BUT SPORTS

Contactgegevens BUT SPORTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data BUT SPORTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

BUT SPORTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE DU PAVILLON 12; 6460; CHIMAY, België

Telefoon (phone): 60213339 (+32-60213339) 60213339 (+32-60213339)

Fax (fax): +32 (58) 618-14-64 +32 (58) 618-14-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) BUT SPORTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "BUT SPORTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "BUT SPORTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van BUT SPORTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen BUT SPORTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of BUT SPORTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees BUT SPORTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti BUT SPORTS
Products information BUT SPORTS

BTW identificatienummer (tax): BE04725463867
Ondernemingsnummer: 7885955810
Hoofdstad (capital): 261,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 330,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Produits: Skis & Snowboards.. Types d'Articles: Ski,Alpinisme,Rollers/Skates In-Line.

Product categorie (product category): Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Articles de camping and de sport

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor BUT SPORTS
(Get full report from official database of BE for BUT SPORTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor BUT SPORTS
Addition kinds of activities for BUT SPORTS

20219903. Botervet, watervrij | Butterfat, anhydrous
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
22319905. Molenmakers, contract: wol, mohair of soortgelijke vezels | Mill menders, contract: wool, mohair, or similar fibers
28999921. Voedselverontreiniging testen of screening kits | Food contamination testing or screening kits
37249909. Smeersystemen, vliegtuigen | Lubricating systems, aircraft
39659902. Hair curlers | Hair curlers
76990104. Mechanische instrument reparatie | Mechanical instrument repair

Werken bij BUT SPORTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in BUT SPORTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor BUT SPORTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for BUT SPORTS. Looking for open vacancies in other companies

  • Assistent montage - CW Mechelen (NMBS) (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: NMBS

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Werk je graag in team, is veiligheid voor jou topprioriteit en hou je van fysieke uitdagingen? Dan ben jij misschien de persoon die we zoeken! We zijn op zoek naar meerdere assistenten montage met notie van mechanica en/of elektriciteit en/of schrijnwerk om onze Centrale Werkplaats te versterken! Je zorgt er samen met je team voor dat onderdelen van reizigerstreinen worden gedemonteerd en gemonteerd.

  • Assistent verantwoordelijke eindcontrole (m/v) (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    VDL Bus Roeselare is op zoek naar een assisten verantwoordelijke voor de eindcontrole. Als rechterhand van de verantwoordelijke ondersteun je mee jouw collega's bij het controleren en testen van de bussen die afgeleverd worden door productie. Je zorgt ervoor dat de juiste software aanwezig is en kijkt deze na op fouten, indien nodig wis je de fouten in de verschillende systemen (oa verwarming, airco, enz.). Je controleert de aanwezige laadsystemen van de hoogspanningsbatterijen (dit omvat zowel snel - als traag laadsystemen). Kortom, je ziet erop toe dat er op alle aspecten kwaliteitsvol werk geleverd wordt zodoende een degelijk eindproduct af te leveren. Je bent mee verantwoordelijk voor een goede planning en organisatie van de werkzaamheden in de afdeling. Je neemt eveneens een aantal administratieve taken voor jouw rekening. Bij afwezigheid van de verantwoordelijke neem je zijn taken over.

  • Commercieel bediende | Voltijds | Lommel (LOMMEL)

    Regio: LOMMEL

    Bedrijf: Synergie Overpelt Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een internationaal bedrijf te Lommel zijn we op zoek naar een medewerker Customer Service Center. Je zal voornamelijk instaan voor de opname van orders, afhandeling van klachten (m.b.t. facturen/prijzen) en opvolgen van commerciële after-sales contacten. Daarnaast sta je ook in voor de administratieve verwerking van de gegevens en de opmaak van facturen.

  • ORDERPICKER DAGUREN (ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER)

    Regio: ONZE-LIEVE-VROUW-WAVER

    Bedrijf: Synergie Mechelen Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben jij een gedreven all-round magazijnier met reeds je eerste ervaring als orderpicker? Dan ben jij de persoon naar wie wij op zoek zijn. Voor één van onze klanten in OLV-Waver, actief in de natuurvoedings- en biowinkels, zoeken wij orderpickers die met de volle 100% achter de dagverse producten staan.

