LIBERT LENAERTS

Particuliere bedrijvencommunicatie • LIBERT LENAERTS
Private companiesCommunications • LIBERT LENAERTS

Contactgegevens LIBERT LENAERTS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LIBERT LENAERTS: address, phone, fax, email, website, opening hours

LIBERT LENAERTS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WATERSTRAAT 42; 3770; RIEMST, België

Telefoon (phone): 12451151 (+32-12451151) 12451151 (+32-12451151)

Fax (fax): +32 (4) 601-25-71 +32 (4) 601-25-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LIBERT LENAERTS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LIBERT LENAERTS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LIBERT LENAERTS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LIBERT LENAERTS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LIBERT LENAERTS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LIBERT LENAERTS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LIBERT LENAERTS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LIBERT LENAERTS
Products information LIBERT LENAERTS

BTW identificatienummer (tax): BE08677246093
Ondernemingsnummer: 6234710693
Hoofdstad (capital): 292,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 377,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1990

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LIBERT LENAERTS
(Get full report from official database of BE for LIBERT LENAERTS)

Aanvulling soorten activiteiten voor LIBERT LENAERTS
Addition kinds of activities for LIBERT LENAERTS

149901. Edelsteen en industriële diamantwinning | Gemstone and industrial diamond mining
22840307. Tatting draad | Tatting thread
36639906. Mobiele communicatieapparatuur | Mobile communication equipment
50720401. brads | Brads
80420104. Pediatrische specialist optometrist | Pediatric specialist optometrist
92220403. Juridische raad en vervolging, provincie overheid | Legal counsel and prosecution, county government

Werken bij LIBERT LENAERTS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LIBERT LENAERTS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LIBERT LENAERTS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LIBERT LENAERTS. Looking for open vacancies in other companies

 • Mecanicien Vrachtwagens (GROOT-BIJGAARDEN)

  Regio: GROOT-BIJGAARDEN

  Bedrijf: Konvert Interim Halle

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Wij zijn dringend op zoek naar een elektromechanicien voor het opsporen van defecten in vrachtwagens en legervoertuigen.

 • Vertegenwoordiger (GENK)

  Regio: GENK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Account Manager is dit jouw missie: Na een gedegen product- en salesvorming word je verantwoordelijk voor de opbouw en groei van onze klantenportefeuille. je rapporteert naar je sales manager en beheert je activiteiten via ons CRM systeem Sales Force. Je analyseert specifieke behoeftes, verleent ruim advies en stelt een gepersonaliseerde internetoplossing voor. Je ontdekt en creëert behoeftes bij prospects & klanten en werkt voor hen een voorstel uit op basis van de huidige markt en de expertise van de groep. Je kunt terugvallen op een team van gemotiveerde collega’s en de beste producten in deze markt.  

 • Verantwoordelijke technische dienst (m/v) (DEINZE)

  Regio: DEINZE

  Bedrijf: Let's Work Deinze

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Dit bedrijf te Deinze is opzoek naar een verantwoordelijke voor de technische dienst. Jouw takenpakket omvat: -je krijgt een interne opleiding voor de verantwoordelijkheid te dragen van technische zaken van productie. -je zorgt ervoor dat de productie optimaal functioneert. -je volgt de installaties op -je zorgt voor een organisatie en de opvolging va nde installaties -je voert snel en efficiënt het takenpakket uit -je hebt een hands- on mentaliteit en werkt gemotiveerd mee

 • Poederlakker (LUMMEN)

  Regio: LUMMEN

  Bedrijf: Let's Work

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Operator automatische poederlakinstallatie werken met moderne poederinstallaties Vereisten zin voor detail Bedrijfsinfo Onze klant is gelegen te Lummen en actief in de metaalsector. Het bedrijf is een toeleverancier van aluminiumsystemen. zelfstandig en kunnen samenwerken dynamisch ingesteld klaar om de handen uit de mouw te steken flexibel leergierig orde en netheid

 • Hulpboekhouder - regio Erembodegem (optie vast) (EREMBODEGEM)

