Brumenil E

Contactgegevens Brumenil E: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Brumenil E: address, phone, fax, email, website, opening hours

Brumenil E

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Le Mont 11A 4190 Xhoris (Ferrières), België

Telefoon (phone): +32 (86) 146-47-78 +32 (86) 146-47-78

Fax (fax): +32 (56) 626-41-68 +32 (56) 626-41-68

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Brumenil E: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Brumenil E"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Brumenil E"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Brumenil E, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Brumenil E. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Brumenil E, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Brumenil E. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Brumenil E
Products information Brumenil E

BTW identificatienummer (tax): BE07503356933
Ondernemingsnummer: 6500030517
Hoofdstad (capital): 219,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Minder dan 516,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Normaal
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 2014

Producten die in Brumenil E zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Carpenters

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Brumenil E
(Get full report from official database of BE for Brumenil E)

Aanvulling soorten activiteiten voor Brumenil E
Addition kinds of activities for Brumenil E

615303. Afbetalingspapier | Installment paper
38410503. Botplaten en schroeven | Bone plates and screws
39490500. Jachtuitrusting | Hunting equipment
42219901. Katoenpompen en magazijnen | Cotton compresses and warehouses
50120206. Vrachtwagens | Truck bodies
73891005. Telemarketing diensten | Telemarketing services
80990102. Bloeddonorstation | Blood donor station
87339902. Onderzoeksinstituut | Research institute
96110000. Administratie van algemene economische programma's | Administration of general economic programs

Werken bij Brumenil E: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Brumenil E: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Brumenil E. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Brumenil E. Looking for open vacancies in other companies

 • ASSISTENT TEAMLEADER PRODUCTIE VOEDING (OOSTENDE)

  Regio: OOSTENDE

  Bedrijf: FORUM JOBS

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Je fungeert als rechterhand en back-up van de teamleader Je zorgt voor de opstart van het machinepark Je verzorgt de ontvangst van goederen (food en non-food) Je zorgt voor het vullen, ledigen, instellen en reinigen van de rookkasten Je controleert de zoutdosering van de zoutlijn en pekellijn Je assisteert bij de productieplanning en bent verantwoordelijk voor de opmaak van de personeelsplanning Je implementeert de kwaliteitsvoorschriften en HACCP regels Je controleert de productierapporten en houdt contact met de reinigingsploeg

 • Huishoudhulp dienstencheques regio Poppel-Weelde-Ravels (POPPEL)

  Regio: POPPEL

  Bedrijf: POETSHULP & WERK

  Type: Dienstenchequebaan

  Als huishoudhulp bij Poetshulp & Werk verricht je bij de klanten thuis allerlei taken zoals poetsen en strijken, maar uiteraard mag jij zelf ook aangeven wat je het liefst doet. Je wordt begeleid en gecoacht door een team enthousiaste consulenten bij wie je steeds terecht kan. Je bepaalt zelf hoeveel uur per week je wilt werken en op welke dagen wel of niet. Als je al eigen klanten hebt, mag je ze gerust meebrengen. Wil je nog een paar klanten bij? Ook dat kan !

 • Poetshulp/Huishoudhulp in Munsterbilzen – kies een (elektrische) fiets of bedrijfswagen! (MUNSTERBILZEN)

  Regio: MUNSTERBILZEN

  Bedrijf: Het Poetsbureau

  Type: Dienstenchequebaan

  Het Poetsbureau groeit. Snel, sneller en snelst. Om dat te realiseren, hebben wij schitterende medewerkers nodig. Voor ons ben je zoveel méér dan een kuisvrouw /kuisman. Je bent een waardevolle huishoudhulp die huizen elke dag laat schitteren als nooit tevoren in ruil voor dienstencheques. Je bent van alle markten thuis: schoonmaken, strijken, boodschappen doen. In ruil voor je gedreven inzet wacht er op jou een glanzende toekomst bij Het Poetsbureau.

