LOUIS VAN MECHELEN

Contactgegevens LOUIS VAN MECHELEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LOUIS VAN MECHELEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LOUIS VAN MECHELEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): STRIKKEWEG 8; 2330; MERKSPLAS, België

Telefoon (phone): 14634323 (+32-14634323) 14634323 (+32-14634323)

Fax (fax): +32 (53) 839-54-69 +32 (53) 839-54-69

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LOUIS VAN MECHELEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LOUIS VAN MECHELEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LOUIS VAN MECHELEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LOUIS VAN MECHELEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LOUIS VAN MECHELEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LOUIS VAN MECHELEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LOUIS VAN MECHELEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LOUIS VAN MECHELEN
Products information LOUIS VAN MECHELEN

BTW identificatienummer (tax): BE05360748291
Ondernemingsnummer: 4760620117
Hoofdstad (capital): 593,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 434,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LOUIS VAN MECHELEN
(Get full report from official database of BE for LOUIS VAN MECHELEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LOUIS VAN MECHELEN
Addition kinds of activities for LOUIS VAN MECHELEN

17990101. Bowlingbaan installatie | Bowling alley installation
26110302. Pulp vervaardigd uit afval of gerecycleerd papier | Pulp manufactured from waste or recycled paper
26560301. Kartons, melk: gemaakt van aangekocht materiaal | Cartons, milk: made from purchased material
73190202. Couponverdeling | Coupon distribution
94110000. Administratie van educatieve programma's | Administration of educational programs

Werken bij LOUIS VAN MECHELEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LOUIS VAN MECHELEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LOUIS VAN MECHELEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LOUIS VAN MECHELEN. Looking for open vacancies in other companies

 • Administratief beheerder Inningen (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief beheerder inningen ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je beheert de onbetaalde dossiers en zorgt voor de inning van de onbetaalde bedragen Je beoordeelt de risico’s en activeert de nodige waarborgen Je verzorgt de dagelijkse verwerking van briefwisseling, e-mails en telefonische oproepen Je brengt het management op de hoogte van afwijkende of frauduleuze gevallen

 • Verpleegkundige ouderenzorg regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Care Talents Antwerpen

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  In dit project kom je als verpleegkundige terecht in een woonzorgcentrum in regio Heist-op-den-Berg. In deze groep wordt aandacht gegeven aan de eigenheid van de bewoners. Solidariteit, openheid en respect voor de oudere staat hier centraal. Hoe pas jij in dit verhaal? Je kan je verpleegtechnische handelingen (bloedafnames, sondage, medicatietoediening,...) integreren in je totaalzorg Je kan zelfstandig aan de slag Je bent empathisch en communicatief Je bent in staat op staand orders correct op te volgen, maar ook anderen aan te sturen Je hebt affiniteit met ouderenzorg Je vindt het fijn om interdisciplinair te werken Je bent stressbestendig Je streeft elke dag naar kwaliteitsvolle zorg Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken?

 • Chauffeur CE voor een bouwhandel (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: RANDSTAD TRANSPORT KEMPEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een bouwpunt regio Westerlo zoeken we een chauffeur CE voor het leveren van materiaal op de werven. Je zal ook met je kraan de welfsels plaatsen. Je start elke dag rond 5.00-6.00 (afhankelijk van de werf) en werkt dus in daguren. Overuren vormen geen probleem voor jou. Na een geslaagde interimperiode krijg je een vast contract aangeboden. Ingeschreven in PC 140.

 • Manuele magazijnier (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: Synergie Dendermonde Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Onze opdrachtgever is een producent van matrassen en boxsprings, een gevestigde waarde in de wereld van slaapcomfort! Voor hun site in Lokeren gaat men op korte termijn op zoek naar een gemotiveerde arbeider die bereid is om manueel werk uit te voeren. Via picklijsten sta je in voor het manueel verzamelen van boxsprings en matrassen, daarna het manueel laden van de vrachtwagen.

 • Belader / Chauffeur voor Huis aan Huis Ophalingen (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM INDUSTRIE

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een grote firma, gespecialiseerd in het ophalen van huisvuil en ander afval, zijn wij op zoek naar personen met een C rijbewijs. Als chauffeur sta je niet alleen in voor het vervoer, waarbij je voldoende ervaring kan voorleggen aangezien het hier regelmatig over stadsvervoer gaat, maar sta je ook in voor de veiligheid van je collega's. Je kan ingeschakeld worden als chauffeur en als belader! Werken met afval of huisvuil schrikt je dus niet af.

