LEONA DUJARDIN

Particuliere bedrijvencommunicatie • LEONA DUJARDIN
Private companiesCommunications • LEONA DUJARDIN

Contactgegevens LEONA DUJARDIN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEONA DUJARDIN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEONA DUJARDIN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ERVESTRAAT 14; 8700; TIELT, België

Telefoon (phone): 51686023 (+32-51686023) 51686023 (+32-51686023)

Fax (fax): +32 (53) 384-52-64 +32 (53) 384-52-64

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEONA DUJARDIN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEONA DUJARDIN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEONA DUJARDIN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEONA DUJARDIN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEONA DUJARDIN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEONA DUJARDIN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEONA DUJARDIN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEONA DUJARDIN
Products information LEONA DUJARDIN

BTW identificatienummer (tax): BE03153045654
Ondernemingsnummer: 4392028808
Hoofdstad (capital): 288,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 135,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1993

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEONA DUJARDIN
(Get full report from official database of BE for LEONA DUJARDIN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEONA DUJARDIN
Addition kinds of activities for LEONA DUJARDIN

236999. Kinder- en kinderkleding, nec, nec | Girl's and children's outerwear, nec, nec
35520309. Zijden schermen voor de textielindustrie | Silk screens for textile industry
35999910. Malen gietstukken voor de handel | Grinding castings for the trade
36990202. Laserslassen, boor- en snijapparatuur | Laser welding, drilling, and cutting equipment
73810201. Detective agency | Detective agency
73829903. Beschermende apparaten, beveiliging | Protective devices, security

Werken bij LEONA DUJARDIN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEONA DUJARDIN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEONA DUJARDIN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEONA DUJARDIN. Looking for open vacancies in other companies

 • Aanmaakoperator - 2 Ploegen of vaste nacht (HERENT)

  Regio: HERENT

  Bedrijf: Talentus Tienen

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Als aanmaakoperator heb je de volgende verantwoordelijkheden: Controleren van de afgewogen ingrediënten op nummer, gewichten datum Instellen van de aanmaakinstallaties Controleren van parameters (zoals temperatuur en doseersnelheid) van deaanmaakinstallaties Registreren van de uitgevoerde werkzaamheden en controleresultaten Stalen nemen en laten controleren door het labo Doorsturen of overpompen van de afgewerkte producten  Reinigen van leidingen, koppelingen, filters en gehele werkomgeving Bedrijfsprofiel: Voor één van onze klanten actief in de voedingsindustrie zijn we op zoek naar een nieuw talent, een aanmaakoperator in een 2-ploegenstelsel of in vaste nachtdienst 

 • Tig lasser (m/v) (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je verbindt stukken metaal door middel van hitte en/of druk op de plaats van de verbinding. Indien nodig, gebruik je ook een toevoegmetaal van dezelfde aard als het te verbinden metaal. Je levert stukwerk of reeksen, volgens plan met of zonder lasprocedure, of volgens model. Je last volgens verschillende technieken. Je werkt in daguren in de regio van Aalst

 • Monitor groendienst (m/v) Eeklo (EEKLO)

  Regio: EEKLO

  Bedrijf: Randstad

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een maatwerkbedrijf in regio Eeklo zijn we op zoek naar een monitor in de groendienst. Jouw twee grootste taken zijn onderhoud van bedrijfsterreinen en particuliere tuinen (onkruid verwijderen, snoeien, scheren, bosmaaien en graf afrijden) en coachen en aansturen van een groep doelgroepmedewerkers. Als monitor zijn je taken: Taken op een duidelijke en eenvoudige manier uitleggen Taken opsplitsen in (zeer) eenvoudige deeltaken, aangepast aan de mogelijkheden van de doelgroepmedewerkers Bewaken van de kwaliteit Bewaken van de voortgang van de activiteiten Bewaken van de veiligheid Bewaken van de orde en de netheid van de werkplaats Aanspreken van doelgroepmedewerkers op gedrag Uurrooster: MA - VRIJ: 7u - 15u30 Aanbod: Tijdelijke voltijdse job tot en met eind december. Er zijn altijd mogelijkheden om langer te blijven indien positieve evaluatie.

 • Winkelmedewerker tuincentrum - deeltijds met optie vast - regio Scherpenheuvel (SCHERPENHEUVEL)

  Regio: SCHERPENHEUVEL

  Bedrijf: RANDSTAD

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je zal instaan voor taken zoals plantverzorging, adviesverlening, laden en lossen van de goederen, aanvullen van de winkelrekken, kassa en zoveel meer. Het is een job met veel afwisseling.

 • Wals Machinist M/V (TURNHOUT)

  Regio: TURNHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als Walsmachinist ben je onderdeel van de asfaltploeg volgende taken behoren ondermeer tot jouw takenpakket: Het besturen van de walsmachine deze wordt gebruikt om de eindverdichting van de asfaltverharding te realiseren; Bovendien assisteert hij/zij in de uitvoering van manuele handelingen zoals het verwerken van asfalt; De machine op de juiste manier bedrijfsklaar maken en onderhouden (dagelijks); Het verzorgen van onderhoud en kleine reparaties aan de walsmachine.

 • Huishoudheld Wingene gezocht! (WINGENE)

  Regio: WINGENE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Huishoudhulp regio Oedelem (OEDELEM)

  Regio: OEDELEM

  Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, koken, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz. Je werkt aan huis, al dan niet in aanwezigheid van de werkgever of klant. Je organiseert je werk zelfstandig. Je respecteert de gewoontes van het gezin, waarbij je werkt. Je helpt graag anderen. Er zijn geen specifieke diplomavereisten. Beroepservaring en opleiding zijn een pluspunt.

