MUSEUM PETTE BLAEVOET

Particuliere bedrijvencommunicatie • MUSEUM PETTE BLAEVOET
Private companiesCommunications • MUSEUM PETTE BLAEVOET

Contactgegevens MUSEUM PETTE BLAEVOET: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data MUSEUM PETTE BLAEVOET: address, phone, fax, email, website, opening hours

MUSEUM PETTE BLAEVOET

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GROENESTRAAT 33; 8691; ALVERINGEM, België

Telefoon (phone): 58299244 (+32-58299244) 58299244 (+32-58299244)

Fax (fax): +32 (58) 170-20-81 +32 (58) 170-20-81

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) MUSEUM PETTE BLAEVOET: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "MUSEUM PETTE BLAEVOET"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "MUSEUM PETTE BLAEVOET"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van MUSEUM PETTE BLAEVOET, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen MUSEUM PETTE BLAEVOET. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of MUSEUM PETTE BLAEVOET, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees MUSEUM PETTE BLAEVOET. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti MUSEUM PETTE BLAEVOET
Products information MUSEUM PETTE BLAEVOET

BTW identificatienummer (tax): BE09553955078
Ondernemingsnummer: 7594818115
Hoofdstad (capital): 690,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 152,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): N\A
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Producten die in MUSEUM PETTE BLAEVOET zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Musea and historische gebouwen

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor MUSEUM PETTE BLAEVOET
(Get full report from official database of BE for MUSEUM PETTE BLAEVOET)

Aanvulling soorten activiteiten voor MUSEUM PETTE BLAEVOET
Addition kinds of activities for MUSEUM PETTE BLAEVOET

25119909. Wat niet planken: hout | Whatnot shelves: wood
48329901. Etnische programmering | Ethnic programming
50840608. Vrachtwagens, industrieel | Trucks, industrial
73789900. Computer onderhoud en reparatie, nec | Computer maintenance and repair, nec
80710105. Urinalysis laboratorium | Urinalysis laboratory

Werken bij MUSEUM PETTE BLAEVOET: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in MUSEUM PETTE BLAEVOET: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor MUSEUM PETTE BLAEVOET. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for MUSEUM PETTE BLAEVOET. Looking for open vacancies in other companies

  • Projectcoördinator groenpolen (m/v/x) (GENT)

    Regio: GENT

    Bedrijf: STAD GENT

    Type: Examen openbaar bestuur (niet SELOR)

    Dit is dé job voor jou, want: Je staat in voor de coördinatie van het stadsaandeel van de uitbouw en ontwikkeling van de groenpool Parkbos, Vinderhoutse Bossen en Oud Vliegveld en Gentbrugse meersen. Je werkt actief samen met de betrokkenen en respecteert de gemaakte afspraken met de collega’s en andere overheden en volgt de uitvoering ervan op Je treedt op als vertegenwoordiger van de stad in diverse intergemeentelijke project-, werk- en stuurgroepen; Een grondige rapportage aan jouw leidinggevende, het management, het college en de gemeenteraad over de voortgang en de ontwikkeling van de groenpolen hoort hier natuurlijk ook bij; Je communiceert actief over de voortgang aan bewoners, gebruikers, middenveldorganisaties, Minaraad en Gecoro; Bewaken van het budget en zoekt naar financieringsmogelijkheden? Je doet niets liever!; Na het project zorg jij ervoor dat het onderhoud en het beheer van de groenpool wordt opgevolgd in overleg met de betrokkenen.

  • Machinebouwer (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: ASAP HASSELT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij gebeten door de wereld van techniek, metaal en technologie ? Wil jij graag verder groeien en streef jij ernaar een expert te worden in jouw vakgebied? Lees dan vooral verder.

  • Heftruckchauffeur m/v (BORNEM)

    Regio: BORNEM

    Bedrijf: Start People Mechelen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Als heftruckchauffeur zal je instaan voor het verplaatsen van palletten in een productieomgeving. Daarbij kan je u flexibel opstellen om in rustige periodes ook andere taken uit te voeren.

  • Dakwerker (m/v) (DIKSMUIDE)

    Regio: DIKSMUIDE

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor onze klant, een kleine zelfstandige gespecialiseerd in dakwerken zijn we op zoek naar een gemotiveerde dakwerker. Onze klant doet zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten. Dit voor platte alsook hellende daken. Taken: - herstellingswerken - zinkwerken - alles van daktimmerwerk (komt minder voor)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in regio Meulebeke – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MEULEBEKE)

    Regio: MEULEBEKE

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw of kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. je bent van alle markten thuis: schoonmaken, trijken,boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

  • Jobstudent hulp slagersatelier (KORTEMARK)

    Regio: KORTEMARK

    Bedrijf: ADECCO TORHOUT

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een nieuwe studentenjob? Kun je werken op zaterdagen in regio Kortemark? Werk je graag met vlees? Dan ben jij de jobstudent slagershulp die wij zoeken! Als jobstudent slagershulp sta je in voor volgende zaken: Verpakken van vlees Maken van hamburgers, brochetten, blinde vinken... Je hebt hierbij oog voor hygiëne.