 • Loodgieter (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Malle zijn we op zoek naar een loodgieter Werken in de regio Westmalle / Zoersel / Schilde / ... Werken in een team Samenwerken met een ervaren loodgieter

 • HUISHOUDHULPEN DEELTIJDS LEUVEN (LEUVEN)

  Regio: LEUVEN

  Bedrijf: GREENHOUSE LEUVEN

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen uit Leuven en omgeving zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen! De klanten wonen in Leuven en Heverlee.

 • Elektrotechnieker (in daguren) (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: Talentus Sint-Niklaas

  Type: Vaste Job

  Je staat mee in voor de uitvoering van diverse installatie- en onderhoudsopdrachten. Je tekent elektrische schema’s uit, volgt de nieuwe en bestaande projecten mee op en stuurt op termijn  personen aan. Bovendien sta je in voor de nutsvoorzieningen, spoor je fouten op in verschillende netwerksystemen en beheer je mee de PLC sturingen. Je gebruikt bij het uitvoeren van je opdrachten jouw kennis van kortsluitstromen en AREI-wetgeving. Je zal meewerken aan de installatie en het onderhoud van netwerkbekabeling en verlichting, support van het camerapark, bewaking van de inbraakbeveiliging en brandcontrole en het ontstoren van het automatische magazijn. Daarnaast zal je bijdragen bij het beheer van de brandcentrales, HVAC-installaties, het compressorenpark en zal je kabelberekeningen maken. Tot je takenpakket behoren ook het maken van PLC-sturingen, uittekenen van elektrische schema’s en het samenstellen van elektrische kasten. In deze functie zal ongeveer 75% bureauwerk zijn en 25% hands-on, operationeel werk. Bedrijfsprofiel: Dit gezonde familiebedrijf is partner van de meubelindustrie.

 • Technisch Operator (drukafwerkingsmachine) - 2 ploegen (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: FORUM JOBS TURNHOUT

  Type: Vaste Job

  Als Technisch Operator voor een drukkerij te Turnhout : stel je de automatische machine om en bedien je ze onderhoud je de machine en je werkplek doe je nodige administratie volg je de processen en procedures op

 • Teamleader logistiek Collect&Go Zaventem (nachtploeg) (ZAVENTEM)

  Regio: ZAVENTEM

  Bedrijf: COLLECT DC ZAVENTEM

  Type: Vaste Job

  De medewerkers van Collect&Go leveren bestellingen tijdig en correct af. We zoeken een teamleader logistiek om de ontvangst van artikelen, het beheer van de voorraad en de levering aan onze klanten in goede banen te leiden, elke dag opnieuw. Dat gebeurt efficiënt en met oog voor deadlines. Coaching is je op het lijf geschreven. Als rasechte people manager voel je wat er leeft bij de magazijniers. Je geeft richting aan je medewerkers, motiveert hen om vooropgestelde doelen te bereiken en stimuleert hen in hun persoonlijke en vaktechnische ontwikkeling. Zo creëer je een werkkader waarin je medewerkers plezier beleven aan hun job. Maar je kijkt ook verder dan dat. Je kan goed plannen en organiseren, zodat elke shiftwissel vlot verloopt. Zowel bij de opstart als de afsluiting van de nachtshift is telkens een teamleader aanwezig om zeker te zijn dat de doelstellingen behaald worden en dat de dagelijkse processen vlot en veilig verlopen. Je optimaliseert bestaande processen en workflows en begeleidt veranderingsprocessen om de uiteindelijke dienstverlening voor de klant nog te verbeteren. Je komt terecht in een team van teamleaders. Je werkt in Zaventem in één van de distributiecentra van Collect&Go.

