FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV

Contactgegevens FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV: address, phone, fax, email, website, opening hours

FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Mechelsesteenweg 542 1800 Vilvoorde - BELGIUM, België

Telefoon (phone): 32-22-52-52-55 32-22-52-52-55

Fax (fax): 32-22-52-57-55 32-22-52-57-55

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV
Products information FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV

BTW identificatienummer (tax): BE09475128173
Ondernemingsnummer: 9406738281
Hoofdstad (capital): 715,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 226,000 EUR
Werknemers (employees): 11 to 50
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Microcomputers, consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV
(Get full report from official database of BE for FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV)

Aanvulling soorten activiteiten voor FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV
Addition kinds of activities for FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV

504400. Kantoorartikelen | Office equipment
20989903. Spaghetti, droog | Spaghetti, dry
30110302. Bandbanden of band reparatie materialen, rubber | Tire sundries or tire repair materials, rubber
34999921. Stabiliserende staven (lading), metaal | Stabilizing bars (cargo), metal
73369901. Commerciële kunst en illustratie | Commercial art and illustration

Werken bij FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV. Looking for open vacancies in other companies

  • Multimediatechnieker M/V (ASSE)

    Regio: ASSE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in kabel- en leidingbouw en installatiewerken zijn we momenteel op zoek naar een multimediatechnieker M/V. Je zal een bepaalde regio in België toegewezen krijgen, elke dag krijg je je planning toe en kan je van thuis uit vertrekken naar je klanten. Je voornaamste taken zijn: - Het aansluiten van telefonie, internet en digitale TV in particuliere woningen. - Het verbinden van bestaande inleidingen met de computer en/of telefoon. - Installeren van ISDN PSTN ADT, ADSL en IDTV.

  • Toffe, dynamische technieker in een modern bedrijf (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een voedingsbedrijf regio Roeselare zijn wij op zoek naar een technieker 2-ploegen of nacht (m/v) : Na een intensieve opleiding sta je samen met je collega's in voor het preventief en curatief onderhoud van ons modern machinepark. Dit betekent dat je: Technische problemen zal analyseren en een efficiënte oplossing kan bieden op elektrisch en/of mechanisch vlak. Nauw betrokken wordt bij diverse investeringsprojecten en nieuwe installaties. Geregeld overlegt met collega’s en productieverantwoordelijken en rapporteert aan de meestergast van de technische dienst.

  • Chauffeur CE - metaalarbeider (EVERGEM)

    Regio: EVERGEM

    Bedrijf: t-interim Evergem

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf dat instaat voor de productie en montage van metaalconstructies voor de agro- en industriebouw (Vb. stallen voor dieren, loodsen, toonzalen...) zijn we op zoek naar een chauffeur CE - metaalarbeider. Je staat in voor het transport van materiaal (Voornamelijk staalstructuren en prefabpanelen) van leveranciers naar de werven. Je staat zelfstandig is voor het laden en lossen. Tussendoor help je de collega's op de werf met de plaatsing.

  • Poetshulp regio Nazareth, Eke en Deinze (Regio Aalter-Deinze)

    Regio: Regio Aalter-Deinze

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERV

    Type: Dienstenchequebaan

    Domestic Services is gespecialiseerd in huishoudhulp met dienstencheques. Wij zijn op zoek naar gemotiveerde huishoudhulp voor de regio Nazareth, Eke en Deinze. Je wordt ingeschakeld bij huishoudelijk taken zoals poetsen, wassen en/of strijken.

  • Studenten Lingerieoutlet (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INTERIM

    Type: Studentenjob

    Voor een lingerie outlet in Brugge zijn wij op zoek naar studenten. Je wordt tijdens de outletweekenden ingezet in Brugge doorheen het jaar. Je helpt op de outlet om alle lingerie terug op de juiste plaats te hangen. Je zorgt ervoor dat de winkel er netjes bij ligt. Je helpt de klanten waar nodig. Je kan je één of meerdere dagen vrijmaken.

  • Meetings and Events Consultant (Regio Bastogne)

    Regio: Regio Bastogne

    Bedrijf: HELMSBRISCOE

    Type: Zelfstandige activiteit

    HelmsBriscoe – wereldleider op het gebied van inkopen van kamerblokken en vergadercapaciteiten - zoekt commerciële en ambitieuze meeting professionals voor het verlenen van diensten in 'global meeting site selection'. HelmsBriscoe wordt reeds 26 jaar erkend als intermediair met het grootste inkoopvolume in de vergader- en evenementen-industrie. U werkt als zelfstandig ondernemer van thuis uit. Als contactpersoon voor bedrijven, verenigingen, overheden en VZW's ondersteunt u bij het vinden van de beste locatie en het onderhandelen van de meest voordelige voorwaarden voor hun vergadering, conferentie of incentive, waar dan ook ter wereld. Uw dienstverlening bestaat uit: - Selecteren en presenteren van de meest geschikte hotels en locaties - Ondersteuning van de klant in het beslissingsproces - Onderhandelen van de beste voorwaarden in de markt op basis van de grootste inkoopkracht in de vergadermarkt - Herzien van het contract namens de klant met het hotel of locatie. De klant tekent altijd direct met de geselecteerde locatie. - Aanbeveling van Destination Management Companies, Event Management Companies, Professional Conference Organizers Alle HelmsBriscoe Associates (Independent Contractors) worden gecompenseerd op basis van productie. Geïnteresseerde kandidaten worden verzocht hun Curriculum Vitae te sturen aan Joris Eyck Managing Director Benelux Co-managing Germany [email protected]