  • Join Activate Bruxelles pour te faire de l'argent pendant l'année scolaire! (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: ACTIVATE

    Type: Studentenjob

    Travailler chez Activate vous offre plus qu'un job standard : Nous vous préparons à la vie active dans une équipe de jeunes et d'une manière ludique! Nous représentons des organisations à but non-lucratif mais nous travaillons aussi en collaboration avec des marques commerciales bien connues. Le ralliement à nos projets se fait par des discussions ouvertes dans la rue et par le porte-à-porte. Nous sommes une équipe de recruteurs sympas et dynamiques, et nous recherchons toujours de nouveaux collègues de travail! Chaque jour, nous arpentons les rues de la région de Bruxelles pour convaincre le public au sujet des nos ONG's & nos organisations commerciales et trouver de nouveaux donateurs prêts à rejoindre nos bonnes causes. Etre recruteur, c'est avoir un super job qui permet d'apprendre beaucoup car nous sommes en contact avec toutes sortes de personnes. L’ambiance dans les équipes est bonne et agréable. Souvent, à la fin de la journée, vous boirez un verre au bureau avec tous vos collègues. Et chez nous, vous pouvez travailler autant que vous le souhaitez, mais nous comptons sur vous au minimum une fois par semaine.

  • Team Leader Magazijn - Nacht (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Team Leader Magazijn sta je in voor een groot aantal taken; - Je bent verantwoordelijk voor het realiseren en plannen van alle werkzaamheden m.b.t. de opslag, de order picking en het verpakken van de goederen, zodanig dat de goederen kwalitatief verantwoord en op tijd bij klanten worden afgeleverd. - Je geeft leiding aan een team van 5 à 6 magazijnmedewerkers en zorgt ervoor dat gestelde doelstellingen behaald worden. - Je maakt de personeelsplanning (team van 6-tal mensen) op en coacht, motiveert en stuurt je team. Je bent verantwoordelijk voor het goed en gemotiveerd functioneren van je team en tilt hen naar een hoger niveau door jouw coaching. - De dagdagelijkse problemen los je zelf op, organisatorische of structurele problemen neem je proactief op met de logistiek verantwoordelijke. - Je beoordeelt dagdagelijks de werking en draagt je steentje bij om te streven naar optimalisatie en efficiëntie. - Tenslotte laat je regelmatig de voorraden inventariseren, zoek je de verschillen uit en communiceer je hierover met de logistiek verantwoordelijke. - Je geeft input voor de evaluatiemomenten en functioneringsgesprekken van je teamgenoten aan de logistiek verantwoordelijke. - Je bent steeds alert betreffende hygiëne en veiligheid en ziet toe op een goed en veilig gebruik van alle arbeidsmiddelen.

  • MECANICIEN VRACHT- EN BESTELWAGENS (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: Turbotrucks

    Type: Vaste Job

    Je bent als technieker verantwoordelijk voor het uitvoeren van opdrachten en activiteiten met betrekking tot: controle, diagnose, reparaties en onderhoud van vrachtwagens en/of camionetten (motoren, versnellingsbakken, elektronica, uitlezen, ...etc.)

  • Freelance 3D unity developer (TIELT)

    Regio: TIELT

    Bedrijf: DIAZ SUNPROTECTION

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor de verdere groei en uitbreiding van onze 3D simulatietoepassingen zijn we op zoek naar een freelance Unity developer. Deze persoon werkt aan de projecten vanuit ons hoofdkantoor te Tielt (West-Vlaanderen) en is meerdere dagen per maand beschikbaar en dit voor een langere periode. Deze persoon werkt samen met ons op projectbasis en wordt ondersteund door onze programmeurs en grafici. Concreet: Onze unity applicatie vereist verbeteringen in de code, lighting setup op de scenes (verkleuring van producten), Anderzijds het perspectief op de producten moet aangepast worden. De code van de app moet inwerken en reageren op externe javascript code vanop de pagina dat de Web GL build gedraaid wordt. Dit in de vorm van een duidelijk beschreven en uitbreidbare / aanpasbare API. Meerdere device-specific bugs moeten gefixed worden en de performantie van de app moet verbeterd worden. De app is in gebruik op Android, iOS & WebGL builds.

