K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN

Contactgegevens K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN: adres, telefoon, fax, e-mail, website, openingstijden
Contact data K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN: address, phone, fax, email, website, opening hours

K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN

Regio (region): N\A, België

Adres (address): LEEUWSTRAAT 1; 9000; GENT, België

Telefoon (phone): 92657330 (+32-92657330) 92657330 (+32-92657330)

Fax (fax): +32 (60) 768-72-65 +32 (60) 768-72-65

E-Mail: n\a

Website:

Eigenaar / directeur / manager (Owner / Director / Manager) K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN: n\a

Openingstijden (opening hours):

Heeft u fouten gevonden of wilt u meer informatie in informatie toevoegen voor "K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN"? Neem contact met ons op!
Did you find errors or would like to add more details in informations for "K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN"? - Contact us!

We hebben dergelijke gegevens gevonden van K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, België als: financiën, rekeningen, vacatures. Download bankrekeningen, offertes, kredietgeschiedenis, belastingen en toeslagen K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN. Download volledig rapport als zip-bestand.
We found such data of K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, Belgium as: finance, accounts, vacancies. Download bank accounts, tenders, credit history, taxes and fees K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN. Download full report as zip-file.

Informazioni sui prodotti K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN
Products information K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN

BTW identificatienummer (tax): BE03368377685
Ondernemingsnummer: 2515563964
Hoofdstad (capital): 702,000 EUR
Verkoop, per jaar (sales, per year): Meer dan 361,000 EUR
Werknemers (employees): Minder dan 10
Credit rating (credit rating): Laag
Belangrijkste type bedrijf (main type of company): Temporary Consortia
Jaar van oprichting (foundation year): 1986

Producten die in K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN zijn gemaakt, worden niet gevonden.

Product categorie (product category): Hoger onderwijs

Krijg een volledig rapport van de officiële database van BE voor K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN
(Get full report from official database of BE for K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN)

Aanvulling soorten activiteiten voor K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN
Addition kinds of activities for K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN

353107. Brekers, slijpmachines en dergelijke apparatuur | Crushers, grinders, and similar equipment
38429925. Tong depressoren | Tongue depressors
50750108. Stofinzamelapparatuur | Dust collecting equipment
79290111. Symfonieorkest | Symphony orchestra
86410100. Burgerlijke verenigingen | Civic associations

Werken bij K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN: vacatures, carrière, training, praktijk
Work in K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN: vacancies, career, training, practice

Er zijn geen openstaande aanbiedingen voor K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN. Op zoek naar openstaande vacatures in andere bedrijven
There are not any open offers for K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN. Looking for open vacancies in other companies

  • Operator nachtploeg m/v (BAVEGEM)

    Regio: BAVEGEM

    Bedrijf: ADECCO AALST INDUSTRIE

    Type: Interim Job (uitsluitend voor uitzendkantoren)

    Operator nacht gezocht voor een voedingsbedrijf regio Wetteren/ Sint-Lievens-Houtem. Je staat in voor het correct aanvoeren van de grondstoffen en deze te vermengen om zo het juist eindproduct te verkrijgen. Je controleert het eindproduct en je zorgt ervoor dat alles volgens de regels verloopt. Je volgt het hele proces op en je maakt de bereidingen klaar.

  • Operator catering regio Oelegem (RANST)

    Regio: RANST

    Bedrijf: TEMPO-TEAM Recrucel NV

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Als operator catering sta je in voor het bedienen van 3 verschillende lijnen. Deze lijnen zorgen voor eigen productie. Deze volumes liggen lager, waardoor er veel ombouw en instelwerk is van de lijnen.

  • Onderhoudsmechanieker (PROVEN)

    Regio: PROVEN

    Bedrijf: Konvert Interim Ieper Food

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de ruime regio van Poperinge , zoeken we dringend een technieker . Je staat in voor preventief en curatief onderhoud op zowel mechanisch als elektrisch vlak. Je werkt in 2-ploegen. Optie vast.

  • Elektromecanicien m/v (KONTICH)

    Regio: KONTICH

    Bedrijf: Actief Interim

    Type: Interim met optie "vast werk"

    Voor onze klant in de regio van Kontich zijn wij op zoek naar een ervaren elektromecanicien m/v: - Je voert preventief onderhoud uit aan installaties op verplaatsing - Je zorgt voor een continue modernisatie van de installaties. - In geval van pannes doe je een interventie ter plaatse. - Je werkt pro-actief en oplossingsgericht in samenspraak met de klant - Je hebt direct contact met de klanten #elektro #elektromecanicien #mecanicien #techniek #installaties #onderhoud #installatie #depannage #service #mechanica #elektriciteit

  • Huishoudhulp dienstencheques regio Genk (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: FAMILIEHULP

    Type: Dienstenchequebaan

    Zoek je werk als poetshulp, poetsvrouw, schoonmaker of schoonmaakster? Dan is werken bij Familiehulp zeker iets voor jou. Jouw taken als huishoudhulp dienstencheques: Je poetst de woningen van onze klanten. Je wast en strijkt als de klant dit wil. Voor een job als huishoudhulp heb je geen diploma maar wel goesting nodig.

