LEO VERMEIREN

Particuliere bedrijvenWatervervoer • LEO VERMEIREN

Contactgegevens LEO VERMEIREN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LEO VERMEIREN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LEO VERMEIREN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): HEIENDWEG 19; 2990; WUUSTWEZEL, België

Telefoon (phone): 36697882 (+32-36697882) 36697882 (+32-36697882)

Fax (fax): +32 (15) 108-52-56 +32 (15) 108-52-56

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LEO VERMEIREN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LEO VERMEIREN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LEO VERMEIREN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LEO VERMEIREN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LEO VERMEIREN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LEO VERMEIREN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LEO VERMEIREN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LEO VERMEIREN
Products information LEO VERMEIREN

BTW identificatienummer (tax): BE07741485595
Ondernemingsnummer: 1371337890
Hoofdstad (capital): 490,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 257,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2004

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LEO VERMEIREN
(Get full report from official database of BE for LEO VERMEIREN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LEO VERMEIREN
Addition kinds of activities for LEO VERMEIREN

10410101. Open pit goudmijn | Open pit gold mining
13899918. Rennen, snijden en trekken van kappen, buizen en staven | Running, cutting, and pulling casings, tubes and rods
20829906. Stout (alcoholische drank) | Stout (alcoholic beverage)
27520402. Kaarten, gelithografeerd | Cards, lithographed
28910200. lijmen | Adhesives
35699913. Vloeibare automatisering machines en uitrusting | Liquid automation machinery and equipment
50310202. Moulding, alle materialen | Molding, all materials
51691006. Terpentijn | Turpentine

Werken bij LEO VERMEIREN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LEO VERMEIREN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LEO VERMEIREN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LEO VERMEIREN. Looking for open vacancies in other companies

 • Medewerker schoonmaak (BERINGEN)

  Regio: BERINGEN

  Bedrijf: ASAP HOUTHALEN

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van verschillende ruimtes (rusthuis) en lege bakken naar rusthuis te brengen.

 • Tekenaar (OVERPELT)

  Regio: OVERPELT

  Bedrijf: IMPACT NV

  Type: Tijdelijke job (niet via uitzendkantoren)

  Voor onze klant in Overpelt, zijn wij op zoek naar een tekenaar. Takenpakket: - Het opstellen van uitvoeringstekeningen van zowel staalconstructies als dak- en wandbeplatingen - Opstellen van stuklijsten en boutlijsten - Afleveren van uitvoeringstekeningen - Voorbereiding voor de plasmabrandtafel als boorzaageenheid

 • Huishoudhulp - DCO De Bron Regio Brakel/Lierde (BRAKEL)

  Regio: BRAKEL

  Bedrijf: VZW DCO DE BRON

  Type: Dienstenchequebaan

  Wegens groot succes zijn wij op zoek naar nieuwe gemotiveerde medewerkers om ons team te versterken. Droom jij ervan om zelfstandig te werken? Om zelf je uren te bepalen? En genoeg tijd over te houden voor je gezin? Dan ben jij de persoon die wij zoeken!

 • Huishoudhulp regio Loppem (M/V) (LOPPEM)

  Regio: LOPPEM

  Bedrijf: DAOUST BRUGGE

  Type: Dienstenchequebaan

  Daoust werd opgericht in 1954 en is het meest ervaren Belgisch HR-bedrijf. Welkom bij Daoust, Welcome to the Family! Beschrijving van de functie - U bent verantwoordelijk voor het opruimen van de woning - U bent verantwoordelijk voor het schoonmaken van de woning - U strijkt het wasgoed - U wast de ramen - U doet de afwas en bergt de vaat op - U doet de huishoudelijke inkopen - U bereidt de maaltijden - U voert kleine naaiwerken uit - U bergt het materiaal en de producten op - U voert de informatieoverdracht uit voor de particulieren

 • Studenten taxivervoer Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: t-interim Gent

  Type: Studentenjob

  Je werkt doorheen de week van 14u00-19u00. Bedrijfsprofiel: Ben je op zoek naar een uitdagende studentenjob met veel verantwoordelijkheid gedurende het academiejaar? Een Gents taxibedrijf zoek jobstudenten die tijdens de week beschikbaar zijn. Dus, ben je graag op de baan en in contact met klanten, waag je kans !

 • ENTHOUSIASTE STUDENT! ENKELE DAGEN BESCHIKBAAR (MALDEGEM)

  Regio: MALDEGEM

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Studentenjob

  onze klant zet een grote flyer actie op poten en daarvoor hebben we een Enthousiaste sociale persoon nodig!  de bedoeling is dat je 3 zaterdagen 17/11 - 24/11 & 1/12 gaat flyeren!   