  Regio: EREMBODEGEM

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Accountemps is momenteel op zoek naar een Hulpboekhouder (m/v). Onze klant is gelegen in regio Erembodegem. De verantwoordelijkheden als Hulpboekhouder zijn: Voorbereiding van de algemene boekhouding; Aan- en verkoopfacturen inboeken; Verwerken van financiële verrichtingen; Voorbereiding van BTW aangiftes; Onderhouden van klanten- en leverancierscontacten; Algemene administratieve taken. Door te solliciteren op deze baan, erkent u dat u de volgende voorwaarden hebt gelezen en accepteert : https://www.roberthalf.be/nl/legal-information/privacyverklaring

 • Werken als huishoudhulp regio Geel? Kies voor Domestic Services! (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Waarom kies je voor ons? - een correct en eerlijk loon - werken in eigen regio - werkuren vrij te kiezen Zie aanbod voor meer voordelen! Wat verwachten wij van jou? Een betrouwbare en gemotiveerde werkkracht die correct en stipt is en respect toont voor de klant en zijn/haar woning.

 • Schoonmaak (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Studentenjob

  Synergie Antwerpen is dringend op zoek naar jobstudenten die deze zomer nog als schoonmaker aan de slag kunnen gaan. Opgelet: Het betreft locaties die niet met het openbaar vervoer te bereiken zijn, daarom is het belangrijk dat je beschikt over een eigen wagen!

 • STUDENTEN SEPTEMBER (EKE)

  Regio: EKE

  Bedrijf: Synergie Deinze Interim

  Type: Studentenjob

  Voor een firma te Nazereth die aperitiefhapjes maakt zijn we nog op zoek naar studenten die kunnen werken in september.

 • winkelbediende student ZEB FASHION (SINT-ELOOIS-VIJVE)

  Regio: SINT-ELOOIS-VIJVE

  Bedrijf: ADECCO WAREGEM INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Voor de ZEB-winkel in Sint-Eloois-Vijve zijn we op zoek naar studenten M/V die in de week of in het weekend kunnen werken, zowel tijdens het schooljaar als de vakantie. Jouw taken: Je staat samen met het vaste personeel van ZEB in voor de verkoop in de winkel. Je helpt klanten verder en als de gepaste maat niet meer aanwezig is, ga je in de stock kijken of stel je een ander product voor. Je helpt mee aan de paskamers en vouwt volgens de aangeleerde techniek de kleding juist op. Daarnaast word je opgeleid om aan de kassa te werken. Je verrekent de verkochte artikelen, stelt hen een lidkaart of andere promoties voor en zorgt dat ze de winkel tevreden buiten stappen.

 • (Psychiatrisch) verpleegkundige of bachelor psychologie Mobiele equipe Verslavingstraject (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: ZNA

  Type: Vaste Job

  Vacaturenummer: 5680 Locatie: ZNA Psychiatrisch Ziekenhuis Stuivenberg in Antwerpen Afdeling/ Bedrijfseenheid: Mobiele equipe Verslavingstraject (overkoepelend) Jobtime: 100% (38 uur/ week) Contract: onbepaalde duur Handel jij steeds op een betrokken, respectvolle en klantgerichte manier? Jouw uitdaging Binnen het werkterrein van het Verslavingszorg traject wordt o.a. gewerkt vanuit de herstelgedachte. We vinden het belangrijk dat onze medewerkers hier ook achter kunnen staan. Je verleent individuele, totale en planmatige zorg aan patiënten met een acute verslavingsproblematiek met oog voor hun specifieke behoeften. In een multidisciplinair team waarin de pyschiater de therapeutische eindverantwoordelijkheid draagt, sta jij in voor de begeleiding van de aan jou toegewezen patiënten. Je staat in voor de ondersteuning van enkele groeps-therapeutische activiteiten. Je verzekert de continuïteit van de kwaliteitsvolle zorgverlening, bewaakt mee het wettelijke kader en de behandelfilosofie van het team en draagt bij aan een veilig afdelingsklimaat. Door actief te participeren aan teamoverleg en je observaties en bevindingen te delen, bepaal je mee het (crisis)behandelplan van de patiënt. Rapporteren doe je aan de leidinggevende van de afdeling. De Mobiele equipe bewaart de continuïteit en kwaliteit van zorgen op de afdelingen van voornoemde trajecten die tijdelijk een personeelstekort en/of extra werkbelasting ervaren. Werken in de mobiele equipe/zorgzwaarte staat voor flexibiliteit, vlot aanpassingsvermogen, dynamisme, discretie ect. Je wordt voornamelijk ingeschakeld in de continudienst van de verpleegafdelingen van het Verslavingstraject op de site ZNA PZ Stuivenberg en van het Acuut Traject (op de site ZNA St. Erasmus). Op beide plaatsen heb je een afgesproken takenpakket (uitzonderlijk is dit op de andere afdelingen van ZNA Volwassenen Psychiatrie). Je werkt dagdiensten. Afhankelijk van de noden van de verpleegafdeling gaat dit om een vroege dienst of een late dienst. De functie kent 2 snelheden: Er zijn geen ongeplande afwezigheden: je werkt op de voorziene locatie. Er zijn ongeplande afwezigheden: je valt in op de locatie waar de collega afwezig is, zodat de continuïteit van zorg kan gewaarborgd worden (afwezigheden kunnen tot 3 dagen op deze manier opgevangen worden). Nog vragen? Meer weten over de wervingsprocedure? Contacteer Martine Mols, HR Specialist, op 03 217 72 65. Meer weten over de functie? Contacteer Anja De Prest, verpleegkundig afdelingshoofd Verslavingszorg, op 03 217 77 12. Voel jij je aangesproken?

