Hermans D

Contactgegevens Hermans D: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data Hermans D: address, phone, fax, email, website, opening hours

Hermans D

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Commendries 25; 3472; Kortenaken (Kersbeek-Miskom), België

Telefoon (phone): 011 58 33 26 (+32-011 58 33 26) 011 58 33 26 (+32-011 58 33 26)

Fax (fax): +32 (58) 293-84-50 +32 (58) 293-84-50

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) Hermans D: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "Hermans D"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "Hermans D"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van Hermans D, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen Hermans D. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of Hermans D, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees Hermans D. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti Hermans D
Products information Hermans D

BTW identificatienummer (tax): BE04355224609
Ondernemingsnummer: 7898040771
Hoofdstad (capital): 478,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 196,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Goed
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA)
Jaar van oprichting (foundation year): 1992

Accountants

Product categorie (product category): Tax-Consultants

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor Hermans D
(Get full report from official database of BE for Hermans D)

Aanvulling soorten activiteiten voor Hermans D
Addition kinds of activities for Hermans D

331301. Mangaanlegeringen | Manganese alloys
07230101. Alfalfa cubing diensten | Alfalfa cubing services
15220200. Hotel / motel en multifamilie woning renovatie en renovatie | Hotel/motel and multi-family home renovation and remodeling
38210123. Shakers en roerders | Shakers and stirrers
38240107. Mechanische meetmeters | Mechanical measuring meters
70320201. Jongens 'kamp | Boys' camp

Werken bij Hermans D: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in Hermans D: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor Hermans D. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for Hermans D. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Monteur / productiearbeider (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: Randstad

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Onze klant is op zoek naar een productiearbeider die instaat voor het monteren van slangen, het dichten van stansen en het in orde houden van het magazijn. Je krijgt een interne opleiding waarna je zal instaan voor het volledige productieproces.

  • Operationeel preventieadviseur (m/v) (TURNHOUT)

    Regio: TURNHOUT

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een sterk groeiend bedrijf zijn we op zoek naar preventieadviseurs. - Je neemt de rol op als operationeel preventieadviseur - Je start nieuwe dossiers op bij klanten en volgt deze periodiek op. - Je voert risicoanalyses uit op verschillende niveaus - Je doet verbetervoorstellen, bespreekt en implementeert deze bij de klant - Je voert kwaliteitsvoortgangen uit - Je voert werkplekinspecties uit - Je implementeert VCA of een ander managementsysteem - Je bent steeds op zoek naar verbeteringen in het proces - Je beheert alle aspecten van de welzijnswet in naam van de klant Je staat aan de grondslag van de verdere uitbouw van de organisatie. Je krijgt de kans om mee te denken wat de juiste weg voorwaarts is.

  • Adviseur Schade | Voltijds | Zonhoven (ZONHOVEN)

    Regio: ZONHOVEN

    Bedrijf: SYNERGIE LIMBURG CAREERS

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant dat een gevestigde waarde heeft binnen de verzekeringssector zijn wij op zoek naar een Adviseur Schade. Als adviseur schade sta je in voor een professioneel beheer van de schadedossiers. Je zorgt ervoor dat schadedossiers op een correcte en klantvriendelijke manier worden afgehandeld. Complexe vragen schrikken je niet af, je kan deze beantwoorden op een juridisch onderbouwde manier. Je verdedigt de belangen van de klant. Wanneer nodig ga je ook ter plaatse om de klant bij te staan tijdens expertises. Je bent de interne gesprekspartner van jouw klanten betreffende hun schadedossiers en dit binnen diverse takken.

  • Huishoudhulp regio Roeselare (ROESELARE)

    Regio: ROESELARE

    Bedrijf: A.C.C.DIENSTENCHEQUES DOMESTIC SERVICES

    Type: Dienstenchequebaan

    Bent u iemand die graag anderen helpt? Iemand die houdt van orde en netheid? Gemotiveerd, plichtsbewust en enthousiast? Dan zijn wij op zoek naar jou! U staat in voor huishoudelijke taken bij onze klanten meer bepaald afstoffen, stofzuigen, ramen poetsen, dweilen, strijken, ... Neem vrijblijvend contact met ons op en wij bekijken wat het best bij u past.

  • Poetsvrouw/Poetsman met de beste loonsvoorwaarden - Regio Landen (LANDEN)

    Regio: LANDEN

    Bedrijf: Schoonmaakzorg

    Type: Dienstenchequebaan

    Welkom bij Schoonmaakzorg, een dienstenchequebedrijf met reeds 10 jaar ervaring in de schoonmaaksector. Bij ons ligt de nadruk op het menselijk aspect. Onze passie is mensen helpen. Het doet ons deugd mensen aan het werk te zetten met diezelfde passie en te streven naar de perfecte match tussen klant en huishoudhulp! Ons motto: Samen Respect, Samen Sterk! Zit jij te popelen om mensen te helpen, hun zorgen te verlichten door als poetshulp een handje toe te steken in het huishouden? Poetsen, boodschappen doen, al dan niet samen met jouw klant. Wassen en strijken staan jou niet in de weg? Dan ben jij "de geschikte huishoudhulp" die wij zoeken om ons schoonmaak-team te ondersteunen! Aarzel niet en solliciteer nu, want sterk werk blinkt!