 • Huishoudheld Wingene-Zwevezele gezocht! Uren bespreekbaar! (ZWEVEZELE)

  Regio: ZWEVEZELE

  Bedrijf: EASY LIFE OOSTKAMP

  Type: Dienstenchequebaan

  Easy Life is een jong, dynamisch en snel groeiend bedrijf en is steeds op zoek naar gemotiveerde mensen die graag het huishouden doen. Die ook stipt en klantgericht kunnen werken. Stofzuigen, afstoffen, ramen poetsen, dweilen, strijken en boodschappen doen vind je leuk? Zelfstandig werken bij klanten thuis trekt je aan? Solliciteer dan zeker voor deze job! Je staat er zeker niet alleen voor. Jouw verantwoordelijke is steeds bereid om je te ondersteunen, bezorgt je een planning op maat en helpt je bij het bijhouden van je administratie. Ga je met de bus, fiets, trein, wagen, .. Wij houden rekening met je uurrooster! Vanaf 12u tot 38u/week is mogelijk. Geen weekendwerk en de uren steeds van 8-17u. Snelle opstart!

 • Jobstudent zaterdag - gekende hippe winkelketen Roeselare M/V (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ADECCO ROESELARE INDUSTRIE

  Type: Studentenjob

  Adecco Roeselare zoekt een winkelbediende / jobstudent op zaterdag om met plezier te werken in een internationale fashionomgeving te Roeselare . Als winkelbedeinde / verkoopmedewerker bieden we jou een job aan waar elke dag een avontuur is en waar jouw persoonlijke groei en ontwikkeling even belangrijk is als onze business. Behalve heel veel fun, horen bij de job van winkelbediende / verkoopmedewerker heel wat verantwoordelijkheden. Op je ‘to do'-lijstje staan volgende taken: Uitstekende klantenservice bieden om onze verkoop te maximaliseren op de verkoopvloer, in de paskamers en aan de kassa Actief werken met de goederen – aanvullen, plooien, inhangen, opruimen en presenteren. Aan de kassa werken De levering verwerken en goederen uitpakken De goederen beveiligen, prijsveranderingen en kortingen aanbrengen Het volgen van alle verkooproutines, -richtlijnen en –beleid om te veiligheid van de winkel te verzekeren en verlies tegen te gaan In team werken en actief je collega's ondersteunen en helpen

 • Elektricien (KASTERLEE)

  Regio: KASTERLEE

  Bedrijf: IMPACT

  Type: Vaste Job

  Elektricien Voor onze klant te Lichtaart zijn we op zoek naar een elektricien gebouwen

 • TAALTRAINER IN BEDRIJVEN (LUIK)

  Regio: LUIK

  Bedrijf: CALLINWEST

  Type: Zelfstandige activiteit

  WENS JE NEDERLANDS TE ONDERWIJZEN ? GENOOT JE EEN BACHELOR OF MASTEROPLEIDING ? DAN KAN JIJ MISSCHIEN ONZE PLOEG TAALTRAINERS VERVOEGEN : WE ZOEKEN TRAINERS DIE ZICH KUNNEN VERPLAATSEN MET DE AUTO

 • VERKOPER / BUSINESS CONSULTANT (WIJNEGEM)

  Regio: WIJNEGEM

  Bedrijf: CARL VAN DE VELDE TRAINING INSTITUUT

  Type: Zelfstandige activiteit

  We bieden je de opportuniteit om deel uit te maken van het Carl Van de Velde Training Instituut Team dat als missie heeft ondernemers te inspireren en motiveren naar een zakelijke doorbraak en de economie in Vlaanderen te stimuleren. In deze functie ben je verantwoordelijk voor onze klantenwerving in de B2B sector. Enerzijds werk je pro-actief aan de groei van een professioneel netwerk d.m.v. prospectie. Anderzijds bezoek je ondernemers en via 1-op-1-gesprekken voer je doorgedreven groeianalyses op hun bedrijf uit.

Zoek naar antwoorden van LEONA DUJARDIN in sociale netwerken
Look for responds of LEONA DUJARDIN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEONA DUJARDIN. Laat een reactie achter voor LEONA DUJARDIN. LEONA DUJARDIN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEONA DUJARDIN. Leave a respond for LEONA DUJARDIN. LEONA DUJARDIN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEONA DUJARDIN op de google maps. Adres en contacten LEONA DUJARDIN
Location of LEONA DUJARDIN on the google maps. Address and contacts of LEONA DUJARDIN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEONA DUJARDIN LEONA DUJARDIN: Jacques Bollet | Mutraco NV | MAISON DONNAY | MICHEL CROISIAUX | MUSEUM PETTE BLAEVOET

Other related companies as LEONA DUJARDIN: Jacques Bollet | Mutraco NV | MAISON DONNAY | MICHEL CROISIAUX | MUSEUM PETTE BLAEVOET

LEONA DUJARDIN is een bedrijf dat 1993 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEONA DUJARDIN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03153045654. Het bedrijf LEONA DUJARDIN bevindt zich op het adres: ERVESTRAAT 14; 8700; TIELT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 288,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 135,000,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEONA DUJARDIN is communicatie, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEONA DUJARDIN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEONA DUJARDIN, openstaande posities, locatie van LEONA DUJARDIN op de kaart.

LEONA DUJARDIN is a company, that was registered 1993 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEONA DUJARDIN, company assigned to the tax number BE03153045654. The company LEONA DUJARDIN is located at the address: ERVESTRAAT 14; 8700; TIELT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 288,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 135,000,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEONA DUJARDIN is Communications, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of LEONA DUJARDIN is not available. You also can look at reviews of LEONA DUJARDIN, open positions, location of LEONA DUJARDIN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEONA DUJARDIN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEONA DUJARDIN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEONA DUJARDIN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEONA DUJARDIN, employees, financial statistics.