  • HUISHOUDHULP DEELTIJDS OORDEGEM (OORDEGEM)

    Regio: OORDEGEM

    Bedrijf: GREENHOUSE LEDE

    Type: Dienstenchequebaan

    Gezinnen uit regio Oordegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

  • HUISHOUDHULP (M/V) LEMBEKE (deeltijds - zelf te kiezen) (LEMBEKE)

    Regio: LEMBEKE

    Bedrijf: DIENSTEN AAN HUIS

    Type: Dienstenchequebaan

    Hou jij ook van orde en netheid, en geniet je ervan om alles weer fris en schoon te maken? Dan zijn wij naar jou op zoek! Als huishoudhulp sta je in voor de wekelijkse schoonmaak van de woning en voer je huishoudelijke taken uit (poetsen, strijken, boodschappen doen, ...). Je werkt individueel bij meerdere gezinnen, je organiseert je werk zelfstandig, met respect voor de gewoontes, de privacy en de hygiënische normen van de klant. Uiteraard sta je er niet alleen voor! Jouw vaste coördinator beantwoordt al je vragen, ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de dienstencheques. Naast het werk is er ook tijd om je collega's te ontmoeten op de gezellige gezinsdag of op de nieuwjaarsreceptie. Elke 3 maanden kan je ook de ervaringen van collega's, nieuws uit de organisatie en handige 'tips & trics' lezen in ons personeelsmagazine. Bij Diensten aanhuis staat elke medewerker centraal. Iedereen kan zich kandidaat stellen, ongeacht geslacht, leeftijd, filosofische of godsdienstige overtuiging, geaardheid of nationaliteit. (trefwoorden: huishouden, huishoudhulp,huishoudster, huishouder, poetshulp, poetsdame, poetsman, kuisen, kuisvrouw, kuisman, werkvrouw, helpen bij mensen thuis, schoonmaken, schoonmaakster, schoonmaker)

  • Enthousiaste Thuishulp/Huishoudhulp te Boom (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS...je "EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt? Dan is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte held kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het ) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Studenten inventaris kledingwinkel Turnhout (OLEN)

    Regio: OLEN

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Op 5-11-2018 organiseert een bekende kledingwinkel een inventaris. Concreet betekend dit een opkuis van de zomercollectie. Je dient de kledingstukken uit de zomercollectie te labelen, in te scannen en op een correcte manier in te pakken. De inventaris gebeurt in twee beurten op dezelfde dag. De eerste shift zal plaatsvinden van 10u-18.30u. De tweede shift van 18u-22u. Voor de tweede shift dien je minstens 18 jaar te zijn wegens de late werkuren. Je mag dus een keuze maken tussen één van de twee shiften.

  • Jobstudenten Zorg Weekend en/of Vakantie (DEINZE)

    Regio: DEINZE

    Bedrijf: ST VINCENTIUS

    Type: Studentenjob

    Uw takenpakket: Zorgen voor een aangename woon- en leefsfeer. Het toedienen van hygiënische zorgen Observeren van de bewoner en rapportage van de observaties mondeling en schriftelijk. Het verzamelen en opvolgen van gegevens van de toegewezen bewoners. Opdienen, toedienen van voeding / vocht Opschik van de afdelingskeuken. Het bijhouden van de risicoscore en nemen van preventieve maatregelen tegen decubitus. Uitvoeren van mictietraining. Controle van parameters ( bloeddruk, pols, AH, glycaemie,…) Beantwoorden beloproepen van rustoordbewoners, occasioneel assistentie bij beloproepen serviceflats. Aandacht voor de opvang en begeleiding van familie. De familie betrekken in de zorg waar mogelijk. Schriftelijke en mondelinge rapportage van observaties en zorgen tegenover de arts. Deelname aan het periodiek teamoverleg/bewonersbespreking/dagelijks overleg. Doorgeven van informatie aan de verantwoordelijk verpleegkundige. Respecteren van het beroepsgeheim.

