevindt zich op het adres: BRESSERSTRAAT 8; 3600; GENK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 479,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 442,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Producten gemaakt in BOEKHOUDKANTOOR HEBO zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van BOEKHOUDKANTOOR HEBO is Meubels en uitrustingen, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BOEKHOUDKANTOOR HEBO is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BOEKHOUDKANTOOR HEBO, openstaande posities, locatie van BOEKHOUDKANTOOR HEBO op de kaart.

BOEKHOUDKANTOOR HEBO is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is BOEKHOUDKANTOOR HEBO, company assigned to the tax number BE07619812011. The company BOEKHOUDKANTOOR HEBO is located at the address: BRESSERSTRAAT 8; 3600; GENK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 479,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 442,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Belastingconsulenten; Diverse juridische dienstverlening. Products created in BOEKHOUDKANTOOR HEBO were not found.
The main activity of BOEKHOUDKANTOOR HEBO is Furniture and Fixtures, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of BOEKHOUDKANTOOR HEBO is not available. You also can look at reviews of BOEKHOUDKANTOOR HEBO, open positions, location of BOEKHOUDKANTOOR HEBO on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BOEKHOUDKANTOOR HEBO, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BOEKHOUDKANTOOR HEBO, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BOEKHOUDKANTOOR HEBO, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BOEKHOUDKANTOOR HEBO, employees, financial statistics.