  • Huishoudhulp voor de thuiszorg - deeltijds - regio Kortrijk (KORTRIJK)

    Regio: KORTRIJK

    Bedrijf: FAMILIEZORG WEST-VLAANDEREN

    Type: Dienstenchequebaan

    Help je graag mensen? Hou je van orde, netheid en gezelligheid? Zoek je een zinvolle en sociale opdracht waarvoor je veel waardering krijgt? Wil je graag samenwerken met een fijne groep collega's? Vind je het belangrijk dat mensen thuis kunnen (blijven) wonen, ook als ze ziek zijn of een moeilijke tijd doormaken? Familiezorg West-Vlaanderen vzw is op zoek naar enthousiaste huishoudhulpen voor de thuiszorg. Wat kan je doen? Bij hulpbehoevende mensen die thuis wonen: het huis net houden: afstoffen, dweilen, sanitair schoonmaken, ramen wassen, koelkast reinigen... wassen strijken boodschappen doen (af en toe) helpen bij de bereiding van maaltijden (af en toe) Familiezorg West-Vlaanderen vzw is een organisatie met waarden en met een hart voor de mens… ook voor haar medewerkers! Zo won Familiezorg West-Vlaanderen vzw een ADMB Award voor haar persoonsgericht vormingsprogramma voor startende medewerkers. Ook is Familiezorg West-Vlaanderen vzw erkend als Inclusieve Onderneming.

  • verkoper/verkoopster m/v (LEUVEN)

    Regio: LEUVEN

    Bedrijf: BRISTOL

    Type: Studentenjob

    Alleen voor de woensdagen de gehele dag. Algemene werkzaamheden winkelomgeving. Vlot helpen van de klanten. Bedienen van de kassa. Beheren van de stockruimte door goederen te halen en terug te plaatsen volgens geldend systeem. Schoon en opgeruimd houden van de winkel- en stockruimte.

  • Someone with knowledge of the Bosnian language (LEDEBERG)

    Regio: LEDEBERG

    Bedrijf: Randstad

    Type: Studentenjob

    For an international company in Ghent we are looking for someone who has excellent knowledge of the pronunciation of the Bosnian language. The job requires to do data quality checks in Bosnian. You have to be well aware of the specific pronunciation of that region because you will have to correct and control phonetic writings.

  • Autotechnieker (GENK)

    Regio: GENK

    Bedrijf: DI NITTO

    Type: Vaste Job

    Autotechniek in al zijn aspecten beheersen - mechanisch als elektronisch. Onderhoud uitvoeren Diagnoses stellen Werkorders snel en nauwkeuring volgen

  • Receptioniste / administratief bediende (BRUCARGO)

    Regio: BRUCARGO

    Bedrijf: IMPACT

    Type: Vaste Job

    Functieomschrijving - Je verwerkt de dagelijkse post. - Als receptionist ben je het eerste aanspreekpunt voor alle praktische bekommernissen, gaande van het boeken van vergaderzalen, broodjes, …., tot verwelkomen van bezoekers. - Je bent de spilfiguur voor wat betreft de administratieve verwerking van documenten vanuit het warehouse. - Gegevens rechtzetten in het tijdsregistratiesysteem - Doorgeven van activiteiten op inactiviteitsdagen - Verzamelen en geconsolideerd doorgeven van documenten - Samen met het team streef je naar een constante verbetering, groei en resultaatsverbetering. Hiervoor verzorg je de dagelijkse service en de contacten met klanten die via het algemene nummer de kantoren contacteren.

