LANGSCHELPEN

Contactgegevens LANGSCHELPEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LANGSCHELPEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

LANGSCHELPEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): GRENS 146BA; 2370; ARENDONK, België

Telefoon (phone): 14672408 (+32-14672408) 14672408 (+32-14672408)

Fax (fax): +32 (53) 617-29-63 +32 (53) 617-29-63

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LANGSCHELPEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LANGSCHELPEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LANGSCHELPEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LANGSCHELPEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LANGSCHELPEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LANGSCHELPEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LANGSCHELPEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LANGSCHELPEN
Products information LANGSCHELPEN

BTW identificatienummer (tax): BE03867980957
Ondernemingsnummer: 4108306884
Hoofdstad (capital): 318,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 147,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1996

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LANGSCHELPEN
(Get full report from official database of BE for LANGSCHELPEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor LANGSCHELPEN
Addition kinds of activities for LANGSCHELPEN

149902. Mica mijnbouw | Mica mining
367200. Printplaten | Printed circuit boards
20330203. Marmelade: verpakt in blikjes, potten, enz. | Marmalade: packaged in cans, jars, etc.
32910503. Schuurkorrels | Corundum abrasives
36610109. Telefoonoproepapparaten, automatisch | Telephone dialing devices, automatic
76992212. Reparatie van lasapparatuur | Welding equipment repair
86110105. Scheepvaart- en stoomschipvereniging | Shipping and steamship company association

Werken bij LANGSCHELPEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LANGSCHELPEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LANGSCHELPEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LANGSCHELPEN. Looking for open vacancies in other companies

 • TIG lasser (WILRIJK)

  Regio: WILRIJK

  Bedrijf: ASAP WILRIJK

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor onze klant die totaalprojecten aflevert van begin tot einde voor zowel bouw als industrie zijn wij op zoek naar ervaren TIGlassers. Je takenpakket bestaat uit het samenstellen van allerhande metaalconstructies voor zowel serieproducten als maatwerk. Hierbij zal je ook kwaliteitscontroles uitvoeren. Aan de hand van productieorders en tekeningen las je door middel van TIG-lassen producten aan elkaar van zowel aluminium, staal als roestvrij staal. Het wegwerken van de lasnaden behoort ook tot je takenpakket. Voornamelijk zal je tewerkgesteld worden als fotolasser voor buizen zowel carbonsteel als RVS.

 • Silo Operator (ANTWERPEN)

  Regio: ANTWERPEN

  Bedrijf: SYNERGIE ANTWERPEN

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor een internationaal gerennomeerd bedrijf gelegen in de Haven zijn wij op zoek naar een silo operator. Binnen dit bedrijf ben je verantwoordelijk voor het bedienen van silo's om de bulkwagens te vullen. Je zorgt voor aansluitingen van vrachtwagen naar silo, waakt over de juiste hoeveelheden, correcte producten,...

 • Lasser (KORTRIJK)

  Regio: KORTRIJK

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Vivaldis Interim Kortrijk zoekt voor haar klant, expert in het vervaardigen van staalconstructies, een lasser-monteur voor de regio Waregem, kennis TIG lassen, in onderhoudsploeg meedraaien met nadruk op maken en monteren van diverse constructies, in 2-ploegensysteem. Functie: In deze functie werk je mee aan het plaatsen van constructies voor de afdeling Projects. Onder leiding van de projectleider breng je jouw opdracht tot een goed einde. Hij start samen met jou de opdracht op, ondersteunt je, en voorziet je van de benodigdheden. De projectleider neemt het meeste klantencontact op zich, maar het is zo dat vele klanten ook ter plekke bij jou eens een kijkje komen nemen. In dit opzicht is het belangrijk dat je klantgericht werkt. Samen met het team worden de stukken die in het atelier vervaardigd werden, door jou op de werf gemonteerd. Wanneer nodig, wordt gebruik gemaakt van het rollend materieel (zoals hoogwerker, verreiker, ...) opdat het project op een vlotte manier zou verlopen. Gezocht profiel: Je beschikt over een technisch diploma Je hebt ervaring in de metaalsector Je bent verantwoordelijk en kan zelfstandig werken. doch bent u ook een teamplayer, een uitstekende collega. Je beschikt over het nodige technisch inzicht en kan plan lezen Kennis halfautomatisch en elektrodelassen Je bent flexibel ingesteld en beschikt over een groot doorzettingsvermogen. Werkstukken voorbereiden of in elkaar zetten: Hulpdraagconstructies Aanbod en voordelen: Een uitdagende functie met ruimte voor eigen inbreng in een jong en dynamisch bedrijf. Doorgroeimogelijkheden, en een aantrekkelijk salaris gebaseerd op uw diploma en competenties. Interesse ? Neem vandaag nog contact op met Vivaldis Interim Kortrijk: Bel ons op nummer 056/21.81.28 of mail uw cv naar [email protected]

