JULIEN CORNELIS

Contactgegevens JULIEN CORNELIS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JULIEN CORNELIS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JULIEN CORNELIS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): SCHAATSPUTTE 7; 9700; OUDENAARDE, België

Telefoon (phone): 55388191 (+32-55388191) 55388191 (+32-55388191)

Fax (fax): +32 (15) 879-74-76 +32 (15) 879-74-76

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JULIEN CORNELIS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JULIEN CORNELIS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JULIEN CORNELIS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JULIEN CORNELIS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JULIEN CORNELIS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JULIEN CORNELIS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JULIEN CORNELIS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JULIEN CORNELIS
Products information JULIEN CORNELIS

BTW identificatienummer (tax): BE09786865234
Ondernemingsnummer: 2993743896
Hoofdstad (capital): 311,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 804,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Perfect
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 2002

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JULIEN CORNELIS
(Get full report from official database of BE for JULIEN CORNELIS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JULIEN CORNELIS
Addition kinds of activities for JULIEN CORNELIS

506305. Elektrische alarmen en signaalapparatuur | Electric alarms and signaling equipment
20150304. Eieren, verwerkt: gedehydrateerd | Eggs, processed: dehydrated
20910101. Bouillon, clam: verpakt in blikjes, potten, enz. | Bouillon, clam: packaged in cans, jars, etc.
28249907. Paardhaar, kunstmatig: nylon | Horsehair, artificial: nylon
35370212. Palletizers en depalletizers | Palletizers and depalletizers
38290109. Oliedrukmeters, motorvoertuig | Oil pressure gauges, motor vehicle
51360404. Neckwear, mannen en jongens ' | Neckwear, men's and boys'
62110203. Verkoop van beleggingscertificaten | Investment certificate sales
79290109. Orkesten of bands, nec | Orchestras or bands, nec

Werken bij JULIEN CORNELIS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JULIEN CORNELIS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JULIEN CORNELIS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JULIEN CORNELIS. Looking for open vacancies in other companies

  • Toonzaalverkoper (M/V) vloeren en tegels (BOORTMEERBEEK)

    Regio: BOORTMEERBEEK

    Bedrijf: FLEXPOINT

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Wij zoeken een toonzaalverkoper (M/V) voor een winkel te Boortmeerbeek. Jouw taken: - Je ontvangt de klanten persoonlijk in de showroom en leidt hen rond. - Je analyseert hun vragen en wensen en stelt hen de juiste prijs/kwaliteits producten voor. - Je stelt de offerte op en sluit de verkoop tevens af. - Je plaats per klant de bestelling en volgt deze ook nauwlettend op. - Je behandelt alle klachten van de klanten. - Je doet niet aan hard-selling maar weet je klanten te imponeren en te overtuigen.

  • Procesoperator (m/v) (BEVEREN-WAAS)

    Regio: BEVEREN-WAAS

    Bedrijf: ACTIEF INTERIM

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een van onze klanten te Beveren zijn we op zoek naar Procesoperators in een dag of volcontinue ploegensysteem (m/v) Heb jij een technisch diploma en affiniteiten met de chemie ? Wil je graag werken in Dagploeg of volcontinue systeem? Je werkt graag buiten ? DAN IS DEZE JOB IETS VOOR JOU! • Je stuurt en controleert samen met je collega’s het hele productieproces. Kwalitatief hoogstaande producten maken is voor jou een dagelijkse bekommernis. • Je werkt zowel buiten (in de productie-installaties) als binnen (in de controlekamer). • Inspectierondes, kleine onderhoudswerken, het nemen van stalen en de controle van procesparameters behoren tot je takenpakket. • Je bent verantwoordelijk voor het aftekenen van vergunningen en uitvoeren van veiligheidsstelling. • Je voert inspectierondes uit in de installatie met betrekking tot de werking en de staat van de installatie, procesverloop, kwaliteit, veiligheid en milieu. • Je maakt een analyse van de resultaten uit checklists, patrol tours, lijsten preventieve onderhoudstaken en definiëren van corrigerende maatregelen bij afwijkingen.

  • Installateur zonnepanelen | elektricien | voltijds (HERENTHOUT)

    Regio: HERENTHOUT

    Bedrijf: Synergie Herentals Interim

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Voor een bedrijf in Herenthout, actief in residentiële elektriciteit en de installatie van zonnepanelen, zijn wij op zoek naar een gemotiveerde installateur. Je takenpakket omvat: installeren van zonnepanelen op hellende en platte daken. zelfstandig zekeringkasten aansluiten en nakijken. opmaken van elektrische schema's. foutopsporing. Je werkt voltijds in een 38-urenweek. Je vertrekt rond 6 a 7 uur 's ochtens vanuit Herenthout naar de werf. Deze liggen doorgaans in de regio Antwerpen, Kempen en Vlaams-Brabant.

