JOZEF GOETHALS

Contactgegevens JOZEF GOETHALS: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data JOZEF GOETHALS: address, phone, fax, email, website, opening hours

JOZEF GOETHALS

Regio (region): N\A, België

Adres (address): WAPENAARTEINDE 40; 9112; SINT-NIKLAAS, België

Telefoon (phone): 93486485 (+32-93486485) 93486485 (+32-93486485)

Fax (fax): +32 (83) 858-15-93 +32 (83) 858-15-93

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) JOZEF GOETHALS: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "JOZEF GOETHALS"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "JOZEF GOETHALS"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van JOZEF GOETHALS, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen JOZEF GOETHALS. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of JOZEF GOETHALS, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees JOZEF GOETHALS. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti JOZEF GOETHALS
Products information JOZEF GOETHALS

BTW identificatienummer (tax): BE06501953125
Ondernemingsnummer: 5905120849
Hoofdstad (capital): 523,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 190,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Negatief
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Co-operative
Jaar van oprichting (foundation year): 1997

Activit茅s: Marchands de Cochons.

Product categorie (product category): Eleveurs and marchands de porcs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor JOZEF GOETHALS
(Get full report from official database of BE for JOZEF GOETHALS)

Aanvulling soorten activiteiten voor JOZEF GOETHALS
Addition kinds of activities for JOZEF GOETHALS

335301. Aluminium plaat en strip | Aluminum sheet and strip
358500. Koel- en verwarmingsapparatuur | Refrigeration and heating equipment
09199904. Zeekreeften, vangen van | Sea urchins, catching of
22210900. Speciaal breedgeweven stoffen, met inbegrip van gedraaide weefsels | Specialty broadwoven fabrics, including twisted weaves
50310300. Deuren en ramen | Doors and windows
75390402. Rem reparatie, auto | Brake repair, automotive
79229903. Verlichting, theatraal | Lighting, theatrical

Werken bij JOZEF GOETHALS: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in JOZEF GOETHALS: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor JOZEF GOETHALS. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for JOZEF GOETHALS. Looking for open vacancies in other companies

 • Monteur preventief onderhoud (Provincie Vlaams-Brabant)

  Regio: Provincie Vlaams-Brabant

  Bedrijf: TSG Belgium

  Type: Vervanging brugpensioen

  De kandidaat zal instaan voor het preventief onderhoud op de benzinestations. Preventief onderhoud houdt in dat de pompen jaarlijkse gecontroleerd moeten worden op juistheid van de afleverhoeveelheid. Tijdens het preventief onderhoud worden ook een aantal onderdelen gecontroleerd en vervangen indien nodig.

 • Monteur magazijn (DEERLIJK)

  Regio: DEERLIJK

  Bedrijf: ASAP WAREGEM

  Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

  Je staat in voor: - Het monteren van tractiebatterijen. - Het aanbrengen van buisjes om zuur van de ene naar de andere batterij over te brengen.

 • Cnc Draaier/ Freeser (HEIST-OP-DEN-BERG)

  Regio: HEIST-OP-DEN-BERG

  Bedrijf: Vivaldis Interim

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor onze klant te Heist zijn wij op zoek naar een cnc draaier/frezer mv. Onze klant is gespecialiseerd in machines voor de voedingsindustrie, interne transportsystemen,  automatisatie, ... ​

 • Postbode (BLANKENBERGE)

  Regio: BLANKENBERGE

  Bedrijf: START PEOPLE Inhouse bpost

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Voor bpost regio Blankenberge zijn we op zoek naar een postbode die direct kan opstarten (per wens morgen al). Een rijbewijs B hebben is een voordeel maar geen must. Je zal vooral ingezet worden op de fietsdiensten om folders te bedelen. Mogelijkheid op een vast contract, maar ook mogelijk op weekcontracten. Als postbode sorteer en verdeel je zowel brieven, pakketten, kranten, aangetekende zendingen en reclamefolders. De verdeling gebeurt zowel met de fiets, elektrische fiets en de wagen. En dit met zorg en oog voor kwaliteit. Bpost biedt jou een zeer gevarieerde job waarbij je zowel een stuk binnen werkt als buiten aan de slag gaat. Slechte weersomstandigheden mogen je dus niet afschrikken. Je start op om 8u 's ochtends en werkt gemiddeld 7u36 per dag. Vroege uren kunnen werken is dus een must.

