DECKER DELPERDANGE VITRERIE

Particuliere bedrijvenDiensten, niet elders geclassificeerd • DECKER DELPERDANGE VITRERIE
Private companiesServices, Not Elsewhere Classified • DECKER DELPERDANGE VITRERIE

Contactgegevens DECKER DELPERDANGE VITRERIE: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data DECKER DELPERDANGE VITRERIE: address, phone, fax, email, website, opening hours

DECKER DELPERDANGE VITRERIE

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ROUTE DE MARCHE 175; 6600; BASTOGNE, België

Telefoon (phone): 61214780 (+32-61214780) 61214780 (+32-61214780)

Fax (fax): +32 (12) 591-23-62 +32 (12) 591-23-62

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) DECKER DELPERDANGE VITRERIE: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "DECKER DELPERDANGE VITRERIE"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "DECKER DELPERDANGE VITRERIE"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van DECKER DELPERDANGE VITRERIE, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen DECKER DELPERDANGE VITRERIE. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of DECKER DELPERDANGE VITRERIE, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees DECKER DELPERDANGE VITRERIE. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti DECKER DELPERDANGE VITRERIE
Products information DECKER DELPERDANGE VITRERIE

BTW identificatienummer (tax): BE04261840820
Ondernemingsnummer: 5497528076
Hoofdstad (capital): 583,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 580,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2007

Activités: Vitriers. Services: Service 24h/24.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC. Services: Réparations,Déplacement 24h/24.

Product categorie (product category): Vitrage. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor DECKER DELPERDANGE VITRERIE
(Get full report from official database of BE for DECKER DELPERDANGE VITRERIE)

Aanvulling soorten activiteiten voor DECKER DELPERDANGE VITRERIE
Addition kinds of activities for DECKER DELPERDANGE VITRERIE

841201. Kunstgallerij | Art gallery
08519905. Timber estimatie diensten | Timber estimating services
24290300. Kiezel- en kiezelfabrieken | Shingle and shingle mills
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal
59320402. Schoenen, tweedehands | Shoes, secondhand
59991800. Baby meubilair en uitrusting | Infant furnishings and equipment

Werken bij DECKER DELPERDANGE VITRERIE: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in DECKER DELPERDANGE VITRERIE: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor DECKER DELPERDANGE VITRERIE. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for DECKER DELPERDANGE VITRERIE. Looking for open vacancies in other companies

  • Orderpicker regio Lummen (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: TEMPO TEAM INHOUSE TDL NV

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een logistiek bedrijf gelegen in Lummen zijn wij op zoek naar gemotiveerde orderpickers. Je voornaamste taak bestaat uit het orderpicken van gekoelde voedingsproducten op pallets. Geregeld zul je ook met de handtranspallet en elektrisch transpallet werken. Werken doe je in een gekoeld magazijn, het is er ongeveer 4 graden. Aangezien je een volledige dag in deze temperatuur werkt, is het belangrijk dat je goed tegen de koude kan.

  • Dossierbeheerder Logistiek (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: ASAP Maritiem

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Volledig afhandelen dossiers import-export en distributie. Aanmaken en opvolgen van dossiers A-Z. Orderverwerking. Interne en externe diensten opvolgen. Telefonische klantencontacten. Input van gegevens in diverse systemen. Aanmaken bill of loading, oorsprongcertificaten, diverse attesten en paklijsten. Facturatie.

  • Projectleider (m/v) (LUMMEN)

    Regio: LUMMEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een bouwfirma te Lummen, regio Hasselt, (klasse 8 aannemer, algemene bouwwerken) zijn we op zoek naar een projectleider.  Als Projectleider ben je verantwoordelijk voor alle technische, kwalitatieve en organisatorische aspecten van de aan jou toegewezen projecten. In dit kader zorg je voor de uitvoering, coördinatie en opvolging van de projectactiviteiten conform het lastenboek en plannen, met het oog op realisatie van de werken binnen vooropgesteld budget en termijn. Hierbij bewaak je nauwgezet de veiligheidsprocedures en fungeer je als aanspreekpunt voor de klant. Werfvergaderingen opvolgen, organiseren van toolboxmeetings en werfinspecties, opmaken van vorderingsstaten en evaluatie van de nacalculatie maken deel uit van je takenpakket. Ook het aansturen en coachen van het werfpersoneel behoort tot jouw verantwoordelijkheid. Je werkt nauw samen met de projectvoorbereiders en de aankoopverantwoordelijke en je rapporteert aan de Technisch Directeur.