  • Franchise manager voor bakkerij Carl M/V (BONHEIDEN)

    Regio: BONHEIDEN

    Bedrijf: BAKKERIJ CARL

    Type: Zelfstandige activiteit

    Functieomschrijving: Als Shopmanager sta je in voor het dagelijks beleid en beheer van de winkel. Je hebt oog voor Visual Merchandising. Je plaatst en volgt de bestellingen op. Je verzorgt het KPI- Management (Omzet, Productiviteit, Loonkost, Algemene kosten, …). Je staat in als Shopmanager voor de werving, selectie en opvolging van je medewerkers. Je staat in voor het opmaken van de planning en organisatie van je personeel. Profielomschrijving: Als Shopmanager ben je een geboren People Manager met oog voor zijn/haar medewerkers. Je hebt communicatieve vaardigheden intern en extern. Je hebt verantwoordelijkheidsgevoel en denkt na over nieuwe manieren om betere verkoopresultaten te behalen. Door je hands-on-mentaliteit werk je doelgericht en doelbewust. Je hebt als Shopmanager een gevoel voor organisatie en planning. Zie jij deze baan als Shopmanager bij Bakkerij Carl wel zitten? Solliciteer dan via [email protected]

  • Erkend Distributeur Agréé (Regio Asse)

    Regio: Regio Asse

    Bedrijf: GIIC

    Type: Zelfstandige activiteit

    U legt contacten met speciaalzaken, traiteurs, horecazaken en ondernemers-wijnliefhebbers in eigen regio en laat hen kennismaken met onze exclusieve wijnen en champagnes. In nauwe samenwerking met de directie, realiseert u vooropgestelde verkoopdoelstellingen. Champagnes en goede wijnen worden geschonken bij feestelijke gelegenheden of worden gedronken door liefhebbers. Dit zorgt steeds weer voor een aangenaam verkoopklimaat.

Zoek naar antwoorden van K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN in sociale netwerken
Look for responds of K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN in social networks

Lees alle opmerkingen voor K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN. Laat een reactie achter voor K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN. K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN bij Facebook, LinkedIn en Google+
Read all the comments for K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN. Leave a respond for K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN. K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN on Facebook, LinkedIn and Google+

Locatie K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN op de google maps. Adres en contacten K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN
Location of K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN on the google maps. Address and contacts of K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN

Andere gerelateerde bedrijven als come K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN: Dranken & Diepvries De Weerdt | FUIFZAAL TWIEOO | GEERT DEFAUW | Interno D'or | LUCIEN JOLY

Other related companies as K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN: Dranken & Diepvries De Weerdt | FUIFZAAL TWIEOO | GEERT DEFAUW | Interno D'or | LUCIEN JOLY

K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN is een bedrijf dat 1986 is geregistreerd in de regio N\A, België. De volledige naam van het bedrijf is K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, bedrijf dat is toegewezen aan het belastingnummer BE03368377685. Het bedrijf K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN bevindt zich op het adres: LEEUWSTRAAT 1; 9000; GENT. We bieden u een complete reeks rapporten en documenten met juridische en financiële gegevens, feiten, analyse en officiële informatie van het Belgische register. Werknemers van Minder dan 10 werken in dit bedrijf. Kapitaal - 702,000 EUR. De omzet van het bedrijf voor het afgelopen jaar bedroeg Meer dan 361,000 EUR, en dat heeft Laag de creditrating. Type bedrijf is Temporary Consortia. Branchecategorie is Hoger onderwijs. Producten gemaakt in K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN zijn niet gevonden.
De hoofdactiviteit van K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN is Diverse Manufacturing Industries, inclusief 5 andere bestemmingen. Informatie over eigenaar, directeur of manager van K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN is niet beschikbaar. U kunt ook beoordelingen bekijken van K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, openstaande posities, locatie van K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN op de kaart.

K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN is a company, that was registered 1986 in N\A region, Belgium. Full name of company is K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, company assigned to the tax number BE03368377685. The company K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN is located at the address: LEEUWSTRAAT 1; 9000; GENT. We brings you a complete range of reports and documents featuring legal and financial data, facts, analysis and official information from Belgium Registry. Minder dan 10 employees work in this company. Capital - 702,000 EUR. The company's sales for last year amounted to Meer dan 361,000 EUR, and that has Laag the credit rating. Type of company is Temporary Consortia. Industry category is Hoger onderwijs. Products created in K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN were not found.
The main activity of K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN is Miscellaneous Manufacturing Industries, including 5 other destinations. Information about owner, director or manager of K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN is not available. You also can look at reviews of K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, open positions, location of K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN on the map.

We hebben dergelijke informatie gevonden over K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, N\A: adres, telefoonnummer, contacten, reactie, vacatures. Er is een gedetailleerd rapport over het werk van het bedrijf K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, medewerkers, financiële statistieken. We found such information about K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, N\A: address, phone, contacts, response, vacancies. There is a detail report about the work of the company K.L.B.O.-CAMPUS CROMBEEN, employees, financial statistics.