Cercle Sportif Corbion

Contactgegevens Cercle Sportif Corbion: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Cercle Sportif Corbion: address, phone, fax, email, website, opening hours

Cercle Sportif Corbion

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Chemin du Stayi 8; 6838; Bouillon (Corbion), België

Telefoon (phone): 061 46 77 42 (+32-061 46 77 42) 061 46 77 42 (+32-061 46 77 42)

Fax (fax): +32 (58) 437-35-88 +32 (58) 437-35-88

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Cercle Sportif Corbion: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Cercle Sportif Corbion"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Cercle Sportif Corbion"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Cercle Sportif Corbion, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Cercle Sportif Corbion. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Cercle Sportif Corbion, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Cercle Sportif Corbion. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Cercle Sportif Corbion
Products information Cercle Sportif Corbion

BTW identificatienummer (tax): BE03575469970
Ondernemingsnummer: 8103759765
Hoofdstad (capital): 278,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 762,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Producten die in Cercle Sportif Corbion zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Sports clubs and sports centres

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Cercle Sportif Corbion
(Get full report from official database of BE for Cercle Sportif Corbion)

Aanvulling soorten activiteiten voor Cercle Sportif Corbion
Addition kinds of activities for Cercle Sportif Corbion

203302. Jam, gelei en conserven, verpakt in blikjes, potten, enz. | Jams, jellies, and preserves, packaged in cans, jars, etc.
325502. Glasshouse vuurvaste materialen | Glasshouse refractories
359402. Vloeistofvermogensmotoren | Fluid power motors
769905. Industriële dienstverlening | Industrial equipment services
10110100. Ijzererts mijnbouw | Iron ore mining
14110205. Greenstone, dimensie-quarrying | Greenstone, dimension-quarrying
27820201. albums | Albums
28360101. Coagulatieproducten | Coagulation products
36699902. Visuele communicatiesystemen | Visual communication systems

Werken bij Cercle Sportif Corbion: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Cercle Sportif Corbion: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Cercle Sportif Corbion. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Cercle Sportif Corbion. Looking for open vacancies in other companies

  • Technieker transportkoeling (BRUSSEL)

    Regio: BRUSSEL

    Bedrijf: Synergie Brussel Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volgende verantwoordelijkheden behoren onder meer tot je takenpakket: - Onderhoud en service aan THERMO KING koelgroepen en andere producten - Het monteren van nieuwe units en het demonteren van koelgroepen - Opsporen van mechanische en elektrische problemen en diagnose stellen

  • VERTEGENWOORDIGER HORECA (GEEL)

    Regio: GEEL

    Bedrijf: Accent

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als vertegenwoordiger voor een kassasysteem bezoek je alle horecazaken (restaurants brasseries cafés frituren...) en lingeriezaken in regio Kempen-Limburg-Vlaams Brabant. Dit houdt in: Je bent een echte hunter en prospecteert naar nieuwe klanten. Het product verkoopt zich door het gebruiksgemak en de economische prijs; Je rijdt in opstartfase elke dag naar het kantoor te Zolder en vertrekt dan naar jouw prospecten en klanten (met een bedrijfswagen) en probeert daar een verkoop te sluiten; Je stelt het product na een intensieve opleiding voor bij prospecten; Je brengt elke dag verslag uit van de gedane bezoeken en de bepaalde verkopen.

  • Productiemedewerker industriële wasserij dagdienst (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Synergie Lokeren Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bedrijf in Lokeren zijn wij op zoek naar een industriële productiemedewerker voor het sorteren van wasgoed in dagdienst.

  • Monteur staalconstructies (HAMONT-ACHEL)

    Regio: HAMONT-ACHEL

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Onze klant in Hamont is één van de belangrijkste Europese bedrijven op het gebied van hoogwaardige staalconstructies. Door hun enorme knowhow en het toepassen van de hoogste kwaliteitsstandaards zoeken onze ingenieurs iedere keer opnieuw de grenzen op van staal in internationale projecten. Hierdoor is CSM in staat om de meest ingewikkelde en technisch hoogstaande projecten in domeinen als hoogbouw, bruggen, pretparkattracties, architectonische en industriële constructies, tot een goed einde te brengen. Om al deze projecten mee tot een goed einde te brengen, zijn we momenteel op zoek naar een montagemedewerker/monteur.

  • Receptionist garage (HERENTALS)

    Regio: HERENTALS

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant, een A-merk garage, zijn wij op zoek naar een receptionist regio Herentals. Wij zijn op zoek naar een Administratief bediende verkoopsadministratie Trucks. Jouw verantwoordelijkheden situeren zich op vlak van de administratieve ondersteuning van de Truck Business Advisors. Samen met hun vorm je een sterk team om aan de noden van de klanten te voldoen. Je taken betreffen o.a.: plaatsen & opvolgen van bestellingen, opvolgen van klantendossiers, contacten met opbouwers, opvolgen van leveringen, bijkomend soms afleveringen verzorgen. Bovendien onderhoud je rechtstreeks contact met de verschillende afdelingen (business advisors, werkplaats, ..)