  • Transportplanner (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: Start People Hasselt

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Ben je geboeid door de logistiek? Werk je graag in een dynamische omgeving? Ben je klantgericht en heb je een grote interesse in transport? Wij zijn op zoek naar een transportplanner die: opdrachten van klanten inplant op de meest efficiënte manier binnen aangegeven tijdstippen de goederen van A naar B krijgt in geval van onvoorziene omstandigheden zijn planning bij stuurt lokale (buitenlandse) collega's ondersteunt, begeleidt en stuurt om samen tot de meest efficiënte en rendabele planning te komen voor heel Europa

  • Vrachtwagenmecanicien (MECHELEN)

    Regio: MECHELEN

    Bedrijf: Vivaldis Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor een transportbedrijf in Mechelen zijn wij op zoek naar een vrachtwagenmecanicien. Integrale kwaliteitszorg en milieu zijn twee belangrijke pijlers waarop het succes van het bedrijf is gebouwd. Om dit te realiseren steunen ze op een team van gemotiveerde medewerkers, jarenlange ervaring in de automobielsector en ultramoderne infrastructuur. Als mecanicien sta je in voor: Het onderhoud en de herstelling van vrachtwagens en lichte bestelwagens Nazicht trucks & trailers voor technische controle Het opzoeken van storingen Stellen van diagnose met behulp van diagnosesoftware De netheid van de werkomgeving De goede uitvoering van het werk in samenwerking met de andere mecaniciens en de werkplaatsverantwoordelijke

  • Baliemedewerker Sportoase Ter Heide Rotselaar (ROTSELAAR)

    Regio: ROTSELAAR

    Bedrijf: GROEP SPORTOASE

    Type: Studentenjob

    • Je staat in voor een klantvriendelijk ontvangst van de bezoekers van het sportcomplex en dit zowel persoonlijk, telefonisch als per mail • Correcte informatie verstrekken over aangeboden diensten, tarieven, tijden, abonnementen,... • Organisatie van de dagelijkse werking van de infobalie • Correct verwerken van alle kassaverrichtingen • Verantwoordelijkheid voor enkele administratieve taken (verwerken reservaties,…)

  • Student with excellent knowledge of the British Indian Native language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has very good knowledge of the British Indian Native language. The job requires to do data quality checks in this language. You have to be well aware of the specific pronunciation differences of that language because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Customer Service Representative (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Spring Professional

    Type: Vaste Job

    Jouw taken? Je onderhoudt de dagelijkse communicatie met klanten over vragen en problemen zodat deze snel, correct en adequaat worden opgelost en beantwoord; Je focust en speelt proactief in op de behoeften van de klant. Klantentevredenheid is hier jouw grootste focus; Je bent verantwoordelijk voor het correct aannemen van transportorders en het proactief opvolgen van het verdere verloop van de zendingen binnen alle afdelingen; Indien nodig biedt je structurele oplossingen aan die conform zijn met de interne procedures. Op die manier garandeer je een correcte en snelle dienstverlening naar de klanten toe; Je rapporteert aan de Manager Customer Service.

  • Quality Officer - Voeding (BRUGGE)

    Regio: BRUGGE

    Bedrijf: Konvert Office Brugge

    Type: Vaste Job

    Als Quality Officer (m/v) kom je terecht in een team. Samen met de Quality Engineers ga jij meewerken op volgende zaken: - implementatie van het volledige kwaliteitsgebeuren en je doet dit met focus op KPI's en objectieven van het team. - implementeren en behouden van de hoogste kwaliteitsstandaarden in samenwerking met productie. - implementeren en monitoren van alle projecten die gelinkt zijn aan continue kwaliteitsverbetering. - valideren van nieuwe producten. - toepassen van de HACCP-procedures en de standaarden van voedselveiligheid. - mee verantwoordelijk voor het reilen en zeilen van de externe reiniging. - mee verantwoordelijk voor de training mbt de toepassing van kwaliteitsprocedures en het delen van kwaliteitsinfo. - je speelt een belangrijke rol in het opvolgen van de klanteneisen van bepaalde retailklanten. - opvolgen van fooddefense.

  • Gespierde mechanieker opleggers (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: VIND Torhout

    Type: Vaste Job

    Je sleutelt aan opleggers. Let op het betreft hier het fysiek zwaardere werk! Je staat in voor het vervangen van remblokken en rempotten, het vervangen wielen, kleine laswerken, de elektriciteit aanpassen, zaken uitlezen op computer,...

