GHIJSENS HIFI BVBA

Particuliere bedrijvenWatervervoer • GHIJSENS HIFI BVBA
Private companiesWater Transportation • GHIJSENS HIFI BVBA

Contactgegevens GHIJSENS HIFI BVBA: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data GHIJSENS HIFI BVBA: address, phone, fax, email, website, opening hours

GHIJSENS HIFI BVBA

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Sint-Truidersteenweg 12-14; 3500; Hasselt, België

Telefoon (phone): 02 736 85 30; 011 22 96 59 (+32-02 736 85 30; 011 22 96 59) 02 736 85 30; 011 22 96 59 (+32-02 736 85 30; 011 22 96 59)

Fax (fax): 011 22 95 71 (+32-011 22 95 71) 011 22 95 71 (+32-011 22 95 71)

E-Mail: [email protected]

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) GHIJSENS HIFI BVBA: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "GHIJSENS HIFI BVBA"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "GHIJSENS HIFI BVBA"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van GHIJSENS HIFI BVBA, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen GHIJSENS HIFI BVBA. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of GHIJSENS HIFI BVBA, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees GHIJSENS HIFI BVBA. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti GHIJSENS HIFI BVBA
Products information GHIJSENS HIFI BVBA

BTW identificatienummer (tax): BE06075408935
Ondernemingsnummer: 5925720214
Hoofdstad (capital): 115,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 452,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2005

Television & radio - Maintenance & Repair.; Television & radio - Retail

Product categorie (product category): Hi-fi and stereophonic equipment - Retail

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor GHIJSENS HIFI BVBA
(Get full report from official database of BE for GHIJSENS HIFI BVBA)

Aanvulling soorten activiteiten voor GHIJSENS HIFI BVBA
Addition kinds of activities for GHIJSENS HIFI BVBA

365199. Huishoudelijke audio- en videoutrusting, niet inbegrepen | Household audio and video equipment, nec
23990400. Riem- en riemproducten | Belting and belt products
35450322. Frezen machine bijlagen (machine gereedschap accessoires) | Milling machine attachments (machine tool accessories)
39140506. Liefdevolle kopjes, roestvrij staal | Loving cups, stainless steel
50150105. Hardware, gebruikt: automotive | Hardware, used: automotive
73890901. Charge account service | Charge account service

Werken bij GHIJSENS HIFI BVBA: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in GHIJSENS HIFI BVBA: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor GHIJSENS HIFI BVBA. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for GHIJSENS HIFI BVBA. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpickers afwisselend vroege en late ploeg (SINT-KATELIJNE-WAVER)

    Regio: SINT-KATELIJNE-WAVER

    Bedrijf: ASAP XL Greenyard Belgium

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Schrikt hard werken jou niet af? Heb je reeds ervaring met groenten en/of fruit of lijkt het je leuk om hier ervaring in op te doen? Wil jij graag deel uitmaken van de weg die onze producten afleggen naar de winkels? Snel aan de slag en liefst vandaag nog? Dan ben je hier aan het juiste adres! Als magazijnier ben jij verantwoordelijk voor de kwaliteit van de groenten en fruit. Jij gaat ervoor zorgen dat ze tiptop tot in de winkels geraken. Wat houdt dit juist in? Samen met jouw collega’s ga je de producten klaarzetten voor verzending in het magazijn. Je maakt gebruik van een BT, transpallet en scansystemen. Werken doe je in tweeploegen, superfijn want dan ben je ofwel in de voor- of namiddag thuis!

  • Technieker (IZEGEM)

    Regio: IZEGEM

    Bedrijf: JobFIXers nv

    Type: Interim met optie "vast werk"

    JE JOB Je zorgt voor het preventief en curatief onderhoud van ons geautomatiseerd machinepark. Van onderhoud, over PLC-sturing en automatisatie, tot elektrisch en mechanisch onderhoud. Daarnaast ben je betrokken bij optimalisaties van projecten.

