LAFAUT-VANDENBULCKE

Contactgegevens LAFAUT-VANDENBULCKE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data LAFAUT-VANDENBULCKE: address, phone, fax, email, website, opening hours

LAFAUT-VANDENBULCKE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): DROGENBROODSTRAAT 57; 8740; PITTEM, België

Telefoon (phone): 51466495 (+32-51466495) 51466495 (+32-51466495)

Fax (fax): +32 (64) 195-35-78 +32 (64) 195-35-78

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) LAFAUT-VANDENBULCKE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "LAFAUT-VANDENBULCKE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "LAFAUT-VANDENBULCKE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van LAFAUT-VANDENBULCKE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen LAFAUT-VANDENBULCKE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of LAFAUT-VANDENBULCKE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees LAFAUT-VANDENBULCKE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti LAFAUT-VANDENBULCKE
Products information LAFAUT-VANDENBULCKE

BTW identificatienummer (tax): BE01294158935
Ondernemingsnummer: 9019470214
Hoofdstad (capital): 649,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 427,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV)
Jaar van oprichting (foundation year): 2000

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor LAFAUT-VANDENBULCKE
(Get full report from official database of BE for LAFAUT-VANDENBULCKE)

Aanvulling soorten activiteiten voor LAFAUT-VANDENBULCKE
Addition kinds of activities for LAFAUT-VANDENBULCKE

944104. Administratie van sociale en mannelijke programma's, niveau van overheid | Administration of social and manpower programs, level of government
35470211. Structurele molens (walserij apparatuur) | Structural mills (rolling mill equipment)
36249904. Elektrische koolwaterstoffen | Electric carbons
60999904. Escrow instellingen andere dan onroerend goed | Escrow institutions other than real estate
83999910. Verenigde fondsenraden | United fund councils

Werken bij LAFAUT-VANDENBULCKE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in LAFAUT-VANDENBULCKE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor LAFAUT-VANDENBULCKE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for LAFAUT-VANDENBULCKE. Looking for open vacancies in other companies

 • Chapediender (ICHTEGEM)

  Regio: ICHTEGEM

  Bedrijf: Konvert Construct Torhout

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Voor een firma regio Ichtegem gaan we op zoek naar een chapewerker. Je hebt bij voorkeur al een eerste ervaring in de chape of bouw.

 • CHAUFFEUR CE FAMILIEBEDRIJF (ASSENEDE)

  Regio: ASSENEDE

  Bedrijf: FORUM JOBS OOSTAKKER

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor één van onze klanten, een familiebedrijf actief in vervoer van grond, zijn wij op zoek naar een chauffeur CE. Ben je in het bezit van een geldig rijbewijs CE? Heb je reeds ervaring met het besturen van kipvrachtwagens? En vormen lange werkdagen voor jou geen probleem? Dan is deze job zeker iets voor jou! Als chauffeur CE zal jouw opstartuur afhankelijk zijn van de planning. Zo kan je soms starten om 5u 's morgens, om 6u 's morgens, 7u,... Je werkt van maandag tot vrijdag. Weekendwerk komt heel zelden voor, indien grote nood. De vrachtwagen mag niet mee naar huis.

 • Werken als huishoudhulp Nijlen (NIJLEN)

  Regio: NIJLEN

  Bedrijf: DOMESTIC SERVICES

  Type: Dienstenchequebaan

  Bij Domestic Services zijn er, vanwege de grote vraag, steeds vacatures. Er zijn geen specifieke voorwaarden om te kunnen werken in het systeem van de dienstencheques. Domestic Services stelt geen bijzondere eisen (ervaring of diploma), maar is in het bijzonder op zoek naar mensen die gemotiveerd zijn, houden van orde en netheid en graag mensen willen helpen. Veel voorkomende werkzaamheden zijn: afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, bedden opmaken en strijken.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) 12 u Roeselare (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) die graag van afwisseling houdt.Netheid en orde is voor jou een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken,en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt.Herken je uzelf hierin?Dan ben je bij ons aan het juiste adres!Je komt terecht in een aangename werkomgeving,initiatief nemen is voor het gezin heel belangrijk. Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • Exclusieve huishoudhulp (M/V) deeltijds/voltijds Regio Roeselare! (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v)Netheid en orde is voor jouw een must en voelt natuurlijk aan.Je bent niet bang om de handen uit de mouwen te steken , en bent een huiselijk type die graag het volledig huishouden onder haar hoede neemt, die graag een heerlijke maaltijd bereidt, dan ben je bij ons aan het juiste adres!! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een leefloon worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • HUISHOUDHULP HULSHOUT (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: GREENHOUSE HERENTALS

  Type: Dienstenchequebaan

  Gezinnen regio Hulshout en Itegem zoeken dringend hulp in het huishouden. Dit betreft voornamelijk het schoonmaken van hun woning en soms ook strijken. Jouw persoonlijke dossierbeheerder ondersteunt jou in de administratie en opvolging van de ontvangen dienstencheques en beantwoordt al jouw vragen!