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Kaprijke (KAPRIJKE)

    Regio: KAPRIJKE

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Enthousiaste POETSHULPEN Aarschot en omstreken (AARSCHOT)

    Regio: AARSCHOT

    Bedrijf: Plus Home services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent (HOOGSTRATEN)

    Regio: HOOGSTRATEN

    Bedrijf: KRUIDVAT Health & Beauty

    Type: Studentenjob

    Ben jij op zoek naar een dynamische studentenjob met leuke collega’s, afwisselende werkzaamheden en waar geen dag hetzelfde is? Ben jij een student die een extra centje wil bijverdienen en ook nog eens waardevolle ervaring wil opdoen? Word dan Jobstudent bij Kruidvat. Kom jij ons team versterken?

  • Allround schrijnwerker (VEURNE)

    Regio: VEURNE

    Bedrijf: Konvert Construct Ieper

    Type: Vaste Job

    Voor een bouwbedrijf in regio Veurne zijn wij op zoek naar een allround schrijnwerker. Je staat in voor de uitbraak van de bestaande ramen/deuren. Vervolgens plaats je de nieuwe ramen en deuren en verzorg je de afwerking van het binnenschrijnwerk. Plaatsen van meubilair op maat en parket behoren ook tot jouw takenpakket. Indien je ervaring hebt met gyprocwerken is dit een extra troef. Voor deze functie zoeken wij een kandidaat met een goede kennis van het Nederlands. Je bent bereid om enige verantwoordelijkheid op te nemen t.o.v. de collega's. Je bent woonachtig in Veurne en kan reeds ervaring voorleggen als schrijnwerker. Wij bieden een voltijdse functie met kans op een vast contract na een positieve interimperiode. Verloning volgens ervaring in PC 124.

  • ELEKTRICIEN (Regio Kortrijk)

    Regio: Regio Kortrijk

    Bedrijf: LOGI-TECHNIC INFRA

    Type: Vaste Job

    Als elektricien sta je vooral in voor de installaties van alle elektrische nutsvoorzieningen (verdeelkasten, verlichting, verwarming, signalisatie, communicatie) en voeding van apparaten en dit volgens plan vnl industrie -& appartementsgebouwen, kantoorruimtes, winkels, renovatie, …. Uitvoeren van ruwbouwwerkzaamheden zoals kappen en slijpen van sleuven, boren van gaten in diverse vloeren en wanden Plaatsen en aansluiten van datanetwerk, parlofonie, verdeelkasten, diverse residentiële verlichtingssystemen, inbouwdozen en centraaldozen Leggen van buizen en kabels voor de verschillende stroomkringen bij in-en opbouw en draadtrekken Elektrische installatietechnieken kennen en toepassen Bedrading plaatsen en aansluiten van elektrische kringen Leidingtracés van de installatie uitzetten volgens plan Het algemeen reglement voor elektrische installaties (AREI) toepassen

  • Osteopaat (WILLEBROEK)

    Regio: WILLEBROEK

    Bedrijf: DE SADELEIR

    Type: Zelfstandige activiteit

    Voor praktijkhuis Pleintje (Willebroek) en praktijkhuis Sen (Heffen) zijn we op zoek naar een gemotiveerd osteopaat. Je werkt in een multidisciplinair praktijkhuis, samen met diëtist, coach, seksuoloog, kinesist, massagetherapeut, ea. Meer info op: www.praktijkhuispleintje.be (Willebroek) www.praktijkhuissen.be (Heffen)

Zoek naar antwoorden van Hermans D in sociale netwerken
Look for responds of Hermans D in social networks

Lees alle opmerkingen voor Hermans D. Laat een reactie achter voor Hermans D. Hermans D bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for Hermans D. Leave a respond for Hermans D. Hermans D on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie Hermans D op de google maps. Adres en contacten Hermans D
Location of Hermans D on the google maps. Address and contacts of Hermans D

Andere gerelateerde bedrijven als come Hermans D Hermans D: JEAN-PIERRE VANNESTE | SBB NV | C.H?WELS | Cunningham Monica | FLOORSHOP

Other related companies as Hermans D: JEAN-PIERRE VANNESTE | SBB NV | C.H?WELS | Cunningham Monica | FLOORSHOP

Hermans D is een bedrijf dat 1992 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is Hermans D, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE04355224609. Het bedrijf Hermans D bevindt zich op het adres: Commendries 25; 3472; Kortenaken (Kersbeek-Miskom). We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 478,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 196,000,000 EUR, en dat heeft Goed de creditrating. Type bedrijf is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Branchecategorie is Tax-Consultants. Lijst met producten zijn Accountants.
De hoofdactiviteit van Hermans D is Lokale en Suburbane Transit en Interurban Highway Passenger Transportation, inclusief 6 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van Hermans D is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van Hermans D, openstaande posities, locatie van Hermans D op de kaart.

Hermans D is a company, that was registered 1992 in N\A region, Belgium. Full name of company is Hermans D, company assigned to the tax number BE04355224609. The company Hermans D is located at the address: Commendries 25; 3472; Kortenaken (Kersbeek-Miskom). We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 478,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 196,000,000 EUR, and that has Goed the credit rating. Type of company is Limited liability company (Société en Commandite par Actions / Commanditaire VenNootschap op Aandelen") (SPRL/BVBA). Industry category is Tax-Consultants. List of products are Accountants.
The main activity of Hermans D is Local and Suburban Transit and Interurban Highway Passenger Transportation , including 6 other destinations. Information about owner, director or manager of Hermans D is not available. You also can look at reviews of Hermans D, open positions, location of Hermans D on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over Hermans D, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf Hermans D, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about Hermans D, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company Hermans D, employees, financial statistics.