  • Exclusieve Home Manager M/V te St-Martens-Leerne 12u/week (SINT-MARTENS-LEERNE)

    Regio: SINT-MARTENS-LEERNE

    Bedrijf: HOME MAID

    Type: Dienstenchequebaan

    Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te St-Martnes-Leerne. U komt terecht in een gastgezin waar u het huishouden volledig in handen mag nemen. U poetst graag maar neemt voldoende initiatief om eveneens kasten uit te kuisen, bepaalde ruimtes te reorganiseren, etc... Er kan op termijn wel eens gevraagd worden om wat voorbereidend werk te doen voor het avondeten. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

  • IT verantwoordelijke met sterk ERP / SQL kennis (IEPER)

    Regio: IEPER

    Bedrijf: VIND! ICT

    Type: Vaste Job

    Je bent het aanspreekpunt voor de eindgebruikers. Je communiceert met de gebruikers over functionaliteiten, problemen en knelpunten. Je ondersteunt de functioneel analist om verzoeken en wijzigingen te valideren en in uitvoering te brengen. Je werkt actief mee aan de verdere ontwikkeling van ons e-business platform en CRM. Je integreert het e-business platform in de ERP systemen bij de gebruikers. Je bent bereid om af en toe (kleine) verplaatsingen te maken naar onze andere vestigingen.

  • CRM ANALYST (SINT-NIKLAAS)

    Regio: SINT-NIKLAAS

    Bedrijf: Select HR Gent

    Type: Vaste Job

    Als CRM Analyst adviseer je het management proactief over de kansen en verbeteringen in het gebruik van klantendata. Met jouw analyses adviseer je hen over te benaderen doelgroepen en te voeren campagnes. Of het nu gaat over het recruteren van nieuwe klanten, het verlagen van churn of het optimaliseren van de online newsletters, jij weet de slimme manieren hoe je geld verdient met data en zorgt voor een gepersonaliseerde aanpak. Verder bevat de functie de volgende verantwoordelijkheden: Het samenstellen van selecties van klantgroepen voor de direct marketingactiviteiten Het mee opstellen van klantsegmentaties en klantwaarde modellen Het verhogen van de klantwaarde. Jij ziet het niet alleen als jouw doel om meer klanten te winnen, maar de bestaande klanten ook te behouden Het mee in kaart brengen van de customer journey van de klant Het opleveren van standaardrapportages op de marketingactiviteiten en het creëren van diverse nieuwe rapportages met het oog op het verbeteren van de ROI van de marketingcampagnes (zowel on- als offline) Het verhogen van de performance van off- en online campagnes op basis van data. Je volgt het (aankoop)gedrag van klanten en doet op basis daarvan aanpassingen Het mee ontwerpen en implementeren van een marketing automation tool Het verzorgen van een continue opschoning en verrijking van de klantendatabase Trefwoorden: klanten database, customer journey, analyseren, data, online campagnes, crm, analyst, marketing, klantensegmentatie, ...   Bedrijfsprofiel: Voor een bedrijf in Sint-Niklaas zijn wij op zoek naar een CRM Analyst (m/v).  

  • ZELFSTANDIG RECRUITER - regio Roeselare (Regio Roeselare-Izegem)

    Regio: Regio Roeselare-Izegem

    Bedrijf: RIELIVE

    Type: Zelfstandige activiteit

    Je wil je eigen business uitbouwen. Niet meer werken aan de droom van je baas, wel aan die van jezelf. Recruteren is voor jouw een passie. Je vindt mensen via allerhande kanalen. Het uitschrijven van originele vacatures, LinkedIn en Facebook contacten leggen, zelfs op de hoek van de straat of in de supermarkt 'scout' je mensen. Jouw motto is 'doe wat je graag doet en dan werk je nooit nog een dag'. Netwerken is je tweede natuur. De mensen die je zoekt hebben in meer of mindere mate affiniteit met de health & beauty sector en zijn sales talents, recruiter, make up artist, kapper, diëtist, marketing manager, teamleader, business manager of zelfs ondernemer. Stuk voor stuk mensen die op zoek zijn naar een extra / nieuwe opportuniteit of die hun zaak / omzet een boost willen geven. De juiste opportuniteit match jij aan de juiste persoon wars van een curriculum vitae dat slechts een vel papier is dat niet de ganse persoonlijkheid, alle competenties en nog minder de emotionele intelligentie blootlegt. Jij praat met een 'persoon, mens' en haalt het beste naar boven. Je kan een team managen, motiveren en houdt er ook van om opleidingen en trainingen te geven. Je bent dreatief en wil je eigen inbreng. Zelfstandig zijn en werken is je ding.

