JULIEN PELLENS

Contactgegevens JULIEN PELLENS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN PELLENS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN PELLENS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): ELSPUTTERSSTRAAT 2BA; 3960; BREE, België

Telefoon (phone): 89473867 (+32-89473867) 89473867 (+32-89473867)

Fax (fax): +32 (65) 760-89-74 +32 (65) 760-89-74

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN PELLENS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN PELLENS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN PELLENS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN PELLENS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN PELLENS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN PELLENS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN PELLENS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN PELLENS
Products information JULIEN PELLENS

BTW identificatienummer (tax): BE05861175537
Ondernemingsnummer: 2006896972
Hoofdstad (capital): 833,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 203,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 2011

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN PELLENS
(Get full report from official database of BE for JULIEN PELLENS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN PELLENS
Addition kinds of activities for JULIEN PELLENS

653104. Vastgoed leasing en verhuur | Real estate leasing and rentals
13829904. Seismografische enquêtes | Seismograph surveys
38120404. Taffrail logs | Taffrail logs
49619904. Stoomvoorzieningssystemen, inclusief geothermische | Steam supply systems, including geothermal
78299902. Filmbibliotheek, film | Film library, motion picture

Werken bij JULIEN PELLENS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN PELLENS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN PELLENS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN PELLENS. Looking for open vacancies in other companies

 • Verkoper / winkelmanager met interesse in zwembad(toebehoren) m/v (HERENTALS)

  Regio: HERENTALS

  Bedrijf: ACTIEF INTERIM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  We zijn op zoek naar winkelverantwoordelijken en polyvalente verkopers om een bedrijf in groei te ondersteunen. Je wordt opgeleid qua productkennis, maar we zoeken wel iemand met kennis van verkoop, iemand die sterk is in het verlenen van technisch advies en vertrouwen kan opbouwen bij de klant. Je kan adviseren en overtuigen aan de hand van jouw kennis. Je maakt prijsoffertes op voor de klant, je handelt de verkoop af en je maakt verkoopfacturen op in ERP. Een ander facet naast de pure verkoop die deel uitmaakt van jouw takenpakket is het opmaken van bestellingen voor de leveranciers, de leveringen opvolgen, de goederen ontvangen, controleren en de voorraad beheren. Kortom, jij beheert het ganse pakket rond de goede organisatie van jouw winkel. Het gaat om een zomers product, in de winter zal je dus meewerken aan het optimaliseren van de aankondigingen en beschrijvingen in de webwinkel en de catalogus. Je krijgt een interne opleiding over de zwembadbranche, evenals training in verkooptechnieken.

 • GL Accountant - Ternat (TERNAT)

  Regio: TERNAT

  Bedrijf: ACCOUNTEMPS

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Accountemps is momenteel op zoek naar een GL Accountant (m/v) voor een internationaal bedrijf in Ternat. Het bedrijf is gevestigd in Ternat. De verantwoordelijkheden voor deze functie als GL Accountant zijn: * Je verzorgt de algemene boekhouding; * Je houdt de analytische boekhouding bij; * Je ondersteunt het team bij vragen over de algemene boekhouding; * Je verzorgt Btw-, intrastat- en intracommunautaire aangiftes; * Je voert de maandelijkse rapportering uit. By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

 • Chef kok Bedrijfsrestaurant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: VIO-Interim

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je bent verantwoordelijk voor:  - het aansturen en begeleiden van de keukenmedewerkers en/of chefs - de activiteit in de keuken organiseren en coördineren - optimaal food-cost beheer - Kleine administratieve taken uitvoeren   Bedrijfsprofiel: Voor een groeiend bedrijf in de BENELUX zijn we op zoek naar getalenteerde, gemotiveerde medewerker die eten en drinken de rol geeft die het verdient.    

 • Administratief bediende schadedossiers (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Unique Office

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Als administratief bediende schadedossiers ben je verantwoordelijk voor volgend takenpakket: - Je indexeert de briefwisseling in de schadedossiers op een correcte manier Je verzorgt de opening van nieuwe dossiers Je voert algemene administratieve taken uit

 • Verkoper - interieurarchitect (NINOVE)

  Regio: NINOVE

  Bedrijf: ASAP Oost-Vlaanderen Construct

  Type: Interim met optie "vast werk"

  In deze afwisselende functie sta je in voor het uittekenen van nieuwe presentaties voor onze verschillende showrooms en voor het ontwerpen van beurs-stands. Je assisteert in de ontwikkeling van nieuwe producten voor onze filialen. Je staan in voor de verkoop in onze toonzaal, staat de klanten op een creatieve en commerciële manier te woord en begeleidt hen in het keuzeproces.

 • wegenwerker (SINT-TRUIDEN)

  Regio: SINT-TRUIDEN

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  renovatie van straten en pleinen freeswerken overlagingen funderingswerken ondiepe riool en watervangers putten en deksels boordstenen greppels afwerking

 • Student kassa sportwinkel Zwijndrecht (ZWIJNDRECHT)

  Regio: ZWIJNDRECHT

  Bedrijf: ADECCO BEVEREN-WAAS

  Type: Studentenjob

  Voor een sportwinkel te Zwijndrecht zoeken we een gedreven student die instaat voor het verder helpen van de klanten en het bedienen van de kassa. Je werkt telkens op zaterdag.