 • Operator (MALLE)

  Regio: MALLE

  Bedrijf: Agilitas Malle

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je stelt de machines in en bedient deze.   Je werk de eerste weken in de inpak van het bedrijf om alle producten te leren kennen.  Nadien leer je de verschillende machines in te stellen en te bedienen. Je werkt in 2 ploegen. Bedrijfsprofiel: De organisatie is een voedingsbedrijf dat instaat voor de productie van chocolade voor industrieel gebruik. Denk hierbij aan chocolade schilfers, staafjes, ... voor o.a. bakkers en ijssalons.

 • Automechanieker (KONTICH)

  Regio: KONTICH

  Bedrijf: FORUM JOBS KONTICH

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Herstelt, reviseert en voert periodieke controles uit op personenwagens, lichte bedrijfsvoertuigen. Werkt volgens het onderhoudsschema, de veiligheidsvoorschriften en de regelgeving. Bijkomende activiteiten kunnen zijn: depannages en testritten op de openbare weg uitvoeren.

 • Gemotiveerde poetsdames/-heren Regio Geel (GEEL)

  Regio: GEEL

  Bedrijf: HET POETSPALEIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Het PoetsPaleis is een professionele dienstenchequefirma met een hart voor mensen. De mens achter de job is voor ons heel erg belangrijk! Heb je het vaak heel erg druk en vraag je je af hoe je het gezin en werk kan blijven combineren? Bij Het PoetsPaleis streven we naar een aangename balans tussen werk en plezier. We bieden daarom werkschema’s die volledig aangepast zijn aan hun wensen en noden. Door ons groeiend succes zijn we op zoek naar: ENTHOUSIASTE ZORGZAME HUISHOUDHULPEN Regio GEEL Help je graag mensen een handje in het huishouden? Weet je bovendien van aanpakken en ben je op zoek naar een leuke vast deeltijdse of voltijdse job? Dan ben je van harte welkom in Het POETSPALEIS! Staat jouw regio niet vermeld? Geen nood…Het PoetsPaleis bedient elke gemeente in de Kempen dus spring gerust even binnen in 1 van onze kantoren voor wat meer informatie! Werk je momenteel al als huishoudhulp maar voel je je bij die werkgever niet helemaal thuis? Kom gerust eens langs op ons kantoor… misschien kunnen wij wat voor je betekenen. Enkel een fiets? We bekijken graag samen de mogelijkheden

 • Huishoudhulp 15u/week (KNOKKE-HEIST)

  Regio: KNOKKE-HEIST

  Bedrijf: AMBY KNOKKE

  Type: Dienstenchequebaan

  Ben je op zoek naar een afwisselende job en streef je naar erkenning en voldoening in je werk? Wij zijn op zoek naar enthousiaste en gemotiveerde kandidaten.

 • vaste weekendstudent supermarkt regio Gent (GENT)

  Regio: GENT

  Bedrijf: SYNERGIE INTERIM GENT

  Type: Studentenjob

  We zijn op zoek naar enkele gemotiveerde studenten om vast in het weekend te werken! Jouw taken omvatten kassawerk en aanvullen van de goederen.