 • Poetshulp aan huis via dienstencheques - halftijds (DENDERMONDE)

  Regio: DENDERMONDE

  Bedrijf: SOCIAAL HUIS

  Type: Dienstenchequebaan

  Als poetshulp aan huis staat u in voor de schoonmaak bij cliënten thuis (bejaarden, jonge gezinnen, ...). Concreet gaat het om afstoffen, stofzuigen, dweilen, ramen poetsen, ... Regio Dendermonde

 • Student Administratie - WEEKEND (Regio Antwerpen)

  Regio: Regio Antwerpen

  Bedrijf: XTRA INTERIM GEEL

  Type: Studentenjob

  Wij, Xtra Interim & Select, zijn momenteel op zoek naar een student die ons kan ondersteunen tijdens het weekend. (zaterdag en/of zondag Wij bieden jou een zeer breed takenpakket én de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Heb jij een eigen laptop en kan je gebruik maken van internet? Ben je iemand enthousiast, die ook zeer graag telefoneert? Ben je een administratieve duizendpoot? Dan kan deze job misschien wel jouw droom van een studentenjob worden ! Lees zeker verder ! TAKENPAKKET Je zorgt voor de juiste opmaak van contracten. Je doet algemeen administratief werk. Jij zorgt mee voor de planning in het weekend van één van onze grootste klanten. Jij bent het aanspreekpunt voor onze klanten tijdens het weekend. Je werkt op zaterdag en/of op zondag.

 • Jobstudent Verkoopsmedewerk(st)er (SINT-NIKLAAS)

  Regio: SINT-NIKLAAS

  Bedrijf: KEN SHOE FASHION

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor volgende taken: directe verkoop van schoenen en lederwaren klanten ontvangen stockbeheer en opvolging leveringen ontvangen kassawerk opvolging opstart verkoopsacties gelanceerd door Ken Shoe Fashion kleine huishoudelijke taken, in overleg met de anderen

 • CNC-plooier (RUISELEDE)

  Regio: RUISELEDE

  Bedrijf: Konvert Interim Tielt

  Type: Vaste Job

  Voor een metaalbedrijf in regio Tielt zijn wij op zoek naar een gemotiveerde CNC-plooier van metaalstukken. Je stelt zelf de machine in en bedient ze ook.

 • Kinderpsycholoog (KESSEL-LO)

  Regio: KESSEL-LO

  Bedrijf: SOFIE VAN DEN EYNDE

  Type: Zelfstandige activiteit

  Ter uitbreiding van het aanbod in onze logopediepraktijk zijn we op zoek naar een kinderpsychologe op zelfstandige basis. Aantal uren: deeltijds/voltijds, te bespreken Starten: in overleg Je beschikt over een lokaal waar alle materiaal voor handen is. In de praktijk is een softwarepakket aanwezig voor de administratie, hierin krijg je ondersteuning. Volgende problematieken komen aan bod: - Leerstoornissen - Spraak -en taalstoornissen - neurogene stoornissen - ASS, ADHD Geen ervaring vereist Profiel - zelfstandig kunnen werken - graag in teamverband werken - volgen/ gevolgd hebben van een therapie opleiding is een pluspunt Solliciteren: Stuur je cv op via post/mail of neem telefonisch contact op.

 • KASSABEDIENDE PLANTENCENTRUM - FLEXIJOB - WEEKENDWERK -HERENTHOUT (HERENTHOUT)

  Regio: HERENTHOUT

  Bedrijf: GRUUN - TUINEN

  Type: Flexijob

  Gruun-Tuinen is een plantencentrum regio Herenthout en is momenteel op zoek aan een enthousiaste kassabediende die in de weekends wat wil bijverdienen via een flexijob.

Zoek naar antwoorden van LAFAUT-VANDENBULCKE in sociale netwerken
Look for responds of LAFAUT-VANDENBULCKE in social networks

Lees alle opmerkingen voor LAFAUT-VANDENBULCKE. Laat een reactie achter voor LAFAUT-VANDENBULCKE. LAFAUT-VANDENBULCKE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for LAFAUT-VANDENBULCKE. Leave a respond for LAFAUT-VANDENBULCKE. LAFAUT-VANDENBULCKE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie LAFAUT-VANDENBULCKE op de google maps. Adres en contacten LAFAUT-VANDENBULCKE
Location of LAFAUT-VANDENBULCKE on the google maps. Address and contacts of LAFAUT-VANDENBULCKE

Andere gerelateerde bedrijven als come LAFAUT-VANDENBULCKE LAFAUT-VANDENBULCKE: Empire Coiffure | DECKER DELPERDANGE VITRERIE | VOET CENTRUM | Aircooled Classics & Car Parts | PHARMACIES DE GARDE

Other related companies as LAFAUT-VANDENBULCKE: Empire Coiffure | DECKER DELPERDANGE VITRERIE | VOET CENTRUM | Aircooled Classics & Car Parts | PHARMACIES DE GARDE

LAFAUT-VANDENBULCKE is een bedrijf dat 2000 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is LAFAUT-VANDENBULCKE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE01294158935. Het bedrijf LAFAUT-VANDENBULCKE bevindt zich op het adres: DROGENBROODSTRAAT 57; 8740; PITTEM. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 649,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 427,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van LAFAUT-VANDENBULCKE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van LAFAUT-VANDENBULCKE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van LAFAUT-VANDENBULCKE, openstaande posities, locatie van LAFAUT-VANDENBULCKE op de kaart.

LAFAUT-VANDENBULCKE is a company, that was registered 2000 in N\A region, Belgium. Full name of company is LAFAUT-VANDENBULCKE, company assigned to the tax number BE01294158935. The company LAFAUT-VANDENBULCKE is located at the address: DROGENBROODSTRAAT 57; 8740; PITTEM. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 649,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 427,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Corporation (Société Anonyme / Naamloze VenNootschap) (SA/NV). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of LAFAUT-VANDENBULCKE is Services, Not Elsewhere Classified, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of LAFAUT-VANDENBULCKE is not available. You also can look at reviews of LAFAUT-VANDENBULCKE, open positions, location of LAFAUT-VANDENBULCKE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over LAFAUT-VANDENBULCKE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf LAFAUT-VANDENBULCKE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about LAFAUT-VANDENBULCKE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company LAFAUT-VANDENBULCKE, employees, financial statistics.