EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT

Particuliere bedrijvencommunicatie • EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT
Private companiesCommunications • EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT

Contactgegevens EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT: address, phone, fax, email, website, opening hours

EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT

Regio (region): N\A, België

Adres (address): RUE D?EGMONT 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES, België

Telefoon (phone): 25119116 (+32-25119116) 25119116 (+32-25119116)

Fax (fax): +32 (59) 501-10-71 +32 (59) 501-10-71

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT
Products information EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT

BTW identificatienummer (tax): BE07531646728
Ondernemingsnummer: 1271362304
Hoofdstad (capital): 335,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 715,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Types d?Evénements: Conférences,Séminaires.

Product categorie (product category): Organisation de salons,expositions and bourses

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT
(Get full report from official database of BE for EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT)

Aanvulling soorten activiteiten voor EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT
Addition kinds of activities for EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT

871104. Bouw en civiele techniek | Construction and civil engineering
10999900. Metalen ertsen, nec, nec | Metal ores, nec, nec
32920603. Touw, asbest | Rope, asbestos
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
42150000. Koeriersdiensten, behalve met de lucht | Courier services, except by air
50840505. Industriële machine onderdelen | Industrial machine parts

Werken bij EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT. Looking for open vacancies in other companies

  • maatschappelijk werker kinderarmoede B1-B3 (DENDERMONDE)

    Regio: DENDERMONDE

    Bedrijf: OCMW DENDERMONDE

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Als maatschappelijk werker kinderarmoede binnen het sociaal huis bent u het aanspreekpunt rond het thema kinderarmoede. U staat mee in voor het ontwikkelen en uitwerken van projecten rond kinderarmoede en dit in samenwerking met diverse welzijnsactoren. Bovendien draagt u (pro-)actief bij tot de bestrijding van kinderarmoede in Dendermonde, zowel op beleids- als op operationeel niveau.

  • Productiemedewerker voeding (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: ASAP TONGEREN

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als productiearbeider ben je verantwoordelijk voor het opgooien van kaas op een band, vervolgens zal de machine de grote blok kaas in twee snijden. Aan de andere kant van de band zal je collega de gesneden blokken kaas op een pallet leggen. Na verloop van tijd krijg je meer verantwoordelijkheden.

  • TIG BUIZENLASSER (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: ASAP WAREGEM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een firma te Waregem zijn we op zoek naar een tig-buizen lasser. Je hebt reeds ervaring met zowel staal als roestvrij stalen buizen.

  • 10 tele-enquêteur (optie thuiswerk na +- 1 maand) flexibele bijverdienste of part-time functie (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je op zoek naar een flexibele bijverdienste als aanvulling op jouw loon of zoek je gewoon een gemakkelijke parttime functie? Hou je van telefonisch klantencontact en draag je graag je steentje bij als het gaat rond marktonderzoek. Dan is de job als tele-enquêteur echt iets voor jou! Een marktonderzoeksbureau gelegen in Gent centrum is op zoek naar nieuwe tele-enquêteurs. Je neemt contact op met diverse doelgroepen uit verschillende projecten om hen allerhande vragen te stellen in het kader van een marktonderzoek. Je overloopt alle vragen met hen en registreert alles concreet in het systeem. De personen die je contacteert zijn ook eerder in contact gekomen met het project. Je werkt de eerste 3 weken op het bedrijf zelf met 3 verplichte avondshiften van 17u - 21u op 3 dagen die je zelf mag kiezen. Dit vul je aan met extra uren tot max 38u per week. Je werkt op basis van dagcontracten om zo een flexibel weekrooster te kunnen garanderen. Na de opleidingsperiode heb je de mogelijkheid om vanuit thuis te werken. Indien interese in deze vacature, hou alvast donderdag 26 juni de volledige dag vrij om te kunnen solliciteren voor deze functie.

  • Enthousiast polyvalent verkoper voor zwembaden en toebehoren m/v (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is specialist op het vlak van de verkoop van zwembaden en toebehoren en dit zowel via het internet als in de winkels. Het gaat om een bedrijf in groei aangezien ze van plan zijn om de komende jaren nog extra winkels open te doen. Als verkoper in deze winkel werk jij zeer allround. Het is logisch dat jij klanten verder helpt en advies geeft waar nodig. Hierbij komt dat je de winkel netjes houdt, leveringen in stock wegzet of in de winkel etaleert. Je zorgt ervoor dat klanten aangetrokken worden tot de aankoop van een product. De zaakvoerder zelf is niet aanwezig in de winkel, ze geven jou dus het vertrouwen om alles in goede banen te leiden. Dit wil dus zeggen dat jij jouw winkel moet behandelen als iets waar je trots op bent.