 • Bijlesgever wiskunde (GRIMBERGEN)

  Regio: GRIMBERGEN

  Bedrijf: HET BIJLESBUREAU

  Type: Studentenjob

  Je geeft privé-bijlessen voor wiskunde aan leerlingen van het middelbaar. Je kiest zelf in welke regio en hoeveel bijlessen je geeft en wanneer je beschikbaar bent.

 • WERFLEIDER ELEKTRICITEIT VLAANDEREN (Brussel)

  Regio: Brussel

  Bedrijf: TOMACH ENGINEERING

  Type: Vaste Job

  De studie van het bestek en de plannen voorafgaand aan de werken. U maakt zich de specifieke aanpak en technische plannen binnen het bestek eigen en bereidt het toezicht van de werf voor; Het organiseren en plannen van de activiteiten op de werf, en dit op een kwaliteitsvolle en efficiënte manier; Het opvolgen van de uitvoering van de activiteiten op de werf aan de hand van het projectplan; Het assisteren van werfvergaderingen en de communicatie op de werf; Het werfdossier, door het bijhouden van het archief en het invoeren van gegevens in de diverse systemen conform opgelegde procedures; Het permanent oplossen van technische problemen vanuit uw vakkennis en ervaring.

 • operator cnc machine (DESSELGEM)

  Regio: DESSELGEM

  Bedrijf: Absolute@Work bvba

  Type: Vaste Job

  voor een klant waregem zijn we op zoek naar een cnc operator

 • Teamcoach ( zelfstandig ) (Regio Genk)

  Regio: Regio Genk

  Bedrijf: G&V Recruiting

  Type: Zelfstandige activiteit

  Als teamcoach doe je het proces van A tot Z Je gaat opzoek naar de juiste kandidaten via verschillende netwerken Je neemt gesprekken af Je start de mensen succesvol op Je begeleid je team naar gewenste doelstellingen

Zoek naar antwoorden van LANGSCHELPEN in sociale netwerken
Look for responds of LANGSCHELPEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor LANGSCHELPEN. Laat een reactie achter voor LANGSCHELPEN. LANGSCHELPEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LANGSCHELPEN. Leave a respond for LANGSCHELPEN. LANGSCHELPEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LANGSCHELPEN op de google maps. Adres en contacten LANGSCHELPEN
Location of LANGSCHELPEN on the google maps. Address and contacts of LANGSCHELPEN

Andere gerelateerde bedrijven als come LANGSCHELPEN LANGSCHELPEN: R.U.S. BELSTAM | Cercle Sportif Corbion | COLRUYT | Van Causenbroeck Olivier | M.C.S.I.

Other related companies as LANGSCHELPEN: R.U.S. BELSTAM | Cercle Sportif Corbion | COLRUYT | Van Causenbroeck Olivier | M.C.S.I.

LANGSCHELPEN is een bedrijf dat 1996 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LANGSCHELPEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03867980957. Het bedrijf LANGSCHELPEN bevindt zich op het adres: GRENS 146BA; 2370; ARENDONK. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 318,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 147,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LANGSCHELPEN is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LANGSCHELPEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LANGSCHELPEN, openstaande posities, locatie van LANGSCHELPEN op de kaart.

LANGSCHELPEN is a company, that was registered 1996 in N\A region, Belgium. Full name of company is LANGSCHELPEN, company assigned to the tax number BE03867980957. The company LANGSCHELPEN is located at the address: GRENS 146BA; 2370; ARENDONK. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 318,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 147,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LANGSCHELPEN is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of LANGSCHELPEN is not available. You also can look at reviews of LANGSCHELPEN, open positions, location of LANGSCHELPEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LANGSCHELPEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LANGSCHELPEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LANGSCHELPEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LANGSCHELPEN, employees, financial statistics.