  • Student with excellent knowledge of the Tajik language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Tajik language. The job requires to do data quality checks in Tajik. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Dynamische projectverpleegkundige (W) (Regio Tielt)

    Regio: Regio Tielt

    Bedrijf: Talent in Motion Healthcare

    Type: Vaste Job

    Zoek je afwisseling in jouw job als verpleegkundige en wil je heel veel ervaring opdoen in de brede en boeiende gezondheidszorg? Kom dan werken bij Talent in Motion en word projectverpleegkundige! Als professionals in eigen vak bieden wij voldoende afwisseling in diverse projecten in verschillende zorginstellingen, bovendien bieden we je de zekerheid van een contract van onbepaalde duur en tal van andere voordelen. Je wordt als verpleegkundige tewerkgesteld in verschillende projecten voor ziekenhuizen, woon- en zorgcentra en thuiszorg. Afhankelijk van jouw eigen voorkeuren word je ingeschakeld in zeer uiteenlopende projecten in gezondheidszorg. Wij zorgen alvast voor een optimale begeleiding en helpen je bij het uitbouwen van jouw carrière. Hiervoor bieden we opleidingen op maat aan. Verpleegkundige? Als verpleegkundige verleen je de nodige zorgen op een deskundige manier, rekening houdend met de individuele behoeften van de patiënt en zijn directe omgeving. Je voert de handelingen die je door de geneesheer zijn toevertrouw correct uit, binnen het wettelijk kader dat het verpleegkundig handelen vastlegt. Je werkt actief mee aan het beheer en de organisatie op verpleegkundig, administratief, technisch en huishoudelijk vlak. Je besteed veel aandacht aan een grondige observatie van alle lichamelijke en psychosociale klachten bij de patiënten. Je bouwt mee aan de verdere optimalisatie van de zorg- en dienstverlening.

  • Osteopaat m/v (LEBBEKE)

    Regio: LEBBEKE

    Bedrijf: SPORTMEDISCH CENTRUM LEBBEKE

    Type: Zelfstandige activiteit

    patiënt gericht werken, teamplayer, zelfstandig contract

Zoek naar antwoorden van BUT SPORTS in sociale netwerken
Look for responds of BUT SPORTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor BUT SPORTS. Laat een reactie achter voor BUT SPORTS. BUT SPORTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for BUT SPORTS. Leave a respond for BUT SPORTS. BUT SPORTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie BUT SPORTS op de google maps. Adres en contacten BUT SPORTS
Location of BUT SPORTS on the google maps. Address and contacts of BUT SPORTS

Andere gerelateerde bedrijven als come BUT SPORTS BUT SPORTS: Hess C | Advocatenkantoor Leo Vermeulen & Medewerkers | JUNIOR SERVICES | Techniray-X Ray | Maxi Photo Express

Other related companies as BUT SPORTS: Hess C | Advocatenkantoor Leo Vermeulen & Medewerkers | JUNIOR SERVICES | Techniray-X Ray | Maxi Photo Express

BUT SPORTS is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is BUT SPORTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04725463867. Het bedrijf BUT SPORTS bevindt zich op het adres: RUE DU PAVILLON 12; 6460; CHIMAY. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 261,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 330,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Articles de camping and de sport. Lijst met producten zijn Produits: Skis & Snowboards.. Types d'Articles: Ski,Alpinisme,Rollers/Skates In-Line..
De hoofdactiviteit van BUT SPORTS is Meubels en uitrustingen, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van BUT SPORTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van BUT SPORTS, openstaande posities, locatie van BUT SPORTS op de kaart.

BUT SPORTS is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is BUT SPORTS, company assigned to the tax number BE04725463867. The company BUT SPORTS is located at the address: RUE DU PAVILLON 12; 6460; CHIMAY. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 261,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 330,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Location d'articles de sport,de sport nautique and de camping. Articles de camping and de sport. List of products are Produits: Skis & Snowboards.. Types d'Articles: Ski,Alpinisme,Rollers/Skates In-Line..
The main activity of BUT SPORTS is Furniture and Fixtures, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of BUT SPORTS is not available. You also can look at reviews of BUT SPORTS, open positions, location of BUT SPORTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over BUT SPORTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf BUT SPORTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about BUT SPORTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company BUT SPORTS, employees, financial statistics.