  • IT-Planet - PHP Developer (HARELBEKE)

    Regio: HARELBEKE

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    De klant is bezig met de realisatie van een eigen software-platform voor de efficiënte werking van hun kantoren, in de vorm van een Web-applicatie. De functionele analyse en het ontwerp hiervoor werd reeds gemaakt, de implementatie ervan loopt momenteel in samenwerking met een softwarehuis. Om de opgestelde opleverdatum van 2 januari te halen voor de eerste versie van het systeem, hebben ze echter meer ontwikkelaars nodig. Ook in het begin van 2019 kunnen ze nog bijkomende krachten gebruiken om uitbreidingen van het platform te helpen programmeren. We zijn op zoek naar een tijdelijke werkkracht die gedurende de volgende 6 maanden kan helpen de ontwikkelingssnelheid te verhogen. Profiel Ben je een PHP-developer met enige ervaring, bij voorkeur op het Symfony-framework? Iemand die zich snel kan inwerken in de implementatie van een CRM/ERP-platform? Kennis over het CQRS-principe met Event Sourcing is een pluspunt! Streef jij naar CI/CD met behulp van GitLab Pipeline? Maak je ook graag gebruik van onder ander ElasticSearch, Redis, MySql, JavaScript, Behat, Docker...? Afwisselend in Ieper en Harelbeke werken is voor jou geen issue Interesse? Stuur je recente CV via de knop hieronder.

  • Student(en) steward(s) KV Mechelen m/v (Regio Mechelen)

    Regio: Regio Mechelen

    Bedrijf: SKILLFLEX

    Type: Flexijob

    Ben jij een plichtsbewuste student die gebeten is door voetbal? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor KV Mechelen is Skillflex op zoek naar enthousiaste studenten die zich tijdens het voetbalseizoen kunnen engageren om als steward te werken tijdens de thuismatchen. Taken Ontvangen en begeleiden van de supporters, spelers en medewerkers op de verschillende parkeerterreinen. Verstrekken van informatie. Controle van parkingtoegang en tickets. Controle van de veiligheid.

Zoek naar antwoorden van MUSEUM PETTE BLAEVOET in sociale netwerken
Look for responds of MUSEUM PETTE BLAEVOET in social networks

Lees alle opmerkingen voor MUSEUM PETTE BLAEVOET. Laat een reactie achter voor MUSEUM PETTE BLAEVOET. MUSEUM PETTE BLAEVOET bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for MUSEUM PETTE BLAEVOET. Leave a respond for MUSEUM PETTE BLAEVOET. MUSEUM PETTE BLAEVOET on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie MUSEUM PETTE BLAEVOET op de google maps. Adres en contacten MUSEUM PETTE BLAEVOET
Location of MUSEUM PETTE BLAEVOET on the google maps. Address and contacts of MUSEUM PETTE BLAEVOET

Andere gerelateerde bedrijven als come MUSEUM PETTE BLAEVOET MUSEUM PETTE BLAEVOET: Falla H | COIFFURE MARLEEN | Baert (Huis) | Rembrandt | DEBACKERE R

Other related companies as MUSEUM PETTE BLAEVOET: Falla H | COIFFURE MARLEEN | Baert (Huis) | Rembrandt | DEBACKERE R

MUSEUM PETTE BLAEVOET is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is MUSEUM PETTE BLAEVOET, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09553955078. Het bedrijf MUSEUM PETTE BLAEVOET bevindt zich op het adres: GROENESTRAAT 33; 8691; ALVERINGEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 690,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 152,000,000 EUR, en dat heeft N\A de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Musea and historische gebouwen. Producten gemaakt in MUSEUM PETTE BLAEVOET zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van MUSEUM PETTE BLAEVOET is communicatie, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van MUSEUM PETTE BLAEVOET is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van MUSEUM PETTE BLAEVOET, openstaande posities, locatie van MUSEUM PETTE BLAEVOET op de kaart.

MUSEUM PETTE BLAEVOET is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is MUSEUM PETTE BLAEVOET, company assigned to the tax number BE09553955078. The company MUSEUM PETTE BLAEVOET is located at the address: GROENESTRAAT 33; 8691; ALVERINGEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 690,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 152,000,000 EUR, and that has N\A the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Musea and historische gebouwen. Products created in MUSEUM PETTE BLAEVOET were not found.
The main activity of MUSEUM PETTE BLAEVOET is Communications, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of MUSEUM PETTE BLAEVOET is not available. You also can look at reviews of MUSEUM PETTE BLAEVOET, open positions, location of MUSEUM PETTE BLAEVOET on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over MUSEUM PETTE BLAEVOET, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf MUSEUM PETTE BLAEVOET, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about MUSEUM PETTE BLAEVOET, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company MUSEUM PETTE BLAEVOET, employees, financial statistics.