  • CNC operator Natuursteen (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, actief in natuursteenbewerking, zijn we momenteel op zoek naar een CNC operator voor bewerking van natuursteen op de CNC gestuurde machines. Je staat in voor het laden en ontladen van de machine alsook voor de volledig bediening. Opleiding aan de machine is voorzien

  • Werken als huishoudhulp Berlaar (BERLAAR)

    Regio: BERLAAR

    Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

  • Exclusieve huishoudhulp(M/V) te Idegem 16 uren per week (IDEGEM)

    Regio: IDEGEM

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en ben je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 16 uren per week voor een gastgezin wonende te Idegem.Voor dit gastgezin zijn we op zoek naar iemand die graag in een mooie omgeving instaat voor het onderhoud van het huis. U werkt zelfstandig en u kan grondig de gevraagde taken uitvoeren, u zorgt voor een routine in het werk zodat er geen zaken vergeten worden.Naast het onderhoud staat u ook in voor de was, de strijk.U werkt elke voormiddag 4 uren behalve op vrijdag, dan wordt er niet gewerkt bij dit gastgezin.Dit gastgezin wacht vol ongeduld op een discrete en betrouwbare, enthousiaste huishoudhulp, die hun huishouden runt alsof het haar eigen huishouden betreft. De hulp bij dit gastgezin kan gecombineerd worden met hulp bij andere gastgezinnen in de buurt. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • Poetshulp/Huishoudhulp in Geel – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw/kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Reclame bedeler in Edegem (EDEGEM)

    Regio: EDEGEM

    Bedrijf: BELGISCHE DISTRIBUTIEDIENST

    Type: Zelfstandige activiteit

    Als reclame bedeler bezorg je reclame folders huis-aan-huis in een welbepaalde regio.

  • PET AU PAIR (Petsitter/Dog Walker) KNOKKE (Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge)

    Regio: Regio Knokke-Blankenberge-Zeebrugge

    Bedrijf: MIAUWW

    Type: Zelfstandige activiteit

    Door de toenemende groei van Pet Au Pair ben ik op zoek naar een extra dog walker/pet sitter. Je bent verantwoordelijk voor flexibele oppasdrachten (bv. poezenoppas, hondenuitlaat, dagoppas,...) doorheen het hele jaar, deze werkuren bepaal je zelf en zijn steeds in overleg. Bekijk eerst de website en facebook en maak kennis met onze manier van werken! www.petaupair.be www.facebook.com/petaupairBE Pet Au Pair werd opgericht in 2013 en groeide uit tot een team van meer dan 17 enthousiaste dierenoppassers verspreid over heel Vlaanderen. Ben jij onze nieuwste Pet Au Pair? Toekomstige Pet Au Pairs genieten mee van onze investeringen die we de afgelopen vier jaar maakten: allerlei promotiemateriaal, posters en flyers, een professionele website, reclame op tv, artikels in kranten en tijdschriften en de talloze tevreden klanten, ... Je start als dierenoppasser onder de naam van Pet Au Pair en je bent verantwoordelijk voor je eigen regio. Opgelet! Je gaat een engagement aan voor lange termijn en wordt zo één van de gezichten van Pet Au Pair. Je bent een vaste waarde en persoon waar onze baasjes steeds op kunnen rekenen! Belangrijk: Je heb reeds een part-time job (min. 19u) en wil dit graag combineren, of je werkt reeds als zelftstandige en wil beide activiteiten combineren. Indien u niet voldoet aan deze voorwaarden, gelieve dan niet te solliciteren.

  • Winkelmedewerker (m/v) (TERNAT)

    Regio: TERNAT

    Bedrijf: VASTENAVONDT

    Type: Flexijob

    Je zorgt voor het bedienen van klanten, bestellingen maken, alsook voor het aanvullen van de toonbank.

Zoek naar antwoorden van EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT in sociale netwerken
Look for responds of EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT in social networks

Lees alle opmerkingen voor EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT. Laat een reactie achter voor EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT. EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT. Leave a respond for EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT. EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT op de google maps. Adres en contacten EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT
Location of EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT on the google maps. Address and contacts of EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT

Andere gerelateerde bedrijven als come EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT: DE DUIZEND PERYCKELS | Van Ransbeeck | Brysse J | VRIJE BASISSCHOOL | Baurain M

Other related companies as EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT: DE DUIZEND PERYCKELS | Van Ransbeeck | Brysse J | VRIJE BASISSCHOOL | Baurain M

EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07531646728. Het bedrijf EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT bevindt zich op het adres: RUE D?EGMONT 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 335,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 715,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Organisation de salons,expositions and bourses. Lijst met producten zijn Types d?Evénements: Conférences,Séminaires..
De hoofdactiviteit van EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, openstaande posities, locatie van EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT op de kaart.

EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, company assigned to the tax number BE07531646728. The company EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT is located at the address: RUE D?EGMONT 13; 1000; BRUSSEL/BRUXELLES. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 335,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 715,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Organisation de salons,expositions and bourses. List of products are Types d?Evénements: Conférences,Séminaires..
The main activity of EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT is not available. You also can look at reviews of EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, open positions, location of EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company EUR.INST.ADV.STUDIES MNGT, employees, financial statistics.