 • Jobstudent m/v (ZELE)

  Regio: ZELE

  Bedrijf: JOB TALENT

  Type: Studentenjob

  Als je aan de slag gaat als jobstudent bij dit bedrijf sta je in voor de finishing touches van het project. - Je gaat in team of alleen, naargelang de grootte van de werf,  met je tools (poetsmateriaal) aan de slag; - Je hebt de verantwoordelijkheid om de oppervlaktes, vloeren  en meubilair te reinigen; - Kortom je staat in voor de orde en netheid op onze werven.

 • Boekhouder A-Z (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: PARTNERS IN ACCOUNTANCY

  Type: Vaste Job

  Je wordt verantwoordelijk voor de boekhouding van verschillende entiteiten. Jouw taken en verantwoordelijkheden bestaan uit: * BTW aangifte * Kwartaalafsluiting * Voorbereiden jaarrekening * Inboeken aan -verkoopfacturen * Meewerken aan ad-hoc projecten zoals digitalisering, ... * Uitbouw en ondersteuning bieden ikv interne controle

 • SR Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant Sint -Gillis-Waas (SINT-GILLIS-WAAS)

  Regio: SINT-GILLIS-WAAS

  Bedrijf: Austin Bright

  Type: Vaste Job

  Dit kantoor is op zoek naar iemand die: Ervaring heeft als dossierbeheerder Niet te ver van huis wilt werken Een stabiele vaste job wilt Wilt doorgroeien op termijn Over sterke kennis en motivatie beschikt. Dossierbeheerder / Boekhouder / Accountant: de functie Je volgt dossiers op van begin tot eind, van inboekwerk tot adviesverlening, van A tot Z. Het pure inboekwerk is uiteraard tot een minimum herleid: meer junior collega's zullen hiervoor aangesteld zijn. Jouw taak bestaat uit het voorbereiden en afsluiten van balansen en jaarrekeningen. Het is belangrijk dat je ook over een goede fiscale kennis beschikt zodat je ook de aangiftes kan verzorgen (personenbelasting, vennootschapsbelasting en btw).

 • 1ste Verkoopmedewerker Buurtslagers Delhaize Olen 38 uur (OLEN)

  Regio: OLEN

  Bedrijf: Meat&More

  Type: Vaste Job

  • Voeding interesseert je? • Heb je ervaring als verkoopster en ben je klaar voor de volgende stap? Een 1ste verkoopmedewerker in een voorverpakkingsfiliaal bij Buurtslagers is verantwoordelijk voor volgende taken: Meewerken in het filiaal: Je produceert traiteurproducten zoals salades, kant-en-klare maaltijden of je helpt mee in het atelier bij het maken van vleesproducten zoals bijvoorbeeld brochettes, blinde vinken,... Je plaatst onze producten in de koeltoonbanken, waarbij je aandacht hebt voor de presentatie en houdbaarheidsdatums. Onze klanten kunnen daarnaast steeds rekenen op jouw advies bij hun aankopen. Je reinigt jouw werkruimte volgens de geldende regels. Ondersteunen leidinggevende: Je staat jouw filiaalverantwoordelijke regelmatig bij in het ondersteunen van de medewerkers, het opvolgen van de taken en het plannen van de productie.

 • frituur medewerker (VELDWEZELT)

  Regio: VELDWEZELT

  Bedrijf: BOULEVARD

  Type: Flexijob

  Je staat in voor het bereiden van warme en koude maaltijden, belegde broodjes, burgers, frieten Je staat in voor het bakken van de frituurproducten. Je ruimt de tafels af. Je bedient de klanten.

Zoek naar antwoorden van JULIEN PELLENS in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN PELLENS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN PELLENS. Laat een reactie achter voor JULIEN PELLENS. JULIEN PELLENS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN PELLENS. Leave a respond for JULIEN PELLENS. JULIEN PELLENS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN PELLENS op de google maps. Adres en contacten JULIEN PELLENS
Location of JULIEN PELLENS on the google maps. Address and contacts of JULIEN PELLENS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN PELLENS JULIEN PELLENS: Brumenil E | POL VAN LUNTER | CONTAINERS VAN DEN BOSCH | L?ON HUBERT | Miclotte Guy

Other related companies as JULIEN PELLENS: Brumenil E | POL VAN LUNTER | CONTAINERS VAN DEN BOSCH | L?ON HUBERT | Miclotte Guy

JULIEN PELLENS is een bedrijf dat 2011 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN PELLENS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE05861175537. Het bedrijf JULIEN PELLENS bevindt zich op het adres: ELSPUTTERSSTRAAT 2BA; 3960; BREE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 833,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 203,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JULIEN PELLENS is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN PELLENS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN PELLENS, openstaande posities, locatie van JULIEN PELLENS op de kaart.

JULIEN PELLENS is a company, that was registered 2011 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN PELLENS, company assigned to the tax number BE05861175537. The company JULIEN PELLENS is located at the address: ELSPUTTERSSTRAAT 2BA; 3960; BREE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 833,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 203,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JULIEN PELLENS is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN PELLENS is not available. You also can look at reviews of JULIEN PELLENS, open positions, location of JULIEN PELLENS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN PELLENS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN PELLENS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN PELLENS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN PELLENS, employees, financial statistics.