  • craniosacraal therapeut (HEFFEN)

    Regio: HEFFEN

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Sen in Heffen zijn we op zoek naar een gemotiveerde craniosacraal therapeut. Je werkt in een praktijkhuis met yoga instructeur, kinesist, voetreflexoloog,... Meer info op www.praktijkhuissen.be

  • Centric - BI Designer (HAREN (BRUSSEL-STAD))

    Regio: HAREN (BRUSSEL-STAD)

    Bedrijf: ictjob.be

    Type: Zelfstandige activiteit

    Mission   The BI designer structures data for optimal access, performance, and integration. This role is responsible for building new data sets and data structures as required to support business needs, and for managing the distribution, replication, and archival of data. The designer must manage the balance of current and future needs in both design and content. This role requires a blend of skills normally found in the specialized roles of Business Analyst, data modeler, and database analyst.     Core Accountabilities Create functional and technical specifications based on the business requirements Interpret requirements Integration in business enterprise model Create subject area model Create logical and physical data model for the Data Warehouse and the datamarts Validate models with production data, and guarantee consistency of the Data Warehouse Ensure data compliance with the standards Ensure consistency with the integrated data model and other information architecture deliverables. Develop processes for capturing and maintaining metadata from all BI components Support and incident management: 2nd level of support    Essential qualities Experience in BI reporting environments and tools (knowledge of Pentaho and MicroStrategy is an asset): Minimum 5 years' experience functional analysis Minimum 5 years' experience in Data Warehouse modelling Minimum 5 years' experience in creation of ETL specifications Extensive experience with ETL tools Ability to work autonomously Good attention to detail Problem solving Good presentational skills Understanding of current BI industry trends and willingness to learn English is the common work language   Desirable qualities Degree level or equivalent Experience with Post services, express or parcel services High quality interpersonal, written, and oral communication skills Good presentational skills

  • Flexi's keuken- Pizza Hut Delivery Lokeren (LOKEREN)

    Regio: LOKEREN

    Bedrijf: Pizza Hut België

    Type: Flexijob

    Je belangrijkste taken en verantwoordelijkheden: Je staat in voor de bereiding van de pizza’s en andere producten. Je zorgt voor de bevoorrading van de werkstations. Je bent verantwoordelijk voor het onderhoud en de schoonmaak van de keuken. Je bent verantwoordelijk voor de opening en de sluiting van de keuken.

Zoek naar antwoorden van Cercle Sportif Corbion in sociale netwerken
Look for responds of Cercle Sportif Corbion in social networks

Lees alle opmerkingen voor Cercle Sportif Corbion. Laat een reactie achter voor Cercle Sportif Corbion. Cercle Sportif Corbion bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Cercle Sportif Corbion. Leave a respond for Cercle Sportif Corbion. Cercle Sportif Corbion on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Cercle Sportif Corbion op de google maps. Adres en contacten Cercle Sportif Corbion
Location of Cercle Sportif Corbion on the google maps. Address and contacts of Cercle Sportif Corbion

Andere gerelateerde bedrijven als come Cercle Sportif Corbion Cercle Sportif Corbion: PIERRE DARVILLE | CARROSSERIE FOREVER | Meert L | ETIENNE DE TOLLENAERE | Global Art Galery

Other related companies as Cercle Sportif Corbion: PIERRE DARVILLE | CARROSSERIE FOREVER | Meert L | ETIENNE DE TOLLENAERE | Global Art Galery

Cercle Sportif Corbion is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Cercle Sportif Corbion, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03575469970. Het bedrijf Cercle Sportif Corbion bevindt zich op het adres: Chemin du Stayi 8; 6838; Bouillon (Corbion). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 278,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 762,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Sports clubs and sports centres. Producten gemaakt in Cercle Sportif Corbion zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Cercle Sportif Corbion is Industriële en commerciële machines en computerapparatuur, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Cercle Sportif Corbion is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Cercle Sportif Corbion, openstaande posities, locatie van Cercle Sportif Corbion op de kaart.

Cercle Sportif Corbion is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Cercle Sportif Corbion, company assigned to the tax number BE03575469970. The company Cercle Sportif Corbion is located at the address: Chemin du Stayi 8; 6838; Bouillon (Corbion). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 278,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 762,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Sports clubs and sports centres. Products created in Cercle Sportif Corbion were not found.
The main activity of Cercle Sportif Corbion is Industrial and Commercial Machinery and Computer Equipment, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Cercle Sportif Corbion is not available. You also can look at reviews of Cercle Sportif Corbion, open positions, location of Cercle Sportif Corbion on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Cercle Sportif Corbion, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Cercle Sportif Corbion, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Cercle Sportif Corbion, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Cercle Sportif Corbion, employees, financial statistics.