 • student- verkoper Gent (M/V) (SINT-AMANDSBERG)

  Regio: SINT-AMANDSBERG

  Bedrijf: Vacature.com

  Type: Studentenjob

  Als student-verkoper sta je vooral in voor het contact met de klanten: - Service is bij onze klant een prioriteit: wij willen elke klant een onvergetelijke winkelervaring bieden - Je zorgt voor het op orde houden van de winkel en het aanvullen van de stock - Je doet kassaverrichtingen, ontvangt betalingen en staat in voor de dienst-na-verkoop

 • Web en Business Analist Collishop (HALLE)

  Regio: HALLE

  Bedrijf: COLRUYT

  Type: Vaste Job

  Als web en business analist analyseer je data en lever je inzichten waarmee we de Collishop-klanten beter leren kennen en onze verkoop boosten. Collishop.be is met meer dan 20.000 artikelen een van de grootste webshops van België. Als web en business analist duik je in data, maak je analyses en lever je inzichten die onze verkoop boosten. Daarnaast zorg je er mee voor dat het sales- en marketingteam gedreven is door data en performance. Ons buikgevoel bewees ons al veel diensten, maar correct cijfermateriaal blijft de basis van goede business. Om onze klanten beter te leren kennen en hen nog beter te bedienen, zoeken we een analytisch en commercieel talent dat ons helpt met deze taken: Data samenbrengen: Je gaat via verschillende kanalen op zoek naar relevante data. Je werkt bijvoorbeeld samen met het Digital Analytics-team van ons intern communicatiebureau CCX, de afdeling Business Analytics & Insights en de category coaches. Je hoeft zelf niets technisch te implementeren, maar bent verantwoordelijk voor de coördinatie ervan. Cijfers interpreteren: Je analyseert de verzamelde data, legt verbanden en trekt conclusies. Zo leg je klanteninzichten bloot die ons helpen om onze communicatie nog krachtiger en effectiever te maken, de verkoop te boosten en onze business beter aan te sturen. Inzichten delen: je deelt je bevindingen met de marketeers, mediaspecialisten, webmasters en webshopbeheerders. Dankzij jouw learnings kunnen zij aan de slag om ons bedrijf te doen groeien. Resultaten meten: je helpt de verschillende Collishop-teams bij het bepalen van meetbare doelstellingen en stimuleert hen om ze te behalen. Je meet ook de resultaten van elke campagne, interpreteert ze en doet aanbevelingen voor de toekomst. Datagedreven mentaliteit creëren: op termijn treed je binnen Collishop ook op als datacoach. Je zorgt ervoor dat de verschillende teams een kritische mindset ontwikkelen, zich de juiste vragen stellen en zo zelf learnings kunnen verzamelen die nuttig zijn voor hun job. Je werkt in Halle.

 • Projectleider houtskeletbouw (M/V) (WESTERLO)

  Regio: WESTERLO

  Bedrijf: PARETO

  Type: Vaste Job

  Je werkt voor een bedrijf dat zich exclusief met duurzame houtskeletbouw bezighoudt. Een echte referentie in de regio. Je job heeft zeker geen gebrek aan variatie. Je bent een echte leider. Je stuurt teams aan, hebt contact met leveranciers en onderaannemers, bestelt materialen en hebt contact met de klant. Klopt, je bent verantwoordelijk voor de organisatie en planning van de bouwwerven. Een werf wordt door jou opgestart opgevolgd en opgeleverd.

 • zelfstandig vertegenwoordiger b2b BLOEMISTEN EN TUINCENTRA - OP COMMISSIEBASIS (HERK-DE-STAD)

  Regio: HERK-DE-STAD

  Bedrijf: GRONICO TRADING CO

  Type: Zelfstandige activiteit

  Gronico trading bvba zoekt zelfstandig vertegenwoordigers -niet in vaste loondienst - wel op commisisiebasis Wij verdelen een exclusieve collectie geschenken, geuren, kaarsen, beeldjes,decoratieartikelen,kleinmeubeltjes, smeedijzer, thermometers, baromethers, weerstations ...voor bloemisten en tuincentra. wij zijn actief bij : bloemisten tuincenters... momenteel zijn zoeken wij zelfstandige vertegenwoordigers, al of niet exclusief voor ons werkend, voor alle provincies van belgie en voor bovenvermelde segmenten. Een goede verloning op basis van commissie is voorzien. Interesse neem contact BVBA GRONICO TRADING Industrieweg 1080 3540 Herk de stad Limburg 013 55 26 36