  • Goedbetaalde huishoudhulp regio Wachtebeke (WACHTEBEKE)

    Regio: WACHTEBEKE

    Bedrijf: PARTENA

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp bij Partena Hulp in huis ga je poetsen bij de mensen thuis, met Dienstencheques. Je levert schitterend werk en doet onze klanten stralen van geluk. Je krijgt als huishoudhulp een aantal vaste klanten, waar je allerlei dagelijkse, huishoudelijke taken doet, zoals schoonmaken en strijken. Je laat hun huis blinkend achter en bezorgt hen een schitterende thuis. Je werkt in je eigen regio en we bespreken samen jouw uurrooster. De dagen waarop je werkt, kan je zelf bepalen. Je werkt binnen de richturen van Partena (8 - 12u en 13 - 17u), maar deze zijn in overleg met de klant bespreekbaar. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten erbij? Ook dat kan. Bij Partena kun je jouw job als huishoudhulp ook combineren met strijken van thuis uit. We begeleiden je in het uitbouwen van een strijkpunt. Belangrijk is dat je hiervoor zelf een klantenbestand opbouwt. Het strijken van thuis uit is altijd als 'extra', naast je job als huishoudhulp. Een team enthousiaste consulenten waarbij je steeds terechtkan, zorgen voor jouw persoonlijke begeleiding en coaching. Zij helpen je bij het verzorgen van een piekfijne administratie: je brengt je werkblad en Dienstencheques steeds stipt op tijd binnen. (trefwoorden: poetsvrouw, kuisvrouw, poetsen, kuisen, schoonmaakster)

  • POETSHULP/HUISHOUDHULP in Hever – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (HEVER)

    Regio: HEVER

    Bedrijf: Het Poetsbureau

    Type: Dienstenchequebaan

    Wij laten jou schitteren! Ga je aan de slag bij Het Poetsbureau, dan kom je terecht bij een stabiele, betrouwbare en ondernemende werkgever die absoluut geen eendagsvlieg is. Ons onafhankelijke dienstenchequebedrijf is een van de grootste in Vlaanderen en heeft de afgelopen 10 jaar een uitstekende reputatie opgebouwd. Ons motto is ‘Anders en beter’ en dat geldt zowel voor onze klanten als onze medewerkers. Wij zetten alles op alles om ons personeel te laten schitteren in een familiale, menselijke en respectvolle sfeer. Zo kunnen zij op hun beurt de ster in huis zijn bij de klant en stralend proper werk afleveren. Wij soigneren je als een echte ster: nergens in de sector krijg je betere loonvoorwaarden. Je ontvangt maaltijdcheques vanaf je eerste werkdag, een toffe werkoutfit styled bij JBC, een gsm met belwaarde, enz. En wat dacht je van een ELEKTRISCHE FIETS OF BEDRIJFSWAGEN om uit te blinken bij je klanten? Benieuwd naar deze en andere voordelen die Het Poetsbureau voor jou in petto hebben? Ontdek alle troeven op onze website: www.poetsbureau.be Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Schoonmaken, strijken, boodschappen doen, maaltijden bereiden, kleine naaiwerkjes verrichten: jij bent van alle markten thuis. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een ‘bright and shiny’ toekomst bij Het Poetsbureau. Heb jij een passie voor orde, netheid en poetsen? Houd je ervan om zelfstandig te werken en initiatief te nemen? Ben je positief ingesteld, discreet en betrouwbaar? En bovendien leergierig, flexibel en stressbestendig? Dan pas jij perfect bij Het Poetsbureau! (trefwoorden: dienstencheque, dienstencheques, kuisen, schoonmaken, poetsen, poetswerk, poetshulp, poetsvrouw, poetsman, kuisvrouw, poetsdame, kuisman).