 • verkoper voeding/kassa (TORHOUT)

  Regio: TORHOUT

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Als kassamedewerker help je de klanten aan de kassa verder je scant de producten in en je gaat over tot de betaling. Hier is het heel belangrijk dat je klantvriendelijk en erg service gericht bent. Je zorgt ervoor dat er een correcte klant afhandeling gebeurd. In kalme momenten ga je te werk in de winkel met het aanvullen van de producten.

 • Elektricien / hoogtewerker M/V (AALTER)

  Regio: AALTER

  Bedrijf: Accent

  Type: Interim met optie "vast werk"

  Een elektricien die bij onze klant te Aalter aan de slag gaat krijgt deze taken toegewezen: Je staat in voor het herstellen en onderhoud van de openbare verlichting langs gewestwegen en autosnelwegen; Je helpt mee bij de montage van nieuwbouw verlichtingsinstallaties; Ook in-dienst-stellen van dynamische verkeersborden behoort tot je takenpakket; Alsook het uitrusten van kruispunten met driekleurige verlichtingssignalisatie; De werken die je uitvoert zijn eveneens voor tunnels vliegvelden bruggen en kunstwerken.

 • Poetshulpen (Regio Turnhout)

  Regio: Regio Turnhout

  Bedrijf: DIENSTENCHEQUES BEERSE VZW

  Type: Dienstenchequebaan

  Poetshulpen om via dienstencheques te poetsen bij particulieren. Tewerkstelling in Beerse en omliggende gemeenten, uurrooster naar keuze 13-38 uren per week. Kandidaten hoeven niet ingeschreven te zijn als werkzoekende (ook huisvrouwen zijn welkom).

 • Assistent Productiemanager (Regio Dendermonde-Wetteren)

  Regio: Regio Dendermonde-Wetteren

  Bedrijf: NOHAU

  Type: Vaste Job

  Als rechterhand van de Productie Manager sta je in voor volgende taken; Aansturen, motiveren, coachen en ondersteunen van het team; Samenwerken met kwaliteit en productieverantwoordelijke; Opvolgen en controleren van nieuwe recepten volgens de voorschriften en procedures; Bedenken van oplossingen bij niet geplande stilstanden; Afstemmen met externe partijen voor geplande onderhoud; Rapporteren aan de productieverantwoordelijke.

 • ADMINISTRATIEF BEDIENDE MET AUTOTECHNISCHE ACHTERGROND M/V (GERAARDSBERGEN)

  Regio: GERAARDSBERGEN

  Bedrijf: ADECCO AALST OFFICE

  Type: Vaste Job

  De administratief medewerker maakt deel uit van een kleine ploeg en behandelt, samen met zijn collega's, alle technische, commerciële en administratieve vragen van onze klanten. Hij is een “duizendpoot” met een hands-on mentaliteit, die zich o.m. met plezier ontfermt over alle verborgen taakjes in een klein team. Hij is gemotiveerd om alle opdrachten met optimale efficiëntie te vervullen en zo een maximale klantentevredenheid te bereiken. Een belangrijk deel van deze functie bestaat uit het helpen van klanten om de correcte onderdeelnummers te vinden voor hun voertuigen, gebaseerd op het chassisnummer en met behulp van elektronische onderdelencatalogi. De medewerker is een auto-expert en heeft een grondige (theoretische) kennis van auto-onderdelen. Naast zijn technische kennis, beschikt hij over de nodige commerciële en administratieve vaardigheden en is hij een perfecte teamplayer

 • accountant (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: Liantis sociaal verzekeringsfonds

