LUC COPPENOLLE

Contactgegevens LUC COPPENOLLE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LUC COPPENOLLE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LUC COPPENOLLE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): BURGWEG 40; 8640; VLETEREN, België

Telefoon (phone): 57422548 (+32-57422548) 57422548 (+32-57422548)

Fax (fax): +32 (84) 576-25-19 +32 (84) 576-25-19

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LUC COPPENOLLE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LUC COPPENOLLE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LUC COPPENOLLE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LUC COPPENOLLE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LUC COPPENOLLE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LUC COPPENOLLE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LUC COPPENOLLE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LUC COPPENOLLE
Products information LUC COPPENOLLE

BTW identificatienummer (tax): BE07331970214
Ondernemingsnummer: 1564971923
Hoofdstad (capital): 973,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 156,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2018

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LUC COPPENOLLE
(Get full report from official database of BE for LUC COPPENOLLE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LUC COPPENOLLE
Addition kinds of activities for LUC COPPENOLLE

382799. Optische instrumenten en lenzen, nec | Optical instruments and lenses, nec
395201. Kunstenaars materialen, behalve potloden en leidingen | Artists' materials, except pencils and leads
24990806. Potlood latten, hout | Pencil slats, wood
50390101. Metalen gebouwen | Metal buildings
73891408. Time-sharing condominium uitwisseling | Time-share condominium exchange

Werken bij LUC COPPENOLLE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LUC COPPENOLLE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LUC COPPENOLLE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LUC COPPENOLLE. Looking for open vacancies in other companies

 • Afvuller / inpakker M/V (PAAL)

  Regio: PAAL

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor één van onze klanten gelegen te Paal, zijn wij op zoek naar afvullers / inpakkers voor een tijdelijk project van enkele maanden (oktober - maart). - Je zal instaan voor manueel inpakwerk, dopjes op flessen plaatsen, dozen plooien, labels kleven, maar ook dozen dichtkleven en stapelen op paletten. - Je voert lichte arbeid uit waarbij je een volledige dag rechtstaat. Er dienen geen zware lasten getild te worden.

 • Arbeiders voor tijdelijke jobs (M/V) (NEERPELT)

  Regio: NEERPELT

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor verschillende bedrijven in de regio van Neerpelt zijn wij op regelmatige basis op zoek naar arbeiders voor tijdelijke jobs. DIt kan zijn voor verschillende functies: - Productiewerk - Inpakwerk - Magazijnwerk -.... Afhankelijk van het bedrijf waarin u terecht komt werkt u in een ploegensysteem of in dagdienst. Deze voorkeur kan u zelf opgeven.

 • Verpleegkundige Projectstaffing WZC (BRUGGE)

  Regio: BRUGGE

  Bedrijf: Care Talents Kortrijk

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je terecht in een moderne WZC in een bruisende buurt regio Brugge. Patiëntgericht te werk gaan, en iedereen met respect behandelen is er heel belangrijk.  Jouw taken zijn: - zorgen voor de hygiëne en het comfort van de bewoners - allerlei verpleegtechnische taken zoals bloedafnames, wondzorg, insuline,... - het garanderen van de rust van de bewoners - een vlotte interdisciplinaire samenwerking garanderen  - etc.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Heftruckchauffeur regio Deinze 2 ploegen & vaste nacht (NAZARETH)

  Regio: NAZARETH

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Tempo-Team Deinze zoekt, voor een voedingsbedrijf te Nazareth, een heftruckchauffeur met ervaring & geldig attest. Dit voor een tijdelijke voltijdse functie die zeker loopt tot voorjaar 2019.

 • Kraanmachinist (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  - Onze spoorwegkraanmachinisten staan in voor spoorgerelateerde infra projecten. - Je werkt dagelijks mee aan het onderhoud maar vooral ook de vernieuwing van de spoorinfrastructuur in België.

 • Lasser (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: Synergie Aalst Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als lasser ben je verantwoordelijk voor het zorgvuldig op maat samenstellen, lassen en afwerken van diverse constructies, rekening houdend met de kwaliteitsvereisten. Deze werkzaamheden voer je uit vanuit voorbereide werkplaatsvoorschriften en tekeningen. Dit betreft zowel robotlassen als manueel lassen.

 • Orderpickers nachtploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

  Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

  Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het klaarmaken van goederen voor verzending (Delhaize) volgens de eisen van de klant en uiteraard rekening houdende met de gevraagde hoeveelheid. Je zorgt voor een vlot en efficïent verloop van de interne logistiek. Je staat in voor het laden van de vrachtwagen. Je draagt zorg voor je materiaal (BT). Je werkuren zijn van maandag tem vrijdag telkens te starten om 18.00 uur. Op vrijdag en zondag is je opstartuur 17.30 uur en indien je op zaterdag werkt start je op om 16.30 uur.

 • Jobstudent(e) schoonmaak te Deinze (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

  Type: Studentenjob

  Voor onze klant te Deinze zoeken wij een jobstudent(e) voor schoonmaak op de technische dienst. Je bent beschikbaar op vrijdag 21/12, maandag 24/12, woensdag 26/12, donderdag 27/12, vrijdag 28/12 en maandag 31/12. Je hebt ook recht op de betaalde feestdag van dinsdag 25/12 al moet je deze dag uiteraard niet werken. Werkuren zijn van 7.30u tem 16.30u, op vrijdag tem 15.30u

 • Studenten Quick Kuringen (KURINGEN)

  Regio: KURINGEN

  Bedrijf: Quick restaurant

  Type: Studentenjob

  Quick Kuringen is op zoek naar studenten! Je neemt actief deel aan de goede werking van het restaurant. Als polyvalent medewerker breng je de verschillende uitdagingen in de keuken, aan de kassa en in de zaal tot een goed einde. Samen met je collega's onthaal je de klant met een glimlach, beantwoord je zijn vragen en bedien je hem snel en efficient. Mogelijkheid tot werken door de week of het weekend. Flexibiliteit is mogelijk.