  • Huishoudhulp regio Tienen (TIENEN)

    Regio: TIENEN

    Bedrijf: START PEOPLE SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Je staat in voor allerlei huishoudelijke taken bij een of meerdere particulieren: schoonmaken, opruimen, strijken, enz. Soms sta je ook in voor het groot onderhoud, zoals ruiten zemen, lenteschoonmaak, enz.

  • Studenten op afroepbasis week en/of weekend | regio Mortsel en omstreken (MORTSEL)

    Regio: MORTSEL

    Bedrijf: Unique Technicum

    Type: Studentenjob

    De studentenvacatures beginnen binnen te stromen dus we zijn op zoek naar een aantal studenten: Orderpicken en samenstellen van foodboxen in Hoboken, vast voor enkele dagen per week Op afroepbasis helpen bij het afleveren en monteren van zitkrukjes samen met een collega Voor in de maanden juli/augustus/september zoeken we ook studenten die een aantal weken aan een stuk kunnen werken bij verschillende klanten: administratie, logistieke taken, ...

  • Jobstudent zorg (SCHERPENHEUVEL)

    Regio: SCHERPENHEUVEL

    Bedrijf: RVT ONZE-LIEVE-VROUW STER DER ZEE

    Type: Studentenjob

    Je staat garant voor een stipte en deskundige zorgverlening, rekening houdend met de noden van de bewoners: Je ondersteunt onze bewoners van het WZC bij hun dagelijkse activiteiten en zorgt dat zij zorg op maat krijgen Je respecteert de eigenheid, behoeftes en privacy van de bewoner Je waakt over de zinvolle dagbesteding en levenskwaliteit van onze bewoners

  • Medewerkers gezocht voor flexibele pool H&M (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor H&M zijn wij op zoek naar extra medewerkers voor de flexibele pool. Wat is de flexibele pool? Volgens de drukte in de winkel en de levering van goederen worden er extra medewerks ingeschakeld om die drukte mee te helpen ontvangen. Deze planning kan dus heel flexibel zijn. Dit kan zowel zijn voor de stock, winkel en/of kassa. Ben jij op zoek naar een bijverdienste? Ben je student en ben je toch wel 2 à 3 dagen per week beschikbaar of beschikbaar in de vakanties? Ben je op zoek naar een vaste job en wil je ondertussen graag op flexibele basis aan het werk blijven? Dan is dit de job voor jou! Wij schakelen je in bij H&m volgens jouw beschikbaarheden en de mogelijkheden bij H&M.

  • Onderhoudstechnieker Liften Regio West-Vlaanderen (LOPPEM)

    Regio: LOPPEM

    Bedrijf: KONE BELGIUM

    Type: Vaste Job

    KONE levert innovatieve oplossingen voor liften, roltrappen en automatische toegangssystemen en uitgebreide onderhouds- en modernisatiediensten. KONE stelt ongeveer 50 000 werknemers tewerk verspreid over 60 landen, waarvan 700 in België & Luxemburg. Bij het leveren van deze diensten hecht KONE groot belang aan het welzijn van zijn personeel. Hierdoor werden we voor het 2e jaar op rij gecertificeerd als Top Employer in België. Onderhoudstechnieker Als onderhoudstechnieker zorg je voor het onderhoud en kleine herstellingen en je neemt deel aan depannages in jouw regio. Taken: Je bent verantwoordelijk voor een correcte rapportage over het uitgevoerde werk Je bent verantwoordelijk voor de veiligheid en juiste werking van de installaties Je staat in voor de orde en netheid van de werkplek en werkomgeving tijdens de uitvoering van de onderhoudswerkzaamheden Je communiceert met de klant of eindgebruikers die aanwezig zijn op de werkplek

  • Commercieel vastgoedtalent regio Genk en rand (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: VASTGOEDKANTOOR MARVY

    Type: Zelfstandige activiteit

    Vastgoedkantoor MARVY is al 50 jaar een gevestigde waarde in Genk en rand op gebied van verhuur en verkoop van residentieel vastgoed. Voor de uitbreiding van ons commercieel team zoeken we een ambiteus en dynamisch persoon die instaat voor de inkoop en verkoop van panden in onze regio.