  • Verpleegkundige Projectstaffing Revalidatie kust (KNOKKE-HEIST)

    Regio: KNOKKE-HEIST

    Bedrijf: Care Talents Kortrijk

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    In dit mooie project zal je werken met cardiologische en locomotorische patiënten, en hen bijstaan tijdens hun revalidatie.  Jouw taken: - opvolging en ondersteuning patiënten - motiveren patiënten - vlotte overdracht garanderen - etc.  Ervaring in revalidatie, en kennis van cardio zijn een must.  Bedrijfsprofiel: Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige een maximale ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is projectstaffing beslist iets voor jou! Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportofolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties.  De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en competenties.  Begint het bij jou ook al te kriebelen om ons team te komen versterken?

  • Techieker auto-assemblage Voorserie Audi Brussel (VORST)

    Regio: VORST

    Bedrijf: Start People Inhouse Audi

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als voorserie technieker voor het beheer van de productielijn van de batterij met een focus op test- en vakbereikbatterijen. Het verantwoordelijkheidsgebied omvat de koeling, de beschermingsinrichtingen tegen klemrijden. Bandbegeleiding voor koeling (focus op test- en vakbereikbatterijen): U bent verantwoordelijk voor de introductie van de nieuwe onderdelen in de batterijassemblage. U detecteert en identificeert fouten, maakt een samenvattende analyse in Protix en vraagt ​​indien nodig om een ​​gedetailleerde analyse. U coördineert de introductie van testonderdelen in de montage en de start in een tact voor het zo snel mogelijk oplossen van een probleem. Na de analyse van de storingen, introduceert u specifieke processen om het probleem op te lossen bij de batterijproductie en de SEV-batterijen. U helpt bij de voorraadcontrole van voorserieonderdelen op de respectievelijke productielijnen. Idealiter heb je programmeerkennis van robots en PLC-sturingen.

  • Enthousiaste poetsvrouw/poetsman te Kessel (KESSEL)

    Regio: KESSEL

    Bedrijf: Plu Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • HUISHOUDHELDEN REGIO Kalken - Laarne solliciteer via sms (KALKEN)

    Regio: KALKEN

    Bedrijf: EASY LIFE MELLE

    Type: Dienstenchequebaan

    Onze kantoorverantwoordelijke Ingrid is dringend op zoek naar gemotiveerde poetshelden voor onze klanten. Kan je stof de baas? Kan je overweg met wapens zoals een stofzuiger en een plumeau? Wil je heel graag klanten tevreden stellen? Dan is werken bij de klanten van Easylife zeker iets voor jou! Afhankelijk van je kennis en kunnen sta je in voor huishoudelijke taken: poetsen, strijken, eventueel koken en boodschappen doen.

  • Student - 1 dag per week - Computerwerk * ANDERLECHT (ANDERLECHT)

    Regio: ANDERLECHT

    Bedrijf: Jobmatch

    Type: Studentenjob

    Spreek en schrijf je vlot Nederlands? Ben je bezig aan hogere studies? En heb je één dag per week vrij? Dan zoeken wij jou! Ter voorbereiding van de audits, moeten er lijsten getrokken worden uit het systeem en moeten er gegevens worden nagekeken. En daar sta jij voor in! Ons systeem krijg je aangeleerd, maar een stevige computerkennis is natuurlijk goed meegenomen. Je kan bij ons terecht, 1 dag per week, gedurende een langere periode. De dag waarop je werkt, mag je vrij kiezen.

  • Senior Project Engineer – Regio Kempen (Regio Herentals-Westerlo)

    Regio: Regio Herentals-Westerlo

    Bedrijf: NEWPOINT PROFESSIONALS

    Type: Vaste Job

    Wat houdt deze functie in? Als Project Engineer kom je terecht bij een internationale klant in de Kempen, een productiebedrijf gespecialiseerd in de automotive. Deze functie houdt volgende in: Je fungeert als contactpersoon voor projecten binnen de centrale productie engineering en beheert de technische scope, het budget en de timing van het project van concept tot en met industrialisatie. Je schrijft de nodige specificaties uit. Je bent verantwoordelijk voor de engineering, opbouw en afname van installaties bij de leveranciers. Je verzorgt de opbouw en indienstname van de installatie t.e.m. overdracht aan productie. Je neemt hierbij de leiding over het projectteam met leden uit de verschillende afdelingen. Je bent de spilfiguur binnen de organisatie die de nodige communicatie verzorgt zowel richting leveranciers als interne stakeholders.