 • BIJLESDOCENTEN (regio WAREGEM/WEST-VLAANDEREN) (Regio Waregem)

  Regio: Regio Waregem

  Bedrijf: STUDIECO VOF DIENSTEN AAN HUIS

  Type: Zelfstandige activiteit

  Bijleskantoor StudieCo is doorlopend op zoek naar gemotiveerde nieuwe krachten! Zoals beschreven op onze websites http://www.studieco.be en http://www.bijles-studiebegeleiding.be is ons doelpubliek de schoolgaande jeugd van alle onderwijsniveaus (basisschool tot en met hogeschool/universiteit). Onze leerkrachten geven zowat alle mogelijke schoolse vakken maar specifiek zijn wiskunde, statistiek, wetenschappen en Frans veel gevraagd door onze klanten. Daarnaast is er ook een grote vraag naar personen die algemene studie- en huiswerkbegeleiding kunnen geven aan leerlingen basisonderwijs en middelbaar onderwijs tot en met de tweede graad. U vult zelfstandig een begeleidingstraject in, u maakt de afspraken met de leerling/student en zijn of haar ouders, etc. U krijgt begeleidingsopdrachten in de directe regio van uw woon-/werkplaats (typisch binnen een straal van 15 km). Er worden dus geen verre verplaatsingen gevraagd. Indien u zelf bereid bent om verdere verplaatsingen te maken, gelieve dit duidelijk te vermelden in uw CV. U plant volgens uw eigen agenda de afspraken in met de ouders/leerlingen en beslist opdracht per opdracht of u deze al dan niet zal opstarten. Naast een aantrekkelijke financiële vergoeding krijgt u ook de inhoudelijke voldoening van de interactie met de leerling/student en zijn of haar ouders. De beperkte verplichtingen die voldaan moeten worden i.v.m. het statuut van zelfstandige in bijberoep alsook de werking van StudieCo worden voor nieuwe leerkrachten toegelicht. Laat u hierdoor zeker niet afschrikken! Eens u de sollicitatieprocedure doorlopen heeft, zal u verder geïnformeerd worden. Gelieve in de titel de referentie van de vacature waarop u reageert duidelijk te vermelden. Deze bestaat steeds uit een lettercode gevolgd door 4 cijfers. Concreet is dit voor deze vacature: W2018

 • kelner (MERCHTEM)

  Regio: MERCHTEM

  Bedrijf: RESTO CLASH

  Type: Flexijob

  Voor trendy, welgekend restaurant zoeken wij een kelner. Ervaring vereist.

Zoek naar antwoorden van LOUIS VAN MECHELEN in sociale netwerken
Look for responds of LOUIS VAN MECHELEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LOUIS VAN MECHELEN. Laat een reactie achter voor LOUIS VAN MECHELEN. LOUIS VAN MECHELEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LOUIS VAN MECHELEN. Leave a respond for LOUIS VAN MECHELEN. LOUIS VAN MECHELEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LOUIS VAN MECHELEN op de google maps. Adres en contacten LOUIS VAN MECHELEN
Location of LOUIS VAN MECHELEN on the google maps. Address and contacts of LOUIS VAN MECHELEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LOUIS VAN MECHELEN LOUIS VAN MECHELEN: FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV | MANTRAS BVBA | POSTOMAT TIELT | ERIC VANSTRAELEN | Coulon R

Other related companies as LOUIS VAN MECHELEN: FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV | MANTRAS BVBA | POSTOMAT TIELT | ERIC VANSTRAELEN | Coulon R

LOUIS VAN MECHELEN is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LOUIS VAN MECHELEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05360748291. Het bedrijf LOUIS VAN MECHELEN bevindt zich op het adres: STRIKKEWEG 8; 2330; MERKSPLAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 593,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 434,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LOUIS VAN MECHELEN is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LOUIS VAN MECHELEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LOUIS VAN MECHELEN, openstaande posities, locatie van LOUIS VAN MECHELEN op de kaart.

LOUIS VAN MECHELEN is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is LOUIS VAN MECHELEN, company assigned to the tax number BE05360748291. The company LOUIS VAN MECHELEN is located at the address: STRIKKEWEG 8; 2330; MERKSPLAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 593,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 434,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LOUIS VAN MECHELEN is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LOUIS VAN MECHELEN is not available. You also can look at reviews of LOUIS VAN MECHELEN, open positions, location of LOUIS VAN MECHELEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LOUIS VAN MECHELEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LOUIS VAN MECHELEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LOUIS VAN MECHELEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LOUIS VAN MECHELEN, employees, financial statistics.