  • Flexijob horecamedewerker (EKE)

    Regio: EKE

    Bedrijf: SAUNATE

    Type: Flexijob

    Als flexi sta je deels op de pklanning en kan je deels onverwacht inspringen. Klanten ontvangen, bedienen en verzorgen doe je met passie. Horeca ervaring is een pluspunt maar geen vereiste.

  • Verkoopsmedewerker flexi-statuut (m/v) (Provincie Limburg)

    Regio: Provincie Limburg

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Flexijob

    Voor een klant die actief is in de verkoop van fietsen, vrijetijdsartikelen en tuinmeubelen zoeken wij flexi-jobbers voor de verkoop (m/v). Jouw taak bestaat eruit om klanten verder te helpen, de winkel op orde te houden, de kassa te bedienen,...

Zoek naar antwoorden van GHIJSENS HIFI BVBA in sociale netwerken
Look for responds of GHIJSENS HIFI BVBA in social networks

Lees alle opmerkingen voor GHIJSENS HIFI BVBA. Laat een reactie achter voor GHIJSENS HIFI BVBA. GHIJSENS HIFI BVBA bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for GHIJSENS HIFI BVBA. Leave a respond for GHIJSENS HIFI BVBA. GHIJSENS HIFI BVBA on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie GHIJSENS HIFI BVBA op de google maps. Adres en contacten GHIJSENS HIFI BVBA
Location of GHIJSENS HIFI BVBA on the google maps. Address and contacts of GHIJSENS HIFI BVBA

Andere gerelateerde bedrijven als come GHIJSENS HIFI BVBA GHIJSENS HIFI BVBA: FLENROBAGE STOCKEM-ESA SCA | NEVAN | GAR MOOERS J.P. | ALAIN BRESSANT | FAULDING PHARMACEUTICALS

Other related companies as GHIJSENS HIFI BVBA: FLENROBAGE STOCKEM-ESA SCA | NEVAN | GAR MOOERS J.P. | ALAIN BRESSANT | FAULDING PHARMACEUTICALS

GHIJSENS HIFI BVBA is een bedrijf dat 2005 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is GHIJSENS HIFI BVBA, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06075408935. Het bedrijf GHIJSENS HIFI BVBA bevindt zich op het adres: Sint-Truidersteenweg 12-14; 3500; Hasselt. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 115,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 452,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. Lijst met producten zijn Television & radio - Maintenance & Repair.; Television & radio - Retail.
De hoofdactiviteit van GHIJSENS HIFI BVBA is Watervervoer, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van GHIJSENS HIFI BVBA is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van GHIJSENS HIFI BVBA, openstaande posities, locatie van GHIJSENS HIFI BVBA op de kaart. Stuur ons een e-mail voor meer informatie [email protected]

GHIJSENS HIFI BVBA is a company, that was registered 2005 in N\A region, Belgium. Full name of company is GHIJSENS HIFI BVBA, company assigned to the tax number BE06075408935. The company GHIJSENS HIFI BVBA is located at the address: Sint-Truidersteenweg 12-14; 3500; Hasselt. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 115,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 452,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Hi-fi and stereophonic equipment - Retail. List of products are Television & radio - Maintenance & Repair.; Television & radio - Retail.
The main activity of GHIJSENS HIFI BVBA is Water Transportation, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of GHIJSENS HIFI BVBA is not available. You also can look at reviews of GHIJSENS HIFI BVBA, open positions, location of GHIJSENS HIFI BVBA on the map. For more information, write us to email [email protected]

We hebben dergelijke informatie gevonden over GHIJSENS HIFI BVBA, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf GHIJSENS HIFI BVBA, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about GHIJSENS HIFI BVBA, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company GHIJSENS HIFI BVBA, employees, financial statistics.