  • Vastgoedmakelaar met BIV nr (Regio Gent)

    Regio: Regio Gent

    Bedrijf: InstaHome

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je krijgt optimale kansen om zowel je commerciële skills als je juridische kennis bij te schaven en te vervolmaken, en dit zowel door in-huis training als middels externe opleidingen. Je laat geen kans onbenut om afspraken te maken met eigenaars die hun eigendom willen verkopen. Je zorgt dan ook voor actieve en doelgerichte prospectie. Je analyseert de noden van de klant om op die manier de juiste oplossing te kunnen aanbieden. Je bent grotendeels extern actief, hierbij word je ondermeer gesteund door een CRM systeem. Je komt in een sterk commercieel team terecht waar er nauw overleg heerst en waar ideeën en ervaringen met elkaar worden uitgewisseld. Je rapporteert over je werk en je mag rekenen op een grondige begeleiding. Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt Empathie en emotionele intelligentie zijn zeker een pluspunt

  • Docent Nederlands (Regio Antwerpen)

    Regio: Regio Antwerpen

    Bedrijf: ELOHIM LANGUAGE SERVICES

    Type: Zelfstandige activiteit

    Gepassioneerd in het bijbrengen van zakelijke taal aan bedrijfsmensen ? Dynamische en creatieve aanpak in het coachen/lesgeven ? cursisten zijn volwassenen, kaderleden, bedienden.

  • Klusjesman Beringen Tessenderlo Limburg (Regio Beringen-Tessenderlo)

    Regio: Regio Beringen-Tessenderlo

    Bedrijf: UW RECHTERHAND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Renovatiegroep Uw Rechterhand zoekt in uw regio een schrijnwerker die ons team als zelfstandige wilt komen versterken. Sinds 2012 biedt Gamma België hun klanten een unieke montageservice aan in hun huis-aan-huis-folders, in de 85 winkels en online. Renovatiegroep Uw Rechterhand wordt door Gamma bouwmarkten aanbevolen als montageservice en wij plaatsen voor hun klanten allerlei producten zoals deuren, zonwering, dakramen, kasten, traprenovatie, tuinhuizen, sanitair etc. Kortom, zeer afwisselend, uitdagend en verantwoordelijk werk in een straal van 30 km vanaf uw woonplaats.

  • Werknemer publieke ruimte (openbare netheid-groen-begraafplaatsen) (BERINGEN)

    Regio: BERINGEN

    Bedrijf: STAD BERINGEN

    Type: Werfreserve

    Als teamlid sta je samen met andere collega's in voor het uitvoeren van specifieke taken in het vakgebied van de functie en dit zowel voor de stad als het OCMW. Er wordt een polyvalente inzetbaarheid verwacht in het kader van het beheer van de publieke ruimte en dit onder meer op het vlak van openbare netheid, begraafplaatsen en de groenvoorzieningen. Binnen het onderdeel openbare netheid sta je onder andere in voor : Opruimen van zwerfvuil Opruimen van sluikstorten Het ledigen van vuilbakken Opruimen van de markten en evenementen (ook op zaterdag en zondag) Binnen het onderdeel begraafplaatsen sta je onder andere in voor : Groenbeheer op de begraafplaatsen Uitvoeren van begrafenissen (ook op zaterdag) Leggen van tegels. Binnen het onderdeel groenvoorzieningen sta je onder andere in voor : Onderhouden van het openbaar groen Maaien gras Hakken en wieden Snoeien van hagen, struiken en bomen. Alternatieve onkruidbestrijding Er kan steeds een flexibele inzetbaarheid verwacht worden binnen andere ploegen van de stedelijke werkplaatsen indien nodig.

  • Zaal- en keukenmedewerker (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: 'T BOS

    Type: Flexijob

    Je staat in voor een klantvriendelijke bediening. Je taak in de zaal bestaat uit het opnemen van bestellingen, opdienen en afruimen. In de keuken word je ingschakeld voor de koude kant.

  • Friturist (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: Het Frit - Fontein

    Type: Flexijob

    Je bakt snacks en frietjes. Je beheert de kassa en neemt bestellingen op. Je verzorgt de mise en place van de toonbank. Je leeft de richtlijnen na inzake hygiëne, kwaliteit en veiligheid.

Zoek naar antwoorden van FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV in sociale netwerken
Look for responds of FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV in social networks

Lees alle opmerkingen voor FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV. Laat een reactie achter voor FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV. FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV. Leave a respond for FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV. FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV op de google maps. Adres en contacten FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV
Location of FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV on the google maps. Address and contacts of FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV

Andere gerelateerde bedrijven als come FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV: COOPMANS DEURENCENTER | DE NYN NV | ALL ROUND | DIRK DE PAEP | La Poste - De Post

Other related companies as FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV: COOPMANS DEURENCENTER | DE NYN NV | ALL ROUND | DIRK DE PAEP | La Poste - De Post

FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09475128173. Het bedrijf FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV bevindt zich op het adres: Mechelsesteenweg 542 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van 11 to 50 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 715,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 226,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Microcomputers, consultants. Producten gemaakt in FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, openstaande posities, locatie van FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV op de kaart.

FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, company assigned to the tax number BE09475128173. The company FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV is located at the address: Mechelsesteenweg 542 1800 Vilvoorde - BELGIUM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. 11 to 50 employees work in this company. Capital - 715,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 226,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Microcomputers, consultants. Products created in FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV were not found.
The main activity of FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV is not available. You also can look at reviews of FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, open positions, location of FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company FLJEEVES I.R.I.S. SYSTEMS IN VEREFFENING NV, employees, financial statistics.