 • Lasser regio Oudenaarde - Ronse - Brakel (Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel)

  Regio: Regio Oudenaarde-Ronse-Brakel

  Bedrijf: ACTUM SERVICES

  Type: Vaste Job

  Actum is een ambitieus en technisch georiënteerd bedrijf met uitvalsbasissen te Wetteren, Poperinge & Brugge. Onze expertise is enerzijds gericht op het uitvoeren van onderhoudswerkzaamheden bij productiebedrijven, anderzijds op het vervaardigen van staalconstructies. In deze functie sta je in voor het lassen en monteren van metaalconstructies. Bij de klant ben je zelf verantwoordelijk voor de opstelling, de plaatsing en de definitieve montage van een structuur volgens de montageplannen- en richtlijnen. Daarnaast sta je ook in voor het controleren van afmetingen, vormen, lasnaden en voer je de nodige bijwerkingen en aanpassingen door bij vervormingen of fouten. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Er zijn mogelijkheden in de regio van Oost- en West-Vlaanderen

 • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: VASTENAVONDT

  Type: Flexijob

  Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van LIBERT LENAERTS in sociale netwerken
Look for responds of LIBERT LENAERTS in social networks

Lees alle opmerkingen voor LIBERT LENAERTS. Laat een reactie achter voor LIBERT LENAERTS. LIBERT LENAERTS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LIBERT LENAERTS. Leave a respond for LIBERT LENAERTS. LIBERT LENAERTS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LIBERT LENAERTS op de google maps. Adres en contacten LIBERT LENAERTS
Location of LIBERT LENAERTS on the google maps. Address and contacts of LIBERT LENAERTS

Andere gerelateerde bedrijven als come LIBERT LENAERTS LIBERT LENAERTS: VAN PRAAG | Abetech | Petit Nameur (Au) | EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT | W. VAN EECKHOUTE

Other related companies as LIBERT LENAERTS: VAN PRAAG | Abetech | Petit Nameur (Au) | EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT | W. VAN EECKHOUTE

LIBERT LENAERTS is een bedrijf dat 1990 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LIBERT LENAERTS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE08677246093. Het bedrijf LIBERT LENAERTS bevindt zich op het adres: WATERSTRAAT 42; 3770; RIEMST. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 292,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 377,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LIBERT LENAERTS is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LIBERT LENAERTS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LIBERT LENAERTS, openstaande posities, locatie van LIBERT LENAERTS op de kaart.

LIBERT LENAERTS is a company, that was registered 1990 in N\A region, Belgium. Full name of company is LIBERT LENAERTS, company assigned to the tax number BE08677246093. The company LIBERT LENAERTS is located at the address: WATERSTRAAT 42; 3770; RIEMST. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 292,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 377,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LIBERT LENAERTS is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LIBERT LENAERTS is not available. You also can look at reviews of LIBERT LENAERTS, open positions, location of LIBERT LENAERTS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LIBERT LENAERTS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LIBERT LENAERTS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LIBERT LENAERTS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LIBERT LENAERTS, employees, financial statistics.