 • Psychotherapeut met extra expertise in psychotraumatologie (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: 2 DEVELOP U

  Type: Zelfstandige activiteit

  2developU is een organisatie aan het Sint Pietersstation te Gent. Met onze centrale ligging zijn we bereikbaar en toegankelijk voor een brede doelgroep. Onze expertise ligt specifiek bij: stress, burn & bore out, depressie, hoogsensitiviteit, traumaverwerking, rouw, existentiële vragen rond leven & dood, ... We werken vanuit een interdisciplinaire en holistische visie waarbij het algemeen welzijn van de cliënt centraal staat. Door groei zijn we op zoek naar een psychotherapeut met extra expertise in trauma die ons team mee kan versterken.

 • Lead Developer (MECHELEN)

  Regio: MECHELEN

  Bedrijf: Modis Belgium

  Type: Zelfstandige activiteit

  Introduction We are looking for an Experimented Lead developer freelance to work for our client in Mechelen. Your mission • Translate the functional requirements into a solid technical solution. • Execute and describe the technical solution in a technical analysis document • Perform technical impact analysis of the project and derive needed code changes • Ensure the usage of structured methods and techniques, the use of standards and guidelines. • Development lead for a team of 4 developers for one specific project (in coöperation with a dev lead o Other (less important): • Modelling of our processes in Jira. Model the high level process of our organisation in Jira, support others in modelling the process, model the detailed development process in Jira. Input: • High-level technical designs and Pre-Assessment Architecture Documents (architect team and business process analysts). • Functional analysis documents. • Release milestone plan (Release Management). • Task milestone plan. Output: • Technical analysis documentation • Operational readiness documentation • Code deliveries • Patches / Scripts / … Acceptance: • Technical analysis documents reviewed and approved by stakeholders (functional analysts and Test team). • Participation in concept analysis meetings and in development workshops and decision meetings • On time review of development deliverables Profile • You are a Bachelor and/or Master • You have minimum 5 years of experience in a similar function • You are a team player and are flexible • You are Result driven and able to take ownership • You are flexible between the different area's • You have good oral and written communication skills in Dutch • You are team player • You have experience with: o PHP frameworks Laravel and Symfony o jQuery o Soap, Rest o Javascript, React, GIT o WebSocket o SQL Contact You are interested in this opportunity? Please, contact me at the following phone number +32 482 82 90 or send me an email at [email protected] and I will definitely come back to you to see if we can collaborate on this.

Zoek naar antwoorden van LEO VERMEIREN in sociale netwerken
Look for responds of LEO VERMEIREN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LEO VERMEIREN. Laat een reactie achter voor LEO VERMEIREN. LEO VERMEIREN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LEO VERMEIREN. Leave a respond for LEO VERMEIREN. LEO VERMEIREN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LEO VERMEIREN op de google maps. Adres en contacten LEO VERMEIREN
Location of LEO VERMEIREN on the google maps. Address and contacts of LEO VERMEIREN

Andere gerelateerde bedrijven als come LEO VERMEIREN LEO VERMEIREN: GHIJSENS HIFI BVBA | LEMPLOY CHARLES | Inter-Advies | PICARD | Vanden Broeck Marianne

Other related companies as LEO VERMEIREN: GHIJSENS HIFI BVBA | LEMPLOY CHARLES | Inter-Advies | PICARD | Vanden Broeck Marianne

LEO VERMEIREN is een bedrijf dat 2004 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LEO VERMEIREN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07741485595. Het bedrijf LEO VERMEIREN bevindt zich op het adres: HEIENDWEG 19; 2990; WUUSTWEZEL. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 490,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 257,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LEO VERMEIREN is Watervervoer, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LEO VERMEIREN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LEO VERMEIREN, openstaande posities, locatie van LEO VERMEIREN op de kaart.

LEO VERMEIREN is a company, that was registered 2004 in N\A region, Belgium. Full name of company is LEO VERMEIREN, company assigned to the tax number BE07741485595. The company LEO VERMEIREN is located at the address: HEIENDWEG 19; 2990; WUUSTWEZEL. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 490,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 257,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LEO VERMEIREN is Water Transportation, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of LEO VERMEIREN is not available. You also can look at reviews of LEO VERMEIREN, open positions, location of LEO VERMEIREN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LEO VERMEIREN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LEO VERMEIREN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LEO VERMEIREN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LEO VERMEIREN, employees, financial statistics.