  • Ervaren snoeiers-tuinarbeiders (OUDENBURG)

    Regio: OUDENBURG

    Bedrijf: MAHIEU NV

    Type: Vaste Job

    Firma Mahieu is een dynamische KMO met als specialisatie: tuin en wegenbouw. Onze klanten zijn steden, gemeenten en particulieren. Voor uitbreiding zoeken wij gemotiveerde snoeiers-tuinarbeiders: Taken: Aanplanten / Aanleg. Hagen scheren Onkruid verwijderen

  • R&D INGENIEUR (WAREGEM)

    Regio: WAREGEM

    Bedrijf: TecQuality Deinze

    Type: Vaste Job

    In opdracht van een KMO regio Waregem, zoekt TecQuality een R&D ingenieur met een eerste werkervaring. Jouw takenpakket: Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van nieuwe producten en de verdere optimalisatie van het bestaand gamma. Je onderhoudt goede contacten met de strategische leveranciers van onze klant. Opvolging van toepassingsmogelijkheden en kwaliteit van de producten. Rapporteren aan de R&D manager.

Zoek naar antwoorden van DECKER DELPERDANGE VITRERIE in sociale netwerken
Look for responds of DECKER DELPERDANGE VITRERIE in social networks

Lees alle opmerkingen voor DECKER DELPERDANGE VITRERIE. Laat een reactie achter voor DECKER DELPERDANGE VITRERIE. DECKER DELPERDANGE VITRERIE bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for DECKER DELPERDANGE VITRERIE. Leave a respond for DECKER DELPERDANGE VITRERIE. DECKER DELPERDANGE VITRERIE on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie DECKER DELPERDANGE VITRERIE op de google maps. Adres en contacten DECKER DELPERDANGE VITRERIE
Location of DECKER DELPERDANGE VITRERIE on the google maps. Address and contacts of DECKER DELPERDANGE VITRERIE

Andere gerelateerde bedrijven als come DECKER DELPERDANGE VITRERIE DECKER DELPERDANGE VITRERIE: De Vry NV | ABC Dental and Pharmaceutical Consultancy NV | T.C. CHEVRON | TAXI B. DUBOIS | R. LENNAERTZ

Other related companies as DECKER DELPERDANGE VITRERIE: De Vry NV | ABC Dental and Pharmaceutical Consultancy NV | T.C. CHEVRON | TAXI B. DUBOIS | R. LENNAERTZ

DECKER DELPERDANGE VITRERIE is een bedrijf dat 2007 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is DECKER DELPERDANGE VITRERIE, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04261840820. Het bedrijf DECKER DELPERDANGE VITRERIE bevindt zich op het adres: ROUTE DE MARCHE 175; 6600; BASTOGNE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 583,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 580,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Vitrage. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. Lijst met producten zijn Activités: Vitriers. Services: Service 24h/24.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC. Services: Réparations,Déplacement 24h/24..
De hoofdactiviteit van DECKER DELPERDANGE VITRERIE is Diensten, niet elders geclassificeerd, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van DECKER DELPERDANGE VITRERIE is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van DECKER DELPERDANGE VITRERIE, openstaande posities, locatie van DECKER DELPERDANGE VITRERIE op de kaart.

DECKER DELPERDANGE VITRERIE is a company, that was registered 2007 in N\A region, Belgium. Full name of company is DECKER DELPERDANGE VITRERIE, company assigned to the tax number BE04261840820. The company DECKER DELPERDANGE VITRERIE is located at the address: ROUTE DE MARCHE 175; 6600; BASTOGNE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 583,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 580,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Vitrage. Installation de menuiserie métallique. Installation de menuiserie en bois and plastique. List of products are Activités: Vitriers. Services: Service 24h/24.. Produits & Activités: Portes & Fenêtres en Aluminium.. Produits & Activités: Volets Roulants en PVC,Installation de Vérandas,Ferrures de Portes de Garage,Portes & Fenêtres en Bois,Portes & Fenêtres en PVC. Services: Réparations,Déplacement 24h/24..
The main activity of DECKER DELPERDANGE VITRERIE is Services, Not Elsewhere Classified, including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of DECKER DELPERDANGE VITRERIE is not available. You also can look at reviews of DECKER DELPERDANGE VITRERIE, open positions, location of DECKER DELPERDANGE VITRERIE on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over DECKER DELPERDANGE VITRERIE, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf DECKER DELPERDANGE VITRERIE, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about DECKER DELPERDANGE VITRERIE, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company DECKER DELPERDANGE VITRERIE, employees, financial statistics.