de Vuyst B

Contactgegevens de Vuyst B: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data de Vuyst B: address, phone, fax, email, website, opening hours

de Vuyst B

Regio (region): N\A, België

Adres (address): Horenberg 66; 3090; Overijse, België

Telefoon (phone): 02 687 92 75 (+32-02 687 92 75) 02 687 92 75 (+32-02 687 92 75)

Fax (fax): +32 (86) 529-82-77 +32 (86) 529-82-77

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) de Vuyst B: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "de Vuyst B"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "de Vuyst B"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van de Vuyst B, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen de Vuyst B. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of de Vuyst B, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees de Vuyst B. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti de Vuyst B
Products information de Vuyst B

BTW identificatienummer (tax): BE06861206054
Ondernemingsnummer: 9845916748
Hoofdstad (capital): 689,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Ongeveer 558,000,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Partnership
Jaar van oprichting (foundation year): 1995

Producten die in de Vuyst B zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Lawyers

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor de Vuyst B
(Get full report from official database of BE for de Vuyst B)

Aanvulling soorten activiteiten voor de Vuyst B
Addition kinds of activities for de Vuyst B

252204. Kantoortafels en tafels, behalve hout | Office desks and tables, except wood
14749904. Soda-as (natuurlijke) mijnbouw | Soda ash (natural) mining
33150307. Draadproducten, ferro / ijzer: gemaakt in wiredrawing planten | Wire products, ferrous/iron: made in wiredrawing plants
36790106. Passieve repeaters | Passive repeaters
39150107. Speldstengels | Pin stems
50130000. Motorvoertuigbenodigdheden en nieuwe onderdelen | Motor vehicle supplies and new parts
50910000. Sport- en recreatiegoederen | Sporting and recreation goods
79970000. Lidmaatsport- en recreatieclubs | Membership sports and recreation clubs

Werken bij de Vuyst B: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in de Vuyst B: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor de Vuyst B. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for de Vuyst B. Looking for open vacancies in other companies

  • Project staffing verpleegkundige spoed (SINT-TRUIDEN)

    Regio: SINT-TRUIDEN

    Bedrijf: Care Talents Antwerpen

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben jij een nurse of a new generation? Wil je als verpleegkundige maximaal ervaring opdoen met een sterk bedrijf dat achter jou staat? Dan is Project Staffing beslist iets voor jou. Je komt terecht bij Care Talents in een team van enthousiaste en ervaren verpleegkundigen die allemaal houden van afwisseling en variatie. Elk teamlid heeft er bewust voor gekozen om zijn of haar verpleegkundige carrière anders uit te bouwen. Je zal werken in een aaneenschakeling van projecten en bergen ervaring opdoen! Als projectstaffing verpleegkundige werk je projectmatig in verschillende zorgdomeinen en bouw je alvast een sterk zorgportfolio op. Jouw projecten hebben een looptijd van minimum 2 maanden tot maximum 1 jaar. Je opdrachtgevers liggen alvast in jouw eigen regio en bestaan uit ziekenhuizen, woonzorgcentra en thuisverplegingsorganisaties. De projecten worden jou toegewezen op basis van jouw profiel en voorkeuren. Begint het bij jou al te kriebelen om ons team te komen versterken? Bedrijfsprofiel: Care Talents bestaat intussen negen jaar en is een gevestigde waarde in de dienstverlening binnen de healthcare. We zijn pionier op de markt wat betreft projectstaffing. We innoveren en investeren dagelijks in een team van ongeveer 150 projectstaffing verpleegkundigen. Care Talents vindt het enorm belangrijk dat je een persoonlijke begeleiding krijgt gedurende je loopbaan zodat je er nooit alleen voor staat binnen jouw variërende projecten.

  • Accounts Payable Accountant Leuven (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: ACCOUNTEMPS

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Ben je onmiddellijk of zeer snel beschikbaar en geïnteresseerd in een interim functie ? Dan ben jij de persoon waar Accountemps naar op zoek is! Voor een grote Belgische speler in de agrarische sector gelegen Leuven, zijn we dringend op zoek naar een Accounts Payable Accountant, dit voor een interim opdracht van een aantal maand. Jouw taken: - Je bent verantwoordelijk voor het coderen en inboeken van leveranciersfacturen - Je biedt hulp bij het onderhouden van de AP bestanden - Je doet de administratieve opvolging van de boekhouding By applying to this position, you acknowledge that you have read and accept the following terms: https://www.roberthalf.be/en/legal-information/privacy-statement

  • Schrijnwerk(st)er M / V (KOERSEL)