 • Exclusieve huishoudhulp M/V te Sint- Martens-Latem 12u/week (SINT-MARTENS-LATEM)

  Regio: SINT-MARTENS-LATEM

  Bedrijf: HOME MAID

  Type: Dienstenchequebaan

  Exclusief gastgezin zoekt exclusieve huishoudhulp. Home Maid zorgt voor de perfecte match tussen jezelf en jouw gastgezin. Je staat hen bij in het huishouden: schoonmaken, koken, strijken, boodschappen doen, naaien, kortom een afwisselende job. Door jouw helpende hand, geef je de gouden quality-time van je gastgezin terug en word je onmisbaar! Je verzorgt het huishouden van exclusieve gastgezinnen, waardoor je maximaal drie klanten hebt waar je (bijna) dagelijks over de vloer komt. Home Maid staat voor een stabiele werkomgeving. Bij ons geen tientallen klanten met onrealistische eisen. Wel duidelijke communicatie en een afwisselende job. Jijzelf bent discreet en betrouwbaar. Home Maid zoekt een huishoudhulp (m/v) voor 12u/week voor een gastgezin wonende te Sint-Martens-Latem. U komt terecht in een gastgezin waar u voornamelijk zal instaan voor het schoonmaken, strijken en de dagdagelijkse huishoudelijke taken. Planning kan overeen gekomen worden met het gezin. Deze vacature kan gecombineerd worden met andere vacatures in de buurt. U bent een echte Home manager en heeft respect voor de materialen! Home Maid biedt jobmogelijkheden voor iedereen die de kernwaarden van Home Maid wil mee helpen uitdragen en realiseren. Home Maid discrimineert niet. 45-plussers, uitkeringsgerechtigde volledig werklozen en mensen met een activakaart worden extra gestimuleerd om zich kandidaat te stellen.

 • STAGE REKRUTERING EN SELECTIE (ROESELARE)

  Regio: ROESELARE

  Bedrijf: ARGON SELECTIE

  Type: Studentenjob

  Argon Selectie ontstond in 2001 op initiatief van de uitzendgroep Forum Jobs. Als Selectiekantoor bieden wij professionele ondersteuning bij de zoektocht naar gekwalificeerde bedienden en kaderleden. Onze opdrachtgevers komen uit diverse sectoren en bevinden zich voornamelijk in West- en Oost-Vlaanderen. FUNCTIE Stapsgewijs word je ondergedompeld in het bedrijfsleven en leer je de volwaardige rekruteringscyclus kennen. Begeleiding krijg je van een ervaren consultant, jouw mentor doorheen dit avontuur. Afhankelijk van je interesseveld kies je voor de divisie - HR & Finance- , -Technics-of -Sales, Marketing, Logistiek en Administratie-.Jouw takenpakket is tweedelig: Rekrutering: 1. Klantenbezoek: Na een leerrijke rondleiding leer je de openstaande vacature(s) kennen, die je actief zal beheren. 2. Vacature lancering: Je schrijft een creatieve vacature op aan de hand van de verworven informatie. Deze lanceer je via diverse kanalen om instroom te garanderen. 3. Zoekopdrachten: Je gaat gericht op zoek via deze kanalen naar de ideale match en vindtgeschikte kandidaten die je laat kennismaken met de vacature. 4. Prescreenings: je selecteert CV’s op basis het vooropgestelde profiel, de gewenste competenties en ervaringen. 5. Interviews: Tijdens een diepte-interview ga je na waar de ervaring en ambities van de kandidaat liggen en in hoeverre deze matchen met de vacatures in jouw portefeuille. 6. Assessment Center: Je stelt samen met de klant een testbatterij opdie je zal afnemen met de kandidaat. Na de test bespreek je de testresultaten grondig met de kandidaat. Hierover maak je een testrapport op die je voorlegt aan de klant. 7. Opvolging: Als tussenschakel van de kandidaat en klant volg je de samenwerking nauwgezet op. Je gaat na bij de starter hoe ze hun nieuwe uitdaging ervaren. Daarnaast luister je ook bij de klant hoe hun nieuwe werknemer het doet. Je krijgt de kans ons Marketingbeleid te optimaliseren door een plan te schrijven en dit uit te voeren: 1. Marketing plan: Na een grondige marktanalyse stel je een plan op hoe Argon Selectie beter in de picture komt off en online. Dit volg je dan ook actief op via Google Analytics. 2. POS materiaal: Je krijgt de kans creatieve ontwerpen te maken via onze grafische tools. 3. Mailing: Je organiseert mailingsacties en creëert hiervoor de nodige content. 4. Beurzen: Je staat in voor de planning en organisatie van komende jobbeurzen en samen met de collega’s trek je naar dit event.