  Type: Vaste Job

  Als accountant ben je verantwoordelijk voor het verwerken, opvolgen, controleren en analyseren van de financiële gegevens en transacties binnen Liantis zodat deze correct en tijdig afgehandeld worden. Daarnaast lever je de nodige informatie aan het management en de overheid. Je volgt betalingen en kasplanningen op; Je doet BTW-aangiften; Je controleert de boekhoudkundige verwerking op juistheid en volledigheid en corrigeert ook waar nodig; Je staat in voor de jaarlijkse en periodieke afsluitingen én voor het opstellen en neerleggen van de jaarrekeningen; Je biedt assistentie bij de aangiften van rechtspersonenbelasting; Je bent verantwoordelijk voor het opstellen van statistiek en het aanleveren van diverse rapporten; Je levert cijfermateriaal aan voor de opmaak van budgetten en de budgetcontroles; Je biedt de nodige ondersteuning bij audits en staat in voor de opvolging en evaluatie van diverse processen. Daarnaast participeer je ook in beleidsmatige en overkoepelende projecten, in nauwe samenwerking met de financieel directeur.

 • Scooter Charger (BRUSSEL)

  Regio: BRUSSEL

  Bedrijf: StepStone

  Type: Zelfstandige activiteit

  www.stepstone.be/vacatures----1674326-inline.html?cid=Partner_VDAB Earn money by helping Lime shape the future of transportation one scooter at the time! Lime's new Lime-S electric scooters are about to change the way people commute. We are looking for motivated individuals to help us ensure there's always enough power to for riders to use our scooters.   As a part of our Lime Juicer program, you'll collect Lime-S scooters, charge them at home and redeploy them throughout the city. This is a flexible and fun way to earn cash! Job description: Responsibilities:   Locate, collect, and deploy Lime-S. Report scooters with issues to our support team.

 • Flexi-job medewerkers zaal en keuken (NOORDERWIJK)

  Regio: NOORDERWIJK

  Bedrijf: 'T ZUIDERHUIS

  Type: Flexijob

  Flexi-job medewerkers voor keuken en zaal voor inzet in het weekend.

Zoek naar antwoorden van JOZEF GOETHALS in sociale netwerken
Look for responds of JOZEF GOETHALS in social networks

Lees alle opmerkingen voor JOZEF GOETHALS. Laat een reactie achter voor JOZEF GOETHALS. JOZEF GOETHALS bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for JOZEF GOETHALS. Leave a respond for JOZEF GOETHALS. JOZEF GOETHALS on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie JOZEF GOETHALS op de google maps. Adres en contacten JOZEF GOETHALS
Location of JOZEF GOETHALS on the google maps. Address and contacts of JOZEF GOETHALS

Andere gerelateerde bedrijven als come JOZEF GOETHALS JOZEF GOETHALS: Deller J-P | HUGO DOUSSELAERE | Verlinden Christine | K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN | Bormans

Other related companies as JOZEF GOETHALS: Deller J-P | HUGO DOUSSELAERE | Verlinden Christine | K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN | Bormans

JOZEF GOETHALS is een bedrijf dat 1997 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is JOZEF GOETHALS, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE06501953125. Het bedrijf JOZEF GOETHALS bevindt zich op het adres: WAPENAARTEINDE 40; 9112; SINT-NIKLAAS. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 523,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 190,000 EUR, en dat heeft Negatief de creditrating. Type bedrijf is Co-operative. Branchecategorie is Eleveurs and marchands de porcs. Lijst met producten zijn Activit茅s: Marchands de Cochons..
De hoofdactiviteit van JOZEF GOETHALS is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 7 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van JOZEF GOETHALS is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van JOZEF GOETHALS, openstaande posities, locatie van JOZEF GOETHALS op de kaart.

JOZEF GOETHALS is a company, that was registered 1997 in N\A region, Belgium. Full name of company is JOZEF GOETHALS, company assigned to the tax number BE06501953125. The company JOZEF GOETHALS is located at the address: WAPENAARTEINDE 40; 9112; SINT-NIKLAAS. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 523,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 190,000 EUR, and that has Negatief the credit rating. Type of company is Co-operative. Industry category is Eleveurs and marchands de porcs. List of products are Activit茅s: Marchands de Cochons..
The main activity of JOZEF GOETHALS is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 7 other destinations. Information about owner, director or manager of JOZEF GOETHALS is not available. You also can look at reviews of JOZEF GOETHALS, open positions, location of JOZEF GOETHALS on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over JOZEF GOETHALS, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf JOZEF GOETHALS, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about JOZEF GOETHALS, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company JOZEF GOETHALS, employees, financial statistics.