  • Verkoopsmedewerkers Brugge FT/PT (SINT-KRUIS)

    Regio: SINT-KRUIS

    Bedrijf: NUMBER4

    Type: Vaste Job

    Nr4 is gespecialiseerd in modieuze kledij met een maatje meer en is momenteel op zoek naar een gemotiveerde verkoopsmedewerker (m/v). Bent u geboeid door de modewereld en zit verkoop in uw bloed? Dan bent u de geknipte persoon voor deze job: U zorgt samen met je collega's voor een klantgerichte service. U helpt mee kleding op maat hangen. U volgt instructies van de winkelverantwoordelijke.

  • Master Medische Stralingsfysica / Nucleaire Technieken @ ControlAtom (VILVOORDE)

    Regio: VILVOORDE

    Bedrijf: Vinçotte

    Type: Vaste Job

    De invulling van taken zal gebeuren in functie van de ervaring en kennis van de kandidaat, maar zal volgende domeinen omvatten: fysische controle, dosimetrie, verzorgen van opleidingen stralingsbescherming. Het ondersteunen van gebruikers van ioniserende stralingen, dit o.a. in de domeinen beheer van afvalstoffen & restproducten, ontmanteling van installaties, metingen, studies & simulaties, fysische controles, nucleair transport, veiligheid, kwaliteitscontroles & audits.

  • Freelance docent lomi lomi massage Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: CENTRUM VOOR AVONDONDERWIJS

    Type: Zelfstandige activiteit

    Schoonheidsschool VZW is een opleidingsverstrekker voor volwassenen. We bieden beroepsgerichte cursussen aan. Via onze school kan je cursussen volgen die je voorbereiden op een nieuwe carrière binnen diverse bedrijfssectoren. Onze avond- en weekendopleidingen zijn ontwikkeld door zelfstandige ondernemers en docenten met jarenlange ervaring in de praktijk. Voor onze cursus zijn we op zoek naar een gemotiveerde docent. Als freelance docent bij de Schoonheidsschool geef je les aan onze cursisten. Dit doe je vanuit jouw praktijkervaring en op basis van de richtlijnen en cursusmateriaal. Je houdt rekening met de desbetreffende doelgroep en gangbare leerplannen. Verder sta je als docent ook in voor het corrigeren van de huistaken van onze studenten en de inhoudelijke ondersteuning bij hun opleiding.

Zoek naar antwoorden van JULIEN CORNELIS in sociale netwerken
Look for responds of JULIEN CORNELIS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JULIEN CORNELIS. Laat een reactie achter voor JULIEN CORNELIS. JULIEN CORNELIS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JULIEN CORNELIS. Leave a respond for JULIEN CORNELIS. JULIEN CORNELIS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JULIEN CORNELIS op de google maps. Adres en contacten JULIEN CORNELIS
Location of JULIEN CORNELIS on the google maps. Address and contacts of JULIEN CORNELIS

Andere gerelateerde bedrijven als come JULIEN CORNELIS JULIEN CORNELIS: GARAGE LATHOUWERS & ZOON | MARCEAU | de Vuyst B | RONNY DE BUYZERIE | HAOMA TRADING

Other related companies as JULIEN CORNELIS: GARAGE LATHOUWERS & ZOON | MARCEAU | de Vuyst B | RONNY DE BUYZERIE | HAOMA TRADING

JULIEN CORNELIS is een bedrijf dat 2002 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JULIEN CORNELIS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE09786865234. Het bedrijf JULIEN CORNELIS bevindt zich op het adres: SCHAATSPUTTE 7; 9700; OUDENAARDE. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 311,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 804,000,000 EUR, en dat heeft Perfect de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JULIEN CORNELIS is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 9 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JULIEN CORNELIS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JULIEN CORNELIS, openstaande posities, locatie van JULIEN CORNELIS op de kaart.

JULIEN CORNELIS is a company, that was registered 2002 in N\A region, Belgium. Full name of company is JULIEN CORNELIS, company assigned to the tax number BE09786865234. The company JULIEN CORNELIS is located at the address: SCHAATSPUTTE 7; 9700; OUDENAARDE. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 311,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 804,000,000 EUR, and that has Perfect the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JULIEN CORNELIS is Chemicals and Allied Products, including 9 other destinations. Information about owner, director or manager of JULIEN CORNELIS is not available. You also can look at reviews of JULIEN CORNELIS, open positions, location of JULIEN CORNELIS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JULIEN CORNELIS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JULIEN CORNELIS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JULIEN CORNELIS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JULIEN CORNELIS, employees, financial statistics.