 • studentenjob Kassa/keuken-medewerkers (KOKSIJDE)

  Regio: KOKSIJDE

  Bedrijf: MC DONALD'S

  Type: Studentenjob

  Je staat in voor het onthaal en de bediening van de klanten. Je staat in voor het bereiden van de burgers Je staat in voor het aanvullen je staat in voor het proper houden van de werkplek en de zaal

 • Bijverdienste in de horeca - studenten/flexi (MENEN)

  Regio: MENEN

  Bedrijf: AGO Jobs & HR

  Type: Studentenjob

  Voor een restaurant in Menen zijn wij op zoek naar iemand om telkens op vrijdag van 10u tot 15u te komen helpen, om: - te poetsen - af te wassen - te helpen in de zaal en keuken

 • Jobstudenten verpleegkundigen (AALST)

  Regio: AALST

  Bedrijf: ASZ

  Type: Studentenjob

  Heb je interesse in een leerrijke studentenjob waarbinnen je de theorie in praktijk kan omzetten? Je bent verantwoordelijk voor de uitvoering van de totaalzorg van de aan jou toegewezen patiënten Je voert verpleegkundige technieken uit overeenkomstig de opleiding en de algemeen geldende richtlijnen in het ziekenhuis. Je observeert en evalueert de toestand van patiënten en houdt dit bij in het verpleegdossier. Je begeleidt en ondersteunt de patiënt actief in functie van zijn fysieke, psychische en sociale noden. Je voorziet de patiënt van de nodige informatie en weet in hoeverre bezoekers hierover mogen ingelicht worden. Je geeft collega’s op een correcte manier alle informatie door omtrent de patiënt. Je bewaakt de patiëntveiligheid en draagt bij tot een kwalitatieve zorgverlening.    

 • Hoofdmagazijnier (HOOGLEDE)

  Regio: HOOGLEDE

  Bedrijf: TURBO'S HOET BELGIUM

  Type: Vaste Job

  Functie-inhoud: Als hoofdmagazijnier werk je actief mee en sta je in voor de taakverdeling binnen het team, oa. de orderpicking, verzendingen en stockeren van binnenkomende goederen. Je staat in voor stockbeheer en de administratieve gegevensverwerking in SAP. Je volgt de retours van turbo’s nauwgezet op, m.a.w. je voert een visuele controle uit en maakt de nodige documenten op voor de boekhouding. Je staat in voor het laden en lossen van de vrachtwagens

 • Gezondheids-, sport- & businesscoach (Regio Tongeren-Maasmechelen)

  Regio: Regio Tongeren-Maasmechelen

  Bedrijf: FORTUNE OF HEALTH

  Type: Zelfstandige activiteit

  Vanwege de snelle groei in ons bedrijf zijn wij op zoek naar enthousiaste mensen die interesse hebben in de sector voeding en gezondheid. Je gaat in je eigen regio aan de slag als gezondheids- en/of sportcoach om mensen te helpen op een gemakkelijke manier hun levenskwaliteit en/of hun sportprestaties te verbeteren. Affiniteit met voeding en gezonde, actieve levensstijl is een pré, maar geen must. Voorkennis op deze gebieden zijn meegenomen. Indien dit niet het geval is ga je praktijkgericht leren via een (online) Plug In- trainingssysteem. Je gaat samenwerken in een super gezellig team, jong en oud, bestaande uit enthousiaste coaches variërend van (top)sporters, voedingsdeskundigen, artsen, personal trainers, schoonheidsspecialisten, fysiotherapeuten en veel meer. Deze job is voor iedereen haalbaar maar alles staat en valt met je eigen inzet. In het eerste kennismakingsgesprek zal besproken worden welke mogelijkheden er voor jou zijn en of je binnen ons team past. Jouw profiel: Zelfstandig kunnen werken, teamplayer, ondernemend, netwerker en sociaal aangelegd. Kunnen coachen of openstaan dit te leren Wat ga je doen? Eigen klantenbestand leren bouwen, Eigen klanten coachen, nieuwe gezondheids- & sportcoaches leren opleiden