    Regio: KOERSEL

    Bedrijf: ADECCO CONSTRUCT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    SCHRIJNWERKER - PLAATSER M /V voor interieurmeubilair , maatkasten , badkamermeubels , keukens, enz je zal grotendeels instaan voor het plaatsen bij klanten en slechts een klein deel in het atelier werken ervaring is een must : onmiddellijk zelfstandig kunnen werken

  • COMMERCIEEL TALENT (AALST)

    Regio: AALST

    Bedrijf: AGO Jobs & HR

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als Call Agent medewerker werk je vanuit Brussel of Aalst aan een optimale service voor klanten van verschillende bekende firma in België. Na een intensieve opleiding van een week, start je als Call Agent medewerker. Daar sta je dagelijks in contact met klanten (via telefoon en mail) en zorg je voor een goede opvolging van hun dossiers.

  • Stabiliteitsingenieur (PUURS)

    Regio: PUURS

    Bedrijf: ACCENT

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor de vacature als stabiliteitsingenieur ben je verantwoordelijk voor de opmaak van stabiliteitsstudies voor gebouwen. Volgende taken behoren tot jouw takenpakket: Technisch en bouwkundig advies geven tijdens elke fase (voorontwerp aanbesteding en uitvoering); Ontwerpen en dimensioneren van zowel staal- beton- als houtstructuren; Bestekken en meetstaten opmaken; Bouwkundige tekenaars begeleiden bij de opmaak van wapenings- en detailplannen; Samen met de projectmanager de werven opvolgen.

  • Huishoudhulp regio Heist-op-den-Berg (HEIST-OP-DEN-BERG)

    Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

    Bedrijf: T-INTERIM HEIST-OP-DEN-BERG

    Type: Dienstenchequebaan

    Als huishoudhulp doe jij huishoudelijke taken bij onze klanten thuis. Deze taken zijn voornamelijk poetsen van de woning en kunnen ook aangevuld worden met wassen, strijken, bereiden van maaltijden en boodschappen doen.

  • Poetshulp parttime regio Zwevegem (ZWEVEGEM)

    Regio: ZWEVEGEM

    Bedrijf: Plus Home Services

    Type: Dienstenchequebaan

    WAT ALS ... je " EEN DROOM IN HUIS" genoemd wordt ? DAN is de kans groot dat je als THUISHULP bij een klant van Plus Home Services poetst. Je verricht er afwisselend (poets)werk met dienstencheques en je wordt er op handen gedragen als je blij wordt van een propere woning. Zelfs een echte héld kan je er worden, als je in dat proper huis dan ook nog wat was- en/of strijkwerk doet! Geen nood als strijken je niet ligt: voorbereidend werk en (helpen bij het) koken, boodschappen doen of kleine naai- en verstelwerkjes behoren ook tot de mogelijkheden.

  • Jobstudent verkoop (OOSTENDE)

    Regio: OOSTENDE

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    Voor een boetiek in Oostende zijn wij op zoek naar een jobstudent om te werken in de vakanties en de weekends. Je helpt mee met het uitpakken van de nieuwe collectie, je houdt de winkel op orde en je helpt de klanten.

  • Verpleegkundige te Antwerpen (ANTWERPEN)

    Regio: ANTWERPEN

    Bedrijf: Armonea

    Type: Vaste Job

    Als verpleegkundige ben je verantwoordelijk voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: bloedafnames, inspuitingen, wondzorg,… Je staat in heel nauw contact met onze bewoners en speelt een sleutelrol in hun beleving in het woonzorgcentrum. Onze groep is voor woonzorgcentrum Dageraad te Antwerpen op zoek naar een enthousiaste verpleegkundige die zich thuis voelt in onze innovatieve en dynamische werkomgeving. Je bent een gemotiveerde verpleegkundige die een kwaliteitsvolle verzorging nastreeft waarin respect, liefdevolle zorg en begrip centraal staan Je durft je verplaatsen in de leefwereld van onze bewoners en wil bijdragen tot een waardevol en gelukkig verblijf in ons woon- en zorgcentrum Je zal instaan voor de verpleegkundige verzorging van onze bewoners: klaarzetten van medicatie, inspuitingen, bloednames, wondzorg …

  • Deeltijds winkelbediende (24u) - onmiddellijk contract voor 6 maanden - regio Oudenaarde (OUDENAARDE)

    Regio: OUDENAARDE

    Bedrijf: TEMPO-TEAM INDUSTRY

    Type: Vaste Job

    Als winkelbediende ben je het uithangbord van de winkel. Je staat altijd klaar voor de vragen van klanten en helpt hen verder met een glimlach. Je hebt heel wat verschillende taken: Je bedient de kassa, bakt de broden en gebakjes af, zorgt voor de orde en netheid in de winkel, vult de rekken aan en bedient het elektrisch of manueel transpallet om de producten in het magazijn of in de winkel te plaatsen. Je werkt in een wisselend rooster en weet drie weken op voorhand je werkplanning. Zaterdagwerk hoort hier zeker bij, maar dit is altijd maar een paar uur. Daarnaast krijg je ook meteen een contract van bepaalde duur bij de winkel!