 • Verkoopsadviseur buitendienst exterieur (GROBBENDONK)

  Regio: GROBBENDONK

  Bedrijf: Konvert Office Geel

  Type: Vaste Job

  Voor een klant regio Grobbendonk zijn we op zoek naar een verkoopsadviseur buitendienst exterieur (m/v). Jouw takenpakket: - Opmaken van offertes die via diverse kanalen binnenkomen - Het aangaan en uitbouwen van klantenrelaties - Je toetst de behoeftes af van je klant en je reikt oplossingen aan, je werkt enthousiast aan lange termijnrelaties met potentiële klanten. - Klanten telefonisch te woord staan en bestellingen opnemen - Klanten adviseren bij het aankopen van producten - Reserveren en plaatsen van bestellingen op basis van orders die binnenkomen via onze buitendienst - Ondersteunen van collega's van de binnendienst en/of buitendienst - Klanten helpen bij hun specifieke vragen

 • Enthousiaste vertegenwoordig(st)er voor energiecontracten gezocht (Regio Geel-Mol)

  Regio: Regio Geel-Mol

  Bedrijf: LAPIS LAZULI

  Type: Vaste Job

  Ben jij een spontane, enthousiaste persoon opzoek naar een nieuwe uitdaging? Bezit jij daar bovenop een uitgebreide woordenschat gecombineerd met de nodige dosis overtuigingskracht? Wij zijn een sales bedrijf, gespecialliseerd in groene en hernieuwbare energie, waar je deze talenten ten volste kunt benutten en verbeteren indien nodig/mogelijk. Wij helpen de consumenten aan het voordeligste tarief op de markt en staan ze bij met advies. Je komt in een team verkopers terecht waar je B2B en B2C prospecten opzoekt en vervolgens op een gepaste manier gaat helpen, adviseren en waar je uiteindelijk een directe verkoop realiseert. Je krijgt de mogelijkheid jezelf te ontwikkelen zowel binnenin als buiten het team. De regio waar je tewerk bent, kunnen wij aanpassen aan wat voor jou mogelijk is. Zoek je iets voltijds of eerder deeltijds? Ben je nog student? Bij ons komt dit allen in aanmerking.

 • Verkoper/Verkoopster (BERLAAR)

  Regio: BERLAAR

  Bedrijf: PAGODE BVBA

  Type: Flexijob

  Voor 't Ontbijtkorfje te Berlaar-Heikant zoeken wij een gemotiveerde flexi-jobber voor de bakkerij en slagerij. Verkoop van bakkerijproducten en vleeswaren. Het aanvullen van de rekken Broodjes afbakken Vlees en Kazen snijden Kleine bereidingen maken Ervoor zorgen dat de winkel er verzorgd uitziet Klanten verder helpen als ze iets niet vinden of vragen hebben Winkel opkuisen na afsluiten Afrekeningen opmaken Ervaring in de horeca of retail is een pluspunt Je bent flexibel in uren en taken "De klant eerst" is je motto Je hebt een hands-on mentaliteit Je barst van energie en wil vooruit Je kan een hoog werktempo aan Je bent beschikbaar om te werken, tijdens de week (tussen 6.30u en 19:30u) behalve donderdag of tijdens de weekends (za en/of zo) en feestdagen (za, tussen 6.30u-18:30; zo, tussen 6.30-15:30; feestdagen, tussen 6:30-13:00))

Zoek naar antwoorden van LUC COPPENOLLE in sociale netwerken
Look for responds of LUC COPPENOLLE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LUC COPPENOLLE. Laat een reactie achter voor LUC COPPENOLLE. LUC COPPENOLLE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LUC COPPENOLLE. Leave a respond for LUC COPPENOLLE. LUC COPPENOLLE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LUC COPPENOLLE op de google maps. Adres en contacten LUC COPPENOLLE
Location of LUC COPPENOLLE on the google maps. Address and contacts of LUC COPPENOLLE

Andere gerelateerde bedrijven als come LUC COPPENOLLE LUC COPPENOLLE: De Vooght R & S | Caf茅 de l'h?tel de ville | AXI | CYBERONICS EUROPE | Magnet

Other related companies as LUC COPPENOLLE: De Vooght R & S | Caf茅 de l'h?tel de ville | AXI | CYBERONICS EUROPE | Magnet

LUC COPPENOLLE is een bedrijf dat 2018 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LUC COPPENOLLE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07331970214. Het bedrijf LUC COPPENOLLE bevindt zich op het adres: BURGWEG 40; 8640; VLETEREN. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 973,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 156,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LUC COPPENOLLE is Elektronische, elektrische apparatuur en onderdelen, met uitzondering van computerapparatuur, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LUC COPPENOLLE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LUC COPPENOLLE, openstaande posities, locatie van LUC COPPENOLLE op de kaart.

LUC COPPENOLLE is a company, that was registered 2018 in N\A region, Belgium. Full name of company is LUC COPPENOLLE, company assigned to the tax number BE07331970214. The company LUC COPPENOLLE is located at the address: BURGWEG 40; 8640; VLETEREN. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 973,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 156,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LUC COPPENOLLE is Electronic, Electrical Equipment & Components, Except Computer Equipment, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LUC COPPENOLLE is not available. You also can look at reviews of LUC COPPENOLLE, open positions, location of LUC COPPENOLLE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LUC COPPENOLLE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LUC COPPENOLLE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LUC COPPENOLLE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LUC COPPENOLLE, employees, financial statistics.