 • Psycholoog-Psychotherapeut (BORGLOON)

  Regio: BORGLOON

  Bedrijf: Manshoven Psychologenpraktijk

  Type: Zelfstandige activiteit

  Manshoven Psychologenpraktijk is een praktijk voor psychologische begeleiding, cognitieve gedragstherapie en schematherapie bij jongeren vanaf 15 jaar en volwassenen. We werken samen met 4 klinisch psychologen-psychotherapeuten (i.o.) voornamelijk op gebied van stemming, angst en persoonlijkheid. Om tegemoet te kunnen komen aan het groeiende aantal hulpvragen, zijn we op zoek naar een gemotiveerde psycholoog-psychotherapeut (doelgroep volwassenen). We zoeken een collega-klinisch psycholoog die tevens interesse heeft om mee de eerstelijnspsychologische zorg te helpen versterken en de verbinding legt tussen onze psychologenpraktijk en de bestaande samenwerking met de huisartsenpraktijk.

 • Verkoopster (LOKEREN)

  Regio: LOKEREN

  Bedrijf: AGUA CON GAS

  Type: Flexijob

  Als verkoper ben je medeverantwoordelijk voor de verkoop van onze producten in onze vestiging in Lokeren ● Je begeleidt onze klanten bij de keuze van geschikte ensembles en de samenstelling van hun garderobe ● Je hebt hierbij voortdurend contact met klanten en de andere leden van het verkoop team ● Bovendien ondersteun je het vaste team bij extra evenementen zoals outlets, modeshows en fotoshoots

Zoek naar antwoorden van Brumenil E in sociale netwerken
Look for responds of Brumenil E in social networks

Lees alle opmerkingen voor Brumenil E. Laat een reactie achter voor Brumenil E. Brumenil E bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Brumenil E. Leave a respond for Brumenil E. Brumenil E on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Brumenil E op de google maps. Adres en contacten Brumenil E
Location of Brumenil E on the google maps. Address and contacts of Brumenil E

Andere gerelateerde bedrijven als come Brumenil E Brumenil E: WILLIAM MEERSSCHAERT | Peeters Jean | Engel vzw (Den) | T. GUTT | Hermans D

Other related companies as Brumenil E: WILLIAM MEERSSCHAERT | Peeters Jean | Engel vzw (Den) | T. GUTT | Hermans D

Brumenil E is een bedrijf dat 2014 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Brumenil E, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE07503356933. Het bedrijf Brumenil E bevindt zich op het adres: Le Mont 11A 4190 Xhoris (Ferrières). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 219,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Minder dan 516,000,000 EUR, en dat heeft Normaal de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Carpenters. Producten gemaakt in Brumenil E zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van Brumenil E is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Brumenil E is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Brumenil E, openstaande posities, locatie van Brumenil E op de kaart.

Brumenil E is a company, that was registered 2014 in N\A region, Belgium. Full name of company is Brumenil E, company assigned to the tax number BE07503356933. The company Brumenil E is located at the address: Le Mont 11A 4190 Xhoris (Ferrières). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 219,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Minder dan 516,000,000 EUR, and that has Normaal the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Carpenters. Products created in Brumenil E were not found.
The main activity of Brumenil E is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of Brumenil E is not available. You also can look at reviews of Brumenil E, open positions, location of Brumenil E on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Brumenil E, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Brumenil E, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Brumenil E, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Brumenil E, employees, financial statistics.