  • Fiscaal advocaat voor topkantoor - Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: Le Grand & Associates

    Type: Zelfstandige activiteit

    Heb je een sterke interesse in het fiscale recht en de fiscaliteit? Heb je interesse om als advocaat te werken? We zijn op zoek naar een ervaren werkkracht. Je hoeft nog geen ervaring te hebben in de advocatuur! Le Grand & Associates, selectiekantoor gespecialiseerd in financiële en juridische profielen, ondersteund een gerenommeerd fiscaal advocatenkantoor in haar zoektocht naar een ervaren advocaat met focus op het fiscale recht. Het kantoor is op zoek naar een gedreven en ambitieuze nieuwe werkkracht die zijn/haar loopbaan een duwtje wil geven. Je komt terecht in een kantoor met een sterke naam een rooskleurige toekomst. Het takenpakket van de ervaren advocaat die we zoeken: Je staat in voor een zeer uiteenlopend en interessant cliënteel en verleent advies over geschillen in het fiscaal recht. Je hebt een sterke focus op vennootschapsbelasting, personenbelasting en vermogensplanning, maar komt ook heel vaak in contact met andere fiscale topics zoals bijvoorbeeld M&A. In dit kantoor krijg je de kans om je kennis breed te houden en tegelijkertijd een specialisatie uit te oefenen. Je krijgt voldoende verantwoordelijkheid maar je kan altijd rekenen op jouw collega's. Het kantoor kent een eerder vlakke structuur.

  • FREELANCE STUDIECOACH WISKUNDE - WETENSCHAPPEN (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: RE-MIND

    Type: Zelfstandige activiteit

    Ons pedagogisch team heeft freelance versterking nodig om de groeiende vraag naar bijlessen wiskunde - wetenschappen te kunnen invullen. We zoeken gevarieerde profielen die voor ons aan de slag gaan. Het aantal lesuren per week is variabel en door de coach te bepalen. Overdag, ’s avonds maar ook in het weekend leerlingen & studenten ondersteunen is zeker mogelijk. De job kan dus als bijberoep uitgeoefend worden & is perfect combineerbaar met het studentenleven. Klinkt interessant? Is het zeker en vast!

Zoek naar antwoorden van de Vuyst B in sociale netwerken
Look for responds of de Vuyst B in social networks

Lees alle opmerkingen voor de Vuyst B. Laat een reactie achter voor de Vuyst B. de Vuyst B bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for de Vuyst B. Leave a respond for de Vuyst B. de Vuyst B on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie de Vuyst B op de google maps. Adres en contacten de Vuyst B
Location of de Vuyst B on the google maps. Address and contacts of de Vuyst B

Andere gerelateerde bedrijven als come de Vuyst B de Vuyst B: FLASNONG BVBA | Apers & De Craene | CARROSSERIE FRANCISCO | Vantaelen BVBA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

Other related companies as de Vuyst B: FLASNONG BVBA | Apers & De Craene | CARROSSERIE FRANCISCO | Vantaelen BVBA | POLICE F?D?RALE/FEDERALE POLITIE

de Vuyst B is een bedrijf dat 1995 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is de Vuyst B, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06861206054. Het bedrijf de Vuyst B bevindt zich op het adres: Horenberg 66; 3090; Overijse. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 689,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Ongeveer 558,000,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Partnership. Branchecategorie is Lawyers. Producten gemaakt in de Vuyst B zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van de Vuyst B is Chemicaliën en Geallieerde Producten, inclusief 8 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van de Vuyst B is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van de Vuyst B, openstaande posities, locatie van de Vuyst B op de kaart.

de Vuyst B is a company, that was registered 1995 in N\A region, Belgium. Full name of company is de Vuyst B, company assigned to the tax number BE06861206054. The company de Vuyst B is located at the address: Horenberg 66; 3090; Overijse. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 689,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Ongeveer 558,000,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Partnership. Industry category is Lawyers. Products created in de Vuyst B were not found.
The main activity of de Vuyst B is Chemicals and Allied Products, including 8 other destinations. Information about owner, director or manager of de Vuyst B is not available. You also can look at reviews of de Vuyst B, open positions, location of de Vuyst B on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over de Vuyst B, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf de Vuyst B, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about de Vuyst B, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company de Vuyst B, employees, financial statistics.